Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ooooooh gruba renk ve hareket geldi cok sukur.bugun sabahi yazmistim ogleni hiccccccccc yazmak istemiyorum.arada nescafe ictim.oglen cok guzel salata bezelye yemistim. Sonraaaa 3 adet baklava bide gofret yedim azicikta sucuk ekmek.aksam yemek yemedim nescafe ictim.yatarkende sarimsak tursumdan icicem.yarin tartilicam bakalim ne durumdayim

Bugün Karatay açısından güzel bir gün dü az önce ye kadar. 3 minik kurabiye yedim az önce Hoff f. ..
Baktım duygu patlaması yaşıyorum devam i gelecek hemen ağzıma sakız attım.

Bence hiç tartilma bu yedikleri ne. .
Sarımsak turşusu napsin. .moralin bozulur bence yediklerini düzenle haftalık tartil

akşam arkadaşa oturmaya gittik yemek te yedik haliyle
2 kaşık pilav
3 kaşık taze fasulye
salata
1 dilimde ekmek yedim çok acıkmıştım.

4 adet şekersiz çay

1 dilimde kavun yedim....

şimdi kitap okuyup yatıcam.Bende Ayşe Kulin'in Hayat romanını okuyorum.

iyigeceler

Hayırlı olsun canım ehliyeti niz.

Kuzum vereceksin inş hiç merak etme
Ben sana karatay i öneririm. Yanında sporla tabii.

Şeker ve şekerli hazır gıdalardan uzak duruyor sun canım. Yok öyle zayıflama takımına girip salina salina şekerli kahve cukulata gofret bildirimleri.

Ambuyanbu yok baklava gofret yok nescafe
Artı kilo ile gelirse n gözünün yaşına bakmam ona göre.
Sağlıklı besleniyoruz şekerden uzak duruyoruz.

Günaydinnn arkadaşlar bu sabah 3 kuru kayisi 2 kuru erik üstüne bol su ictim.birazdan kahvalti ediycem...kabız olmamaya dikkat edin kabiz olan insanlar kilo veremiyormus karatay demisti sanirim..

Günaydinnn arkadaşlar bu sabah 3 kuru kayisi 2 kuru erik üstüne bol su ictim.birazdan kahvalti ediycem...kabız olmamaya dikkat edin kabiz olan insanlar kilo veremiyormus karatay demisti sanirim..
Karatay düzenin de kabiz olmak mümkün değil canım. Bağırsak ta çimento görevi gören ekmek yok çünkü.

Ilk öğün 14:30 gibi oldu.
Güzel bir karatay kahvaltısı yaptım.

Arkadaslar niye ugramiyorsunuz buraya olmazki ama neyse sabah kahvaltim 1 dilim.protein ekmegibpeynir zeytin domates maydanoz 1-2 ceviz

Arada: 1 parca ananas

Ögle:1 haşlanmış misir,1,5 Kurabiye

Aksam: burda biraz kaçırdim 1 yerine 2 lahmacun ama bir tabak dolusu salata ile...salataya azcik.yag bol.limon ile tükettim...ha birde 4-5 cikolatali Kurabiye kaçırdım aksam vakti o kurabiye olmamaliydi birde lahmacun 1 olacakti birdaga tekrar edilmiycek vallah spor olmadi bir türlü kitapta.yatmadan önce okuruz

Sabah karatay kahvaltısı
Aksam
Tereyagli tavuk
Soğan salatası
Çoban salatası
Kara lahana salatası

Spor
30 dk yürüyüş

Kitap
Kader / P. C. Cast + Kristin C ast

günaydın hayırlı işler herkese

dün fazla kaçırdım onu söyliyeyim.Ayrıca kitapda okuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…