Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

kızlar ben ara öğün falan yiyemiyorum...zaten normalde de yiyemiyorum...

bir sakıncası var mıdır acaba
Hayır canım hiç sakıncası yok. Akşamları da olabildiğince erken ye ve şeker den uzak dur bol su iç ve spor yap. Süper gider kilolar.

Ya şu nescafe den uzak durama din gitti. Kuzu yağların etimesini önlüyor. Ödem ve selülit yapıyor.
Kilo verene kadar burdasin canım. Burdan uzak durmak sana yaramaz canım. Bi bildiğim varki gondermiyorum seni. Tam herkesler gelmiş gaza gelmisiz sen gidecem diyosun. Oyunbozan lık yapma bırakmam seni canım.

Evet canım hadi bakalim ben de 1 kilo vermek istiyorum senden de 1 kilo.
Kızlar sizde kiprasin haftaya derece yapalım.

Merhabalar
Bugun eski calistigimiz ile gittik.ben ise basladim ve ayrildim.gittigimiz yerlerde de bi ikram bi ikram sormayim.rejim gitti valla.yarin toparlarmiyim ki.hadi insallah
Aman dikkat et canim güzel kilo ver haftaya derece yapalım yoksa takım olarak ceza alicaz.

Evet canım hadi bakalim ben de 1 kilo vermek istiyorum senden de 1 kilo.
Kızlar sizde kiprasin haftaya derece yapalım.
sen kilo vermeye devam ediyon mu bakiimBen devam ediyorum Haftaya 1kilo olur mu olur, kurbandan once 66nin altina ddüşüp bayramda da üstüne cikmamak hedefim

Herkese gunaydin. Menum sabah
peynir 5 zeytin Domates salatalık yeşil biber 1 krep malesef ve çay

öğlen arkadasima gideceğim mecburen pasta türü olur aksamda salatayla gecistiririm diye düşünüyorum. Umarım öyle olur

Dun yazdigim menum silinmis ne guzrl seylet yazmistim
Oglen de aksam da disardan yedik ben hep eskisinin yarisi yefim.lahana suyudevam.lahanam bitince ara vericem.en az 2hafta daha yeter
Adet donemi oldugundan mi ne her sabah badkulde gram gram axaldigimi gormek guzel

Menum
Bu sabah.corek otu yagi.elma sirkesi.lahana suyu.
Yarim dilim peynir.az menemen.4-5 grisini.5-6fistik.
Ara.yesil cay.15uzum.5 findik.

sen kilo vermeye devam ediyon mu bakiimBen devam ediyorum Haftaya 1kilo olur mu olur, kurbandan once 66nin altina ddüşüp bayramda da üstüne cikmamak hedefim
Perşembeye kadar tartılmama kararı aldım canım. perşembe hepbirlikte öğrenicez inş.

bugün yediklerim
sabah domates salatalık 1 dilim ekmek çay

öğle yemeği yemedim

öğleden sonra 1 muz 2 mandalina

akşam :

1 tas limonlu tarhana çorbası

2 küçük dolma +salata

şimdide nane limon kaynattın onu içiyorum...

herkese iyi geceler

çok hastayım her tarafım ağrıyorrr...

Tarcin.zencefil zerdecal 1er ck yogurt ileyendiğinde soguk alginligina iyi geliyi.ayni zamamda favori bir zayiglama kürü kendisi

Kizlar dun misafirlikteydik.donuste bira gec saatte uzum kuru uzum findik yedim.o fzla oldu.
Kilolar gidiyo goxukse de yagdan pek bisey gitmyo.bi donem boyle devam efelim bakal sonumuzne olacak.

Kaptancim simdi nescafemi icerken okuyodum biranda simdi beni gorse kaptanim alip bardagimi dokerdi diye dusundum:) ben artik yarim iciyorum kaptancim.hem tatli istegimi bastiriyo hemde acikmami geciktiriyo.devamli gittigim arkadasa kendi bardaklarimdan goturdum baska bardakla icerken tadi degisiyo diye okadar bagliyim yani.ama soz gunde en fazla bir adet icicem.ayrilmaya gelince 68 olmadan ayrilmiycam kaptanim sana soz

Merhabalar.bugun sabah kahvaltiya misafirlige gittik.iki dikim ispanakli borek disinda cok da kacirmadim aslinda.diger ogunlerim de
Ogle kefir,kucuk salkim uzum
Ara bir avuc fistik
Aksam kefir iki biber dolma
Bi de yesil cay iceyim barii

Bizim bebelerde hastalar atesliler.mrtmuhasebe gecmis olsun.
Ambum birden kendimi suclu hissettim sana ilgi gostermedim diye.ozur dilerim.artik yardimcimizda yok ya.tum isler bana kaldi.cok sik giremiyorum.ama soylemesemde seviyorum seni:)

Tarcin.zencefil zerdecal 1er ck yogurt ileyendiğinde soguk alginligina iyi geliyi.ayni zamamda favori bir zayiglama kürü kendisi
Aaaa evet aslında ona da başlasak iyi olur ha hem hava değişimi ile bağışıklık sistemimize destek olur.

Geçmiş olsun canım..

Son iki gündür biraz abartmış bulunsamda devam diyorum.. Yarın ve öbür gün meyve günüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…