Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

günaydın kızlar çok yorgunummmmmmm
keşke bugün için önceden izin alsaydım hala uyumak istiyorum.kollarım tutmuyor gözlerim kapanıyor
dün oğlumun doğum gününü yaptık çok güzeldi sabahtan kalkıp pastaları yapmaya başladım tabi oğlumla biraz zor oldu bi de yağmur yağdı babası dışarı çıkıp gezdiremedi de zorla pastalar yapıldı etraf toplandı babası pastayı aldı geldi süsler asıldı ve doğum günü başladı oğlum için hazırladığım sunumu izleyemedik program mı uymuyormuş ona üzüldüm.masam çok güzeldi (çok güzel şeyler yaptım bende inanamadım hamarat olmaya başladım)
çocuklar için balonlar şişirdik tabi onlar her tarafı dağıttı.ağlamalar bağırmalar .....
yinede güzeldi tabi eşim artık böyle bir parti istemiyor.kalabalık bize fazla geldi alışmadığım bir durum
bu arada evimiz çok pis kim temizlicekkkk ahhh ahhhhh

kaptanım geçen hafta fazla giremedim bu hafta da diyet modunda değilim zaten bu hafta oruçlu geçicek bayrama kadar
yani bayram sonuna kadar ben buralardayım bayramdan sonra inş iyi bir dönüş yaparım

ya kızlar bir durum var karar veremedim önceden de sormuştum ama bir defa da sorsam yardım edermisiniz
ben oğlumu sütten kesmek istiyorum beni oyuncak gibi kullanıyor artık dün uyumamız 40 dakika sürdü yatağa yatıyoruz emiyor dönüyor 2-3 dakika bekliyor sonra dönüyor tekrar emiyor bu böyle devam ediyor tam uykusu gelene kadar bu durumu gece de yapıyor artık yoruldum
ama bebeğim küçük nasıl kesicem bir şeyler sürsem öcü desem anlamazki çok ağlayacak onu da istemiyorum
bayram tatilini 10 günü tamamlayıp bırakım diye düşünüyodum hala karar veremedim ne yapsam

Allah hayırlı uzun ömür versin inşallah.Bizimkilerin doğum günü geçti ama heveslensinler diye kreşe pasta yapıp veya yaptırıp da mı götürsem, hala mızlıyorlar kreşe giderken.

önemli olan senin karar vermen...anne karar verirse her şer şey olur burda önemli olan çocuğun kararı değildir
ikizlerden biri malesef 9 aylıkken kendiliğinden bıraktı emmeyi. diğeri de 2 yaşına kadar emdi. malumunuz en zor günlerim izin günleri 30 ağustos 29 ekim vs. izin oluyo da sinir oldum şu son 3 yıldır. gene 30 ağustos hafta içi izin oldu ve çocuklar da bakıcımda değil bendeydi. mutfakta yemek yapmaya çlışırken benimki sürekli paçamda annneee memeee memeee diye, yaşı olmuş 2, emse de doymayacak ve yemek yapıp doyurmam gereken 2 çocuğum daha vardı, oracıkta sütten kesmeye karar verdim ve o gün başladık. ayyyy şimdi anlatırken bile inşallah o son defa emzirmişimdir diye düşünüyorum...neyse sen kararlı oluyorsun, çocuğu başka şeylerle oyalayabilmen lazım ki kolay olsun. yeni bir kitap belki parka gitmek, sevdiği bir oyuıncak almak farklı bir etkinlik olabilir. tıpkı amliyat olmak gibi ilk gün en zoru 3 güne epey iyileşiyor 10 güne bişey kalmıyor 40 gün kendini kolluyorsun
ben tuz, limon, bant yapıştırma salça sürme gibi metodları kullandım. salça da bıraktılar. öncekileri denedim sonra tekrar başladığım için bu kadar çok metod oldu.

Herkese gubaydin.dun yazmistim ama gonderemeden sarjim bitti.
Uhscim ben kave surup pis oldu artik diyince hallolmustu.ama 15 aylikti seninki nekadarlikti unuttum..geceleri cok agladi bende tv. actim beraber izleyip uyuduk.Insaallah kolay atlatirsiniz canim.
Dun aksam iki tabak nohutlu pilav biraz kisir
sahur iki top yumurta iki dilim peynirli recelli kepek ekmegi
suan niyeyse cok acim.buyuk oglan kalkti oksuruyo burnu tikali.birazdan doktora goturucem.simdiden zor birgun oldu dahasa aksama cooooooooook var

çocuk eğitiminde en önemli şey tutarlı yani kararlı davranmak. anne sütünden kesmek, emziği bırakmak, tuvalete alışmak hepsi kararlılık gerektiriyor. bir tuvalate tut bir bez tak çocuk tuvaletini söylemeye alışmıyor. çok ağlıyor diye emzik verirsen asla ne ağlaması biter ne de emziği bırakır. Emziği de geçen yaz memlekete gideceğiz oralarda emzikleri düşer kaybolursa ne yaparız diyerek bıraktırdım. çocukların bırakabilmesi için benim ümidimi kesmem gerekiyordu ve evdeki bütün emzikleri toplayıp uçlarınıo kestim, artık bas bas bağırsalar bile verebileceğim bir emzik kalmamıştı...

geçmiş olsun

381.Etap Haftalık
Listesi

*bu format 6. takım lizbeth gibi bi nicki vardı o arkadaştan çalıntıdır. kendisine saygılarımı iletiyorum

****Kızlar nerdesiniz bu ne devamsızlık? kimse yok ortalıkta, moralim bozuluyor.

kızlar cuma günü arife olduğu için takımlar büyük ihtimalle bildirimde byulunmayacak. ama hepiminizn bildirimini ben gene perşembe sabahı alacağım, kaçış yok

kızlar cuma günü arife olduğu için takımlar büyük ihtimalle bildirimde byulunmayacak. ama hepiminizn bildirimini ben gene perşembe sabahı alacağım, kaçış yok
Ya evet oylama var paylaşımda ben bildirim yapılmasın dedim han, memleketine felan giden olur diye ama biz burda perşembeden bildirim yapalım, burda kalanlarla yani..

381.Etap Haftalık
Listesi

akrep33 ( 66,9 / 65,9 / 1 )

Benden 1 kilo olsun, kıyısından da olsa 65 i görerek gireyim bayrama yaa

kaptanım geçen hafta fazla giremedim bu hafta da diyet modunda değilim zaten bu hafta oruçlu geçicek bayrama kadar
yani bayram sonuna kadar ben buralardayım bayramdan sonra inş iyi bir dönüş yaparım
Canım bu açıklama bayram sonuna kadar kilo alırım demek değildir herhalde dimi

Lahanamı haşladım hazırladım, içilmeye hazır i şekilde bekliyor kendileri

381.Etap Haftalık
Listesi

akrep33 ( 66,9 / 65,9 / 1 )
hedef52 (66,8 /66/0,8)

ya ben de daha fazla gitsin isterim ama zor görünüyor. bu hafta çok yavaşladı kilo vermem. bu sabah tartılamadım çünkü oruca niyetlendim.verirsem bu hafta oruç sebebiyle veririm.400g. bu hafta 400 de haftaya veya bu hafta 800 haftaya korusam...ayyy korumak bile zor gözüküyor​

Lahanamı haşladım hazırladım, içilmeye hazır i şekilde bekliyor kendileri
lahanam evde duruyor. bilmiyorum diyet de yapmıyorum ama sıkıldım herhalde. son günlerde baskül bir gün oynuyor ertesi gün oynamıyor.bir de oruca niyetlendim yiyip içemiyorum, havlar da soğuk kapalı...kendimi depresif hissediyorum. gittim kendime papatya çayı aldım akşam onu yapacam, rahatlatır belki.

Ya sorma ben de önce 500 gr yazdım ama aklıma sonra geldi bayrama 65 le girme isteğim..
Bakalım yaa inş olur...

Bende de ugün acaip bi yeme isteği var...

Bizim burda acaip sıcak güneş ikisi bi arada

Beyaz Lahananın Mucizevi Faydaları

Doğanın bizlere sunduğu muhteşem nimetlerin faydaları saymak ile bitmiyor. Bunlardan bir tanesi de beyaz lahanadır. Hem güzellik hem de sağlıklı bir bünyeye sahip olmak için yararlı olan bu sebze, protein ve vitamin deposudur. B, C, E vitaminlerini bünyesinde barındıran ve birçok hastalığa şifa olan lahana, organik asitler ile harmanlanmıştır.

Kür olarak kullanıldığında, farkını çok kısa sürede göstermektedir. Vücutta bulunan zararlı maddeleri atmaya yardımcı olan ve hücre yenilenmesinde etkin olan sebze, doğal toksin ilacı özelliği taşımaktadır. Et ve süt ürünlerinde bulunan besin deposunu da bünyesinde barındıran lahana, kilosundan şikâyeti olan kişilerin, sağlıklı bir şekilde zayıflamasını sağlıyor. Hiçbir sebzede bulunmayan etkisi ile uzmanların gözdesi olmuştur. U vitamini, yani biyoformasyon etkisi, beyaz lahanayı üstün kılmaktadır.

Beyaz lahananın mucizevî yararlarına, her gün yeni bir şey daha ekleniyor. Uzmanların tavsiye ettiği bu sebze, mide sorunlarına ve hastalıklarına şifa olmaktadır. Sindirim kolaylığını ve bağırsakların daha sağlıklı çalışmasını sağlamaktadır. Vücutta oluşan sivilce ve geçmeyen yaraların iyileşmesine yardımcı olur. Romatizmal rahatsızlıkların yol açtığı reaksiyonları iyileştirir. Kanser ve birçok ciddi hastalıklara engel olur, vücut direncini artırır.

Özellikle kolon, göğüs kanserine ve kalp krizine engel olur ve ilerlemesini durdurur. Doğal idrar söktürücü ilacıdır. Gündelik hayatta daha zinde ve enerji dolu olmasını sağlar. Cildi güzelleştirir ve vücutta bulunan fazla suyu, zehirli toksinleri dışarı atmayı kolaylaştırır. Kansızlığı giderir ve kan şekeri değerini dengeye sokar. Ciltkırışıklıklarını düzelmesine katkı sağlar ve yaşlanmayı önler. Bağışıklık sistemini güçlendirme özelliğinin yanı sıra, kadınların korkulu rüyası olan selülitin tedavisinde bire bir etkin rol oynar. Ve çatlak selülit oluşmasına engel olur. Kulak çınlamasına bire bir çözüm olan lahana, hormonları da düzene sokmaktadır. Zona, dolama gibi ağrılı sorunlara şifa olmaktadır.

Beyaz lahana, bu kadar çok faydaya sahip olmasına rağmen çok ucuz bir sebzedir. Her yerde bulunan bu sebzeyi, artık her mevsim bulabilmek mümkün hale gelmiştir. Eski medeniyetlerde bitkisel ilaç olarak kullanılan bu sebze, tıp sektöründe de kullanılmaktadır. Gelişme çağında olan çocukların ve gençlerin tüketmesinde fayda vardır. Çiğ olarak tüketildiği gibi pişirilerek de tüketmeniz mümkündür. İster çorba yapıp için isterseniz kür olarak kullanın, bu sebzenin mucizevî etkilerine inanamayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…