Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

2.Takım 380. hafta

Akrep33 ( 67,2 / 66.9 / 0.3 / 0.45%)
Ambuyanbu ( 72/72 / 0 / 0%)Sabit
uhs ( 65,2/ 65,2 / 0 / %)sabit
nurceng ( 59,5/ 58,0/1,5 / 2,52 % )
aygun01 ( 76,0 / 76,5 /-0,5 /-0,66 %)
hedef52 (67,5/66,8 / 0,7 / 1,04 % )
Siyahbeyaz0066 (72,1/ 72,1 / 0 / 0,0% )Sabit
Seldom (75,6/ 74,5 / 1.1 / 1.46%)

2.TAKIM ORTALAMASI: 0,60 %

inşallah derece yapabiliriz bu hafta. nurcengin de dereye girme ihtimakli yüksek.

nurceng ben de mutluyum çünküm bildirimde bulunmasaydın 0,29 ile 0,30 yani uyarı barajının altında kalmış olacaktık. şimdi uyarıdan kurtulduk.
Sayemde uyaridan kurtuldunuz hadeee bakalım. Şaka bi yana.sabah internet sorunu vardı okulda. Anca girebildim.kaptanim kizma.aslinda dün akşam 10 tane kurabiye tost ve sandviç yedim hiç beklemiyordum.

Yaaaaaa yaz yaz silinsin cildiricam.kisa ozet geciyim siyahbeyazcim biz senle halen yaristayiz zaten.daha ikimizde 69 olamadik.ama bu gidisle dedigin gibi seldom 69 olucak biz bakicaz.
Dunku iftar fena degildi cok abartmadim.
Sahur iki yumurta 1,5 dilim ekmek 1,5 firinlanmis kirmizi biber bir bardak sut.
Benle yarisanlara buhafta oruclu oldugumu veeeeeee hareket edemesemde az yedigimi hatirlatmak isterim :)
Bide yatmadan lahana suyu icersem tamamdir

seldom bütün takımı tedirgin ediyor valla:)
Ama benim taktiğim bu sefer seldomunki gibi. 200 gr. gitsin her hafta gitsin amacım budur

oyyyy canlar sinir oldum heee yazdım yazdım net gitti hepsi gitti...neyse özeti şuydu;

KORKUN BENDEN

demiştim size efsane geri dönüyor diye :) ya şaka bir yana bu hafta çok yürüdüm ve çok yoruldum e tabi uzun süre sonra ilkkez diyet moduna girdiğimden bu hafta gayet iyi gitti, ki kahvaltıdan sonra tartılmama rağmen :) unutmuştum da

hedefin dediği gibi bu hafta başlarım gram gram vermeye :) ama ilk hafta böyle birden olması motive ediyor insanı...ne kaldı şurda 4,5 kilo yılbaşına :)

benim de 4,2 kilom kaldı:)
bekle beni 62,55555555555
ay mutluyum ya...kendimi de diyet modunda hissetmiyprum. evde pişen veya dışardan söylene normal şeylerden yiyorum, yediklerimi azalttım arada yemiyorum o kadar.
işte akşam evdeyken veya haftasonları uzun süre evde olduğumda yiyesim tutuyor orda da lahana suyundam medet umuyorum midemi bulandırsın diye.

Ben fe lahana istiyorum ben de ben de
lahananın büyüsü seni de sardı herhalde:)
bu gidişle herkes lahana diyeti yapacak.
bıraktığımızda kiloyu geri almazsak iyi.
şimdiye kadar takım olarak denediğimiz ve memnun kaldığımız zencefil-zerdeçal-tarçın-yoğurt kürümüz vardı, artıkın bir de lahana suyu yöntemimiz olmak üzere. bizim bir de elifezgi diyetimiz vardır, her ay birini yapsak olay tamamdır.

Bugün zencefille zerdeçalın kalanını attım.Zerdeçal böceklenmiş zencefil de yanındaydı gıcık oldum onuda attım..Yani almak lazım artık ama lahana suyunu akşam iştahını yok etsin diye içmeye devam edebilirim..

lahanayı bikez denedim koku o kadar berbattı ki tadına bakamadan döktüm nasıl içiyorsunuz yaaaa...bak gaza gelip tekrar ettirmeyin bana :/

menümü yazmamışım ben;

sabah : 1 tost

öğle : 1 ayran
1.5 kır pidesi

ara : 1 ayran

akşam : bol salata
2 kase mantar çorbası

yürüyüş yok yağmur çok :)

Bence baslafigimiz su lahana suyunun devamini getirelim sonra zencefil kurune geceriz.defigim gibi ben lahana bitene kadar yapicam.sen de kendine süre hedefi belirle 1hafta 15gun gibi.

Ben de geçmişte oyle bisey yaptigimi hatirliyorum o yuzden bu sefer daha az lahana ile hazirladim.
Ilkin el kadar yaprak ve 500 ml su ile yapabilirsin icebiliyorsan devam edersin.
Bu aksam lahana suyum bitti.zor bir haftasonu beni bekliyor.yarin sabaha lahana suyum hazir olmali.fulll otomatik tencereme lahanalarimi yikayi attim saatini kurdum yarin sabah misss gibi lana kokusu ile uyanicam:)))))

Hedefcim lahana kokusuyla uyanmak kabus gibi bisey.
Benim iftari yaziyim bol kisir bir tabak tarhana corbasi biraz ekmek
sahura tost okucak Insaallah
cok basim agriyo yatsiyi kilip yatabilsem coooook mutlu olucam.ama bu guzel bir hayal simdilik

lahanayı bikez denedim koku o kadar berbattı ki tadına bakamadan döktüm nasıl içiyorsunuz yaaaa...bak gaza gelip tekrar ettirmeyin bana :/
Ben hemen kendi adıma cevapliyorum. Nefes almadan tepeme dikiyorum sonrada hoplaya ziplaya kosturuyorum kusmamak için. Igrenc ötesi bir tad.

Bence baslafigimiz su lahana suyunun devamini getirelim sonra zencefil kurune geceriz.defigim gibi ben lahana bitene kadar yapicam.sen de kendine süre hedefi belirle 1hafta 15gun gibi.
En azından lahana bitene kadar devam edicem.

Ay sen sabah icince o suyu nasıl kahvaltı yapiyosun ki. Ben bişey yiyemiyorum o yüzden akşam içtim yine ve az önce bizimkiler e dondurma li pasta hazırladım ben yemedim hala o iğrenç tad damagimda
Can bişi de istemiyor ki onu da kesiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…