geçmiş olsun canım. kübüşüme nazarmı oldu?kızım dün çok hastaydı ve malum çocuk hastaysa anne iki kere hasta yorgun yılgın ve çoooook gergin oluyor....sabah doktora götürdüm tam rapor aldım ben de eve gidicem bizim eeeen büyük patronun beni göresi gelmiş toplantıya çağırdılar...çocuğu eve bırakıp (Allahtan hala babam burda) toplantıya gittim veeeee tam 4 saat anlamsız bir toplantıdaydım...sonra eve git sürekli kusan çocuğu tekrar acile götür vs derken saat 5 olmuş ve ben bir yudum su içmemiş olduğumu o an farkettim...bi kase kadar çorba içtim...Allahtan serum falan biraz toparladı da gece rahat geçirdik...
ama bugün çoooooooook yorgunum
menümü yazayım hemen
sabah : 1,5 baharatlı tost
öğle : 1 kase şehriye çorbası
1 tabak zeytinyağlı fasülye
2 dlm ekmek
ara : 3 mürdüm eriği
akşam : 1 tabak zeytinyağlı fasülye
buharda tavuk ve sebze
ayran
yürüyüş falan yok
kitap da bu ara olamaz bi dersleri oturtamadım hala onlarla meşgulüm
Hedef gozum korktu ben cuma isebasliyorum.anlattiklarinla gozum korktu iyice.su an bile katlanamadiklari icin tekrar tozlanan camasirlarim var.ben calisinca ne yapcam.cok korkuyorum.yetisemiyorum simdiden.dün oruçluydum
Sahurum: yeşil çay, 2 yumurta, 2 yk zeytin yağı, 1 dilim eski kaşar, 15 fıstık
İftar: tavuk , 2 bardak ayran, 2 disk mısır, 3-4 dilim turşu
tatlı niyetine (1 bardak süt, 3 petibör bisküvi, 1 tk hindistan cevizi, 1tk bal),
.................
ve bu sabahki kilom 67,4
pazar sabahı 66,7ydim. pazar günü kaçamaklı geçti ama 50g.lık 2 hamburger ekmeği, 3 top dondurma fazla olan. e dün oruçluydum. sahurda da iftarda da ekmek yemedim. sadece canım tatlı çekince 3 petibör bisküvi ile 2 disk mısır ve 1 tk bal var karbonhidrat olarak, bu +700 gram neyin nesi? turşu o kadar su tutturur mucanım sıkıldı valla...
bu lahana hakikaten su attırıyor içmeyince de sular geri mi geliyor ne? gene de iştahı azaltmasına minnettarım. sonuçta izin dönüşü 69 kiloydum şimdi 67,4 bile olsam kilo vermiş oluyorum.
...................
ev halim-ruh halim
dün oruçlu olunca yorgun ve bitkindim. haftasonu katlayamadığım çamaşırların üstüne yenileri eklenip duruyor. bizim ufaklıklardan biri mütmadiyen çişini tuvalate yetiştiremiyor (veya dediği olmayınca bırakıyor). makinede yıkanması gereken çamaşırlar, kurutmada unuttuğum ıslak çamaşırlar hepsi beni bekliyordu. nasıl olduysa bu hafta ev de fazla dağıldı. ambunun herşeyi yerine koyma salonu ve mutfağı düzenli tutma tiyosunu geçen hafta iyi yaptım hatta temizlikçim gelince şaşırdı oyuncaklara ne oldu diye, ama bu hafta daha pzts.den her yer dağınık. Akşam güç bela yatmadan bulaşık makinesini çalıştırdım zira makinenin dışında da yarım makine bulaşık birikmişti. sabah temizleri yerine yerleştiricem ki kirliler makineye girsin sadece yarısını çıkartabildim makineden dolayısı ile kirli bulaşıklar da tezgahın masanın üstünde beni bekliyor. Bu gidişle ya akşama yemek pişirmicem ya da öğle arası evi toparlamaya gidecem....
...........
ve sabahki menüm: 1 haş. yumurta, 1 çk zeytin yağı, çörek otu yağı elma sirkesi
Oyy canım olurmu hiç biz zahmet vermeyelim diye gelmiyoruz
takım olarak akşam oturmasına mı gitsek ne etsek
geçmiş olsun. (bu buzdolabından su içmenin üzerine yazmak da pek bi manidar oldu) yazın tamam da kışın nasıl soğuk su içilir ki...benim de bir ısım var yaklaşık 25 derece o ısıda suyu seviyorum, kışın çogunlukla musluk suyunun üstüne sıcak su damlatıp içiyorum yazın da buzdolabından su ekliyorum.
hah benimkis gibi biri de gıcıkAzicikim okiyabildim gecmisi.herkes iyidir Insaallah.
Kaptancim malum bayram haftasi hem oruc hem is guc hemde cocuklardan biri hasta biride gicik herseye agliyo.sonuccc pek giremiyorum.zaten listemde yok ama niyeyse pek kilo veremedim ama persembeye kadar azicik oynar diye umuyorum.herkese selamlar
hah en kötüsü de temiz çamaşırlar katlanamadığı için kirlilerle karışıyor ya o...şu ana o hale yaklaştık, az önce temizlikçim aradı eve geçiyor, sağolsun Allah razı olsun o olmasa ne yapardım.Gene de ben katlayabilsem daha sistemli yerleştiryorum çamaşırları. haftasonu benim de misafirim gelecek. Napacas bakalım.Hedef gozum korktu ben cuma isebasliyorum.anlattiklarinla gozum korktu iyice.su an bile katlanamadiklari icin tekrar tozlanan camasirlarim var.ben calisinca ne yapcam.cok korkuyorum.yetisemiyorum simdiden.
kutu içecek derkenSabah
Iki kasik menemen, 2 kucik dilim beyaz peynir, 3 zeytin, 1 kasiik deri peynir, 1 bardak sekersiz kahve
Oglen
princ pilav, bezelye, 1 bardak ayran
aksam
bir dilim su böreği, bir kutu icecek
canim 1 teneke kutu icecek demek istedimkutu içecek derken
Hedefcim ben spor olarak hem evde hem disarda bol bol kosturuyorum, ancak aksam bebisim uyuyunca oturabiliyorum, bu aralar huysuz disler patladi iki disimiz varkızlar menüleriniz sporunuz neden yazılmıyor? Buraya oturmaya mı geldiniz
oruç tutabiliyorsun ya ne güzeli ben pazartesi tuttum ve pes ettim, pazartesi ve perşembeleri tutarsam ne ala.Herkese selamlar.saat daha oglen ama ambu simdiden yorgun.geleli bir saat olmadi ufakligi uyuttum birazdan buyuk canavari almaya gidicem.Allahtan okul yakin ama genede giyin cik hep yorgunluk.ben bu aralar hic su icmiyorum orucu bozunca unutuyorum yatmadan bide sahurda iciyorum.kitapta Kur'an okumaya calisiyorum.hareket yok .bu hafta boyle gecti haftayada menu bol etli olur heralde ((simdiden haftanin yolunu yapiyorum)
Gelelim menuye dunku ifya tarhana corbasi kereviz salatasi nohut bir paket albeni
sahur bor top yumurta iki dilim tecelli peynirli ekmek birazda ekmegin kiyisindan yedim okadar.
Hedefcim sen gelde benim evi gor felaket haldeyim.bir yandan haliya dokulen mirekkep icin biseyler deneyip duruyorum yatak odamda 4 makina camasir katlanmayi bekliyo.salonda koltuklarin minderlerini sokup yikadim onlar gecicek ve ambunun hiccc hali ve istegi yok.Allah buyuk bakalim bugun isler bitsin istiyorum ama yalniz istiyorum icraat yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?