İlahiiibelly dans diye bişey akrep tarafından zayıflama literatürümüze eklenmiş bulunmakta. bu takımda daha neler duyacağız kim bilir(Emine Bilir, bizim öyle bir arkadaş vardı )
çoktandır var bende. 2 yıl falan olmuştur. alkali diyeti araştırdığım dönemde almıştım.
Kızlar kilonuzu eklerken lütfen listenin orjinalliğini bozmayın....*** 2.TAKIM 380. ETAP ***
Akrep33 ( 67,2 / / / %)
Ambuyanbu ( 72/ / / %)
uhs ( 65,2/ / / %)
nurceng ( 59,5/ / / % )
aygun01 ( 76,0 / / / %)
hedef52 (67,5/66,8 / 0,7 / 1,04 % )
Siyahbeyaz0066 (72,1/ / / % )
Seldom (75,? / / / %)
2.TAKIM ORTALAMASI:
Aaa evet hiç farketmedim yahuu.. Süper hemde 700 gr.. Harikasın canım..ilk kilo bildirimini ben yaptım. bakalım siz ne yaptınız. 700 gram vermişim bu hafta ama zaten ben pazar sabahı bu kilodaydım ve pazar günü sınırsız yemem sonucunda aldığım 600 gramı son 3 günde anca verdim. totalde 1 kilo vermek vardı ama neyse, yılbaşı hedefi için haftada ort. 350. gr. gerekiyor bu hedefi tutturdum en azından.
2.TAKIM 380. ETAP ***
Akrep33 ( 67,2 / 66.9 / 0.3 / 0.45%)
Ambuyanbu ( 72/ / / %)
uhs ( 65,2/ 65,2 / 0 / %)sabit
nurceng ( 59,5/ / / % )
aygun01 ( 76,0 / / / %)
hedef52 (67,5/66,8 / 0,7 / 1,04 % )
Siyahbeyaz0066 (72,1/ / / % )
Seldom (75,? / / / %)
2.TAKIM ORTALAMASI:
Hedef seni görünce pis hırslandım ve hafta sonu istikrarlı olucam, hadi bakalım haftaya yanından geçişimi izle
Neden sen napıyosunki 600 gr daha eksiksin, lahana suyumu yoksamneaaaah ben şimdi senden 100 gram daha mı azımvalla pazar günü olmayaydı belki de şimdi 600g. daha eksiktim.
bu haftanın galibi benim
hakikatten kızlar nerdesiniz?
Oooo senin silahlar kuvvetli..Hemen pazardan lahana alıyorum ve sabah içtiğim sirkeyi akşamda içiyorum..dün sabah: lahana suyu, 1 yumurta tavada, 1 dilim ekmek
ara: 1 yeşil çay
öğlen: yarım dürüm tavuk döner, 300 ml ayran
ara: yeşil çay
akşam: lahana suyu, önceki günden kalan kıymalı pilavdan dönme çorba, 4 yk yoğurt, 6 -7 yk pırasa, 10 fıstık
ara: lahana suyu, yeşil çay, sirke
Spor:200 zıplama
.....
Bu sabah: çörek otu yağı, elma sirkesi, lahana suyu, 1 yumurta 1 dilim peynir domates, 10 fıstık
ara: yeşil çay
Neden sen napıyosunki 600 gr daha eksiksin, lahana suyumu yoksam
bence yap. büyük ihtimalle su attırıyor, ama baskülde eksi görmek çok güzel:) onun ndışında iştahı kapatıp diyetine daha sadık kalmanı sağlıyor . e akşam sütü onu içerken insanın çenesi oyalanıyor. çay kahve içerken yanında ne yesem diye düşünürsün ama lahana suyunun yanında hiç bişey gitmiyo:)Oooo senin silahlar kuvvetli..Hemen pazardan lahana alıyorum ve sabah içtiğim sirkeyi akşamda içiyorum..
Simdi bix akreple yaristayiz.gecen hafta o kazandi bu hafta ben.1-1berabereyiz:)Siyahbeyazcim kilomuz ayni gidiyo bakalim haftaya nasil olucak durumlar.bizdede dun misafir vardi.olmasaydi benfe kesin daha az cikardim
Bugün aldım pazardan kocaman bi lahana ve bol yeşillik..bence yap. büyük ihtimalle su attırıyor, ama baskülde eksi görmek çok güzel:) onun ndışında iştahı kapatıp diyetine daha sadık kalmanı sağlıyor . e akşam sütü onu içerken insanın çenesi oyalanıyor. çay kahve içerken yanında ne yesem diye düşünürsün ama lahana suyunun yanında hiç bişey gitmiyo:)
bir de ben bu dönem çok yeşil çay içiyorum, günde 3-4 defa. 2 defa iş yerinde 1 defa da akşam. işyerinde yaptığımı bitki demleme aparatı ile yapıyorum 1,5 bardaklık 2 defa , yani günde 4 yeşil çay diyebiliriz.
hemmen de taktik verdim beaaa.
e regl döneminde vüucttan su gidecekti zaten bunlarla beraber hızlı olmuş olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?