Canim takim yüzdesi % 30 altına düşerse ceza alıyoruz biliyosuntamam canım başlıyoruz
ben bunu anlamadım
bende bayramda 62 olmak istiyorum
Akrep le yarisiyom ne demek yahuslm kizlar.tatilin son haftasindayim daha dogrusu sehir disinda son haftam.cts donus.pazar dinlenme pztsi buyuk oglan ilkokzla kucukler krese ben de temizlik yapcam.milom feci akreple yarisiyom ben.ama duzenimi kurucam tekrar vwricem kilo insallah
HADİ ÖZLEDİK SENİslm kizlar.tatilin son haftasindayim daha dogrusu sehir disinda son haftam.cts donus.pazar dinlenme pztsi buyuk oglan ilkokzla kucukler krese ben de temizlik yapcam.milom feci akreple yarisiyom ben.ama duzenimi kurucam tekrar vwricem kilo insallah
Yok canım olmadı. Ilk günler acaip sıcak basıyor du ama sonra o da geçti sadece çok terletiyor bağırsakları cslistiriyor tabi vardır bisürü faydası. Ben dün bitirdim bugün elma sirkesi ne başladım canım.Hedefcim don artik ozledik seni hemde buralar sensiz coook issiz kaldi.
Kaptancim sarimsak tursusunu icme midene zarar veritsin diyolar.sende sikinti oldumu kaptancim
Bu sekilde bir kilo nasıl gider bilemiyorum yani..kızlar bugünkü menü kötü
sabah yarım simit bir sigara böreği
öğlen yarım simit
arada su çay
dünden evde birşey yoktu okula getiremedim kahvaltılık getiririm diye düşündüm ona da geç kaldık kahvaltı da yapamadık bugünlük böyle akşam ne yaparım bilmiyorum ama az yemeğe devam
Ambucum sen krill yağını arastiriyordun sonuç ne oldu?
Harika bir gün olmuş canım diyet açısından tebrik ediyorum seni.Herkese merhaba,
Bugün itibariyle dönmüş bulunuyorum bende inşallah.:)
Sabah:1 haşlanmış yumurta,yarım domates,yarım salatalık,biraz peynir
Öğle: Geç saatte yaptım öğleyi tavuk yedim kemiksiz ne kadar tam bilmiyorum.
Akşam:Öğlende fazla yediğim için tokum.
1 limonlu soda içtim.
Tüm gün evde olmadığım için ara öğün yapamıyorum artık,ama evdeyken bol bol ılık su içmeye çalışıyorum.
Spor: Leslie 2 mil ve Jillian a devam, gün içinde de yürüyorum bol bol.
Bu defa aksamadan devam inşallah.
Ooo hedef e sadece 5 kilo kaldı ha. Bravo canım darısı bizlere olsun inş.Merhabalar bende hafta sonu memlekete gittim düğün vardı bugün okulum başladı küçük oglumdan biraz zor ayrıldım tatlım benim hep aklıma geldi. Haftasonu malum dikkat edemedim ama ayniyim regl oldum bugün canim çok tatlı çekiyor az önce 2 halley yedim ama yarından devam ve 5 kilo daha verdim mi bitti bu iş. Hepimiz inşallah kısa sürede veririz kilolari
Eee yurt dışında n geliş kargo ücreti ile daha pahalı olmuyor mu canım.Kaptancim yumusak kapsul seklinde olanlari degilde cocuklar icin olani sivi sekildekini alicam.bu kapsullerde dinimize uygun olmayan biseyler kullanabiliyolarmis.yurt disinda daha ucuz oldugu icin ordan aldiricam.gecen sene 40 tl.lik olani ordan 25 tl.ye aldilar alinca gene yazarim
Evet canım öğle ve akşam ekmegi fazla olmuş. . Dikkat et.Bugunku menum
Sabah
salatalik , 4 zeytin, peynir, 1 tatli kasigi recel, 2 dilim ekmek, limonlu meyveli cay
öğlen
1 tabak mercimekli bulgur pilavi, 2 dilim ekmek, bol yesilllik
1 bardak sutlu kahve
Akşam
2 dilim ekmek arasi sucuklu tost (esime yaptiydim benimde canim istedi) sonra bir ince dilim daha yedimekmegi bugunlerde fazla yiyorum 1 dilim yemem lazim yarin toparlicam inşallah
Bu öğün e ek olarak akşam şeker siz çayın yanında bi isirimlik ev yapımı kurabiye şeker siz Türk Kahvesi nin yanında da minik kuş lokumu yedim. Bakalım sabah farkedildi bu aralar günlük tarti takıntı sı başladı bende.Sabah elma sirkeli sıcak su
Kahvaltı
Bir salkım üzüm 2 haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık biber zeytinyağı
Bi ton temizlik yaptım.
Ikinci öğün 16:00 da yendi.
Bir porsiyon taze fasulye iki kaşık kısır yarım porsiyon makarna salata 1 bardak ayran. 1 kapsül magnezyum. .
Kitap: Göç/ Julie bertagna ve kuran.
Bugün Karatay a Bismillah dedim kızlar bakalım nasıl gidecek. Dün alıştırma günü oldu.. Gorcez kilo ya nasıl yansicak. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?