Süpersin kuzuusabahtan 250 aklori almıştım.(3 mürdüm eriği, çörek otu yağı, elma sirkesi) akşamdan kalan kavurmalı kaşarlı pidenin çeyreği ve ayran
ara: mate çayı yeşil çay
öğlen de yarım dürüm tavuk döner+ayran:300 kalori
yürüyüş:5500 adım
Akşam: 5yk z. yağlı taze fasuşlye, 1,5 lavaş, bool salata, 1 ceviz
ara: 2yk leblelbi, 1 yk kuru üzüm
+spor:10dk trambolin
Toplam:1150 kalori alındı, yaklaşık 200 kalori yakıldı
.......
bugün için oruç tutmaya karar verdim. sahura kalkamazsam diye sütlü kahve içip yattım. gece 12de kalkınca da sütle yulaf ezmesi hazırladım içine bir küçük armut ve bir ceviz ekledim. sütlü kahveyle beraber kalorisi 290
Sahurum 290 kalori
...........
veee dün akşamki 4,5 dilim ekmeğe karşılık gelecek lavaşa sabahki pideye rağmen düne göre de geçen haftaya göre de kilo vermiş oluyorum. son bir kaç gündür baskülde olmayacak +++lar görünce moralim bozulmaya başlamıştı.
bu hafta benden giden 200 gram.
listeyi getiriyorum.
bende lahana suyunu pazardan beri içmiyorum. pazar günü kaçamaklı bir gündü, pazartesi günü oruçlu olmama rağmen iftar öncesi 67,4 falan gördüm deli oldum. son günlerde de lavaşa taktım. akşam sebze vs pişiriyorum diye salata yapmıyordum son 3 akşam güzel bir salata yapıyorum kendime. yemekle değil de dürüm salata+ayranla doyuyorum desem yeridir. dün taze fasulyeyi de dürümledim salatayı da:)Süpersin kuzuu
Ben normal menüye dönünce hemen farketti..
Sabah 67,5 cıktım..
Akşam 6 sonrası yemiyorum ama o yüzden haftamdan umutluyum, geçen iki hafta boyunca ac gezen bünye normal menüye dönünce hemen depo yaptı sanırım korkusundantabi bilmiyor ben ısrarla akşam 6 sonrası yemicem ve spor tam gaz olucak o zaman ister istemez atacak tüm yağları üzerinden
oruç tutabiliyorsun ya ne güzeli ben pazartesi tuttum ve pes ettim, pazartesi ve perşembeleri tutarsam ne ala.
şimdi benim eve temizleniyor ama çocuklarla eve girince 1 saat içinde karışacak. bir ara temizlik yapılmıştı ertesi güne ev hala düzenliyi salona girince ev yeni temizlenmiş hissine kapılıyordum çünkü o gece ikizler bakıcımda kalmışlardı
Problem bizde değil çocuklarda ayol, bir büyüseler de iş yapsalar değil mi.
Bayrama eltimler geliyor bakalım o zamana kadar ev düzenli kalacak mı. çocukları çekip özel rica edecem nolur aldığınız şeyi yerine koyun diye. Bu arada yeni evlenenler evlenecekler duyun sesimi, ne kadar az minderli yastıklı oturma grubu alırsanız o kadaaaa iyi. çocuklar o minderleri yerlerinden kaldırıp lego gibi oynıyorlar onlarlaev yap kule yap kaydırak yap
Tamam ben de indireyimKaåtancim namaz saatleri uygulamasini bende cok seviyorum.45 dak. once alarm calinca namazi kilmadiysam cok iyi oluyo.bide ezandan once acip kac dak.kaldigini gormek cok iyi bence.kisaca Allah yapandan razi olsun.sacma siteler acilip durucagina boyle sitelerin sayisini arttirsin Insaallah
3.5 lavaşı nasıl yedimnkiiSahurum 290kaloriydi
Iftarim
1tk balli limonata
3.5lavas:7dilim ekmek
4-5ykpatates.salata.15zeytin
Ayran
15kadarfistik
1ykkuruuzum
Iftar:890kalori
Toplam gunluk1180
Iftar aşırı oldu yaeww
Yarin ekmeği axaltmaliyim
Evet canım çok güzel, günler kısaldıkça namaz saatlerini bilmiyordum, benim eve duyulmuyor ezan, şimdi kalan vakti biliyorum ve namaz saati uyarısında bir önceki namazı kılıp kılmadığımıda soruyor tabii bende evet derken çok mutlu oluyorum, çok güzeelKaåtancim namaz saatleri uygulamasini bende cok seviyorum.45 dak. once alarm calinca namazi kilmadiysam cok iyi oluyo.bide ezandan once acip kac dak.kaldigini gormek cok iyi bence.kisaca Allah yapandan razi olsun.sacma siteler acilip durucagina boyle sitelerin sayisini arttirsin Insaallah
Ilkini butun olarak durum yaptim yedim.3.5 lavaşı nasıl yedimnkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?