aşk olsun bitanemmmsiz biz var mı hepimizi amacı ortakkk
hakikaten tesadüfün iğne deliği derler ya öyle oldu o esnada sen beğeni yapınca burda olduğunu anladım gelip bir slm vereyim demiştimsiz hiç gelmeyin zaten
günaydın...
ya bu bilgiler iyi hoş da benim herşey geçen pis boğazımdan sıcak hatta ılık su asla geçmiyor...acaip bulantı yapıyor...hele limonlu naneli falan mümkün değil..ben dışarda kar varken bile buzdolabından su içerim..hatta bir şişem var dokunulması yasak :) direk dikerim hem de öyle bardak falan kesmez :)
gece rahat geçtiyse iyileşmeye başlamış demektir. okulun ilk günleri daha ne oluyor bunlara. inşallah bu kışki hastalık kotamızı doldurmuşuzdurkızım dün çok hastaydı ve malum çocuk hastaysa anne iki kere hasta yorgun yılgın ve çoooook gergin oluyor....sabah doktora götürdüm tam rapor aldım ben de eve gidicem bizim eeeen büyük patronun beni göresi gelmiş toplantıya çağırdılar...çocuğu eve bırakıp (Allahtan hala babam burda) toplantıya gittim veeeee tam 4 saat anlamsız bir toplantıdaydım...sonra eve git sürekli kusan çocuğu tekrar acile götür vs derken saat 5 olmuş ve ben bir yudum su içmemiş olduğumu o an farkettim...bi kase kadar çorba içtim...Allahtan serum falan biraz toparladı da gece rahat geçirdik...
ama bugün çoooooooook yorgunum
menümü yazayım hemen
sabah : 1,5 baharatlı tost
öğle : 1 kase şehriye çorbası
1 tabak zeytinyağlı fasülye
2 dlm ekmek
ara : 3 mürdüm eriği
akşam : 1 tabak zeytinyağlı fasülye
buharda tavuk ve sebze
ayran
yürüyüş falan yok
kitap da bu ara olamaz bi dersleri oturtamadım hala onlarla meşgulüm
olabilir belki kaptanım hiç keyfim yok herşeyi düşünmekten yoruldumCanım bu açıklama bayram sonuna kadar kilo alırım demek değildir herhalde dimi
geçmiş olsuncanım sana da kızına daÇoook yoğun ve bol hastalıklı bir günü bitirmeye çalışıyorum...yediklerimi yazamam yemedim çünkü
-bakıcı yok deme aramaya devam et. özellikle aprtmandakilerle samimiyetin olsun olmasın onlara söyle, belki etrafında birileri vardır sana söyleyemiyordur. yan apatmnalara iş yerindeki tanıdıklara özellikle etrafı olanlara söyle. bakıcı arıyorum değin kişilerle samimi olmak zorunda değilsin, yeterki iyi bir bakıcı rast gelsin. güvenlik görevlisi vb. olabilir.olabilir belki kaptanım hiç keyfim yok herşeyi düşünmekten yoruldum
-bebeğimi sütten kessem mi kesmesem mi gece 6 defa kalktı artık uykusuzluktan başım ağrıyor
-annem çocuğa bakmakta zorlanıyor.etrafta güvenilir bir bakıcı yok
-babama işi bırak borçlarınızı biz öderiz sen anneme yardım et dedim kabul etmedi.
inanırmısınız hiç çalışmak istemiyorum
neyse başınızı şişirmiyim.ben buralardayım ama inş bayramdan sonra diyet moduna geçerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?