Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Azicikim okiyabildim gecmisi.herkes iyidir Insaallah.
Kaptancim malum bayram haftasi hem oruc hem is guc hemde cocuklardan biri hasta biride gicik herseye agliyo.sonuccc pek giremiyorum.zaten listemde yok ama niyeyse pek kilo veremedim ama persembeye kadar azicik oynar diye umuyorum.herkese selamlar

geçmiş olsun canım. kübüşüme nazarmı oldu?

Hedef gozum korktu ben cuma isebasliyorum.anlattiklarinla gozum korktu iyice.su an bile katlanamadiklari icin tekrar tozlanan camasirlarim var.ben calisinca ne yapcam.cok korkuyorum.yetisemiyorum simdiden.

Oyy canım olurmu hiç biz zahmet vermeyelim diye gelmiyoruz

ne demek akrebimm zahmet de ne demek

Süper olur gelmeden önce haber verin de hazırlık yapalımmm siz de iradenizi denemiş olursunuz
hain gördüm kendimi hakikaten kızlar arada uğrayınn iyi akşamlar grşrz

Sabah
Iki kasik menemen, 2 kucik dilim beyaz peynir, 3 zeytin, 1 kasiik deri peynir, 1 bardak sekersiz kahve
Oglen
princ pilav, bezelye, 1 bardak ayran
aksam
bir dilim su böreği, bir kutu icecek

hah benimkis gibi biri de gıcıkgıcık derken huy olarak mı boğazı mı gıcık? bende ikisinden de var ayol ikisinden desen bu dönemde kilo alma yeter

Hedef gozum korktu ben cuma isebasliyorum.anlattiklarinla gozum korktu iyice.su an bile katlanamadiklari icin tekrar tozlanan camasirlarim var.ben calisinca ne yapcam.cok korkuyorum.yetisemiyorum simdiden.
hah en kötüsü de temiz çamaşırlar katlanamadığı için kirlilerle karışıyor ya o...şu ana o hale yaklaştık, az önce temizlikçim aradı eve geçiyor, sağolsun Allah razı olsun o olmasa ne yapardım.Gene de ben katlayabilsem daha sistemli yerleştiryorum çamaşırları. haftasonu benim de misafirim gelecek. Napacas bakalım.
Sabah
Iki kasik menemen, 2 kucik dilim beyaz peynir, 3 zeytin, 1 kasiik deri peynir, 1 bardak sekersiz kahve
Oglen
princ pilav, bezelye, 1 bardak ayran
aksam
bir dilim su böreği, bir kutu icecek
kutu içecek derken

menüm
dün sabah : 1 haş. yumurta, 1 çk zeytin yağı, çörek otu yağı elma sirkesi
öğlen: 1 kase paça çorba
Ara: 3 ceviz
Akşam:1,5 lahmacun, bol salata,300 ml ayran
ara: 1ceviz, 1 kk kek
spor:7500 adım yürüyüş
......
Bu sabah: dün gözümün kaldığı kavurmalı kaşarlı pidenin çeyreği, 100 ml ayran

***2.Takım 380. hafta*** etap SEKİZİNCİSİ

Akrep33 ( 66.9 / / / %)
Ambuyanbu ( 72 / / / %)
uhs ( 65,2 / / / %)
nurceng ( 58,0/ / / % )
aygun01 ( 76,5 / / / %)
hedef52 (66,8 / / / % )
Siyahbeyaz0066 (72,1 / / / % )

2.TAKIM ORTALAMASI: %

kızlar yarın kendi aramızda bildirim yapacağız, biribirimizle olan yarışımız devam ediyor.
ben önceki günlerde lahana suyu ile kaybettiğim suyu geri kazanıyorum
sevindirici olan şey şu 100er 300er gram kilo vermeme rağmen metabolik yaşım düşmüyordu şimdi düşüyor. ayıptır söylemesi analiz cihazı sabah aç karna metabolik yaşımı 46 gösteriyor

menümde dün yediğiö yatrım mandalina, bu sabah yediğim 3 mürdüm eriğini atlamışım.
dünün kalorisi çok gibiydi ama 1000 kalori civarı çıktı

Bugun canim hicbisey istemiyor midem bulaniyor, sabah 1 kucuk snickers, 1 bardak sekersiz kahve
oglen menemen yaptim, menemen yerim herhalde

kızlar menüleriniz sporunuz neden yazılmıyor? Buraya oturmaya mı geldiniz
Hedefcim ben spor olarak hem evde hem disarda bol bol kosturuyorum, ancak aksam bebisim uyuyunca oturabiliyorum, bu aralar huysuz disler patladi iki disimiz var hem cok yorgunum hemde cok mutluyum. Oglumun dişleri tektek patlıyor

Herkese selamlar.saat daha oglen ama ambu simdiden yorgun.geleli bir saat olmadi ufakligi uyuttum birazdan buyuk canavari almaya gidicem.Allahtan okul yakin ama genede giyin cik hep yorgunluk.ben bu aralar hic su icmiyorum orucu bozunca unutuyorum yatmadan bide sahurda iciyorum.kitapta Kur'an okumaya calisiyorum.hareket yok .bu hafta boyle gecti haftayada menu bol etli olur heralde ((simdiden haftanin yolunu yapiyorum)
Gelelim menuye dunku ifya tarhana corbasi kereviz salatasi nohut bir paket albeni
sahur bor top yumurta iki dilim tecelli peynirli ekmek birazda ekmegin kiyisindan yedim okadar.
Hedefcim sen gelde benim evi gor felaket haldeyim.bir yandan haliya dokulen mirekkep icin biseyler deneyip duruyorum yatak odamda 4 makina camasir katlanmayi bekliyo.salonda koltuklarin minderlerini sokup yikadim onlar gecicek ve ambunun hiccc hali ve istegi yok.Allah buyuk bakalim bugun isler bitsin istiyorum ama yalniz istiyorum icraat yok

oruç tutabiliyorsun ya ne güzeli ben pazartesi tuttum ve pes ettim, pazartesi ve perşembeleri tutarsam ne ala.
şimdi benim eve temizleniyor ama çocuklarla eve girince 1 saat içinde karışacak. bir ara temizlik yapılmıştı ertesi güne ev hala düzenliyi salona girince ev yeni temizlenmiş hissine kapılıyordum çünkü o gece ikizler bakıcımda kalmışlardı
Problem bizde değil çocuklarda ayol, bir büyüseler de iş yapsalar değil mi.
Bayrama eltimler geliyor bakalım o zamana kadar ev düzenli kalacak mı. çocukları çekip özel rica edecem nolur aldığınız şeyi yerine koyun diye. Bu arada yeni evlenenler evlenecekler duyun sesimi, ne kadar az minderli yastıklı oturma grubu alırsanız o kadaaaa iyi. çocuklar o minderleri yerlerinden kaldırıp lego gibi oynıyorlar onlarla ev yap kule yap kaydırak yap

Ben bugün 30 dk tae bo yaptım.
1 saat de yürüdüm..

Pazartesi hollywood diyetinde detoks gününü yapmadım geçen hafta aç kalmama rağmen gr olarak gidince kilo bıraktım hem şevkim kırıldı hem de sıkıldım ama akşam 6 sonrası yemiyorum.

Son düzenleme:
Menü:
Sabah
Elma sirkesi bal ve sıcak su

Kızımla kahvaltı
Peynir ekmek üzüm domates az sucuklu yumurta

ara
lahana suyu

4 saat sonra eşimle kahvaltı
sucuklu yumurta, çıtır ekmek, kuru soğan, acı biber, şekersiz çay,

Saat 16:00 öğle akşam karışık menü
kayısı şeklinde haşlanmış 1,5 yumurta, kuru soğan, ekmek, kısır, marul, turp..

Akşam:
Lahana suyu

Bu aralar acaip yumurta ve soğan düşkünlüğüm var kızlar mevsim geçişi vücut o vitaminleri istiyor sanırım..

Kitap: Rüya avcısı/ stephen kıng

Kızlar bugün telefonuma ezan vakitlerini bildiren program indirdim, yok yok içinde..
Gece namazından tutun pazartesi perşembe oruçlarının sahur vakti alarmları, tesbih, zikir, online dua tesbih katılımları, namaz sonrası okunacak dualar pat diye çıkıyor uyarı ile namaz vakti 10 dk otomatik sessize alıyor teli, daha büsürü şeyler, ayy çok hoşuma gitti, bu gazla pazartesi perşembeleri oruç da tutarım inş ve hep istediğim ama yapamadığım gece namazlarına da başlangıç olur inş.

sabahtan 250 aklori almıştım.(3 mürdüm eriği, çörek otu yağı, elma sirkesi) akşamdan kalan kavurmalı kaşarlı pidenin çeyreği ve ayran
ara: mate çayı yeşil çay

öğlen de yarım dürüm tavuk döner+ayran:300 kalori
yürüyüş:5500 adım
Akşam: 5yk z. yağlı taze fasuşlye, 1,5 lavaş, bool salata, 1 ceviz
ara: 2yk leblelbi, 1 yk kuru üzüm
+spor:10dk trambolin
Toplam:1150 kalori alındı, yaklaşık 200 kalori yakıldı

.......
bugün için oruç tutmaya karar verdim. sahura kalkamazsam diye sütlü kahve içip yattım. gece 12de kalkınca da sütle yulaf ezmesi hazırladım içine bir küçük armut ve bir ceviz ekledim. sütlü kahveyle beraber kalorisi 290
Sahurum 290 kalori
...........
veee dün akşamki 4,5 dilim ekmeğe karşılık gelecek lavaşa sabahki pideye rağmen düne göre de geçen haftaya göre de kilo vermiş oluyorum. son bir kaç gündür baskülde olmayacak +++lar görünce moralim bozulmaya başlamıştı.
bu hafta benden giden 200 gram.
listeyi getiriyorum.

***2.Takım 380. hafta*** etap SEKİZİNCİSİ

Akrep33 ( 66.9 / / / %)
Ambuyanbu ( 72 / / / %)
uhs ( 65,2 / / / %)
nurceng ( 58,0/ / / % )
aygun01 ( 76,5 / / / %)
hedef52 (66,8 /66,5 /0,3 /0,45 % )
Siyahbeyaz0066 (72,1 / / / % )

2.TAKIM ORTALAMASI: %

200 gitti demiştim ama 300 gitmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…