Allah hayırlı uzun ömür versin inşallah.Bizimkilerin doğum günü geçti ama heveslensinler diye kreşe pasta yapıp veya yaptırıp da mı götürsem, hala mızlıyorlar kreşe giderken.günaydın kızlar çok yorgunummmmmmm
keşke bugün için önceden izin alsaydım hala uyumak istiyorum.kollarım tutmuyor gözlerim kapanıyor
dün oğlumun doğum gününü yaptık çok güzeldi sabahtan kalkıp pastaları yapmaya başladım tabi oğlumla biraz zor oldu bi de yağmur yağdı babası dışarı çıkıp gezdiremedi de zorla pastalar yapıldı etraf toplandı babası pastayı aldı geldi süsler asıldı ve doğum günü başladı oğlum için hazırladığım sunumu izleyemedik program mı uymuyormuş ona üzüldüm.masam çok güzeldi (çok güzel şeyler yaptım bende inanamadım hamarat olmaya başladım)
çocuklar için balonlar şişirdik tabi onlar her tarafı dağıttı.ağlamalar bağırmalar .....
yinede güzeldi tabi eşim artık böyle bir parti istemiyor.kalabalık bize fazla geldi alışmadığım bir durum
bu arada evimiz çok pis kim temizlicekkkk ahhh ahhhhh
ya kızlar bir durum var karar veremedim önceden de sormuştum ama bir defa da sorsam yardım edermisiniz
ben oğlumu sütten kesmek istiyorum beni oyuncak gibi kullanıyor artık dün uyumamız 40 dakika sürdü yatağa yatıyoruz emiyor dönüyor 2-3 dakika bekliyor sonra dönüyor tekrar emiyor bu böyle devam ediyor tam uykusu gelene kadar bu durumu gece de yapıyor artık yoruldum
ama bebeğim küçük nasıl kesicem bir şeyler sürsem öcü desem anlamazki çok ağlayacak onu da istemiyorum
bayram tatilini 10 günü tamamlayıp bırakım diye düşünüyodum hala karar veremedim ne yapsam
geçmiş olsunHerkese gubaydin.dun yazmistim ama gonderemeden sarjim bitti.
Uhscim ben kave surup pis oldu artik diyince hallolmustu.ama 15 aylikti seninki nekadarlikti unuttum..geceleri cok agladi bende tv. actim beraber izleyip uyuduk.Insaallah kolay atlatirsiniz canim.
Dun aksam iki tabak nohutlu pilav biraz kisir
sahur iki top yumurta iki dilim peynirli recelli kepek ekmegi
suan niyeyse cok acim.buyuk oglan kalkti oksuruyo burnu tikali.birazdan doktora goturucem.simdiden zor birgun oldu dahasa aksama cooooooooook var
Tipik pazar menüsü desemhemmen menü alalım. benim menü de fena
Ya evet oylama var paylaşımda ben bildirim yapılmasın dedim han, memleketine felan giden olur diye ama biz burda perşembeden bildirim yapalım, burda kalanlarla yani..kızlar cuma günü arife olduğu için takımlar büyük ihtimalle bildirimde byulunmayacak. ama hepiminizn bildirimini ben gene perşembe sabahı alacağım, kaçış yok
Canım bu açıklama bayram sonuna kadar kilo alırım demek değildir herhalde dimikaptanım geçen hafta fazla giremedim bu hafta da diyet modunda değilim zaten bu hafta oruçlu geçicek bayrama kadar
yani bayram sonuna kadar ben buralardayım bayramdan sonra inş iyi bir dönüş yaparım
lahanam evde duruyor. bilmiyorum diyet de yapmıyorum ama sıkıldım herhalde. son günlerde baskül bir gün oynuyor ertesi gün oynamıyor.bir de oruca niyetlendim yiyip içemiyorum, havlar da soğuk kapalı...kendimi depresif hissediyorum. gittim kendime papatya çayı aldım akşam onu yapacam, rahatlatır belki.Lahanamı haşladım hazırladım, içilmeye hazır i şekilde bekliyor kendileri
Ya sorma ben de önce 500 gr yazdım ama aklıma sonra geldi bayrama 65 le girme isteğim..381.Etap HaftalıkListesi
akrep33 ( 66,9 / 65,9 / 1 )
hedef52 (66,8 /66/0,8)
ya ben de daha fazla gitsin isterim ama zor görünüyor. bu hafta çok yavaşladı kilo vermem. bu sabah tartılamadım çünkü oruca niyetlendim.verirsem bu hafta oruç sebebiyle veririm.400g. bu hafta 400 de haftaya veya bu hafta 800 haftaya korusam...ayyy korumak bile zor gözüküyor
Bende de ugün acaip bi yeme isteği var...lahanam evde duruyor. bilmiyorum diyet de yapmıyorum ama sıkıldım herhalde. son günlerde baskül bir gün oynuyor ertesi gün oynamıyor.bir de oruca niyetlendim yiyip içemiyorum, havlar da soğuk kapalı...kendimi depresif hissediyorum. gittim kendime papatya çayı aldım akşam onu yapacam, rahatlatır belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?