Akşam makarna ve yoğurt canım .Menü güzelmiş aksami bilmiyorum ama. Yalnız spor ve kitap eksik..
Güzelmiş canım. Bende genelde karatay a uymaya çalıştım buraya geldigimden beri ekmegi kedsince kilolar gidiyor.ama atada bir kacamaklarim oluyo tabi.Bugün ilk öğün umu 12:30 gibi yaptım. Dün gece uyuyamadım sabah erken kalktım tekrar yattım 11:00 gibi kalktım yarım saat Tae bo body yaptım resmen bittim şekerler. Sonra güzel bi duş ve Karatay kahvaltısı. .
Ikinci menüm 5-6 saat sonra 18:30 19:00 arası oldu..
Bir porsiyon bol yeşil mercimekli bulgur pilavı salata bir bardak ayran süs biberi ve bir kapsül magnezyum. Menüden yarım saat önce bir tablet Calcium içtim bir bardak suda eriterek.
Yere uzan 50 tane mekik çekiver dinlenirken sürekli devam ettir işte sana düz karın.Akşam makarna ve yoğurt canım .
kitap incir kuşları
spor daha yapmadım ama yapmış gibi yorgunum dinlenince belki yaparım
Iyi gezmelerBugün kütüphane ye gitti k kızıyla sonra arkadaşımın bürosuna uğradık. Hem yürüyüş de oldu..
Gelince evi sildim komple... Omega3 um kalmamış krill yağına odaklandim bulabilirsen onu alicam.yoksa omega ya devam. Ha unutmadan sabah aç karnına elma sirkesi ve suyumu içtim.
Yarın kepirli yaylası na gidicem kızıyla gezmeye.
Evet önce ben ekmeksiz doymam sanıyordum sabahları yerim diyordum ama artık sabit kalmak canıma yetti kestim ekmegi ve sabah tarti güldürdü yüzümü demekki neymiş kes ekmegi sağlıklı Beslen kilo ver. Çok mutluyum çook bu sefer kararliyim basaricam üstelik kalıcı olacak inş.Güzelmiş canım. Bende genelde karatay a uymaya çalıştım buraya geldigimden beri ekmegi kedsince kilolar gidiyor.ama atada bir kacamaklarim oluyo tabi.
Sağol canım. Arkadaşım var orda kizimida gezdirmis olurum.Iyi gezmeler
Evet öyle yapayım en iyi s i çünkü çok yoruldum bugünYere uzan 50 tane mekik çekiver dinlenirken sürekli devam ettir işte sana düz karın.
bende ilk başta doymam diyordum ama doyuluyor bence o da beyinde bitiyo biz sartlanmisix ekmeksiz doyulmax diye.birde 4-5 saat bişey yememek lazım karatayda.ben 4 saat durabiliyorum emzirdigim için.Evet önce ben ekmeksiz doymam sanıyordum sabahları yerim diyordum ama artık sabit kalmak canıma yetti kestim ekmegi ve sabah tarti güldürdü yüzümü demekki neymiş kes ekmegi sağlıklı Beslen kilo ver. Çok mutluyum çook bu sefer kararliyim basaricam üstelik kalıcı olacak inş.
Hiç bişey yapmamaktan iyidir. Menü sonrası 100 kez zıplayabilir sin bir de. Mrtoyu hızlandırır.Evet öyle yapayım en iyi s i çünkü çok yoruldum bugün
Kesinlikle haklısın beyinde bitiyor. Bana önce çok gelirdi o kadar saat aç nasıl olunur derdim ama bugun hiç acikmadim 6 saat boyunca. Sabah da daha az istahliydim kahvaltıya otururken bir salkım üzümü yiyemedim mesela bir kaç tane ile yetindim.bende ilk başta doymam diyordum ama doyuluyor bence o da beyinde bitiyo biz sartlanmisix ekmeksiz doyulmax diye.birde 4-5 saat bişey yememek lazım karatayda.ben 4 saat durabiliyorum emzirdigim için.
Kuzum kahvaltini karatay yapınca zaten istesende acikmiyosunki. Ben içme suyu ma bir dilim limon ekliyorum. Kendime ayrı Sürahi yaptım attım içine limonu koydum dolaba onu içiyorum gün boyu.Kaptancim Masaallah sana cok hareketlisin.bide ben hiccccc karatay yapamiyorum ekmékle isim yok ama 4 saat ac kalmayi beceremiyorum
Ara: yarım elma,1 kaşık yoğurt,birazda tarçın döktüm değişik olduBugünkü menüm,
Sabah: 1 haşlanmış yumurta,yarım domates,yarım salatalık,2 küçük dilim kaşar,çeyrek etimek
Öğle: 4 kaşık makarna,2 kaşık yoğurt, 1/2 haşlanmış mısır
Kitabı yazmadan önce oku ve listeye ekle olurmu güzelim. Aksam yemeğinde ekmek de fazla olmuş zaten Şehriye hamur bir de ekmek eklemişsin spor güzel.Ara: yarım elma,1 kaşık yoğurt,birazda tarçın döktüm değişik oldu
Akşam:1 kase şehriye çorbası,1 üçgen peynir,1 dilim ekmek
Spor: Leslie 1 mil yürüyüş ve 30 day shred level 3 e başladım,2 çok uzamıştı...
Yakında bende kitap yazacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?