Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

iyi bayramlar hanimlar ben takimin yeni uyesiyim.Kendimi tanitayim.Adim feyza.19 yasindayim evliyim ve 14 aylik bir kizim var :) 160 boyunda 57 kiloyum hedef kilom 50 insallah birliktw guzwl guzel zayiflariz.tekrat hayirli bayramlar :) :)
Hoş geldin canim

Zadegan benim durumum biraz farklı 30 kg verdim 5 kg kaldı yılbaşına kadar verilecek...ama zannetme 36 beden olcam :)

Akrebim sana ne oldu?? Neden kötü ruh halin???

Hedef bu kadar dirayetle bayram geçiriyorsunuz ya helâl olsun ilkkez seni bu kadar disiplinli görüyorum daim olsun inşallah

Dün kabristan ziyareti ve lunapark gezintisinden sonra bugün 3-5 bayram ziyareti yapmak şart oldu sevmiyorum yaaa

Sabah
bir bardak limonlu, sirkeli su
kahvalti 1dilim kepek ekmegi, zeytin, beyaz peynir, domates salatalik, biber, bir bardak limonlu meyveli cay

-akrep uzulme sen bayrami rahat gecir bayramdan sonra seni de toplicam
-seldom kalori saymayi niyeyse bu sefer yapabildim.vok mutluyum.daha az once tartarak 65 g. 210kalori kadayif yefim nasil mutlu olmiyim ki
-şu saate kadar 490 kalori aldim.saat 1sayılır ve şimdi kahvemi iciyorum.sekerli yapmislar 500 kalori oldu diyelim

500kaloriye ilav
Lavad icinde et kavurma 280 kal
Sabahtan kalan patates kizartmasi 300kaori
1080 kalori

Akrebim sana ne oldu?? Neden kötü ruh halin???

Hedef bu kadar dirayetle bayram geçiriyorsunuz ya helâl olsun ilkkez seni bu kadar disiplinli görüyorum daim olsun inşallah
Hangisini saysam bilemedim şimdi
Hiçde rahat değilim ama ben yaa, bugün de midem fena oldu kaynıyor resmen, bağırsaklar ona kezaa, hofff çay yaptım şimdi kendime bitki çayı az düzelme çabasındayım, yatsıyı kılabilmek için

Sabah
kahvalti 1dilim kepek ekmegi, zeytin, beyaz peynir, domates salatalik, biber, bir bardak limonlu meyveli cay
Herkeze hayirli bayramlar menuye devam ediyim
oglen
firinda
2 kofte, patates, 1 kase sutlu corba, bol sirkeli limonlu salata, iki dilim ekmek
ara
iki bayram sekeri
aksam
kuru fasulye, 2 dilim ekmek, bol sirkeli limonlu salata
1 bardak sekersiz kahve

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabah
oglen
firinda 2 kofte, patates, 1 kase sutlu corba, bol sirkeli limonlu salata, iki dilim ekmek
ara
iki bayram sekeri
aksam
kuru fasulye, 2 dilim ekmek, bol sirkeli limonlu salata
1 bardak sekersiz kahve

Sabah
oglen
firinda 2 kofte, patates, 1 kase sutlu corba, bol sirkeli limonlu salata, iki dilim ekmek
ara
iki bayram sekeri
aksam
1 tabak kuru fasulye, 2 dilim ekmek, bol sirkeli limonlu salata
1 bardak sekersiz kahve

Kızlar nedense bu bayram çok midem bulanıyor...bütün günü etimek ve ev salcasi ile geçirdim...ayyyh bi bitseydi her gittigimiz ev et kokuyor

Hedeeef günaydın :) sabahın nurunda biz niye burdayiz?? Kesin senin bidiklar kalktı di mi :) bizde de ben :/ az önce kızım bi uyu ya bi uyu bugün tatil diye hasladi beni yattim geri ama uyku yooook :/

Akrepcan bi anlat derdini...en azından haklısın deriz :) bazen bunu duymak bile yeter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…