Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Cesaret li ve sakin ol canım direksiyon da. Gecersin inş.

Herkese merhaba,
Karışmış burası ben 65,4 tüm geçen hafta, bu hafta 66,0 çıktı.
Eğer doğru yaptıysam yüzdem -0,91 diye hesapladım, listeye ekler misiniz.
Gordunmu bak onca caban üç dortgun dağıttın diye boşa gitti..
Üstelik takımı da etkiliyor takım ortalaması % 30 un altına düşerse ceza alıyor takim

Eline sağlık canım.

Olmuş canım eline saglik.

Sen verdiğin hafta birakiyosun ipin ucunu.. Bu şekilde devam et. Liseyi de uhs den alıntılar quote lari silerek ekleseydin keşke kilonun.

Dün akşam yediğim dondurma ile dünü karatay a ihanet günü olarak kapadım.
Sadece 200 gr gitmiş bu hafta. Sabit kalmamdan iyidir ama. Bu hafta hiç tartilmicam bir de. Yani inş.

Uhs canım yarın kilo nu eklerken listemizi de renklendir ve benim kilomuda ekle ve paylaşım a götür olurmu güzellik.

Bugün ku menüm

1. Öğün 12:30 gibi yapıldı.

2 yayla erigi, 1 elma, bikaç tane siyah üzüm, 1 porsiyon Menemen, 1 bardak ayran.

2. Öğün 18: 30 gibi yapıldı

1 porsiyon Sardalya balığı, bol salata.

Sanki doymadim gibi kalktım masadan balikla ekmek yemeye alisinca. Bundan sonra yanında yesilllik turp havuc felan da eklerim.
Bugün çok kosturdum çok yoruldum. Okul pazar alışveriş i eve gel dolap temizle yerlestir. Kışlık domates konserve hazırladım bir de.
Kitap okuma fırsatım olmadı ama az sonra kuran okuyabilirim yatsı dan sonra.

Menüm;
Sabah: 1 haşlanmış yumurta,yarım salatalık,üçgen peynir,1 dilim çavdar ekmeği
Ara: 1 bardak süt,bisküvi
Öğle: 1 tabak bulgur pilavı ve patlıcan yemeği.
Akşam:Menemen, 2 dilim çavdar ekmeği
Spor:Leslie 1 mil,30 day shred,30 mekik,20 tekrar da basen hareketi yaptım.
Kitap:Sil Baştan kitabını bitirdim önceden başlamıştım devam edememiştim 250 sayfa okudum bugün.

Harika bir gün olmuş canım. Kitap da süper okumussun.
Ben de az önce kuran okudum göç adlı kitabimi da aldım yanıma okicam şimdi.

Herkese gunaydin bugün küçük oglum sayesinde güne erken basladim.kilom 59.1 bu hafta 600 gr gitmiş .simdi kahvaltı hazırlayacağım ve okula gideceğim bi kact gündür menü yazamıyorum çünkü kendimde begenmiyorum menulerimi.

2. TAKIM 378. ETAP

Akrep33 ( 69 /68,8 /0,2 / %0,28)
hedef52 ( 65,6/ / / % )izinli
Ambuyanbu ( 74/73,4/0,6 / %0,81)
uhs ( 65,6 /65,0 /0,6 / %0,91 )
nurceng ( 59,7/ 59,1/ 0,6/ %1,01)
aygun01 ( 77 / 76,5/ 0,5 /%0,64)
rh_ayaz ( 65.4/ 66 /-0,6 / %-0,91)

2. TAKIM ORTALAMASI:

kaptanım ortalama yapamadım o yüzden paylaşıma da götüremedim

ne haber kızlar eşime hazırlıcam doğum günü bugüne sarktı yarın izin almış eşim sınav var diye evde olacakmış bu akşam süpriz yapıcam inş kargolar bugün elime ulaşırr

Canim herkesin ortalamasını toplayıp takım sayısına bölerek buluyorsun takım ortalamasını. Tabi eksi de olanı çıkarıyorum. Hedef geçen hafta İzinli ydi bu hafta listede yok sileceksin yani onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…