Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın canlar

haftasonu giremedim çoook yoğundum...malum okulların ilk haftası hem kızımın hem kendimin bitmek bilmeyen eksklerinin peşinde koşturdum...hala da bitmedi...sanki 2. sınıf değil güzel sanatlar akademisi öyle acaip bir resim dersi listesi var ki koca istanbulda bulmak ne mümkün...isyanlardayım :/

haftasonu; cumartesi günü dışarda kahvaltı yapınca açık büfede biraz abartmış olmakla beraber (söz konusu kahvaltısıyla savaşım çok zor oluyor hala) genel itibariyle iyiydi..ve çok çooook hatta çoooooooooooooook yürüdüm...sanırım yakmışımdır :)

gelelim bugüne :

sabah : 2 dlm ekmek
1 yumurta
bol maydanoz

öğle : kremalı kabak çorbası 2 kupa
1 dlm etimek

ara : 1 hurma
1 minik armut

akşam : 1 kupa kremalı kabak çorbası
4 yk erişte
bol salata

40 dk yürüyüş olacak inşallah

geçmiş olsun. bizimkilere gene işin kolayına kaçıp son bir ayda 2 defa antib. verdim. ilki hangi çocuğaydı unuttum bile.
eski bakıcımın eşi arı poleni önerdi durdu. bi tanıdıkları çocuklarına hep yarım çk polenli bal yedirmiş şimdi çocukları doktormuş biri amerikada filan. ikna oldum:) arı poelni vericem çocuklara

Son iki gündür biraz abartmış bulunsamda devam diyorum.. Yarın ve öbür gün meyve günüm..
ben dedun cozurttum. o kadar hızlı gitmeyiversin kilolar dediydim. pazar günü gönlümce pilav makarna yiyip lahana syu içmeyince 1 günde 2 gün öncesine döndü kilom.

ne güzel ya yeterki resim yapsınlar. bizimkinin okulunda da güzel güzel yağlı boya veya karakalem resimler görüyorum benimkiler de yapmaya başlasalar diye can atıyorum.

bu sabah:
1 bardak lahana suyu, 1 haş. yumurta.3 burgu peyir. 1 mürdüm eriği

hedef ben de bir öneri de bulunayım, propolis extresini bal ve arısütü+polen karışımlarıyla karıştırıp veriyorum kış boyu...dün başladık...çok şükür bu karışımdan sonra, 3 yıldır, çok fazla hasta olmuyor, bir de çok çelimsiz benim ki çok hareketli en azından destek olur diye veriyorum...kaşıkla yutmakta zorlanıyor ama ılık suyla açıyorum pipet koyup meyve suyu diye içiyor :) bu akşamları :) bir de sabahları zencefilli bal, kendi deyimiyle zencebal, veriyorum... ıhlamuru çok seviyor ıhlamur her kahvaltıda bir çay bardağı veriyorum...anam bildiğin aktar olmuş bizim ev :) ama son 3 senedir sadece 2 evet 2 yazıyla İKİ kez kullandık antibiyotik...

Tum bebelere gecmis olsun.benim ufaklikta ateslendi kustu salgin varmis dedi doktor.4 igne oldu simdi antibiyotik kullaniyoruz.hepsine Allah acil sifalar versin.
Siyahbeyazcim bende seni seviyorum canim.sen bakma benimki azicik simariklik oldu.cocuklardan sonra kimyam bozuldu herkes benden ilgi bekliyo banada bulasti sonunda.
İki gundur menum cok karisik.dun sabah kilom cok iyiydi yemekli dugune gittim dun aksam cok yemedim ama gec yakit olunca hemen + ciktim tartida.bugun temizlij yapiyorum yakarim İnsaallah

Seldomcum bizimde gecen sene anaokulu ogretmeni bir liste verdi maddi olarak cok tuttu ama hadi dedim super seyler olucak.yil sonunda kullanilmayanlar geri geldi.bir baktim hepsi ucundan ellenmis.bu seneki okulda herseyi kendi alicakmis 150 tl. kirtasiye parasi aldilar.ortada 50 tl. lik bile malzeme yok.herkes bir alem

bu sabah:
1 bardak lahana suyu, 1 haş. yumurta.3 burgu peyir. 1 mürdüm eriği
++++++
ara :yeşil çay
Öğlen: yarım pidede tavuk döner, 300 ml ayran
yürüyüş:30 dk (aslında 45-50 dk. gezindim ama tempolu yürüseydim o mesafe yarım saatte bitiyordu o yüzden 30 dk. yazıyorum)
ara: adaçaylı yeşil çay inşallah...

sabah yazdıklarım nerde
e seldoma boşver malzeme istesinler yeterki güzel resim yapsınlar ben çok özeniyorum yazmıştım hani...
hani akrebe kilomla ilgili yorum yapmıştım

hay ben bu yeni forum düzenine ne diyeyim.
Seldomun mesajının altında 'gösterilebilecek daha çok mesaj var, gösterilsin mi ' yazıyo ( e bi zahmet ) diyerek tıklayınca aslında mevcut olup da bize gösterilmeyen mesajlar göözüküyor

hele bi polenden başlıyim sonra diğerlerini de kullanırım. hiç kullanmadım şimdiye kadar. zencefili falan da hasta olduklarında ilç niyetine veriyorum anca.

2. TAKIM
  • 373. Etap => -0,71% => 1. NOTA
  • 379. Etap => 0,17% => 2. NOTA => 1. SARI KART

*** 2.TAKIM 379. ETAP *** kiloları ve yılbaşına kadar 5 kilo verildiğinde ulaşılacak hedef kilolar

Akrep33 67,2 /62,2
Ambuyanbu 72/67
uhs 65,2/60,2
nurceng 59,5/ 54,5
aygun01 76,0 /71
rh_ayaz 66/61
hedef52 67,5/62,5
Siyahbeyaz0066 72,1/67,1

seldom 75,5/70,5

okul kendi standında satıyor ama ohoooo iki katı falan oluyor...tüm kırtasiye kitap kıyafet 1600 falandı...kitapları netten aldım kırtasiyelerin de bir çoğunu netten aldım ama bazı garip şeyler var Google amca bile bilmiyor yahu :/ saçma

sabah yazdıklarım nerde
e seldoma boşver malzeme istesinler yeterki güzel resim yapsınlar ben çok özeniyorum yazmıştım hani...
hani akrebe kilomla ilgili yorum yapmıştım

e ben gördüm o mesajı...

yaaaa ben 71leri görmüştüm yaaaa tühhhh :/ olsun napalım veririz yine

Hedef ben de polen aldim.sute kattim da verdim anlamadilar ictiler.yeni bal gelince ona da eklerim yer bizimkiler bali severler.bu ara da yukaridaki 5 kilo verme hedefi de guzelmis agzindam bal damlamis balllll.

Cocuklari dr goturduk.kizin bademciklerin ustunde beyaz beyaz yaralar cikmis aft gibi.banada gosterdi gorunce bi tuhaf oldum.bulasici imis.krese gidiyor galiba dedi bu hadtalik hemen bulasir ates yapar dedi.daha bir hafta gitti kuzucuk hemen hasta oldu yaaa.oglana da alejik bronsit ya alerji tedavisi basladi.iki yillik rapor verdi.cocuklara ilac icirmek olum.

ayyyy o beyaz yaraları gördüğümde ben de kötü olmuştum. çocuk yemek yemiyo diyorduk. ağzımızda ufacık aft çıktığında yemek yiyemiyoruz çocuğun boğazında ne kadar çok yara olmuştu. adaçayını unutma afta da bu yaraya da iyi geliyor çünkü ağız içindeki mikropları öldürüyor.

artık 70leri göreceksin. bende en son 63ü görmüştüm ben de 62,5 görecem innnşallah.

Hamile bir arkadaşım yumurtalı kısır istedi...yaptım götürdüm kendime ayırdım ama menü paylasildi yiyemem bildiğiniz kedi ciğer durumu yaşıyorum şu an

Ben geldiiimmmm....

Sabah elma srkesi ve sıcak su

Üzüm mandalina

Akşam
Üzüm mandalina

Bol suuu

Boll koşturmacalı bir gündü..

Hamile bir arkadaşım yumurtalı kısır istedi...yaptım götürdüm kendime ayırdım ama menü paylasildi yiyemem bildiğiniz kedi ciğer durumu yaşıyorum şu an
Yumurtalı köfte diyosun sanırım amaa rica ediyorum 6 sonrası paylaşmayın böyle şeyler canım.. Şurda acıkmış ve ciğere bakan kedi gibi bakan biri daha var canımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…