Evet var canım.aygun01 ve akrepciktskler hosbuldumm. yarin bir dartilaydimda tam olarak baslangic Kilomu yazarim...deneme süresi filan varmiydi ?
sadece kahvalti menünümü yazdin cnm ?? yada günde 2 ögün mü besleniyorsun ??hakkaten kizlar kac ögün besleniyorsunuz ortalama ?Sabah
2 erik 2 elma siyah üzüm. Soğanlı tereyağı li iki yumurta 2 zeytin peynir 1 domates 1 biber 1 salatalık
Bu aralar karatay a takılıyorum. 2 öğün oluyor ama ben 2. Öğün umu yazamadım tel gelince.sadece kahvalti menünümü yazdin cnm ?? yada günde 2 ögün mü besleniyorsun ??hakkaten kizlar kac ögün besleniyorsunuz ortalama ?
Hoşgeldiniz.ben geldim yeniyimmmm merhabaaaa
Hoşgeldin cansutrSelam Aleyküm arkadaslararaniza katilabildigim icin cok seviniyorum umarim benide araniza kabul edersiniz Biraz kendimi tanitayim Almanyada dogdum büyüdüm Yas:23.. Universte Ögrenciyisim insallah Lise ögretmeni olacagiz cocukluktan beri hep balik etliydim ince oldugum dönemler oldu...hep bir git gel 14 yasindan beri zayiflamak isterim ama bir türlü istikrar yok izinden sonra biraz kendime geldimmm ve Hedef koydum Eylül girince degisicem dedim....ben olaya daha az Recim/Diät gözüyle bakmamaya calisiyorum...saglikli Beslenmeye calisiyorum...sevmedigim hic birseyi tüketmem...Hedef Kilom ilk önce 55 ama bu 50 ye kadar inebilir suan en son 73 düm sanirim..Boyumda 1.61 Kiloya bakin boya bakin cok vahim Ama umarim bu sefer bu Kilolardan kurtulcam...sizi bilmem ama ben 5 gündür ne yapiyorum...ekmegi protein ekmegiyle degistirdim 2 gün önce...ekmegi aksam mümkünse yememeye calisyorum yada cok kisitli örnegin sabah 2 dilim tükettiysem aksam sadece 1 dilim..öglen 3-4 e kadar meyve tüketirim ondan sonra tüketmem rahat 2 litre hatta 3 de buluyordur Su iciyorumdur...Spor kac gündür firsatim olmadi bu aksam spor salonuna gittim bir arkadasim saolsun bana habire yemek fotolari filan yollamaya basladi doldurusa geldim her gün onunla yediklerimizi takas yapiyoruz diyebilirim foto olarak....siddetle tavsiye ediyorum cok yardimci oluyor...yazmaya üsendigim icin burayada menümü foto olarak atarim insallah.....grsrz kizlar/hanimlar ..hepinize basarilar dilerim umarim hep birlikte saglikli ve kalici bir sekilde zayiflariz
Ben başlarda 3 ana 2 ara öğün yapıyordum ama artık fırsat olmuyor evde olmayınca 3 öğün yapıyorum o yüzden.sadece kahvalti menünümü yazdin cnm ?? yada günde 2 ögün mü besleniyorsun ??hakkaten kizlar kac ögün besleniyorsunuz ortalama ?
Canim şeker yiyerek hem şekerini yükseltiyor sun hem acikiyosun. Şeker bu ikisini yapar ve yükselen şeker uyku halsizlik ve yağ yapar.. Sen şekerli gıdalardan uzak dur yeter.Yeni gelen arkadaslar hosgelmisler.İnsaallah istediginiz kiloya hep beraber ulasiriz.
Dun aksam yemek yemeden tek dondurma yiyim dedim sonra aciktim saat 21:00 de hem yemek hemde 3 baklava yedim.kendime cok kiziyorum ama o an gozum bisey gormedi.bende seker var galiba hem gep yemek istiyorum hemde yiyince uykum geliyo.onceden yaptirmistim kan testi ama bidaha yaptiricam.yada buyuk ihtimal pis bogazim ikisinden biri.neysem dun aksamdan beri aylardir cikamadigim sabah yuruyusune sauna esortmanimi giyip ciktim
Gelelim menuye
sabah iki dilim kepek peynir domates salatalik biraz yumurta
Canim bende Adana seyhan dogumluyum. Şu an yurt disinda yasiyorum. Memleketimi cok özledim.adana merkezdeyiz canım seyhanda
burda da yazılı sınav kolay ama direksiyonu zorluyorlar diye duydum tek hata da bile bırakıyorlarmış bakalım hayırlısı bende heyecanlı biriyim nasıl olacak direksiyonda bilmiyorum
merhaba arkadaşlar Ben Bartından aranıza katılıyorum 38 yaşımdayım.Muhasebeciyim 3 sene öncesine kadar asla kilo sorunum olmadı 3 senedir hersene 2 -3 kilo artş göstererek 10 kilo aldım.Evliyim 9 yaşında kızım var.Hareketsiz masa başı çalışanıyım.Basen Yok Sadece Göbek ve Goğüs bölgemde fazlalığım var 53 kilo plmak istiyorum.Değişik yöntemler deniyorum ama 3 gün sonra onları yapmıyorum.diyeti çabuk bırakıyor sıkılıyorum.Benim kafama vuracak birileri lazım...Ara ara bunları yapmasam 75 falan olurum Şu anki kilom 68,40 aslında sıktığım zaman haftalık 1 kilo verebiliyorum.Beni azarlayacak ne yaptın sen diyecek tehtit edecek birilerine ihtiyacım var eşim çok rahatsız oluyor bu durumuma ve sürekli pehlivan diye bana şaka yapıyor...Kocam zayıf uzunboylu Ben yanında ablası gibi duruyorum bu kilolar yüzünden ablamdan bile büyük gösteriyorum.Ablamın yanında ablan mı diyorlar...Zayıf resimlerim Çok güzel.Zayıfken hayat doluydum.O enerji sahip olmak aynalara baktığımda kıyafetlerin hayal ettiğim gibi durmasını istiyorum.Ekmek yemiyorum...Günde 3 bardak yeşil çay içiyorum.. 2-2,5 litre su içiyorum.. Ama yemekleri bol yiyorum.Pilav makarna pek yemem.Yemeklerimde Zeytinyağı kullanırım.Kızarma Ayda 1 -2 ancak yiyorum Dedim ya dikkat etmesem 75 olurum Ama oturduğum zaman 1 tabak dolusu yerim...
yardımcı olun bana
arada ayrıca 1 orta şekerli kahve içtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?