- 7 Aralık 2013
- 949
- 1.307
- 158
- 35
Hayatım mezun olan üye yeni üye gibi oluyor zaten. Eski kilo ile değil yeni kilosu ile giriyor takıma sadece not düşüyoruz yanına*** 2.Takım 379. Etap ***
Akrep33 ( 68,00 / / / %)
Ambuyanbu ( 72,1/ / / %)
uhs ( 65,8 / / / % )
nurceng ( 58,9/ / / % )
aygun01 ( 76,5/ / / %)
rh_ayaz ( 66/ / / %) Bildirimde bulunmadı
hedef52 (65,6/ )375.de bildirimsiz 376. etapta izne ayrılan üye döndü, 5e bölündü
seldom( 73,8/ )363. etapta mezun olan üye geri döndü,
Siyahbeyaz0066 (72,5/ )374.de bildirimsiz 375. etapta izne ayrılan üye döndü, 6ya bölündü
2.Takım Ortalaması:
akrep, seldomun kilosunu hastalık sebebi ile diyerek sıfırlatabilirmiyz acaba?
Hayırdır problem ne olaki?Sagol hedefcim.ama inanki bugun yediklerimi yazsam beni tebrik degil yuhlarsin.
Kaptancim iki kere uzunnnnca yazdim ama tel caldi hepsi gitti.ben bayram sonrasi gelmek icin izin istiyorum kaptancim.yarin kilomu yazarim olurmu
Canim henüz girmedinki takıma cikarilasin. Paylaşım larını cogalt takımda olursun.kızlar merhaba işlerim yoğun gündüzleri işyerinde giremiyorum siteye.Akşamda çocuğun dersleri yemek işi derken saat oluyor 22:00
beni çıkarıcak mısınız ekipden?????????????????????????
Hollanda canim-uhs hepimizin kiloları birbirine çok yakın geliyor bana, hepimiz yarıştayız.
-seldom kilo verme yolculuğunda güvende olmak için acaba senin arkana mı takılsamşimdi yılbaşına kadar 5 kilo diyince az geliyo ama ben de 5 kilo hedef versem kendime, iyi bakem hadi yılbaşı hedefim 63 kilo olmak .
-ambu bende lahana suyu içmeye başladığımdan bu yana gece bi ara titreyecek kadar üşüyorum artık terliyorum sonra hava soğuyo da üşüyorum başka bir sebepten mi bilemiyorum.
-nurcenggg takımın gözdesisin ama kilo alıyım deme.
-aygun yurt dışı mı? sakıncası yoksa neresi söylermisin? merak işte
ben öyle verdiğim kiloyu kolay kolay almam bi kere bana yetisemezsin señnnnnnnHe he he ne dedim sana Yetiş bana Yetiş senlede yarisicaz biz.
Hosgeldin canimHosbuldum kizlar.tesekkur ederim.kisaca ozet geceyim.once jilomdan bahswdeyim.en son 72,5 idim.bu pAzartesi kiyafetlerimle 74 ciktim,kiyafetsiz 73.5 falan yani.bir kilo alarak geri dondum yani.bu hafta elifezginin su atici ilk listesini yapiyorum.mutluyum:)
Evimize yerlestik cok sukur,kiz uc yasindaki yani krese basladi.oglana(21 aylik) bakici bulduk.1 ekimde basliyor.insallah iyi olur kadin.ne de olsa tedirginim.oglani sutten kestim cok sukur.cok zor oldu.uc hafta doldu ama hala istiyor kuzum.ama mecburdum beni cook yordu,psikolojim bozuldu.simdi daha iyiyiz insallah.vee ben de artik ise basliyorum.cuma eski gorev yerime gidip ayrilis yapcam,arife gunu de burada baslayip bayramdan sonra devam etcem.
Ozetle boyle kizlar.ozlemisim be yaa
kilo almam inşallah çok almam ya ama 2 gündür düzenli calismiyor bağırsakların-uhs hepimizin kiloları birbirine çok yakın geliyor bana, hepimiz yarıştayız.
-seldom kilo verme yolculuğunda güvende olmak için acaba senin arkana mı takılsamşimdi yılbaşına kadar 5 kilo diyince az geliyo ama ben de 5 kilo hedef versem kendime, iyi bakem hadi yılbaşı hedefim 63 kilo olmak .
-ambu bende lahana suyu içmeye başladığımdan bu yana gece bi ara titreyecek kadar üşüyorum artık terliyorum sonra hava soğuyo da üşüyorum başka bir sebepten mi bilemiyorum.
-nurcenggg takımın gözdesisin ama kilo alıyım deme.
-aygun yurt dışı mı? sakıncası yoksa neresi söylermisin? merak işte
bebisim 9 aylık oldu canım epey büyüdü.merhaba canlar,
anam yine ne çok konuşmuşsunuz, okudum okudum toplu cevap vercem :)
hoşbuldum çok şükür...aygün merhaba, sen de hoşgeldin, madem yakın kilolarımız, takipteyim o zaman :) ben gr gr veririm ama
akrep ve hedef, canlarım ben mezun olmuştum geri dönüyorum o nedenle + ile dönmüş olmam ki dimi? bence olmam yaniiiii!!
siyahbeyaz hayırlı olsun yeni evin işin inşallah..çok yoruldun umarım değer hepsine...
nurceng, bebiş büyüdü mü bebiş :)
hedef ve kaptancım napmışsınız siz yaaaa?? tüh kilo almasam sizinle yarışır olcaktım!! neyseeeee siz bekleyin ben geliyorum anacım...
ambu sen o lahana çorbasını nasıl içtin ya ben bir kere yaptım kokudan tadına bakamadım...az yerim öz yerim arkadaş o ne öööleee
Canim henüz girmedinki takıma cikarilasin. Paylaşım larını cogalt takımda olursun.
Alışır canım merak etme.4 yaşındaki oglum kreşe başlamada sıkıntı yaşıyor ağlıyor okula gitmicem diye. Ogretmeni degisti inşallah alisir üzülüyorum yaa
Bildigimiz Ambu ile uyumlu davraniyorsun.nasil bilirsin diyecek olursan hizli kilo verdiginin ertesi haftası kilo alır. Ambu bizim bu verdiğimiz kilolari geri almamamiz gerekiyor gerekirse az verelim ama geri almayalım ben o yuzden seldomu takip etcem:) sen de bizim gibi yılbaşına kadar 5kilo hedef ver kendine.kucuk ama emin adimlarla yuruyelim.hayırdır ne izni bu vakitte?Sagol hedefcim.ama inanki bugun yediklerimi yazsam beni tebrik degil yuhlarsin.
Kaptancim iki kere uzunnnnca yazdim ama tel caldi hepsi gitti.ben bayram sonrasi gelmek icin izin istiyorum kaptancim.yarin kilomu yazarim olurmu
bende bayramda devlet 3 gün tatil vermezse izin alıp evde olacam inş keserim bende canım bir şey daha sorucam sütü kestikten sonra çocuklar hastalanıyor diyorlar sende de bu durum oldu muSirke sur.korkmadan birakir dediler ama sirkeli sirkeli emdi bizimki.ilk gun yara bandi yapistirdim capraz sekilde ucunu bulamadi agzina almaya calisti bulamadi.ertesi gun de hala cok agliyordu.aman korksun biraz da diye siyah bandi carpraz yapistirdim.sokmeye calisti falan ama ucunu bulamayinca pes etti.
ambucum gitme bir yere sen buranın demirbaşısınSagol hedefcim.ama inanki bugun yediklerimi yazsam beni tebrik degil yuhlarsin.
süpersinkaptan ekliyorumGünaydın kızlar
Kilom 67.2
Zahmet olmazsa benide eklermisiniz listeye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?