süpersin kuzuu 1 kilodan fazla gitmişşKızlar özür dilerim telefonun sarı yoktu ve tüm gün disardaydim telefonsuz :/ meğer telefonsuz hayat duruyormuş...kilomu yazayim eklermisiniz?
75,6 geçen hafta
74,5 bu sabah
Siyahbeyazcim kilomuz ayni gidiyo bakalim haftaya nasil olucak durumlar.bizdede dun misafir vardi.olmasaydi benfe kesin daha az cikardim
Simdi bix akreple yaristayiz.gecen hafta o kazandi bu hafta ben.1-1berabereyiz:)
Sizin de kilolariniz nerefeyse esit.bence siz de baslayin karşılaşmalara.
Ortalık kızışmışmı ne??Var misin yarisa???
Bu arada seldom da ambuyla siyahbeyaza yetişiyormu neAkrep33 ( 67,2 / 66.9 / 0.3 / 0.45%)
Ambuyanbu ( 72/72 / 0 / 0%)Sabit
uhs ( 65,2/ 65,2 / 0 / %)sabit
nurceng ( 59,5/ / / % )
aygun01 ( 76,0 / / / %)
hedef52 (67,5/66,8 / 0,7 / 1,04 % )
Siyahbeyaz0066 (72,1/ 72,1 / 0 / 0,0% )Sabit
Seldom (75,6/ 74,5 / 1.1 / 1.46%)
2.TAKIM ORTALAMASI:
aygun gelmezse izne ayırıyoruz hedefcim...
Bugün aldım pazardan kocaman bi lahana ve bol yeşillik..
Güzel bir kısır yaptım yanında da lahana haşladım böyle eşkili sumaklı tabii bol da suyu oldu..
Akşam 6 dan sonra menümü yedim..
Akşam çay yanında ne yesem derken aklıma geldi hemen tencereden bardağa kattım lahana suyunu ılık sıcakmış..
Ufff tabii kokusunu almadan diktim tepemee ayyyyyyyyyyyyyyyyyy hedef daha önce bir defa içtim ve bir daha yanından bile geçmemiştim ben bunuuun..
Allahımmm koştum hemen ağzıma sakız attım ve koşturuyırum çıkaracam midemiiii o derece kötüüüüüüüü
Acıcık geçti gibi oldu sakızla tabii bende iştah felan kalmadı oyy halaa çok tokummm istemiyom bişii,2 kupa da yeşilçay içtim üstüne..
Bakın kilo alana lahana suyu cezası vericem bundan sonraa
Bu arada seldom da ambuyla siyahbeyaza yetişiyormu ne
Valla hayatım iştah sorunun varsa kesinlikle dene... Anında kesiyor bir de sabah tartılıcam farkediyorsa daha ne olsun, hoplaya zıplaya içicem artık ıyyyyyggCok iyi bir ceza olur bence.ben de mi.denesem bu hafta
Olurmu olur neden olmasni siz böyle yerinizde saydıkça her şey olabilir yaniiSeldom yani.bize el sallayip yanimizdan da gecip gidebilir..
Ayy 6 dan sonra yazmışım tabikii 6 dan önce ayolBugün aldım pazardan kocaman bi lahana ve bol yeşillik..
Güzel bir kısır yaptım yanında da lahana haşladım böyle eşkili sumaklı tabii bol da suyu oldu..
Akşam 6 dan sonra menümü yedim..
Akşam çay yanında ne yesem derken aklıma geldi hemen tencereden bardağa kattım lahana suyunu ılık sıcakmış..
Ufff tabii kokusunu almadan diktim tepemee ayyyyyyyyyyyyyyyyyy hedef daha önce bir defa içtim ve bir daha yanından bile geçmemiştim ben bunuuun..
Allahımmm koştum hemen ağzıma sakız attım ve koşturuyırum çıkaracam midemiiii o derece kötüüüüüüüü
Acıcık geçti gibi oldu sakızla tabii bende iştah felan kalmadı oyy halaa çok tokummm istemiyom bişii,2 kupa da yeşilçay içtim üstüne..
Bakın kilo alana lahana suyu cezası vericem bundan sonraa
Kizlar bu hafta cok yogundum giremedim... 500 gr almisim maalesefaygun gelmezse izne ayırıyoruz hedefcim...
Canım kaç haftadır düzenli giriş yapmıyosun idare ediyorum evet tamam ama ben bildirime gelmezsen izne ayırıcamızdan söz ettim..Akrep33 ( 67,2 / 66.9 / 0.3 / 0.45%)
Ambuyanbu ( 72/72 / 0 / 0%)Sabit
uhs ( 65,2/ 65,2 / 0 / %)sabit
nurceng ( 59,5/ / / % )
aygun01 ( 76,0 / 76,5 / / %)
hedef52 (67,5/66,8 / 0,7 / 1,04 % )
Siyahbeyaz0066 (72,1/ 72,1 / 0 / 0,0% )Sabit
Seldom (75,6/ 74,5 / 1.1 / 1.46%)
2.TAKIM ORTALAMASI:
Kizlar bu hafta cok yogundum giremedim... 500 gr almisim maalesefben her hafta kilo bildiriminde bulunuyorum akrepcim neden izine ayiriyorsunuz misafirimiz vardi. Kardesimin esi tr den geldi. onla ilgileniyoruz... o yuzden cok fazla giremiyorum. Dietide biraz kacirdim kilo aldim inşallah kisa zamanda toparlicam
sabah kaç kilo çıktınmerak ediyorum. kilo gitmemişse de bence bu günlük lahanayı suçlama çünkü dün bulgur yemişsin ve fena su tutar.Valla hayatım iştah sorunun varsa kesinlikle dene... Anında kesiyor bir de sabah tartılıcam farkediyorsa daha ne olsun, hoplaya zıplaya içicem artık ıyyyyygg
hah, kilonu da öğrenmiş bulunmaktayım. bak işte lahana suyunun başarısı buKızlaar kimse ama hiç kimse lahana suyu kullanmasınnn çünkü sadece ben kullanıcaammmmmmmm
Sabahın kör seherinde tartıldım veee 66,7 çıktım ayol
Bu da tadı iğrenc ötesi olan lahana suyunu içmem demek olsada içicem artık napalım ama tadı çook kötü arkideş yaa
Üstelik dün yazmayı unutmusum menümde akşam çay ve lahana suyu öncesi büyükçe bi dilim dondurmalı pasta yedim görüntüsüne dayanamayarak baktım devamı gelicek yeşil çay yaparken kendime aklıma gelmişti lahana suyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?