Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Nasıl verdin bakiim o 20 kiloyu ve ne kadar sürede verdin?
yaklasik bir senede verdim daha cok kizimin pesine kosturmaktan ama benim diyet sirrim sabahlari ac karnina bir fincan turk kahvesi tok ve zinde tutuyor kahvaltimi oglen 12-1 gibi yapiyorum ogle yemegi yemiyorum aksam yemeginde de dolu bir kase ekmeksiz corba ve salatayla once midemi dolduryorum sonrasina yer kalmiyor :) deneyin sizde

Sabah
1 bardak sirkeli, limonlu su
kahvalti
yarim sandvic ekmegi icine marul, beyaz peynir, kirmizi biber
birazdan şekersiz kahve icecem

-selfom saat 6.30 da biyolojik daatim uyandirdi beni.halbuki 9da yaten ben 12deyattigim halde
-zadegan iştahını kapatip az öğün az kalori almak demek ki senin de taktigin

Sabah erkenden kalkip dun gece yemefigim kadayif kombe gibiseyleri 400 kalori alaraktan hallettim.
Daha sonra misafirimle kahvalti üstüne kahve 280 kalori

Sabah
1 bardak sirkeli, limonlu su
kahvalti
yarim sandvic ekmegi icine marul, beyaz peynir, kirmizi biber
birazdan şekersiz kahve icecem

Ogle
yarim tabak bulgur pilavi,salata

aksam
bol salatali 1 lahmacun,
3 Yk biberli mantarli yumurta 1 dilim ekmek 1 bardak icecek

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin de bayramin mubarek olsun ambuyanbu.

Gunaydin kizlaaaaar
Sabah sabah makarna yedim.azcik kome kafdayif recel derken kalori oldu 450

Günaydın...bugün arkadaslarim gelecek bende birsürü şey yapıp kahvaltida yedim kaç gündür aç bilac yasarken iyi oldu bu iyi....gözümün onu açıldı be

Sabah
1 bardak sirkeli, limonlu ılık su
1 sandviç ekmegi icine peynir, marul, domates, 1 bardak sekersiz kahve

Sabahtan beri midem bulaniyo carpintim var ve disari cikmak istiyorum Allah sonumu hayir etsin.bugunde menu yazmiycam yarin okulla birlikte duzene girerim Insaallah.bu arada seldom bende etoburum yasasin et yemek :)

Ambucan bulantı bugün geçti ve tabi üç günün acısı çıkarıldı :) menü falan yok çünkü sürekli yeme halindeydim gün boyu...neyse inşallah ben de yarın duzene girerim

bu arada çarpıntı neden ki?? İhmal etme kendini

Zagedan hosgeldin.cok iyi kilo vermissin Masaallah
telimde sorun vardi giremedim kizlar kusura bakmayin bayraminiz mubarek olsun
rejim filan yok tabii yarin tartilip bakicam sonuc ne
sagol tesekkur ederim ben de dun memlekete gittim bugun dondum annem babaannem falan tabi guzel guzel en sevdigim mamalardan yapmis :) mumkun oldugunca tutmaya calistim kendimi ama insallah kilo almamisimdir

Dun ve bugun hedef normale dondu ve yukdek kalori aldi.gene de 1850 kilo aldirmaz.en son 5gibi yedim.simdi içecekler le idare ediyorum.niyetim yarin musli ile kahvalti edip corba yoğurt ile ogunleri gecirmek.oglen paça corba akşam lahana corba

Seldom 1haftadır kalori sayiyorum her sabah yag oranima vs. Bakiyorum.evet dusuk kalori aliyorum ve bazen asiri karbonhidrat olabiliyor ilginctir ertesi gun kas oranı da artmis oluyor.o gun dikkat edince yag ve biraz kas azaliyor ve bu sekilde kaslar korunuyor gibi.bir de cozurtuk şeyler yiyince wc prob. De olmuyor.yeter ki bu yoldan çıkmış günleri uzatmayalım.

günaydın kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun nasılsınız
perşembeden beri giremiyorum kusura bakmayın oğlum çok hastaydı üşütmüş yavrum sürekli kucağımdaydı tabi bende gergin ve üzgün hiç birşey yapasım gelmedi.bayramda sadece kayınvalideme annemgile gittik dün sadece pikniğe gittik biraz kendime geldim bende
gelelim kiloya çok kilo aldım bayramın 4 dünü kebap yedik bıktım artık kebap görmek istemiyorum ve acil kilo vermem lazım
haftaya evlilik yıldönümüm var belki birşeyler yaparız o yüzden göbeğim olmasın

bugünkü menü
sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
6 zeytin çay
bir domates

ara da yeşil çay

şimdilik bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…