Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Bayram hayırlar getirsin inşallah...

Az önce seni yadettim hedef :) bizim kurban bir yerlere verildi, etle başım hoş değil biliyorsunuz, ama evde etobur dede olunca sabah sabah kavurmasiz bayram mi olur deyince kavurma yaptım mecburen...ağzımı burnumu sararaktan tabi...hatta kızım da ben de masadan kalktık babam tek başına kahvaltı etti...önümüzdeki 3-5-15 sene et görmek istemiyorum hedef şimdi ne yapıyor acaba dedim :) mutlu musmutlu olmuştur herhalde dedim...dedim de dedim :)

Bayram hayırlar getirsin inşallah...

Az önce seni yadettim hedef :) bizim kurban bir yerlere verildi, etle başım hoş değil biliyorsunuz, ama evde etobur dede olunca sabah sabah kavurmasiz bayram mi olur deyince kavurma yaptım mecburen...ağzımı burnumu sararaktan tabi...hatta kızım da ben de masadan kalktık babam tek başına kahvaltı etti...önümüzdeki 3-5-15 sene et görmek istemiyorum hedef şimdi ne yapıyor acaba dedim :) mutlu musmutlu olmuştur herhalde dedim...dedim de dedim :)

iyi bayramlar hanimlar ben takimin yeni uyesiyim.Kendimi tanitayim.Adim feyza.19 yasindayim evliyim ve 14 aylik bir kizim var :) 160 boyunda 57 kiloyum hedef kilom 50 insallah birliktw guzwl guzel zayiflariz.tekrat hayirli bayramlar :) :)

Hepinizin bayrami mubarek olsun arlafadlar.
........
Seldom mutluyum ama henuz kurban etimiz eve gelmefigi icin ayni zamanda huzunluyum
Tabi misafirim oldugu icin tedbirimi aldim ave et stokladim.henuz onlari yemedik gerek kalmadi bir yete davet edildik kavurmamizi yedik.
Ve bugunku menumu dukana ve karataya ithaf ediyorum

iyi bayramlar hanimlar ben takimin yeni uyesiyim.Kendimi tanitayim.Adim feyza.19 yasindayim evliyim ve 14 aylik bir kizim var :) 160 boyunda 57 kiloyum hedef kilom 50 insallah birliktw guzwl guzel zayiflariz.tekrat hayirli bayramlar :) :)
Hosgeldin.ben de 1.57 boy 66 kg 33yasinda 3 ve 6 yaslarinda 3cocuk annesiyim.sen kilo vermeye cok musaitsin iddialiyim 2aya mezun olur gidetsin ama lutfen 2aydan daha kisa sursun diye ugrasma.bu genc yasta metabolizmani bozarsin.

Aaaakrep duydun mu ben bu sabah 66ydim.tatilde aldigim kilo 400 gram daha verince bitiyor.yaklasik 3.5kilo almistim 3u gitti azi kaldi.
Sonra sira diger kilolarda...her birinin bir hikayesi var:)

Sabah 400 kaloriydi
Oglen 280 kalorilik kavurma oldu.

Hosgeldin.ben de 1.57 boy 66 kg 33yasinda 3 ve 6 yaslarinda 3cocuk annesiyim.sen kilo vermeye cok musaitsin iddialiyim 2aya mezun olur gidetsin ama lutfen 2aydan daha kisa sursun diye ugrasma.bu genc yasta metabolizmani bozarsin.
2 aydan daha kisa surede vermek zaten sagliksiz olur benim hedefim 2 haftada 1-1,5 kilo vermek.uzun suredir diyette oldugum icin kilo verme hizim dusuyor ilk zamanlae ayda 4-5 kilo verebiliyprdum

ben de sabah bir dilim ekmek ve biraz peynir yemistim.oglen de 6 adet sarma toplamda 490 kalori oldu

Zadegan hoş geldin...tez elden hoş gidersin inşallah :) amaaaaan 7 kg nedir ki!!!

Ben pek bir düzensiz beslendim....aslında beslenmedim ayyyyyy her yerde et var peynir domates ve bol beypazarı kurusu ile gün geçiriyorum...bu kokular mahvetti beni

yaa insallah tez elsmden veririm.dogru soyluyorsun heryer et kokusu biryereen sonra bayiyor.
senin kac kilo fazlan var ki ??

Hoşgeldin canım iyi bayramlar

Bugün 3. gündür akşam 6 sonrası da yemeye devamm, ruh halim hiç iyi değil

3 dilim baklava 1000 kusur kalori ediyormus sokkkkkkk oldummmmn yaaa keske yemeden once baksaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…