Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Herkese selamlar.sabahtan beri sitresli bir gun oldu.sabah kahvalti 2 adet kepek ekmegi tost cay
ara cilekli soda birazdan bide nescafe
oglen biber dolmasi yogurt
aksam zeytinyagli fasulye salata

Ben geldim mmm.
Güzel ve yorucu ve suçluluk duygulu bir gün oldu.
Karatay dan biraz saptim çünkü suçluluk o yüzden. Eh misafir olunca elimden geldiğince uymaya çalıştım yinede.
Sabah ilk öğün umu saat 10:00 gibi yaptım.
Yayla pidesi az tabi zeytinyağı nda Kızartma yapmış odun ateşinde domates soğan sos yapmış güzel olmuştu, deri peynir i de vardı pideyi o yüzden az yedim.
Ikinci öğün umu 14:30 gibi yaptım.
Bir tabak nohutlu mantı. Aç değil dim aslında ama ısrar edince bol sarımsaklı yogurtlu yedim bir tabak.
Öğün öncesi 2 siyah erik yedim harikaydı dalından kopma olunca.
Eve dönüşte elma kopardı ağaçtan yeşil Elma seviyorum diye ve Erik de getirdim evde siyah üzüm de var ve tek meyve yiyen seven benim evde ve Karatay a başladım. Hoff bu ne Yaman çelişki böyle. .

Herkese selamlar.sabahtan beri sitresli bir gun oldu.sabah kahvalti 2 adet kepek ekmegi tost cay
ara cilekli soda birazdan bide nescafe
oglen biber dolmasi yogurt
aksam zeytinyagli fasulye salata
Hayır dir kuzu seni de benim gibi stres emi soktular.

Kaptancim ben demek sitres demek oldu artik.neysem bunada sukur okullar basliyinca hersey daha iyi olucak duzene giricek İnsaallah.
Rejimi bayaaaa delmissin ama napalim yoresel seyler herzaman olmuyo bide ev sahibi okadar ugrasmis diyip kiramadan yeniliyo afiyet olsun.
Benim rejim iyi gitti bugun ama aksam yemegim gec oldu biraz.bide ufak parca tavuk ekledim okadar.yarin sok olurmuyum gene bilmiyorum tabii.herkese iyi geceler :*

Herkese günaydın
Sabah:1 haşlanmış yumurta,yarım salatalık,1 üçgen peynir,1 etimek
Ara:1 bardak süt,2 bisküvi
Öğle: Biraz patates ve köfte
Akşam: 1 tabak bulgur pilavı,birazda patlıcan yemeği
Spor: 30 day shred yaptım,gün içinde de yürüdüm 45 dk
Hherkese iyi geceler,yarın umarım kilo vermiş oluruz hepimiiz.

Sok olmazsın inş canım. Tartı hepimiz in yüzünü guldursun yarın.

Bilgisayar dan girebilen kızlar yarın listemizi takıma taşımayı unutmayın. Sonuç listeleri ndeki son etap listemizi kopyalayıp takıma yapistiriyosunuz

günaydın kızlar nasılsınız dün rektörlükte çalıştım o yüzden giremedim yakında akıllı telefon alıcam ama ehliyetimi aldıktan sonra daha sık girecem inş
cumartesi günü sabah ehliyet yazılı sınavına giriyorum inş kolay geçer çünkü ben biraz salladım sınav kolay diye çalışmadım
aynı gün eşimin ve oğlumun doğum günü ama eşime hazırlık yapıyorum güzel bir süpriz hazırlıyorum yaptıktan sonra anlatayım mı (yapmak isteyen olur belki)
yani kafa bir milyon çok karışık ve tartılmayı malesef unuttum yarın sabah tartılacam
diyet deseniz bir düzene girmedi bilmiyorum sonum ne olacak

Kızlar acilen çıkmam lazım giyiniyorum 13:00 toplantim var. Dönünce görüşürüz artık.

Canim Allah kolaylik versin insallah guzel bir supriz olur. Adananin neresindensin bende Adanaliyim, yurt disinda yasiyorum. Benim esimde direksiyon sinavina girecek burda cok zor araba surmeye hic bakmiyorlar kurallar onemli ben cok calistim yaziliyi birincide direksiyonu ikincide aldim tr de ehliyet almak daha kolay galiba insallah alip kurtulursunuz...

2. TAKIM 377. ETAP

Akrep33 ( 69 / 69 / 0 / 0,00%)Sabit
hedef52 ( 65,6/ / / % )İzinli
Ambuyanbu ( 72,4/74 / -1,6/ %-2.21)
uhs ( 66,2 / 65,6/ 0,6 / 0,91% )
nurceng ( 61 / 59,7 / 1,3 / 2,13%)
aygun01 ( 77.5 / 77,00/ 0 /- 0,05%)
rh_ayaz ( 66.4 / 65.4 / 1 / 1,51%)

2. TAKIM ORTALAMASI:

kizlar şu listeye bir el atın ben ortalama yuzdesini yapadim galiba 77 kiloyum 500 gram vermişim

adana merkezdeyiz canım seyhanda
burda da yazılı sınav kolay ama direksiyonu zorluyorlar diye duydum tek hata da bile bırakıyorlarmış bakalım hayırlısı bende heyecanlı biriyim nasıl olacak direksiyonda bilmiyorum

2. TAKIM 378. ETAP

Akrep33 ( 69 / / / %)
hedef52 ( 65,6/ / / % )
Ambuyanbu ( 74// / %)
uhs ( 65,6 / / / % )
nurceng ( 59,7/ / / %)
aygun01 ( 77 / 76,5/ 0,5 /%0,64)
rh_ayaz ( 65.4/ / / %)

2. TAKIM ORTALAMASI:

kaptanım listeyi yaptım olmuş mu aygün seni de yazdım bende yarın sabah eklicem

Herkese merhaba,
Karışmış burası ben 65,4 tüm geçen hafta, bu hafta 66,0 çıktı.
Eğer doğru yaptıysam yüzdem -0,91 diye hesapladım, listeye ekler misiniz.

İnşallah sınavınız güzel geçer de alırsınız ehliyetinizi kazasız belasız.

Menüm;
Sabah: 1 haşlanmış yumurta,yarım salatalık,üçgen peynir,1 dilim çavdar ekmeği
Ara: 1 bardak süt,bisküvi
Öğle: 1 tabak bulgur pilavı ve patlıcan yemeği.
Geçen haftaya göre fazla çıktım tartıda 3-4 gün dağıttığım için onu toparlama dönemi olduğundan sanırım,haftaya kilo vermiş olurum inşallah.

Akrep33 ( 69 / / / %)
hedef52 ( 65,6/ / / % )
Ambuyanbu ( 74/73.4/ 0.6/ %0.81)
uhs ( 65,6 / / / % )
nurceng ( 59,7/ / / %)
aygun01 ( 77 / 76,5/ 0,5 /%0,64)
rh_ayaz ( 65.4/ / / %)

Bir onceki haftayla ayni kilodayim.yani. kilo vermeden kayip iki haftam daha oldu

Babam da Adanalı. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…