Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

2. TAKIM 378. ETAP

Akrep33 ( 69 /68,8 /0,2 / %0,28)
Ambuyanbu ( 74/73,4/0,6 / %0,81)
uhs ( 65,6 /65,0 /0,6 / %0,91 )
nurceng ( 59,7/ 59,1/ 0,6/ %1,01)
aygun01 ( 77 / 76,5/ 0,5 /%0,65)
rh_ayaz ( 65.4/ 66 /-0,6 / %-0,92)

2. TAKIM ORTALAMASI: %0,46

kızlar listenizin son hali bu ben paylaşıma ekliyorum

Çok teşekkürler canım ellerine sağlık.

yaaaa offfluyorummm
her işini son dakikaya bırakırsan böyle ortada kalırsın uhs
eşimin yarın doğum günü ama eşim evde bütün kargolarda yarın gelebilirmiş
ben ne arada hazırlayıp süpriz yapıcam bilemedim

Hersey olduğu kadar olmadığı kader. Boşuna stres yapiyosun canım bu kadar cabalaman yeter zaten sürpriz için bırak gerisi esinle birlikte olsun yine çok sevinecektir eminim.

Herkese selamlar.bugun cok yogundu anca firsatim oldu menu yazmaya
sabah 10:30 iki dilim kepek peynir domates biraz recel
oglen 16:00 bir dilim borek kisir bide tursulu salata bir dilim baklava minicik pasta(doymadim ama daha yemedim)
Oglen mevlute gidicegimden yemedim ordada cok kacirmadim afferin bana

Evet aferin sana.

Bende bugünü yazayım,yorucu bir gündü,öğlen dışarıda olduğumdan biraz kaçırdım ama üzerine o kadar çok yürüdümki dengelediğimi düşünüyorum öyle ki adım atamıyorum artık.
Sabah: 1 haşlanmış yumurta,1 küçük domates,,yarım salatalık,1 üçgen peynir ve 1 dilim tam buğday ekmeği
Spor: Kahvaltıdan 1 saat sonra 75 defa ip atlama ve 45 mekik
Öğle: 1 dürüm tavuk döner, 3-4 tane patates,biraz kola,1 kutu soğuk çay
Akşam:1 dilim buğday ekmeği,3-4 çatal patates
Spor:3-4 saat yürüdüm sanırım gezerken,ayaklarım sebebiyle Jillian yapamadım ama 65 mekik ve 30 tekrar bacak hareketi yaptım.
Umarım güzel bir gün olmuştur.
Herkese iyi geceler.

Gözüme çarpan kola oldu. Spor olarak müthiş bir gün olmuş canım ama şekerli içecekler den uzak dur yinede.

Eline sağlık canım.
rica ederim canim hemseri ciktik Takimizda adanali cok galiba

Selam Aleyküm arkadaslar araniza katilabildigim icin cok seviniyorum umarim benide araniza kabul edersiniz Biraz kendimi tanitayim Almanyada dogdum büyüdüm Yas:23.. Universte Ögrenciyisim insallah Lise ögretmeni olacagiz cocukluktan beri hep balik etliydim ince oldugum dönemler oldu...hep bir git gel 14 yasindan beri zayiflamak isterim ama bir türlü istikrar yok izinden sonra biraz kendime geldimmm ve Hedef koydum Eylül girince degisicem dedim....ben olaya daha az Recim/Diät gözüyle bakmamaya calisiyorum...saglikli Beslenmeye calisiyorum...sevmedigim hic birseyi tüketmem...Hedef Kilom ilk önce 55 ama bu 50 ye kadar inebilir suan en son 73 düm sanirim..Boyumda 1.61 Kiloya bakin boya bakin cok vahim Ama umarim bu sefer bu Kilolardan kurtulcam...sizi bilmem ama ben 5 gündür ne yapiyorum...ekmegi protein ekmegiyle degistirdim 2 gün önce...ekmegi aksam mümkünse yememeye calisyorum yada cok kisitli örnegin sabah 2 dilim tükettiysem aksam sadece 1 dilim..öglen 3-4 e kadar meyve tüketirim ondan sonra tüketmem rahat 2 litre hatta 3 de buluyordur Su iciyorumdur...Spor kac gündür firsatim olmadi bu aksam spor salonuna gittim bir arkadasim saolsun bana habire yemek fotolari filan yollamaya basladi doldurusa geldim her gün onunla yediklerimizi takas yapiyoruz diyebilirim foto olarak....siddetle tavsiye ediyorum cok yardimci oluyor...yazmaya üsendigim icin burayada menümü foto olarak atarim insallah.....grsrz kizlar/hanimlar ..hepinize basarilar dilerim umarim hep birlikte saglikli ve kalici bir sekilde zayiflariz

ben geldim yeniyimmmm merhabaaaa
Merhaba canim hoşgeldin

hosgeldin canim

Galiba..
Canım liste konusunda seninde uzmanlasmani istiyorum. Hesaplama yada iyice öğren.
Tamam canim nasil hesaplaniyor. Bu aralar kafam baya daginik bebegim iki gundur huysuz dis cikariyor galib takimada tam konsantre olamiyorum ogrenecem insallah

Cansu tekrar hosgeldin canım.
Kızlar Cansu daha önce 14.takimda yarismisti. Özelden mesaj la tekrar katilmak istediğini yazdı ben de kabul ettim.

aygun01 ve akrepcik tskler hosbuldumm. yarin bir dartilaydimda tam olarak baslangic Kilomu yazarim...deneme süresi filan varmiydi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…