Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hayatım mezun olan üye yeni üye gibi oluyor zaten. Eski kilo ile değil yeni kilosu ile giriyor takıma sadece not düşüyoruz yanına
Ben yinede karar defteri ne bakıcam ama bu şekilde.

Sagol hedefcim.ama inanki bugun yediklerimi yazsam beni tebrik degil yuhlarsin.
Kaptancim iki kere uzunnnnca yazdim ama tel caldi hepsi gitti.ben bayram sonrasi gelmek icin izin istiyorum kaptancim.yarin kilomu yazarim olurmu
Hayırdır problem ne olaki?

kızlar merhaba işlerim yoğun gündüzleri işyerinde giremiyorum siteye.Akşamda çocuğun dersleri yemek işi derken saat oluyor 22:00

beni çıkarıcak mısınız ekipden?????????????????????????
Canim henüz girmedinki takıma cikarilasin. Paylaşım larını cogalt takımda olursun.

Bugünkü menüm

Sabah
Elma sirkesi 1 kaşık
1 kase nohutlu pirinç çorbası
Az ekmek

Öğle
Yarım porsiyon spagetti
Salata
1 havuc
1 acur

Spor
40 dk yürüyüş

Kitap
Işık tanricasi

Booll şu
Bu sefer şu surahime havuc dilimleyip attım.

Kızlar sabah erken kilolari nizi yazın. Uhscim sabah erken giriyorsun listemizi getir hedefe kolay lik olsun.

Hollanda canim

He he he ne dedim sana Yetiş bana Yetiş senlede yarisicaz biz.
ben öyle verdiğim kiloyu kolay kolay almam bi kere bana yetisemezsin señnnnnnn

Hosgeldin canim

kilo almam inşallah çok almam ya ama 2 gündür düzenli calismiyor bağırsakların
bebisim 9 aylık oldu canım epey büyüdü.

4 yaşındaki oglum kreşe başlamada sıkıntı yaşıyor ağlıyor okula gitmicem diye. Ogretmeni degisti inşallah alisir üzülüyorum yaa

Bu sabah: lahana suyu, elma sirkesi, omega 3, 1 haş. yumurta , 1çk z. yağı(yumurtaya döktüm)
ara: yeşil çay
Öğlen: 1 mandalina, 2-2,5 dlimlik pidede tavuk döner, 300 ml ayran
Spor:40 d. yürüyüş
Ara: yeşil çay[/QUOTE]
Aksm.mandalina.taze fasulye.1biber dolmasi.1tavuk but.2dilim ekmek.4yk yoğurt.
Spor:+200 ziplama

Kaptancim iki kere uzunnnnca yazdim ama tel caldi hepsi gitti.ben bayram sonrasi gelmek icin izin istiyorum kaptancim.yarin kilomu yazarim olurmu
Bildigimiz Ambu ile uyumlu davraniyorsun.nasil bilirsin diyecek olursan hizli kilo verdiginin ertesi haftası kilo alır. Ambu bizim bu verdiğimiz kilolari geri almamamiz gerekiyor gerekirse az verelim ama geri almayalım ben o yuzden seldomu takip etcem:) sen de bizim gibi yılbaşına kadar 5kilo hedef ver kendine.kucuk ama emin adimlarla yuruyelim.hayırdır ne izni bu vakitte?

Günaydın kızlar

Kilom 67.2

Zahmet olmazsa benide eklermisiniz listeye.

Pazartesi yani Hollywood'un ilk gunu: 70

Bugun yani 4. Gün: 67,2

Toplam da 2.8 kilo girmiş. Haftaya perşembe ye kadar tartilmicam .Bakalım haftaya kaç olucam. Bayrama kadar gitsin kilolar.

bende bayramda devlet 3 gün tatil vermezse izin alıp evde olacam inş keserim bende canım bir şey daha sorucam sütü kestikten sonra çocuklar hastalanıyor diyorlar sende de bu durum oldu mu

ambucum gitme bir yere sen buranın demirbaşısın

Günaydın kızlar

Kilom 67.2

Zahmet olmazsa benide eklermisiniz listeye.
süpersinkaptan ekliyorum

*** 2.Takım 379. Etap ***

Akrep33 ( 68,00 / 67,2 /0,8 / %1,18)
Ambuyanbu ( 72,1/ / / %)
uhs ( 65,8 / 65,2/0,6 / % 0,91)
nurceng ( 58,9/ / / % )
aygun01 ( 76,5/ / / %)
rh_ayaz ( 66/ / / %) Bildirimde bulunmadı

hedef52 (65,6/ )375.de bildirimsiz 376. etapta izne ayrılan üye döndü, 5e bölündü
seldom( 73,8/ )363. etapta mezun olan üye geri döndü,
Siyahbeyaz0066 (72,5/ )374.de bildirimsiz 375. etapta izne ayrılan üye döndü, 6ya bölündü
2.Takım Ortalaması:

oleyyy kilo veriyorum ve bunu fark ediyorum bu pazartesiden bu yana kadar olandı inş haftaya pazar gününe kadar 64 olacam

Uhscim sagol canim ama inan rejimle alakasiz davranip buraya gelip yazmak anlamsiz geliyo.
Hedefcim tabiki herzamanki ambuyum ama cok sasiricaksin -100 gr. verdim buhafta.sadece rejim yapmak istemiyorum.
Kaptancim sorun benim rejim yapmak istememem bayram sonrasi geliyim olurmu?

Ambuyanbu ( 72,1/72/0,1 /%0,13)
nurceng ( 58,9/ / / % )
aygun01 ( 76,5/ / / %)

hedef52 (65,6/ )375.de bildirimsiz 376. etapta izne ayrılan üye döndü, 5e bölündü
Siyahbeyaz0066 (72,5/ )374.de bildirimsiz 375. etapta izne ayrılan üye döndü, 6ya bölündü

*** 2.Takım 379. Etap ***
Ambuyanbu ( 72,1/72/0,1 /%0,14)
nurceng ( 58,9/ / / % )
aygun01 ( 76,5/ / / %)

hedef52 (65,6/67,5/-1,9/-0,38/-0,58% )375.de bildirimsiz 376. etapta izne ayrılan üye döndü, 5e bölündü
2.Takım Ortalaması:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…