Hoş geldin canimiyi bayramlar hanimlar ben takimin yeni uyesiyim.Kendimi tanitayim.Adim feyza.19 yasindayim evliyim ve 14 aylik bir kizim var :) 160 boyunda 57 kiloyum hedef kilom 50 insallah birliktw guzwl guzel zayiflariz.tekrat hayirli bayramlar :) :)
tesekkur ederim hosbuldumHoş geldin canim
Acikinca 2dilim sucuk ve yarim yumurta yefim dun 1210kalori olduAkdam balik salatayla gunluk 1080 kalori aldim.finish.
canim ben de 20 kilo verdim geriye 7 kaldi :)Zadegan benim durumum biraz farklı30 kg verdim 5 kg kaldı yılbaşına kadar verilecek...ama zannetme 36 beden olcam :)
Hangisini saysam bilemedim şimdiAkrebim sana ne oldu?? Neden kötü ruh halin???
Hedef bu kadar dirayetle bayram geçiriyorsunuz ya helâl olsun ilkkez seni bu kadar disiplinli görüyorum daim olsun inşallah
Hiçde rahat değilim ama ben yaa, bugün de midem fena oldu kaynıyor resmen, bağırsaklar ona kezaa, hofff çay yaptım şimdi kendime bitki çayı az düzelme çabasındayım, yatsıyı kılabilmek için-akrep uzulme sen bayrami rahat gecir bayramdan sonra seni de toplicam
-seldom kalori saymayi niyeyse bu sefer yapabildim.vok mutluyum.daha az once tartarak 65 g. 210kalori kadayif yefim nasil mutlu olmiyim ki
-şu saate kadar 490 kalori aldim.saat 1sayılır ve şimdi kahvemi iciyorum.sekerli yapmislar 500 kalori oldu diyelim
Herkeze hayirli bayramlar menuye devam ediyimSabah
bir bardak limonlu, sirkeli su
kahvalti 1dilim kepek ekmegi, zeytin, beyaz peynir, domates salatalik, biber, bir bardak limonlu meyveli cay
kahvalti 1dilim kepek ekmegi, zeytin, beyaz peynir, domates salatalik, biber, bir bardak limonlu meyveli cay
Nasıl verdin bakiim o 20 kiloyu ve ne kadar sürede verdin?canim ben de 20 kilo verdim geriye 7 kaldi :)
Tavuk salata ayran 200 kal500kaloriye ilav
Lavad icinde et kavurma 280 kal
Sabahtan kalan patates kizartmasi 300kaori
1080 kalori
Usuttun belki del et i kadar mide bulandiramazKızlar nedense bu bayram çok midem bulanıyor...bütün günü etimek ve ev salcasi ile geçirdim...ayyyh bi bitseydi her gittigimiz ev et kokuyor
Yok ya her kurban bayramında böyle olurum...psikolojik de sanırım...çocukken bi de ortalikta kesilirdi ya 3 gün odaya kapanır cikmazdim...o yüzden hâlâ bayramları hiç sevmiyorumUsuttun belki del et i kadar mide bulandiramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?