Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Yemedim canim

Eveeet takımda himbil kalmasın. .
Akreple yarisiyosan cook dikkatli olcan canım.

Kilom az sonra geliyor

Eveet
Gelelim kiloma
Dun: 70
Bugün: 68

Perşembe kiloma geri döndüm şükür. Perşembeye kadar anca atarım bu kiloyu yine sabit kalırım diye canım sıkılıyor du.
Bugün den sonra ne giderse kâr dan

merhaba canlar

uzuuuuun bir aradan sonra hem beden hem ruh sağlığımı toparlayıp döneyim dedim...selamlarınızı heeeep aldım allah razı olsun...kısacık özet geçeyim..biliyorsunuz en son anevrizma nedeniyle beyin anjiosu geçirmiştim...gayet iyiydim hoştum taaaaki hedef bana nazar edene kadar aslında itiraf ediyorum hastaneden çıktığımın ertesi günü 7 saat havuzda kalınca çarpıldım ben uzun süren korkunç başağrılarım ve uyuşukluklarım falan oldu...2 haftadır gayet iyiyim çok şükür..tabi bu süreç ruhen de beni yorduğundan yine gündemimi buraya taşımak istemedim ve epey toparlanayım sonra döneyim istedim...aslında her gün yarın yazayım dedim neyse şimdi iyiyim hoşum...işe başladım..kızım okula başladı...ben tabi tombikleştim accık..e takım şart oldu

zaten tatile giderken diyetisyen 74 sınır koymuştu, ama ben 1 ay yatıp gelsin börekler gitsin çörekler yapıncaaaa, çok da yüzmeme rağmen, 75.6 oldum kendimce toparlamaya çalıştım ama nedense konsantre olamadım bir türlü...şimdi pek kararlıyım veeeeee gram gram vermek için geri döndüm...yaniiiiiiii EFSANE GERİ DÖNÜYOOOOOR

kaptanım canım benim eğer uygun görürsen takıma dahil olayım ya da böyle uzaktan uzaktan katılayım, ikisi de uyar bana..

şimdi bu sabah itibariyle kilom : 75,6 hedef : yılbaşında 70 yarın başlamak üzere bugün için izin istiyorum tabeeeee

eeeeee sizler nasılsınız? ambucan, hedef, uhs, elif, Fatma muhtemelen bissürü yeni arkadaş?? herkes iyidir hoştur inşallah

wwwaaavvvvvvvv evet EFSANE GERİ DÖNDÜ
geçmiş olsun canım benim seni çok özledik geçmiş olsun öncelikle allah şifa versin
sen gittin yaz başında daha sonra hedef te gidince buralar pek ıssızlaştı tabi bizde bi rahatlama oldu ve bizde kilo aldık ve ben yine dün diyete başladım hayırlısıyla inş
hadi bakalım kızlar yine toplanıp yarışa başlayalım

Eveet
Gelelim kiloma
Dun: 70
Bugün: 68

Perşembe kiloma geri döndüm şükür. Perşembeye kadar anca atarım bu kiloyu yine sabit kalırım diye canım sıkılıyor du.
Bugün den sonra ne giderse kâr dan
valla bu gün itibarı ile ikimizde aynı kilodayız. baskülün biri 68,0 diğer 68,2 gösterdi tabiiiii ki ben az olanı baz alıyorum. diyorum ya seninle yarışmak çok tatlı olecek!

hoş geldiiiiin, olumsuzlukları pek yansıtmadığın için seni biyonik kadın olarak görüyoruz. sökerler takarlar ayağa kalkar, kendine bi kilo hedefi verir oraya doğru emin adımlarla yürür falan, tabi maşallah diyelim, nazar etmeyiz sen iyi ol , ve aramızda olman için kilolu olman gerekiyor sanırım

canııım sağolasın...aman iyi iyi kendimi kötü hissetmem yine bir tombikler takımı olaraktan beraberiz :)

yok canııııım hele bi çıtır çerez olayım hiç bi yere gitmem...senelerce takımın tombiği ol çıtır olunca git hiiiiiiiç mümkün değil...esas o zaman tam zamanlı takımdaş olurum sırf hava basmak için :) neydim ne oldum hikayelerimi herkese anlatcam daha ben :)

Hedefcim patlicani pek sevmem ama kabak buldugum an deniycem sagol canim.
Ben sana diyorum ama bende herseyden yerim aslinda.corba rejimine baslamamin sebebide bu.hicbisey yemeden durmaya calismak.
Seldomcum gecmis olsun.Allah gelmis gecmis etsin canim birdaha gostermesin.
Uhscim ben evde oldugum halde devamli ev topluyorum.ama elime aldigimi ortaliga degilde yerine koyarsam bide yatmadan salonla mutfagi toplarsam sabah daha az isim olyu tavsiye ederim.
Ooooooooo yaris seldom gelince dahada guzel oldu.kaptancimla ben bu hafta ac geziyoruz korkun bizden

Don valla canim seldomda geldi herkesler burda.bu arada benim corba isim bitti malesef.basimin agrisi gozume vurdu temizlik yapiyorum cocuKlarda azip kudurunca dayanamadim daha fazla.bide cocuklari zayifliycam diye yipratmak istemedim sinir ve agridan duramadim.neysem bakcaz artik

Ooooooh kimler gelmiş
Canim hoşgeldin ne demek kapımız sana daima açık
Bu hafta gir listeye hemen.

Hee ben varım

Kim benle yarisir. Hedefle zati yaristayiz

Waooo aynı kilo ha pek bi hirslandim şimdi.

Herkese merhabalar. Bu hafta çok dagittim ben y à ama 5 kilo daha vermem gerek. Seldom hoşgeldin geçmiş olsun canım. Siyah beyaz hoşgeldin. Ama perşembe ye kadar top A rlayimda sabit kalsam çok iyi.
Menum
yarım simit peynir çay 3.4 kaşık çikolata
ara çay
öğlen bulgur pilavu .Tavuk. yarım dilim ekmek. Oglumun yarimiydi yoksa yemezdim
akşam salata Karnabahar3 kaşık pilav
veee dayanamadım 2 dilim kek ve nescafe

Evet korkun bizden.
Ambucum ile elele verdik bu hafta çünkü hedef çok pis üstümüze geldi hıh.

Hayırlı si olsun canım önce sağlık tabi.

He he he ne dedim sana Yetiş bana Yetiş senlede yarisicaz biz.

Menüm
Sabah
Sirke sıcak su
1 tabak meyve ( üzüm havuc elma mandalina )

Öğle
Balık salata

Spor
40 dk yürüyüş

Kitap
Intikam
Bitirdim bugün.

Bugün ogleden sonra kızımın kırtasiye alışveriş ini yaptık. Eve dondugumde akşam 7:00 olmuş tu. O yüzden meyve yemedim. Bugün meyve günüm bitmiş bulunmakta. Yarın normal menüye dönüş tabi akşam 6:00 ya kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…