- 20 Eylül 2013
- 13.303
- 15.829
- 228
381.Etap HaftalıkListesi
*bu format 6. takım lizbeth gibi bi nicki vardı o arkadaştan çalıntıdır. kendisine saygılarımı iletiyorum
****Kızlar nerdesiniz bu ne devamsızlık? kimse yok ortalıkta, moralim bozuluyor.
Slm güzellerrrr uzun zamandır gelememiştimmm bir uğrayayım dedimm
hepiniz hedeflerinizi tutturursunuz inş kuzummmhedefcim beğenmene sevindim cnmm format bana aitt telif ücreti mi istesem bilemedim şans getirir size umarımmm
akrebim lahana hakikaten mucizevisalatası hariç sevemiyorum artık ne çektim çorbasından ayrı suyundan ayrı
henüz çıtırlaşmamış birkaç hafta sonra soğuk yediği zaman güzelleşir o zaman bol bol yeriz güzel paylaşım bitanem
cici bakın kendinize
Görünce çok güldüm zaten, format sahibi olarak aynı gün gelmen çok güzelSlm güzellerrrr uzun zamandır gelememiştimmm bir uğrayayım dedimm
hepiniz hedeflerinizi tutturursunuz inş kuzummmhedefcim beğenmene sevindim cnmm format bana aitt telif ücreti mi istesem bilemedim şans getirir size umarımmm
akrebim lahana hakikaten mucizevisalatası hariç sevemiyorum artık ne çektim çorbasından ayrı suyundan ayrı
henüz çıtırlaşmamış birkaç hafta sonra soğuk yediği zaman güzelleşir o zaman bol bol yeriz güzel paylaşım bitanem
cici bakın kendinize
aşk olsun bitanemmmabbooowwwww çalıntıdır diye not düşmesek yakalanacas yani
Görünce çok güldüm zaten, format sahibi olarak aynı gün gelmen çok güzel
Çoook yoğun ve bol hastalıklı bir günü bitirmeye çalışıyorum...yediklerimi yazamam yemedim çünkü
Oyy canım olurmu hiç biz zahmet vermeyelim diye gelmiyoruzaşk olsun bitanemmmsiz biz var mı hepimizi amacı ortakkk
hakikaten tesadüfün iğne deliği derler ya öyle oldu o esnada sen beğeni yapınca burda olduğunu anladım gelip bir slm vereyim demiştimsiz hiç gelmeyin zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?