Canim oglen disardaydim bisey yiyemedim...öğle biraz az olmamış mı
Canim önce suya koyup iciyordum ama sarimsak sirke içme alışkanlığı sonrası bir yemek kaşığı ElmA sirkesini içerken hemen ardından hazırlamış olduğum bir bardak ılık suyu dikiyorum tepeme.
Hedefcim ben yurt disindayim burda aktar yok marketten aldim ama en iyisini almaya caliyorum insallah tr ye gidince getirecegim tesekkur ederim:)gene takdir ettim ne diyeyim. kızatrtma var ama yanındakiler ölçülü öğlen azaltılmış , akşam tost var ama 2 dilimden sade3ce,
hedefcim sen gelince takim hareketlendi.. senin menude cok guzel tesekkur ederim..
ben de aynen öyle yapıyorum. aygun de eğer sirke kullanacaksa aktardan doğal fermantasyon veya ev yapımı elma sirkesi önerilm, da az asitli ve daha sağlıklı
Hoş geldin canımMerhabalar kaptancim izinden donebilir miyim.musaden var mi
merhaba canlar
uzuuuuun bir aradan sonra hem beden hem ruh sağlığımı toparlayıp döneyim dedim...selamlarınızı heeeep aldım allah razı olsun...kısacık özet geçeyim..biliyorsunuz en son anevrizma nedeniyle beyin anjiosu geçirmiştim...gayet iyiydim hoştum taaaaki hedef bana nazar edene kadaraslında itiraf ediyorum hastaneden çıktığımın ertesi günü 7 saat havuzda kalınca çarpıldım ben uzun süren korkunç başağrılarım ve uyuşukluklarım falan oldu...2 haftadır gayet iyiyim çok şükür..tabi bu süreç ruhen de beni yorduğundan yine gündemimi buraya taşımak istemedim ve epey toparlanayım sonra döneyim istedim...aslında her gün yarın yazayım dedim neyse şimdi iyiyim hoşum...işe başladım..kızım okula başladı...ben tabi tombikleştim accık..e takım şart oldu
zaten tatile giderken diyetisyen 74 sınır koymuştu, ama ben 1 ay yatıp gelsin börekler gitsin çörekler yapıncaaaa, çok da yüzmeme rağmen, 75.6 oldumkendimce toparlamaya çalıştım ama nedense konsantre olamadım bir türlü...şimdi pek kararlıyım veeeeee gram gram vermek için geri döndüm...yaniiiiiiii EFSANE GERİ DÖNÜYOOOOOR
kaptanım canım benim eğer uygun görürsen takıma dahil olayım ya da böyle uzaktan uzaktan katılayım, ikisi de uyar bana..
şimdi bu sabah itibariyle kilom : 75,6 hedef : yılbaşında 70 yarın başlamak üzere bugün için izin istiyorum tabeeeee
eeeeee sizler nasılsınız? ambucan, hedef, uhs, elif, Fatma muhtemelen bissürü yeni arkadaş?? herkes iyidir hoştur inşallah
günaydın ambucum dün hedeften aldığım gazla eşimle konuştum artık yatmadan önce salonu o toplıcak diğer işleri ben yapıcam en azından eve gittiğimde ev düzenli olur ben sadece sil süpür yemek yaparımHedefcim patlicani pek sevmem ama kabak buldugum an deniycem sagol canim.
Ben sana diyorum ama bende herseyden yerim aslinda.corba rejimine baslamamin sebebide bu.hicbisey yemeden durmaya calismak.
Seldomcum gecmis olsun.Allah gelmis gecmis etsin canim birdaha gostermesin.
Uhscim ben evde oldugum halde devamli ev topluyorum.ama elime aldigimi ortaliga degilde yerine koyarsam bide yatmadan salonla mutfagi toplarsam sabah daha az isim olyu tavsiye ederim.
Ooooooooo yaris seldom gelince dahada guzel oldu.kaptancimla ben bu hafta ac geziyoruz korkun bizden
hoşgeldin canım benim inş sende kilo alıp dönmemişsindirMerhabalar kaptancim izinden donebilir miyim.musaden var mi
Merhabalar kaptancim izinden donebilir miyim.musaden var mi
siyahbeyaz seldom ve ben.... bu hafta yeniler yüzünden baya bi - çıkıcas gibi.Ooo siyahi beyazim da gelmiş hosgelmis tabiki canım.
Hedefcim bu hafta listeye sen seldom ve siyah giriyor. Diğer yeni girenler yok ortada.
sütü nasıl kestin canım neler denedin bende kurban bayramında bırakıcam çok zor geliyor bana gece üç-beş kez kalkıyor en sonunda dayanamıyorum ortamıza alıyorum beyfendide keyfine göre dönüyor emiyor geri dönüyor uyuyar tabi ben uyanık kalıyorum ve gün içerisinde sersem gibi oluyorum süte de alıştırdım.inş bende keserim(ahhh aahhhh şimdi ne geldi aklıma biliyormusun bebeğim beş aylıktı ben işe başladım bir kaç gün geçti ve bebeğim beni istememeye başlamıştı çok zor geliyordu ağlıyordum şimdi bırakmaya çalışıyorum)Hosbuldum kizlar.tesekkur ederim.kisaca ozet geceyim.once jilomdan bahswdeyim.en son 72,5 idim.bu pAzartesi kiyafetlerimle 74 ciktim,kiyafetsiz 73.5 falan yani.bir kilo alarak geri dondum yani.bu hafta elifezginin su atici ilk listesini yapiyorum.mutluyum:)
Evimize yerlestik cok sukur,kiz uc yasindaki yani krese basladi.oglana(21 aylik) bakici bulduk.1 ekimde basliyor.insallah iyi olur kadin.ne de olsa tedirginim.oglani sutten kestim cok sukur.cok zor oldu.uc hafta doldu ama hala istiyor kuzum.ama mecburdum beni cook yordu,psikolojim bozuldu.simdi daha iyiyiz insallah.vee ben de artik ise basliyorum.cuma eski gorev yerime gidip ayrilis yapcam,arife gunu de burada baslayip bayramdan sonra devam etcem.
Ozetle boyle kizlar.ozlemisim be yaa
Sirke sur.korkmadan birakir dediler ama sirkeli sirkeli emdi bizimki.ilk gun yara bandi yapistirdim capraz sekilde ucunu bulamadi agzina almaya calisti bulamadi.ertesi gun de hala cok agliyordu.aman korksun biraz da diye siyah bandi carpraz yapistirdim.sokmeye calisti falan ama ucunu bulamayinca pes etti.sütü nasıl kestin canım neler denedin bende kurban bayramında bırakıcam çok zor geliyor bana gece üç-beş kez kalkıyor en sonunda dayanamıyorum ortamıza alıyorum beyfendide keyfine göre dönüyor emiyor geri dönüyor uyuyar tabi ben uyanık kalıyorum ve gün içerisinde sersem gibi oluyorum süte de alıştırdım.inş bende keserim(ahhh aahhhh şimdi ne geldi aklıma biliyormusun bebeğim beş aylıktı ben işe başladım bir kaç gün geçti ve bebeğim beni istememeye başlamıştı çok zor geliyordu ağlıyordum şimdi bırakmaya çalışıyorum)
O kim????
Canim bu şekilde az paylasimlara devam edersen Üzgünüm listede olamazsın.
Takımla daha iç içe olmanı tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?