Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Şu an yeşil cayimi içiyorum.
Kitap olarak göç okuyorum. Bugün kuran okuyamadim yatsı dan sonra artık.

Bugün kütüphane ye gitti k kızıyla sonra arkadaşımın bürosuna uğradık. Hem yürüyüş de oldu..
Gelince evi sildim komple... Omega3 um kalmamış krill yağına odaklandim bulabilirsen onu alicam.yoksa omega ya devam. Ha unutmadan sabah aç karnına elma sirkesi ve suyumu içtim.
Yarın kepirli yaylası na gidicem kızıyla gezmeye.

Güzelmiş canım. Bende genelde karatay a uymaya çalıştım buraya geldigimden beri ekmegi kedsince kilolar gidiyor.ama atada bir kacamaklarim oluyo tabi.

Akşam makarna ve yoğurt canım .
kitap incir kuşları
spor daha yapmadım ama yapmış gibi yorgunum dinlenince belki yaparım
Yere uzan 50 tane mekik çekiver dinlenirken sürekli devam ettir işte sana düz karın.

Iyi gezmeler

Güzelmiş canım. Bende genelde karatay a uymaya çalıştım buraya geldigimden beri ekmegi kedsince kilolar gidiyor.ama atada bir kacamaklarim oluyo tabi.
Evet önce ben ekmeksiz doymam sanıyordum sabahları yerim diyordum ama artık sabit kalmak canıma yetti kestim ekmegi ve sabah tarti güldürdü yüzümü demekki neymiş kes ekmegi sağlıklı Beslen kilo ver. Çok mutluyum çook bu sefer kararliyim basaricam üstelik kalıcı olacak inş.

bende ilk başta doymam diyordum ama doyuluyor bence o da beyinde bitiyo biz sartlanmisix ekmeksiz doyulmax diye.birde 4-5 saat bişey yememek lazım karatayda.ben 4 saat durabiliyorum emzirdigim için.

bende ilk başta doymam diyordum ama doyuluyor bence o da beyinde bitiyo biz sartlanmisix ekmeksiz doyulmax diye.birde 4-5 saat bişey yememek lazım karatayda.ben 4 saat durabiliyorum emzirdigim için.
Kesinlikle haklısın beyinde bitiyor. Bana önce çok gelirdi o kadar saat aç nasıl olunur derdim ama bugun hiç acikmadim 6 saat boyunca. Sabah da daha az istahliydim kahvaltıya otururken bir salkım üzümü yiyemedim mesela bir kaç tane ile yetindim.

Kaptancim Masaallah sana cok hareketlisin.bide ben hiccccc karatay yapamiyorum ekmékle isim yok ama 4 saat ac kalmayi beceremiyorum
Kuzum kahvaltini karatay yapınca zaten istesende acikmiyosunki. Ben içme suyu ma bir dilim limon ekliyorum. Kendime ayrı Sürahi yaptım attım içine limonu koydum dolaba onu içiyorum gün boyu.
Formül şekerden hamur işinden ve hazır gıdalardan uzak durmak. Eh kan şekerin normal seviyede kalıyor bu şekilde. Kan şekeri normalde zaten ne sık acikiyosun ne de tatlı krizlerin oluyor spor da ekleyince ehh hangi inatçı kilo dayanirki bu duruma üstelik var olan hastalığın düzeliyor olmayan hastalıklardan da uzak oluyorsun Allahin izniyle.

Bugünkü menüm,
Sabah: 1 haşlanmış yumurta,yarım domates,yarım salatalık,2 küçük dilim kaşar,çeyrek etimek

Öğle: 4 kaşık makarna,2 kaşık yoğurt, 1/2 haşlanmış mısır
Ara: yarım elma,1 kaşık yoğurt,birazda tarçın döktüm değişik oldu
Akşam:1 kase şehriye çorbası,1 üçgen peynir,1 dilim ekmek
Spor: Leslie 1 mil yürüyüş ve 30 day shred level 3 e başladım,2 çok uzamıştı...
Yakında bende kitap yazacağım.

Kızlar bilgisayar dan girebilecek listemizi perşembe sabahi taşımayı unutmayın takıma. Ben pc den giremiyorum. Önemli bir durum ihmal etmeyin. Kilolari nizi da hesaplanarak ekleyin listeye yeni gelen arkadaş lar siz de öğrenin hesaplamayi.

Kitabı yazmadan önce oku ve listeye ekle olurmu güzelim. Aksam yemeğinde ekmek de fazla olmuş zaten Şehriye hamur bir de ekmek eklemişsin spor güzel.

Herkese günaydın
Sabah:1 haşlanmış yumurta,yarım salatalık,1 üçgen peynir,1 etimek
Ara:1 bardak süt,2 bisküvi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…