Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah
2 erik 2 elma siyah üzüm. Soğanlı tereyağı li iki yumurta 2 zeytin peynir 1 domates 1 biber 1 salatalık

Sabah
2 erik 2 elma siyah üzüm. Soğanlı tereyağı li iki yumurta 2 zeytin peynir 1 domates 1 biber 1 salatalık
sadece kahvalti menünümü yazdin cnm ?? yada günde 2 ögün mü besleniyorsun ??hakkaten kizlar kac ögün besleniyorsunuz ortalama ?

sadece kahvalti menünümü yazdin cnm ?? yada günde 2 ögün mü besleniyorsun ??hakkaten kizlar kac ögün besleniyorsunuz ortalama ?
Bu aralar karatay a takılıyorum. 2 öğün oluyor ama ben 2. Öğün umu yazamadım tel gelince.

Sabah

Ara
1 erik 1 elma siyah üzüm
Kahve konya şekeri az cips ( misafirim tehdit ara o yuzden oldu)

Aksam
Balık bol salata kara lahana salatası biber.
Dondurma. Kahve.

Kitap

Göç , kuran

Spor
1 saat yürüdüm.

ben geldim yeniyimmmm merhabaaaa
Hoşgeldiniz.
Hoşgeldin cansutr

Ben başlarda 3 ana 2 ara öğün yapıyordum ama artık fırsat olmuyor evde olmayınca 3 öğün yapıyorum o yüzden.

Yeni gelen arkadaslar hosgelmisler.İnsaallah istediginiz kiloya hep beraber ulasiriz.
Dun aksam yemek yemeden tek dondurma yiyim dedim sonra aciktim saat 21:00 de hem yemek hemde 3 baklava yedim.kendime cok kiziyorum ama o an gozum bisey gormedi.bende seker var galiba hem gep yemek istiyorum hemde yiyince uykum geliyo.onceden yaptirmistim kan testi ama bidaha yaptiricam.yada buyuk ihtimal pis bogazim ikisinden biri.neysem dun aksamdan beri aylardir cikamadigim sabah yuruyusune sauna esortmanimi giyip ciktim
Gelelim menuye
sabah iki dilim kepek peynir domates salatalik biraz yumurta

Rh_ayaz ve ambuyanbu çok tşkler Hoşbuldum arkadaşlar....akrepim karatay benimde hoşuma gider...ama ekmeksiz bir süre sonra insan zorlaniyor :S vallah ben 3 ana 3 ara ogun.yapmaya calisiyorum ama günlük telaşda bazen zor olabiliyor.
kahvaltimin resmini atabilirim umarim olmadi 3 zeytin avuc icimin yarisi kadar peynir, maydanoz, 1 kucuk salatalik, 5 kiraz domates,2 ceviz birde Pankek dukandiyettariflerimden.buldum tarifi birde kahvaltı öncesi biraz su tükettim.

Canim şeker yiyerek hem şekerini yükseltiyor sun hem acikiyosun. Şeker bu ikisini yapar ve yükselen şeker uyku halsizlik ve yağ yapar.. Sen şekerli gıdalardan uzak dur yeter.

Ml Canim bende Adana seyhan dogumluyum. Şu an yurt disinda yasiyorum. Memleketimi cok özledim. Busene cocuk kucuk diye gidemedik seneye insallah. Konuyu pek takip edemedim suprizin nasil gecti. Dun esimin direksiyon sinavi vardi . Kazandi bana supriz oldu. Dün eeşim sevinçten yerinde duramiyordu

merhaba arkadaşlar Ben Bartından aranıza katılıyorum 38 yaşımdayım.Muhasebeciyim 3 sene öncesine kadar asla kilo sorunum olmadı 3 senedir hersene 2 -3 kilo artş göstererek 10 kilo aldım.Evliyim 9 yaşında kızım var.Hareketsiz masa başı çalışanıyım.Basen Yok Sadece Göbek ve Goğüs bölgemde fazlalığım var 53 kilo plmak istiyorum.Değişik yöntemler deniyorum ama 3 gün sonra onları yapmıyorum.diyeti çabuk bırakıyor sıkılıyorum.Benim kafama vuracak birileri lazım...Ara ara bunları yapmasam 75 falan olurum Şu anki kilom 68,40 aslında sıktığım zaman haftalık 1 kilo verebiliyorum.Beni azarlayacak ne yaptın sen diyecek tehtit edecek birilerine ihtiyacım var eşim çok rahatsız oluyor bu durumuma ve sürekli pehlivan diye bana şaka yapıyor...Kocam zayıf uzunboylu Ben yanında ablası gibi duruyorum bu kilolar yüzünden ablamdan bile büyük gösteriyorum.Ablamın yanında ablan mı diyorlar...Zayıf resimlerim Çok güzel.Zayıfken hayat doluydum.O enerji sahip olmak aynalara baktığımda kıyafetlerin hayal ettiğim gibi durmasını istiyorum.Ekmek yemiyorum...Günde 3 bardak yeşil çay içiyorum.. 2-2,5 litre su içiyorum.. Ama yemekleri bol yiyorum.Pilav makarna pek yemem.Yemeklerimde Zeytinyağı kullanırım.Kızarma Ayda 1 -2 ancak yiyorum Dedim ya dikkat etmesem 75 olurum Ama oturduğum zaman 1 tabak dolusu yerim...

yardımcı olun bana

Bugün yediklerim

Sabah :1 salatalık 5 adet minik domates
3 adet ipli gibi peynir var ondan
1 çay kaşığı reçel

Ara :1 adet Çukulatalı gofret

Akşam üstü Şimdi :yarım simit 1 adet haşlanmış orta boy mısır

Akşam yemedim daha şimdi yeşil çay içeceğim.

Hosgeldin cnm vallah belli bir diyet yok gurupta herkez kendi kafasina göre takiliyor...kitap herhangi fark etmez..sahsen.elif safaki cok severim oturup okiycam ins vakit bulabilirsem.

Sabahki.menumu paylasmistim.tekrar yapmiyayim..tarlaya gittik orda ara ogun 10-15 Badem tukettim tum gun bol su ictim..tarlada 3 saat canim.cikti diyebiliriz..eeee taze patates kizartilmasa olmaz haftada 1 gun istedigimi yeme gunu yapmayi planlamistim zaten.
ama sadece tek ogun sehriye corbasi birde patatest kizartmasi yedim ketchap mayonez pismanlik 0 vallah her gün yemedikten sonra bu 6 gündür tek kötü yemeyim ondan sorun olmaz sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…