Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Slm güzellerrrr uzun zamandır gelememiştimmm bir uğrayayım dedimm

hepiniz hedeflerinizi tutturursunuz inş kuzummmhedefcim beğenmene sevindim cnmm format bana aitt telif ücreti mi istesem bilemedimşans getirir size umarımmm

akrebim lahana hakikaten mucizevi salatası hariç sevemiyorum artık ne çektim çorbasından ayrı suyundan ayrı

henüz çıtırlaşmamış birkaç hafta sonra soğuk yediği zaman güzelleşir o zaman bol bol yeriz güzel paylaşım bitanem

cici bakın kendinize

abbooowwwww çalıntıdır diye not düşmesek yakalanacas yani

Görünce çok güldüm zaten, format sahibi olarak aynı gün gelmen çok güzel

Hasta olanlara geçmiş olsun.. Kızlar dikkat edin kendinize..

abbooowwwww çalıntıdır diye not düşmesek yakalanacas yani
aşk olsun bitanemmm siz biz var mı hepimizi amacı ortakkk

Görünce çok güldüm zaten, format sahibi olarak aynı gün gelmen çok güzel

hakikaten tesadüfün iğne deliği derler ya öyle oldu o esnada sen beğeni yapınca burda olduğunu anladım gelip bir slm vereyim demiştim siz hiç gelmeyin zaten

Oyy canım olurmu hiç biz zahmet vermeyelim diye gelmiyoruz

Selam kizlar hastaa olanlara gecmis olsun herkeze hayirli aksamlar anca girebildim menumu yazip cikacam insallah cok abartmamisimdir..
Bugunku menu
Sabah
kucuk bir pide icine maydonoz, beyaz peynir, yesil sogan, 1 bardak kola, bir bardak form cay
Oglen
3 izgara kofte, 2 dilim pide ekmek, bol sirkeli limonlu salata
Aksam
Bir avuc cerez, 1 sekersiz kahve
Bir dilim Kepek ekmek arasii1 ince dilim salam ve kasar peynir, 1 bardak kola

Ayda 5 kilo vermenin 10 kolay yolu

Kilo vermenin zor olduğunu düşünürseniz, muhtemelen zor olacaktır. Bedeniniz beyniniz tarafından kontrol ediliyor unutmayın.

1-Eğer yeterince su içmezseniz, vücudunuz ödem yapar ve siz olduğunuzdan daha iri görünürsünüz. Üstelik organların susuz kalması pek çok hastalığa sebep olur.

2-Yemeğinizi ikiye bölün ve kalanını sonraki öğünde tüketin. Dışarıda yemek yediğinizde kalanı paket yaptırın.

3-Genel olarak vejetaryenler, et yiyen yaşıtlarına göre daha az kiloya sahiptirler. Vejetaryen beslenme stiline geçin

4-Paketlenmiş, dondurulmuş, konserve gıdalardan uzak durun. Taze ve sağlıklı gıdalara yönelin.

5-Eğer haftanın her günü diyet yapmakta zorlanıyorsanız, haftanın 2 günü birer öğünü kendinize ödül erin ve sevdiğiniz herhangi bir şeyi yiyin. Diğer günleri ise sağlıklı beslenmeye ayırın.

6-Şekerin sağlıklı olmadığını artık herkes biliyor öyle değil mi? Şeker alımını durdurun. Farkında olmadığınız şeker alımları da var. Dondurulmuş gıdalar veya soslar gibi…

7-Beyaz ekmek ve hamur işleri, kilo kaybetmenizi engeller. Tam tahılı ürünler tüketin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…