Canım kaç haftadır düzenli giriş yapmıyosun idare ediyorum evet tamam ama ben bildirime gelmezsen izne ayırıcamızdan söz ettim..
Burda dün yağmurluydu ama ben yinede çıktım dışarı..Bugün de yağmur bulutları ile oldukça sıcak güneş var..Bir senede. 5 kilo diycek nisey bulamadim kendime.
Gelelim menuye iftarim kotuydu Malesef bir parca borek ve ayranla orucu actiktan donra dua bitiminde gelen tavuklu pilavin tamamini helvadanda iki catal aldim bir ayran daha ictim.hala actim ama daha bisey yemedim.corba olmayan iftari hiccc sevmiyorum.
Sahurum bir kepekli tost bir top yumurta bir bardak sut.
Sizin oralar nasil bilmem ama burda hava cok soguk yagmurda durmuyo cocuklar cikmak istiyo bakalim napicaz
Geleneksel haaGunaydin.
Dunku menum.
Sabah sucuklu 1/2yumurta 1dilimden ax ekmek domates.lahana suyu.yecil cay
Ara.1pkt limonlu form biskuvi
Saat15.00:balik kizartma.salata ekmek.ekmek cok kacti biraz
Aksam.10fistik.yarim kagit helva arasi 1top fondurma.
Yesil cay lahana suyu
Spor.7000adim.300ziplama
Dun bizim de veli toplantimiz vardi.
Bu gun de geleneksel banyo, tirnak kesme ve çamaşır katlama gunumuz
:) dogru soyluyorsun da utuyu yapamiyorum.60 tane tirnak kestim cok yorgunumGeleneksel haagüzeldi ama ütüyü yazmayı unutmuşsun canım
Amaaaan 60 tirnak :) ben 10 tane kesiyorum (ellerinin icabına bakıyor sağolsun iyyyyk ) yarım saat sürüyor yok gidikladin yok acittin :):) dogru soyluyorsun da utuyu yapamiyorum.60 tane tirnak kestim cok yorgunum
Cocuklardan birini yikanmasini aksama erteledum.camasirlar katlanmadi.aciliyeti varsa utuyu ben yapiyorum ama cogunlukla temuzlikle beraber yaptiriyorum.
Bir porsiyon mangalda tavuk ve kofte, bol salata, 3 dilim ekmekKahvalti
4 zeytin, 1 kucuk dilim beyazpeynir, 1 yesil biber, 1 tk tahin helva, 1 dilim kepekli ekmek, 1 bardak meyveli limonlu cay
oglene mangal var az yemeye calisacaminşallah çok yemem
Tabiki olur canım seni bi yere bırakmıyorumki zaten sadece listeden çıkarılma nedenini gör istedim..Merhaba canlar
akrepcim listeye girmek önemli değil ben burdan kenardan kenardan katılsam olmaz mi ki? Disiplini sağlıyor...
Menü :
Sabah : 1 yumurta
2 zeytin
2 dlm ekmek
domates biber
ara : yarım armut
öğle : yarım kase ezo gelin çorbası
3 kofte biraz patates firinda
4 yk pilav
akşam : pilav hariç oglenin aynısı
cacık
hava çok can sıkıcı yatıp durdum sabahtan beri... Yatak odama kızım için yatak koycam güya...bi kalkabilsem
sorma bizde de yatakların taşınması gerekiyor ama 2 kişi olsak da beceremiyoruz. daha önceden bir kaç defa çekyat komşudan yardım alarak çift kişilik baza taşıdık amma şimdi taşımaya cesaret edemiyoruz çok zor olmuştu ya.Amaaaan 60 tirnak :) ben 10 tane kesiyorum (ellerinin icabına bakıyor sağolsun iyyyyk ) yarım saat sürüyor yok gidikladin yok acittin :)
Ben de hayde bre deyip kalktım ve kızımın yatağının yavrusunu kendi odama taşıdım...tek başıma öldüm yaama güzel oldu...artık aynı odada farklı yatakta yatacağız :) bi tekmelenmeden itilip kakilmadan uyucam bu akşam :) artık resmi olarak odama taşındı...kendi odası çalışma odasiymis :)
Ben bugün menü listesi vermiim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?