Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Herkese merhabalar. Menum sabah
1 yumurta peynir 5 zeytin 1-2 çatal nutella
ara çay
öğlen corba.patates yemeği
ara nescafe çay 2 dereotlu kurabiye
akşam bol salata 3-4 kaşık corba 4-5 kaşık patates 3-4 kaşık Kısır

çok yorgunum daha kurabiye yapıcam ütü yapmam lazim yaa.

dün sabah
1 bardak lahana suyu, 1 haş. yumurta.3 burgu peyir. 1 mürdüm eriği
++++++
ara :yeşil çay
Öğlen: yarım pidede tavuk döner, 300 ml ayran
yürüyüş:30 dk
+++++++
ara: adaçaylı yeşil çay
akşam: üzüm, 4 yk pilav, 8 -10 yk patates, 2 tavuk kanat, 4 yk yoğurt, lahana suyu
gece:7-8 fındık
dün diyetime uymakta zorlandım. dolapta önceki günden kalan kıymalı patates yemeğini yemek veya atmak arasında kaldım...yedim. canım lahana suyu içmek de sitemedi

bu sabah:
6-7 minik grisini, 1 yk krem peynir, domates
ara: adaçaylı yeşil çay
öğlen: yarım pide döner, ayran
akşam: pırasa yemeği, 1 kase yoğurt, lahana suyu, 10 kuru üzüm
.......
bazıları önden yazdık ama hadi hayırlısı

Meyve günümün ikinci günündeyim.
Sabah
elma sirkesi sıcak su

çook sonra
üzüm karpuz

oyyyy oy sabahtan beri bi anlamsız yeme halindeyim ki yazayım da toparlanayım bari :/

7.30 : 5 yk kısır :) ölsemiydim napsaydım yani!!!

11.30 : 1 simit
5 zeytin
1 dlm peynir
domates salatalık biber

14.00 : 1 küçük dondurma

akşam : 1 kupa tavuk çorbası
4 yk erişte
salata

sabahtan beri dersteyim ayacıklarım çoooooook ağrıyor ne yürüyüşüymüş

Ooo ben teldeki sorundan dolayi gelemedim diye uzuluyodum buralar gene sakinlesmis.
Dunku menum coook kotuydu bu sabah tartilmadim.
Bugun elma sirkeli sarimsak tursusu(hersabah iciyorum)
kayinvalidemle malesef beyaz ekmekli kahvalti
ara yarim nescafe bir elma
ogle birazdan zeytinyagli fasulye
ara bilmiyorum
aksam nohut salata azicik pilav

DIKKAT!! Efendimiz(sav) buyuruyor:"Allahu Teala, ibadetler iÇinde zilhiccenin ilk on gününde yapilanlari en Çok sever.Bu günlerde tutulan oruca,bir senelik oruÇ sevabi verilir.Gecelerinde kilinan namaz,kadir gecesinde kilinan namaz gibidir.Bu günlerde Çok tesbih,tehlil (la ilahe illallah),tekbir ediniz."(tirmizi).Bu Çarsamba gecesi, persembe gündüzü basliyor.Mümkünse gündüzlerini oruÇla geÇirip 1 sene oruc sevabi alalim,geceleri namaz kilip kadir gecesini ihya etmis sevabi alalim.(kadir gecesi 83 sene 4 ay ibadet etmeye denk) bu firsatlar, zaman, saglik elimizdeyken kaÇirmayalim

Msji kopyalayip yapistirdim.yandiniz artik sık sık tekrarlarim.
Bacilarim yukardaki bilgiyi biliyosunuzdur ama ben hatirlatiyim dedim.persembe 10 gunluk oruc basliyo.cok sevap oldugunu okudugum icin belki tutan olur diye paylasmak istedim.:*

evet kesinlikle çoook özel zamanlar...ama ben müsait olamıcam pazartesi ucundan başlasam olur mu ki acep?

Ewet veriyorum adavayini.ama cocuk.gittikce kotu oluyor.antibiyotik vermedi dr.verse gecerdi belki.cocuk soldu gitti yaa

Uhs hedef siyahbeyaz yeni arkadaşlar nerdesiniz?? Ambucanla monolog yapıyoruz :)
yatili misafir var iki gundur canim.kajvaltiyada mosafir varfi.anliyacagin gitti benim diyet.

Bugun aksam yemegi yemedim.simdi biraz uzum yedim.yarin ki tartiyi cok merak ediyorum
Ayy yarin persembe demeyin.ben kacirdim bugin kamtarin topuzunu.

Msji kopyalayip yapistirdim.yandiniz artik sık sık tekrarlarim.
Bacilarim yukardaki bilgiyi biliyosunuzdur ama ben hatirlatiyim dedim.persembe 10 gunluk oruc basliyo.cok sevap oldugunu okudugum icin belki tutan olur diye paylasmak istedim.:*

aaaa iyi ki hatırlattın. son dönemlerde dini ortamdlardan uzak kaldım çoluk çocuk okul koşturmacasına kaptırdım kendimi. geçen gün hesapladım çoook oruç borcum var. veraber tutalım inşallah. bu akşam abdest alıp yarın ben de tutabilirim.

ben seldom muyum ki önden yazıyorum yediklerimi
tabiiii ki kandırdım sizi
misal akşam fazladan 5 kaşık kadar dolma içi yedim. sanki bişeyler daha yedim gibiydi ama hatırlamıyorum. şükür ki üzüm yazmışım. belki de üzüm atıştırmıştım:evet evet oydu o

Meyve günümün ikinci günündeyim.
Sabah
elma sirkesi sıcak su

çook sonra
üzüm karpuz
bu nasıl menü? n'olcek senin bu halin?

toparlan tabi, bu hafta tam 350 g. kilo vermen lazım

nescafe yerine filtre kahveye mi başlasan acaba. o da türk kahvesi gibi katkısız.

Bugun aksam yemegi yemedim.simdi biraz uzum yedim.yarin ki tartiyi cok merak ediyorum
ben de çok merak ediyorum.

bugün dikkat etmek lazım. bağırsak çalıştırıcı şeyler yapılabilir en azından bir de akşam geç yemezsen durumu kurtarırsın.
senin çocuklar da iyileşmedi galiba. benimkilerden biri cuma akşam ateşliydi. o düzeldi. pazar diğeri eteşlendi. dün akşam da büyük oğlan ateşlendi ki baya çıktı ateşi. son ikisine soğan suyu veriyorum. işte tarçın zerdeçal vs. zor oluyo bir kaç gece arka arkaya ateşli çocuğu takip etmek ama son dönem gene kolaya kaçıp her hastalandıklarında antibiyotik verdik.şimdi kulağım telefonda çocukların okulundan arayıp çocuklar hasta gel al diyecekler diye korkuyorum

günaydın kızlar kusuruma bakmayın okulun ilk günleri çok yoğun yetişmesi gereken raporlar var oğlumun doğum günü hazırlıkları var
şimdi yine yüksek okul sekreteri çağırdı ben gidiyorum gelicem ama kusura bakmayın

bu sabah: lahana suyu, 1 yumurta tavada, 1 dilim ekmek
ara: 1 yeşil çay

Uhs hedef siyahbeyaz yeni arkadaşlar nerdesiniz?? Ambucanla monolog yapıyoruz :)
Dün sabahım yoğundu, öğleden sonra da dışarda görevdeydim, akşam da çocuklar ateşlendi. dün işte olmadığım için bu sabah yoğun olur bir de çocuklar hastalandı diye okuldan ararlarsa diye telaşlanıp duruyordum sonra tevekkül etmeye karar verdim. ohhhhh rahatladım. şimdi dışarda fena bir yağmur var ve aklı olan dışarı çıkmaz dolayısıyla iş yeri sakin ,okuldan da henüz arayan yok...gelmemek için epey mazeeretim vardı örtmenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…