Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bu sabahki menüm: 1sb lahana suyu, 2 yk labne peynir, domates, 10 minik kep. grisini
ara: 1 yeşil çay
+++++++++
Spor:40 dk. yürüyüş (gece 200 bacak ,100 karnı içeri çekme egzersizi yapmıştım onu da ekliyim)
2-2,5 dilimlik pide içinde tavuk döner, 300 ml ayran, 5 kabuklu fıstık
ara: yeşil çay

Acim ben ac.su ogle yemegine bak.agzimdan sular akti.neysem bende onceden yediklerime sayiyorum.pazartesi basladim su atici diyete.pazar gunu de bi yedim bi yedim ki sorma.ahhh ahhh.yemek yiyebilmek bile buyuk nimetmis

Acim ben ac.su ogle yemegine bak.agzimdan sular akti.neysem bende onceden yediklerime sayiyorum.pazartesi basladim su atici diyete.pazar gunu de bi yedim bi yedim ki sorma.ahhh ahhh.yemek yiyebilmek bile buyuk nimetmis
Ayy më güldüm ya Allah da seni guldursun..

Hedef seldomu listeye haftaya alalım olmadı. Sanırım bu hafta ki kilosu bu.

Merhaba canlar

ancak fırsat bulabildim kusura bakmayın...kilom 75.5 bu sabah itibariyle

eklerseniz sevinirim cepten zor...

Breyk Breyk sesim geliyor mu?? Ya neden yazdıklarım gelmiyor ya da ben göremiyorum...

Kilom 75.5

bugünkü menü

sabah : 1 simit
3 zeytin
2 dlm peynir
domates biber

ara : türk kahvesi

akşam : 4 yk pilav
6 yk sebze türlüsü
salata

bugün çok acaip şeyler oldu :) o nedenle öğle yemeği yiyemedim açım ben yaaa :/

Hah son mesajim gelmiş listeye eklerseniz sevinirim cepten zor :/ bir de ben yeni üye gibi mi olcam...yoksa çok eksi grup için

bu gün yediklerim
sabah 1 yumurta
1 küçük domates
zeytin peynir +maydonoz +1 çay +2 dilim kepek ekmeği

öğle yemeği
1 tabk taze fasulye ve 1 dilim ekmek

akşam henüz yemedim şimdi işten çıkıyorum evde çorba ve pilav var ama çorba yerim artık...

Kaptancimmm herkes gidip geliyo sen niye beni gondermiyosunki? İki oldu olmaz diyosun ama ciddi rejim yapmiyorum kaptanim bayrami gecirip etleri lupletip geliyim ben en iyisi olurmu

Kaptancimmm herkes gidip geliyo sen niye beni gondermiyosunki? İki oldu olmaz diyosun ama ciddi rejim yapmiyorum kaptanim bayrami gecirip etleri lupletip geliyim ben en iyisi olurmu
Himmm sen et icin izin istiyorsun bayramda kavurmalari götüreceksin sonra da ayyy kilo aldım deyip geri Döneceksin ben izin vermiyorum gitmene en azından bayramda aklın bizde olur fazla yemezsin

Canikom herkesler ya uzaklara gidiyor ya da geçerli bi nedeni oluyor ama seninkisi tamamen keyfii..
Lüpletmen içim önce güpletmen lazım cınımm

akşam 1 muz yedim 3 tane torku yulaflı bisküvi yedim.iyi geceler

*** 2.Takım 379. Etap ***
Akrep33 ( 68,00 / 67,2 /0,8 / %1,18)
Ambuyanbu ( 72,1/72/0,1 /%0,14)
uhs ( 65,8 / 65,2/0,6 / % 0,91)
nurceng ( 58,9/ 59,5/ -0,6 /-1,01 % )
aygun01 ( 76,5/76,0 /0,5 / 0,65 %)
rh_ayaz ( 66/ / / %) Bildirimde bulunmadı, izne ayrıldı.

hedef52 (65,6/67,5/-1,9/-0,38/-0,58% )375.de bildirimsiz 376. etapta izne ayrılan üye döndü, 5e bölündü
Siyahbeyaz0066 (72,5/72,1/0,4/0,07/ 0,10% )374.de bildirimsiz 375. etapta izne ayrılan üye döndü, 6ya bölündü
2.Takım Ortalaması: 0,17 %

kızlar acelem var. seldom bu hafta sen yeni başlamış oluyorsun. eğer öyleyse kafam karıştı en iyisi ilk kilon neydi ne değildi haftaya netleştirip seni listey öyle alalım. şimdilik sensiz bir liste hazırlıyorum . değişklik isterse akrep yapsın.

olur tabi ben haftaya 1 kg vermiş olurum takım da havasını almış olur :) farketmez ki listeye eklenmesem de olur ben misafir sanatçı olaraktan kaplumbağa hızıyla yandan yandan kıyışırım takıma :)

bu arada 5 kg hedef az değil bence sen takıl bana ben o minik hedeflerle 30 kg verdim biliyorsun...büyük hedef koyunca çabuk verilip çabuk alınıyor...yarın diyetisyene gidicem bakalım aylık hedefim ne olacak...pek bir hevesliyim şuan :)

ambu rejim yapamıyorsan da kendine bi müddet izin ver ama burada ol bence de uzak kalınca iyice koyveriyor insan...hem sensiz düşünemiyorum ben buraları :) gitmeeeeeeee :)

Kuzucum elinizde tek kilo var, o yüzden haftayı bekleyelim..
Senin hevesin herkese bulaşsın cünkü bu hafta ortalamamız iyi değil yine ihtar alıcaz haftaya dereceye girelimki silelim o ihtarları kızlar ona göre gardınız alın şimdiden.

Ellerine sağlık canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…