kaptancım mecburiyet yoksa dışardan yemek söyleyecektim o da olmaz okullar açılsa öğle yemekleri çıksa yeniden düzene girerdiBu sekilde bir kilo nasıl gider bilemiyorum yani..
Günlük 5 dilim ekmek olmuş.günaydın kızlar bugünkü menümüz
bir dilim peynir ,5 zeytin 3 dilim ekmek(uc kısmı-küçük)
öğlen
2 dilim ekmek,1 üçgen peynir,domates salatalık
akşam
küçük tabakta makarna ,salata
Tae bo yaptınız mı nasıl birşey o ?Hadi kızlar bu hafta hepimiz 1 kilo verelim. Yarın sabah Tae bo yapıcam. Biraz da asilirsam olucak gibi. Hayalimiz gerçek olsun dimi ama
Evet canım öğle ve akşam ekmegi fazla olmuş. . Dikkat et.
Mesajları alıntı yaptım ama silindi aklımda kalanları cevaplayim
akrepcim evet hedefe 5 kilo kaldı inşallah bu ara yuruyemiyorum ben ya
hedef nerelerdesin gel artık
Aygün ekmek biraz fazla olmuş canım
Eee yurt dışında n geliş kargo ücreti ile daha pahalı olmuyor mu canım.
Spor ve kitap nerde kuzum? Ekmek de fazla olmuş gözüme fazlaca battı yani.günaydın kızlar bugünkü menümüz
bir dilim peynir ,5 zeytin 3 dilim ekmek(uc kısmı-küçük)
öğlen
2 dilim ekmek,1 üçgen peynir,domates salatalık
akşam
küçük tabakta makarna ,salata
Yaptım canım. Netten yaz Tae bo diye Billy banking videoları çıkar harika ve eğlenceli bir spor tavsiye ederim.Tae bo yaptınız mı nasıl birşey o ?
Canim önce likle menü nu beğendim spor ufak düzenli yaptıktan sonra farketmez canım ister ekle ister ekleme eklemek ama bir saatin altına düşürme. Harika gidiyor sun devam et.Bugünkü menüm,
Sabah: 1 haşlanmış yumurta,yarım domates,yarım salatalık,2 küçük dilim kaşar,çeyrek etimek
Öğle: 4 kaşık makarna,2 kaşık yoğurt, 1/2 haşlanmış mısır
Ara da elma yemeyi düşünüyorum.Sabah kahvaltım bir eksik bir fazla aynı oluyor genelde.
Günlük egzersizim genelde 2 mil yürüyüş ve Jillian oluyor,sizce başka birşey eklemeliyim? İkisi 1 saat sürüyor toplamda ve yatmadan önce yapıyorum.
Kepek peynir nasıl oluyorki? Ben de severim peynir i. Nescafe ve pasta hariç menü güzel canımGelelim menuye
sabah iki dilim kepek peynir(benim peynire zaafim var.bu cok oldu diyorum tabaga koyarken.ama kaba geri koymak yerine yiyorum)domates bir havuc
ara findik
oglen 3 biber dolmasi bir kase yogurt
ara arkadasim gelicek onunla nescafe ufak dilim pasta
aksam corba(daha yok oyuzden adi yok) bir parca tavuk salata
yarin sabah tartida eksi gormek istiyorum
Icersin canım hadi gözün aydın.Unuttum sirkemde yarin oluyo.onu cok merak ediyorum İnsaallah icebilirim
Menü güzelmiş aksami bilmiyorum ama. Yalnız spor ve kitap eksik..Bugünkü menüm sabah
peynir tere yağlı yumurta az ekmek
oglene cok aciktim tekrar kahvalti gibi ama karışık
tere yağlı yumurta 3 yeşil biber çok az 2.3 lokma ekmek yarim kase kabak yemeği
ara yapmıyorum genelde ama bugün oldu 6 badem
akşam belli değil
Hmmm o zaman bende yaptığım yorum u geri alıyorumCok sukur sayfalar atlamaya basladi.
Ara olarak nescafe pasta yazmistim ama cocuklar ve ikramdan oturup yiyemedim.uzgunde degilim :) sadece nestea ictim.simdi cok acim yemeye oturmak icin esimi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?