- 7 Aralık 2013
- 949
- 1.307
- 158
- 35
Akşam yemek yerinemi yedin canım yoksa yemek sonrası aramı oldu, menülerini tam yazarmısın?
Kuzucum elinizde tek kilo var, o yüzden haftayı bekleyelim..
Senin hevesin herkese bulaşsın cünkü bu hafta ortalamamız iyi değil yine ihtar alıcaz haftaya dereceye girelimki silelim o ihtarları kızlar ona göre gardınız alın şimdiden.
günaydın kızlar:
Kahvaltım
yarım dilim kuru ekmek ve çay...
Galiba midemi üşüttüm ben...
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendinegünaydın kızlar:
Kahvaltım
ne haber kızlar dün akşam evde televizyon çalışmadı demiştim çocukta uyumuştu eşimle eski resimlerimize baktık sohbet ettik çok keyifliydi
bugün biraz kaçırdım o yüzden yazmak istemiyorum ama hedef koydum kendime yarın cumartesi haftaya cumartesiye kadar 1 kilo vericem pazar günü 64 lerde olmak istiyorum.bugün oğlum için (oğlum bebek pek anlamayacak)ve diğer çocuklar için balon düdük şapka siparişi verdim yapacağım pastaların tariflerini çıkardım bi yaş pastamız kaldı onu da sipariş ettik mi tamam
geçmis olsun bu havalara dikkat etmek lazim.biz de oglanu hadta ettik.günaydın kızlar:
Kahvaltım
Ben sana gitme demwdim cunku bazen benzer dusuncelere ben de kapiliyorum.biraz rahat birak kendini sonra toparlanirsin insallahHerekese selamlar.tamam kaptancim gercerli bir bahane bulana kadar
burdayim :)beni dusundugunuz icin uhs ve seldom sagolun canlarim burdayim.
Simdi menumuz cok kotu.sabah kepek ekmegi olmadigindan evde yiyemedim disarda bir simit biraz muzlu sut
oglen uc ketcapli kofte biraz lavas
birazdan nescafe icicem
aksam yogurtlu ispanak (İnsaallah)
Cig kofte durum ama yarim.hmmmmm ben fe yapabilirim bunu.izinden doneli ozellikle disardan aldigim seylerin yarisini yiyorum.boyle lezzetli seyler yiyince insan kendini diyette de saymiyor.menümü de yazayım
sabah : 1 yumurtalı peynirli omletin yarısı
2 dlm ekmek
domates
öğle : 1/2 çiğköfte dürüm
ayran
ara : 10 tane fıstık
türk kahvesi
akşam : 1 kase uyduruk yoğurt çorbası
2 zeytinyağlı biber dolması
salata
az önce 40 dk yürüdüm, son derste de 40 dk yürürüm inşallah...öğle arasında da pazara gidip avarelik edicem ettimi sana 100 dk yürüyüş :)
kitap : bir kalp bir yürek bir sevda
geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine
geçmis olsun bu havalara dikkat etmek lazim.biz de oglanu hadta ettik.
Geçmiş olsun canım. Nane limon kaynat iyi gelir canım ya da kekik.günaydın kızlar:
Kahvaltım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?