Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Kızlar özür dilerim telefonun sarı yoktu ve tüm gün disardaydim telefonsuz :/ meğer telefonsuz hayat duruyormuş...kilomu yazayim eklermisiniz?

75,6 geçen hafta

74,5 bu sabah
süpersin kuzuu 1 kilodan fazla gitmişş

Son düzenleme:
Akrep33 ( 67,2 / 66.9 / 0.3 / 0.45%)
Ambuyanbu ( 72/72 / 0 / 0%)Sabit
uhs ( 65,2/ 65,2 / 0 / %)sabit
nurceng ( 59,5/ / / % )
aygun01 ( 76,0 / / / %)
hedef52 (67,5/66,8 / 0,7 / 1,04 % )
Siyahbeyaz0066 (72,1/ 72,1 / 0 / 0,0% )Sabit
Seldom (75,6/ 74,5 / 1.1 / 1.46%)

2.TAKIM ORTALAMASI:

aygun gelmezse izne ayırıyoruz hedefcim...

Hedef canım bu lahana suyunu ılıkmı içiyosun sen..Kalan suyu süahiye koydum soğuyunca dolaba koyucam sogumasın diye.. Eee napıcam onu soğukmu içicem sıcakmı??

Bu arada seldom da ambuyla siyahbeyaza yetişiyormu ne

Cok iyi bir ceza olur bence.ben de mi.denesem bu hafta

Ayy 6 dan sonra yazmışım tabikii 6 dan önce ayol

Bugün menüm

Sabah
elma sirkesi bal ve sıcak su

Kahvaltı
1, bucuk tereyağlı bazlama
2 ev yapımı sıcak sıcak poğaca

Öğle
1 kelek

İkindi
kızım yerken dondurmasından yedim, poğacasının yarısını attım ağzıma sonra yürüyüşe çıktım.

Akşam
kısır bol yeşillik ve haşlanmış lahana

2 kupa yeşil çay, 1bardak lahana suyu 1 sade kahve bol su (su sürahime busefer mandalina kesip attım..)

Kitap
Rüya hırsızı/stephen kıng

Spor
2 saat yürüyüş
15 dk tae bo( 1 saate tamamlayamadım tel geldi)

Her yanlarım ağrıyor kızlar hamlamışım sanırım..

nurceng ( 59,5/ / / % )
aygun01 ( 76,0 / 76,5 / / %)

2.TAKIM ORTALAMASI:

aygun gelmezse izne ayırıyoruz hedefcim...
Kizlar bu hafta cok yogundum giremedim... 500 gr almisim maalesef ben her hafta kilo bildiriminde bulunuyorum akrepcim neden izine ayiriyorsunuz misafirimiz vardi. Kardesimin esi tr den geldi. onla ilgileniyoruz... o yuzden cok fazla giremiyorum. Dietide biraz kacirdim kilo aldim inşallah kisa zamanda toparlicam

Canım kaç haftadır düzenli giriş yapmıyosun idare ediyorum evet tamam ama ben bildirime gelmezsen izne ayırıcamızdan söz ettim..

Kızlaar kimse ama hiç kimse lahana suyu kullanmasınnn çünkü sadece ben kullanıcaammmmmmmm

Sabahın kör seherinde tartıldım veee 66,7 çıktım ayol
Bu da tadı iğrenc ötesi olan lahana suyunu içmem demek olsada içicem artık napalım ama tadı çook kötü arkideş yaa

Üstelik dün yazmayı unutmusum menümde akşam çay ve lahana suyu öncesi büyükçe bi dilim dondurmalı pasta yedim görüntüsüne dayanamayarak baktım devamı gelicek yeşil çay yaparken kendime aklıma gelmişti lahana suyu

Valla hayatım iştah sorunun varsa kesinlikle dene... Anında kesiyor bir de sabah tartılıcam farkediyorsa daha ne olsun, hoplaya zıplaya içicem artık ıyyyyygg
sabah kaç kilo çıktınmerak ediyorum. kilo gitmemişse de bence bu günlük lahanayı suçlama çünkü dün bulgur yemişsin ve fena su tutar.
ben lahanayı şu şekilde hazırlıyor ve kullanıyorum
-1,5 litre suya büyük 2 tane veya küçük 3 tane yaprak atıp yumuşayıncaya kadar kaynatıyorum . bazen sadece suyunu içiyorum bazen rondodan geçirip tanesini de tüketmiş oluyorum. bence rondodan geçirmek daha iyi. tabi miden kaldırıyorsa.
-sıcakken üstüne soğuk su ekleyip içiyorum, dolaptan çıkarttığım zaman da üstüne kaynar su ekleyip ılıtarak içiyorum . hem dişlerimdeki hassasiyet yüzünden hemde bu şekilde daha çekilir bi tadı oluyor.
- bir gün pişiriyorum ertesi gün de onu içiyorum 3. gün yenisini yapmak istiyorum.şimdiye kadar idare edip gittik bakalım. bu sanırım 3. haftam. hala var. bu kürü 1aya tamamlarım diye düşünüyorum. lahana bitince başka bişeye başlamak lazım. hem sıkılmamamk için dem de Allah korusun böyle sürekli aynı şey, vücut dinlensin biraz. sırada zencefil+zerdeçal+yoğurt kürü olacak inşallah:)

hah, kilonu da öğrenmiş bulunmaktayım. bak işte lahana suyunun başarısı bu
hani seni o ikinci dilim pastadan vaz geçirmiş ya , ertesi sabah da su mu her neyse kilo vermiş ve mutlu olmuşsun ya, işte bu diyetine daha bi sarılmak istediğinden eminim

Dün sabah: çörek otu yağı, elma sirkesi, lahana suyu, 1 yumurta 1 dilim peynir domates, 10 fıstık
ara: yeşil çay
öğlen 12 yarım armut, 1 çb süt, 1 yk yulaf ezmesi
13,30: yarım pidede tavuk döner, 300 ml ayran
ara: yeşil çay, adaçayı
akşam: 1 mandalina, 5-6 fıstık, 1,5 lahmacun, 4 çb ayran, lahana suyu, yeşil çay
spor: bu hafta çocuk hastalanıp yanımda olduğundan dışarı yürüyüşe çıkamadım. 100 defa zıpladım dün o kadar

Bu günkü menüm
Sabah: yarım açma, tavada 1 yumurta 2 dilim sucuk
ara: yeşil çay

2.Takım 380. hafta

nurceng ( 59,5/ / / % )
aygun01 ( 76,0 / 76,5 /-0,5 /-0,66 %)

2.TAKIM ORTALAMASI: 0,29 %

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…