Meyve günümün ikinci günündeyim.
Sabah
elma sirkesi sıcak su
çook sonra
üzüm karpuz
DIKKAT!! Efendimiz(sav) buyuruyor:"Allahu Teala, ibadetler iÇinde zilhiccenin ilk on gününde yapilanlari en Çok sever.Bu günlerde tutulan oruca,bir senelik oruÇ sevabi verilir.Gecelerinde kilinan namaz,kadir gecesinde kilinan namaz gibidir.Bu günlerde Çok tesbih,tehlil (la ilahe illallah),tekbir ediniz."(tirmizi).Bu Çarsamba gecesi, persembe gündüzü basliyor.Mümkünse gündüzlerini oruÇla geÇirip 1 sene oruc sevabi alalim,geceleri namaz kilip kadir gecesini ihya etmis sevabi alalim.(kadir gecesi 83 sene 4 ay ibadet etmeye denk) bu firsatlar, zaman, saglik elimizdeyken kaÇirmayalim
evet kesinlikle çoook özel zamanlar...ama ben müsait olamıcampazartesi ucundan başlasam olur mu ki acep?
Ewet veriyorum adavayini.ama cocuk.gittikce kotu oluyor.antibiyotik vermedi dr.verse gecerdi belki.cocuk soldu gitti yaaayyyy o beyaz yaraları gördüğümde ben de kötü olmuştum. çocuk yemek yemiyo diyorduk. ağzımızda ufacık aft çıktığında yemek yiyemiyoruz çocuğun boğazında ne kadar çok yara olmuştu. adaçayını unutma afta da bu yaraya da iyi geliyor çünkü ağız içindeki mikropları öldürüyor.
yatili misafir var iki gundur canim.kajvaltiyada mosafir varfi.anliyacagin gitti benim diyet.Uhs hedef siyahbeyaz yeni arkadaşlar nerdesiniz?? Ambucanla monolog yapıyoruz :)
Ayy yarin persembe demeyin.ben kacirdim bugin kamtarin topuzunu.Bugun aksam yemegi yemedim.simdi biraz uzum yedim.yarin ki tartiyi cok merak ediyorum
DIKKAT!! Efendimiz(sav) buyuruyor:"Allahu Teala, ibadetler iÇinde zilhiccenin ilk on gününde yapilanlari en Çok sever.Bu günlerde tutulan oruca,bir senelik oruÇ sevabi verilir.Gecelerinde kilinan namaz,kadir gecesinde kilinan namaz gibidir.Bu günlerde Çok tesbih,tehlil (la ilahe illallah),tekbir ediniz."(tirmizi).Bu Çarsamba gecesi, persembe gündüzü basliyor.Mümkünse gündüzlerini oruÇla geÇirip 1 sene oruc sevabi alalim,geceleri namaz kilip kadir gecesini ihya etmis sevabi alalim.(kadir gecesi 83 sene 4 ay ibadet etmeye denk) bu firsatlar, zaman, saglik elimizdeyken kaÇirmayalim
Msji kopyalayip yapistirdim.yandiniz artik sık sık tekrarlarim.
Bacilarim yukardaki bilgiyi biliyosunuzdur ama ben hatirlatiyim dedim.persembe 10 gunluk oruc basliyo.cok sevap oldugunu okudugum icin belki tutan olur diye paylasmak istedim.:*
ben seldom muyum ki önden yazıyorum yediklerimibu sabah:
6-7 minik grisini, 1 yk krem peynir, domates
ara: adaçaylı yeşil çay
öğlen: yarım pide döner, ayran
akşam: pırasa yemeği, 1 kase yoğurt, lahana suyu, 10 kuru üzüm
.......
bazıları önden yazdık ama hadi hayırlısı
bu nasıl menü? n'olcek senin bu halin?Meyve günümün ikinci günündeyim.
Sabah
elma sirkesi sıcak su
çook sonra
üzüm karpuz
toparlan tabi, bu hafta tam 350 g. kilo vermen lazımoyyyy oy sabahtan beri bi anlamsız yeme halindeyim ki yazayım da toparlanayım bari :/
7.30 : 5 yk kısır :) ölsemiydim napsaydım yani!!!
11.30 : 1 simit
5 zeytin
1 dlm peynir
domates salatalık biber
14.00 : 1 küçük dondurma
akşam : 1 kupa tavuk çorbası
4 yk erişte
salata
sabahtan beri dersteyim ayacıklarım çoooooook ağrıyor ne yürüyüşüymüş
Ooo ben teldeki sorundan dolayi gelemedim diye uzuluyodum buralar gene sakinlesmis.
Dunku menum coook kotuydu bu sabah tartilmadim.
Bugun elma sirkeli sarimsak tursusu(hersabah iciyorum)
kayinvalidemle malesef beyaz ekmekli kahvalti
ara yarim nescafe bir elma
ogle birazdan zeytinyagli fasulye
ara bilmiyorum
aksam nohut salata azicik pilav
ben de çok merak ediyorum.Bugun aksam yemegi yemedim.simdi biraz uzum yedim.yarin ki tartiyi cok merak ediyorum
bugün dikkat etmek lazım. bağırsak çalıştırıcı şeyler yapılabilir en azından bir de akşam geç yemezsen durumu kurtarırsın.Ewet veriyorum adavayini.ama cocuk.gittikce kotu oluyor.antibiyotik vermedi dr.verse gecerdi belki.cocuk soldu gitti yaa
yatili misafir var iki gundur canim.kajvaltiyada mosafir varfi.anliyacagin gitti benim diyet.
Ayy yarin persembe demeyin.ben kacirdim bugin kamtarin topuzunu.
Dün sabahım yoğundu, öğleden sonra da dışarda görevdeydim, akşam da çocuklar ateşlendi. dün işte olmadığım için bu sabah yoğun olur bir de çocuklar hastalandı diye okuldan ararlarsa diye telaşlanıp duruyordum sonra tevekkül etmeye karar verdim. ohhhhh rahatladım. şimdi dışarda fena bir yağmur var ve aklı olan dışarı çıkmazUhs hedef siyahbeyaz yeni arkadaşlar nerdesiniz?? Ambucanla monolog yapıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?