Hayır canım hiç sakıncası yok. Akşamları da olabildiğince erken ye ve şeker den uzak dur bol su iç ve spor yap. Süper gider kilolar.kızlar ben ara öğün falan yiyemiyorum...zaten normalde de yiyemiyorum...
bir sakıncası var mıdır acaba
Ya şu nescafe den uzak durama din gitti. Kuzu yağların etimesini önlüyor. Ödem ve selülit yapıyor.Herekese selamlar.tamam kaptancim gercerli bir bahane bulana kadar
burdayim :)beni dusundugunuz icin uhs ve seldom sagolun canlarim burdayim.
Simdi menumuz cok kotu.sabah kepek ekmegi olmadigindan evde yiyemedim disarda bir simit biraz muzlu sut
oglen uc ketcapli kofte biraz lavas
birazdan nescafe icicem
aksam yogurtlu ispanak (İnsaallah)
Evet canım hadi bakalim ben de 1 kilo vermek istiyorum senden de 1 kilo.ne haber kızlar dün akşam evde televizyon çalışmadı demiştim çocukta uyumuştu eşimle eski resimlerimize baktık sohbet ettik çok keyifliydi
bugün biraz kaçırdım o yüzden yazmak istemiyorum ama hedef koydum kendime yarın cumartesi haftaya cumartesiye kadar 1 kilo vericem pazar günü 64 lerde olmak istiyorum.bugün oğlum için (oğlum bebek pek anlamayacak)ve diğer çocuklar için balon düdük şapka siparişi verdim yapacağım pastaların tariflerini çıkardım bi yaş pastamız kaldı onu da sipariş ettik mi tamam
Geçmiş olsun canım dikkat etmek lazım havalar dengesiz.geçmis olsun bu havalara dikkat etmek lazim.biz de oglanu hadta ettik.
Aman dikkat et canim güzel kilo ver haftaya derece yapalım yoksa takım olarak ceza alicaz.Merhabalar
Bugun eski calistigimiz ile gittik.ben ise basladim ve ayrildim.gittigimiz yerlerde de bi ikram bi ikram sormayim.rejim gitti valla.yarin toparlarmiyim ki.hadi insallah
sen kilo vermeye devam ediyon mu bakiimEvet canım hadi bakalim ben de 1 kilo vermek istiyorum senden de 1 kilo.
Kızlar sizde kiprasin haftaya derece yapalım.
Perşembeye kadar tartılmama kararı aldım canım. perşembe hepbirlikte öğrenicez inş.sen kilo vermeye devam ediyon mu bakiimBen devam ediyorum Haftaya 1kilo olur mu olur, kurbandan once 66nin altina ddüşüp bayramda da üstüne cikmamak hedefim
çok hastayım her tarafım ağrıyorrr...
bugün yediklerim
sabah domates salatalık 1 dilim ekmek çay
öğle yemeği yemedim
öğleden sonra 1 muz 2 mandalina
akşam :
1 tas limonlu tarhana çorbası
2 küçük dolma +salata
şimdide nane limon kaynattın onu içiyorum...
herkese iyi geceler
çok hastayım her tarafım ağrıyorrr...
Kaptancim simdi nescafemi icerken okuyodum biranda simdi beni gorse kaptanim alip bardagimi dokerdi diye dusundum:) ben artik yarim iciyorum kaptancim.hem tatli istegimi bastiriyo hemde acikmami geciktiriyo.devamli gittigim arkadasa kendi bardaklarimdan goturdum baska bardakla icerken tadi degisiyo diye okadar bagliyim yani.ama soz gunde en fazla bir adet icicem.ayrilmaya gelince 68 olmadan ayrilmiycam kaptanim sana sozYa şu nescafe den uzak durama din gitti. Kuzu yağların etimesini önlüyor. Ödem ve selülit yapıyor.
Kilo verene kadar burdasin canım. Burdan uzak durmak sana yaramaz canım. Bi bildiğim varki gondermiyorum seni. Tam herkesler gelmiş gaza gelmisiz sen gidecem diyosun. Oyunbozan lık yapma bırakmam seni canım.
Aslinda dogru soyluyosun canim ama ambuyanbu :ilgi :trip oldugu icin bana nasil davranilmasi gerektigini ben bile bilmiyorumBen sana gitme demwdim cunku bazen benzer dusuncelere ben de kapiliyorum.biraz rahat birak kendini sonra toparlanirsin insallah
Aaaa evet aslında ona da başlasak iyi olur ha hem hava değişimi ile bağışıklık sistemimize destek olur.Tarcin.zencefil zerdecal 1er ck yogurt ileyendiğinde soguk alginligina iyi geliyi.ayni zamamda favori bir zayiglama kürü kendisi
Geçmiş olsun canım..Merhabalar.bugun sabah kahvaltiya misafirlige gittik.iki dikim ispanakli borek disinda cok da kacirmadim aslinda.diger ogunlerim de
Ogle kefir,kucuk salkim uzum
Ara bir avuc fistik
Aksam kefir iki biber dolma
Bi de yesil cay iceyim barii
Bizim bebelerde hastalar atesliler.mrtmuhasebe gecmis olsun.
Ambum birden kendimi suclu hissettim sana ilgi gostermedim diye.ozur dilerim.artik yardimcimizda yok ya.tum isler bana kaldi.cok sik giremiyorum.ama soylemesemde seviyorum seni:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?