Hayır dir kuzu seni de benim gibi stres emi soktular.Herkese selamlar.sabahtan beri sitresli bir gun oldu.sabah kahvalti 2 adet kepek ekmegi tost cay
ara cilekli soda birazdan bide nescafe
oglen biber dolmasi yogurt
aksam zeytinyagli fasulye salata
Öğle: Biraz patates ve köfteHerkese günaydın
Sabah:1 haşlanmış yumurta,yarım salatalık,1 üçgen peynir,1 etimek
Ara:1 bardak süt,2 bisküvi
Sok olmazsın inş canım. Tartı hepimiz in yüzünü guldursun yarın.Kaptancim ben demek sitres demek oldu artik.neysem bunada sukur okullar basliyinca hersey daha iyi olucak duzene giricek İnsaallah.
Rejimi bayaaaa delmissin ama napalim yoresel seyler herzaman olmuyo bide ev sahibi okadar ugrasmis diyip kiramadan yeniliyo afiyet olsun.
Benim rejim iyi gitti bugun ama aksam yemegim gec oldu biraz.bide ufak parca tavuk ekledim okadar.yarin sok olurmuyum gene bilmiyorum tabii.herkese iyi geceler :*
Canim Allah kolaylik versin insallah guzel bir supriz olur. Adananin neresindensin bende Adanaliyim, yurt disinda yasiyorum. Benim esimde direksiyon sinavina girecek burda cok zor araba surmeye hic bakmiyorlar kurallar onemli ben cok calistim yaziliyi birincide direksiyonu ikincide aldim tr de ehliyet almak daha kolay galiba insallah alip kurtulursunuz...günaydın kızlar nasılsınız dün rektörlbey çalıştım o yüzden giremedim yakında akıllı telefon alıcam ama ehliyetimi aldıktan sonra daha sık girecem inş
cumartesi günü sabah ehliyet yazılı sınavına giriyorum inş kolay geçer çünkü ben biraz salladım sınav kolay diye çalışmadım
aynı gün eşimin ve oğlumun doğum günü ama eşime hazırlık yapıyorum güzel bir süpriz hazırlıyorum yaptıktan sonra anlatayım mı (yapmak isteyen olur belki)
yani kafa bir milyon çok karışık ve tartılmayı malesef unuttum yarın sabah tartılacam
diyet deseniz bir düzene girmedi bilmiyorum sonum ne olacak
adana merkezdeyiz canım seyhandaCanim Allah kolaylik versin insallah guzel bir supriz olur. Adananin neresindensin bende Adanaliyim, yurt disinda yasiyorum. Benim esimde direksiyon sinavina girecek burda cok zor araba surmeye hic bakmiyorlar kurallar onemli ben cok calistim yaziliyi birincide direksiyonu ikincide aldim tr de ehliyet almak daha kolay galiba insallah alip kurtulursunuz...
İnşallah sınavınız güzel geçer de alırsınız ehliyetinizi kazasız belasız.günaydın kızlar nasılsınız dün rektörlükte çalıştım o yüzden giremedim yakında akıllı telefon alıcam ama ehliyetimi aldıktan sonra daha sık girecem inş
cumartesi günü sabah ehliyet yazılı sınavına giriyorum inş kolay geçer çünkü ben biraz salladım sınav kolay diye çalışmadım
aynı gün eşimin ve oğlumun doğum günü ama eşime hazırlık yapıyorum güzel bir süpriz hazırlıyorum yaptıktan sonra anlatayım mı (yapmak isteyen olur belki)
yani kafa bir milyon çok karışık ve tartılmayı malesef unuttum yarın sabah tartılacam
diyet deseniz bir düzene girmedi bilmiyorum sonum ne olacak
Babam da Adanalı. .Canim Allah kolaylik versin insallah guzel bir supriz olur. Adananin neresindensin bende Adanaliyim, yurt disinda yasiyorum. Benim esimde direksiyon sinavina girecek burda cok zor araba surmeye hic bakmiyorlar kurallar onemli ben cok calistim yaziliyi birincide direksiyonu ikincide aldim tr de ehliyet almak daha kolay galiba insallah alip kurtulursunuz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?