Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

hedefcim sen gelince takim hareketlendi.. senin menude cok guzel tesekkur ederim..

öğle biraz az olmamış mı
Canim oglen disardaydim bisey yiyemedim...

Canim önce suya koyup iciyordum ama sarimsak sirke içme alışkanlığı sonrası bir yemek kaşığı ElmA sirkesini içerken hemen ardından hazırlamış olduğum bir bardak ılık suyu dikiyorum tepeme.

yarin deneyecegim sagol canim
.
Hedefcim ben yurt disindayim burda aktar yok marketten aldim ama en iyisini almaya caliyorum insallah tr ye gidince getirecegim tesekkur ederim:)

Merhabalar kaptancim izinden donebilir miyim.musaden var mi
Hoş geldin canım

Hoşgeldiniz canim gecmis olsun ayni kiloda sayiliriz, senden 1 kilo fazlayim

günaydın ambucum dün hedeften aldığım gazla eşimle konuştum artık yatmadan önce salonu o toplıcak diğer işleri ben yapıcam en azından eve gittiğimde ev düzenli olur ben sadece sil süpür yemek yaparım

hoşgeldin canım benim inş sende kilo alıp dönmemişsindir

günaydın kızlar dünde güzeldi benim için sadece bir kaçtane patates kızartması kaçırdım beylerden
ve oğluşumla yürüyüşe çıktık dün ayrıca
bugün sabah oğlum da kalkınca onunla ilgilenmekten kahvaltı hazırlayamadım
simit aldım
sabah
bir simit,domates,salatalık,
bir üçgen peynir,çay
öğlende aynısı fakat bir dilim ekmekle simit yok
arada elma ve bol su
akşam ne pişiricem bilmiyorum hımmm yazarken buldum tavuk sote yaparım beylere
bende haşlanmış tavuk salata yoğurt bu kadar
bu arada oğlumun doğum gününe hazırlık yapıyorum şu aralar ilk doğum günü ve çok güzel olsun istiyorum

Hosbuldum kizlar.tesekkur ederim.kisaca ozet geceyim.once jilomdan bahswdeyim.en son 72,5 idim.bu pAzartesi kiyafetlerimle 74 ciktim,kiyafetsiz 73.5 falan yani.bir kilo alarak geri dondum yani.bu hafta elifezginin su atici ilk listesini yapiyorum.mutluyum:)
Evimize yerlestik cok sukur,kiz uc yasindaki yani krese basladi.oglana(21 aylik) bakici bulduk.1 ekimde basliyor.insallah iyi olur kadin.ne de olsa tedirginim.oglani sutten kestim cok sukur.cok zor oldu.uc hafta doldu ama hala istiyor kuzum.ama mecburdum beni cook yordu,psikolojim bozuldu.simdi daha iyiyiz insallah.vee ben de artik ise basliyorum.cuma eski gorev yerime gidip ayrilis yapcam,arife gunu de burada baslayip bayramdan sonra devam etcem.

Ozetle boyle kizlar.ozlemisim be yaa

hoşgeldiiiiin, valla gözlerimiz aradı seni. anlaşılan sen de yeni yeni düzenini kuruyorsun, yaz bir hengameyle geçti kışın kıymetini anldık hepimiz , inşallah bu sefer daha iyi yapıcas diyetlerimizi, hadi bakem kolay gelsin bize

Ooo siyahi beyazim da gelmiş hosgelmis tabiki canım.
Hedefcim bu hafta listeye sen seldom ve siyah giriyor. Diğer yeni girenler yok ortada.
siyahbeyaz seldom ve ben.... bu hafta yeniler yüzünden baya bi - çıkıcas gibi.
bu arada kötü haber ben yarın ve cuma görevliyim. şimdilik yarın sabaha bir program ayarlanamadı ama öğleden sonram fulll gözüküyor ve saat 15,30da çocuğu okulundan nasıl alacam kara kara onu düşünüyorum. takımla ilgili kısım şu cuma kilo bildirimi bana kalırsa o saatlerde ben müsait olmuyorum. o yüzden yarın sabah kilo bildirimlerimiz tam olsun. akşama da listeyi düzenler bildiririz değil mi?

-uhs hepimizin kiloları birbirine çok yakın geliyor bana, hepimiz yarıştayız.
-seldom kilo verme yolculuğunda güvende olmak için acaba senin arkana mı takılsamşimdi yılbaşına kadar 5 kilo diyince az geliyo ama ben de 5 kilo hedef versem kendime, iyi bakem hadi yılbaşı hedefim 63 kilo olmak .
-ambu bende lahana suyu içmeye başladığımdan bu yana gece bi ara titreyecek kadar üşüyorum artık terliyorum sonra hava soğuyo da üşüyorum başka bir sebepten mi bilemiyorum.
-nurcenggg takımın gözdesisin ama kilo alıyım deme.
-aygun yurt dışı mı? sakıncası yoksa neresi söylermisin? merak işte

merhaba canlar,

anam yine ne çok konuşmuşsunuz, okudum okudum toplu cevap vercem :)

hoşbuldum çok şükür...aygün merhaba, sen de hoşgeldin, madem yakın kilolarımız, takipteyim o zaman :) ben gr gr veririm ama
akrep ve hedef, canlarım ben mezun olmuştum geri dönüyorum o nedenle + ile dönmüş olmam ki dimi? bence olmam yaniiiii!!

siyahbeyaz hayırlı olsun yeni evin işin inşallah..çok yoruldun umarım değer hepsine...

nurceng, bebiş büyüdü mü bebiş :)

hedef ve kaptancım napmışsınız siz yaaaa?? tüh kilo almasam sizinle yarışır olcaktım!! neyseeeee siz bekleyin ben geliyorum anacım...

ambu sen o lahana çorbasını nasıl içtin ya ben bir kere yaptım kokudan tadına bakamadım...az yerim öz yerim arkadaş o ne öööleee

menümü de peşinen yazayım hemen ki kaçamaklar olmasın :)

sabah : 50 gr ekmekle kaşarlı baharatlı tost

öğle : 1 kupa sütlü tarhana çorbası
3 mürdüm eriği 10 taze fıstık

ara : 2 dlm diyabetik tam tahıllı kek ( o yüzden bişey yemedim sabahtan beri beeeee yerim ben onu )
türk kahvesi

akşam : 4 yk pilav
4 yk kuru fasülye
bol salata

2 lt su
40 dk yürüyüş

kitap : tuhaf şeyler seremonisi

sütü nasıl kestin canım neler denedin bende kurban bayramında bırakıcam çok zor geliyor bana gece üç-beş kez kalkıyor en sonunda dayanamıyorum ortamıza alıyorum beyfendide keyfine göre dönüyor emiyor geri dönüyor uyuyar tabi ben uyanık kalıyorum ve gün içerisinde sersem gibi oluyorum süte de alıştırdım.inş bende keserim(ahhh aahhhh şimdi ne geldi aklıma biliyormusun bebeğim beş aylıktı ben işe başladım bir kaç gün geçti ve bebeğim beni istememeye başlamıştı çok zor geliyordu ağlıyordum şimdi bırakmaya çalışıyorum)

dün sabah: lahana suyu, 1 dilim peynir, yarım yumurta, 1 dilim ekmek, 1 kibrit kutusu kabak tatlısı, 1 tk kaymak
ara:yeşil çay
Öğlen:
2-2,5 dilimlik pidede döner, 230 ml ayran
spor:35 dk yürüyüş
ara: yeşil çay
akşam: 1 mandalina, 2 kepçe taze fasulye
gece: lahana suyu, 4 kaşık yoğurt, 1 kepçe taze fasulye,1 biber dolma ( son ikisi stres haline yendi malesef)

Bu sabah: lahana suyu, elma sirkesi, omega 3, 1 haş. yumurta , 1çk z. yağı(yumurtaya döktüm)
ara: yeşil çay
Öğlen: 1 mandalina, 2-2,5 dlimlik pidede tavuk döner, 300 ml ayran
Spür:40 d. yürüyüş
Ara: yeşil çay

bizim kurum bikaç şube...ve ben bugün evime çok yakın olandayım ne güzel yaaaa...öğle arasında eve gittim...kuru fasülyeyi güvece koydum babama da emrettim 1 saat sonra kapat diye...çorbayı yaptım, pirinci ıslattım, vakit var hadi kısçem gelince kek kokusu alsın bari diye çikolatalı kek yaptım...sabah dondurucu için hazırladığım dolmalık biberler ve patlıcan yemekleri soğumuştu onları paketledim kaldırdım...hatta müge anlıya size de iyi günler deme vaktim bile kaldı...ne güzel evinin yakınında olmak...heeee sabah 3 dk. da işyerimde olduğumu da söyleyeyim mucize gibi bişeydi :)

şimdi eve gidince pilav salata sonra kuzumla hasret gidermece...ayyy hergün böyle olsa...son dersim boş, ben de 40 dk yürüyüş yapcam inşallah...nedense bugün bi enerji bi pozitiflik bende...sanırım diyete geri dönmek iyi geldi bana :)

Arkadaşlar geçtiğimiz hafta Ambuyambu derece yapmış, tebrikler ambu, alkış alkış (smiley bulamadım)

CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 377. ETAP SONUC LİSTELERİ
5 - 12 EYLÜL 2014

TAKIM DERECELERİ

BİRİNCİ...................1. TAKIM % 1.30

İKİNCİ .................14. TAKIM %0.86

ÜÇÜNCÜ ....................5. TAKIM % 0.69

BİREYSEL DERECELER

BİRİNCİ
1. takımdan................Nagihan93.................%3.23

İKİNCİ
3. takımdan.............meantrees.....................%1.92

ÜÇÜNCÜ
2. takımdan.............Ambuyanbu.....................%1.77

*** 2.Takım 379. Etap ***

Akrep33 ( 68,00 / / / %)
Ambuyanbu ( 72,1/ / / %)
uhs ( 65,8 / / / % )
nurceng ( 58,9/ / / % )
aygun01 ( 76,5/ / / %)
rh_ayaz ( 66/ / / %) Bildirimde bulunmadı
hedef52 (65,6/ )375.de bildirimsiz 376. etapta izne ayrılan üye döndü, 5e bölündü
seldom( 73,8/ )363. etapta mezun olan üye geri döndü,
Siyahbeyaz0066 (72,5/ )374.de bildirimsiz 375. etapta izne ayrılan üye döndü, 6ya bölündü
2.Takım Ortalaması:

akrep, seldomun kilosunu hastalık sebebi ile diyerek sıfırlatabilirmiyz acaba?

*** 2.Takım 379. Etap ***

Akrep33 ( 68,00 / / / %)
Ambuyanbu ( 72,1/ / / %)
uhs ( 65,8 / / / % )
nurceng ( 58,9/ / / % )
aygun01 ( 76,5/ / / %)
rh_ayaz ( 66/ / / %) Bildirimde bulunmadı
hedef52 (65,6/ )375.de bildirimsiz 376. etapta izne ayrılan üye döndü, 5e bölündü
seldom( 73,8/ )363. etapta mezun olan üye geri döndü,
Siyahbeyaz0066 (72,5/ )374.de bildirimsiz 375. etapta izne ayrılan üye döndü, 6ya bölündü
2.Takım Ortalaması:

akrep, seldomun kilosunu hastalık sebebi ile diyerek sıfırlatabilirmiyz acaba?

Sirke sur.korkmadan birakir dediler ama sirkeli sirkeli emdi bizimki.ilk gun yara bandi yapistirdim capraz sekilde ucunu bulamadi agzina almaya calisti bulamadi.ertesi gun de hala cok agliyordu.aman korksun biraz da diye siyah bandi carpraz yapistirdim.sokmeye calisti falan ama ucunu bulamayinca pes etti.

Sagol hedefcim.ama inanki bugun yediklerimi yazsam beni tebrik degil yuhlarsin.
Kaptancim iki kere uzunnnnca yazdim ama tel caldi hepsi gitti.ben bayram sonrasi gelmek icin izin istiyorum kaptancim.yarin kilomu yazarim olurmu

kızlar merhaba işlerim yoğun gündüzleri işyerinde giremiyorum siteye.Akşamda çocuğun dersleri yemek işi derken saat oluyor 22:00
O kim????
Canim bu şekilde az paylasimlara devam edersen Üzgünüm listede olamazsın.
Takımla daha iç içe olmanı tavsiye ederim.

beni çıkarıcak mısınız ekipden?????????????????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…