Bence hiç tartilma bu yedikleri ne. .Ooooooh gruba renk ve hareket geldi cok sukur.bugun sabahi yazmistim ogleni hiccccccccc yazmak istemiyorum.arada nescafe ictim.oglen cok guzel salata bezelye yemistim. Sonraaaa 3 adet baklava bide gofret yedim azicikta sucuk ekmek.aksam yemek yemedim nescafe ictim.yatarkende sarimsak tursumdan icicem.yarin tartilicam bakalim ne durumdayim
cuma günleri tartılıp yazıyoruz değil mi kızlar
Hayırlı olsun canım ehliyeti niz.Ml
Canim bende Adana seyhan dogumluyum. Şu an yurt disinda yasiyorum. Memleketimi cok özledim.Busene cocuk kucuk diye gidemedik seneye insallah. Konuyu pek takip edemedim suprizin nasil gecti. Dun esimin direksiyon sinavi vardi . Kazandi bana supriz oldu. Dün eeşim sevinçten yerinde duramiyordu
Kuzum vereceksin inş hiç merak etmemerhaba arkadaşlar Ben Bartından aranıza katılıyorum 38 yaşımdayım.Muhasebeciyim 3 sene öncesine kadar asla kilo sorunum olmadı 3 senedir hersene 2 -3 kilo artş göstererek 10 kilo aldım.Evliyim 9 yaşında kızım var.Hareketsiz masa başı çalışanıyım.Basen Yok Sadece Göbek ve Goğüs bölgemde fazlalığım var 53 kilo plmak istiyorum.Değişik yöntemler deniyorum ama 3 gün sonra onları yapmıyorum.diyeti çabuk bırakıyor sıkılıyorum.Benim kafama vuracak birileri lazım...Ara ara bunları yapmasam 75 falan olurum Şu anki kilom 68,40 aslında sıktığım zaman haftalık 1 kilo verebiliyorum.Beni azarlayacak ne yaptın sen diyecek tehtit edecek birilerine ihtiyacım var eşim çok rahatsız oluyor bu durumuma ve sürekli pehlivan diye bana şaka yapıyor...Kocam zayıf uzunboylu Ben yanında ablası gibi duruyorum bu kilolar yüzünden ablamdan bile büyük gösteriyorum.Ablamın yanında ablan mı diyorlar...Zayıf resimlerim Çok güzel.Zayıfken hayat doluydum.O enerji sahip olmak aynalara baktığımda kıyafetlerin hayal ettiğim gibi durmasını istiyorum.Ekmek yemiyorum...Günde 3 bardak yeşil çay içiyorum.. 2-2,5 litre su içiyorum.. Ama yemekleri bol yiyorum.Pilav makarna pek yemem.Yemeklerimde Zeytinyağı kullanırım.Kızarma Ayda 1 -2 ancak yiyorum Dedim ya dikkat etmesem 75 olurum Ama oturduğum zaman 1 tabak dolusu yerim...
yardımcı olun bana
Bol paylaşım menu bildirimi ve spor ve kitap.burada uyguladığınızx yöntem şartlar nedir acaba
Fazlası var eksiği yok canimbaşlangıçtaki kurallarda değişiklik var mı
Sadece bedenimizi değil ruhumu zu aklimizi fikrimizide sağlıklı besleyebilmek için. Tabiki sadece zayıflama kitapları değil çeşit bolneden kitap okuyoruz.Bu kitaplar şu zayıflama kitaplarımı
Şeker ve şekerli hazır gıdalardan uzak duruyor sun canım. Yok öyle zayıflama takımına girip salina salina şekerli kahve cukulata gofret bildirimleri.Bugün yediklerim
Sabah :1 salatalık 5 adet minik domates
3 adet ipli gibi peynir var ondan
1 çay kaşığı reçel
Ara :1 adet Çukulatalı gofret
Akşam üstü Şimdi :yarım simit 1 adet haşlanmış orta boy mısır
Akşam yemedim daha şimdi yeşil çay içeceğim.
Ambuyanbu yok baklava gofret yok nescafeOoooooh gruba renk ve hareket geldi cok sukur.bugun sabahi yazmistim ogleni hiccccccccc yazmak istemiyorum.arada nescafe ictim.oglen cok guzel salata bezelye yemistim. Sonraaaa 3 adet baklava bide gofret yedim azicikta sucuk ekmek.aksam yemek yemedim nescafe ictim.yatarkende sarimsak tursumdan icicem.yarin tartilicam bakalim ne durumdayim
Karatay düzenin de kabiz olmak mümkün değil canım. Bağırsak ta çimento görevi gören ekmek yok çünkü.Günaydinnn arkadaşlarbu sabah 3 kuru kayisi 2 kuru erik üstüne bol su ictim.birazdan kahvalti ediycem...kabız olmamaya dikkat edin kabiz olan insanlar kilo veremiyormus karatay demisti sanirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?