Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ben bi revanimi bitireyim kalori saycam söz :) bayramin ilk ve son tatlısı...bişey olmaz di mi bi kereden
tamam say işte ama 600den başla
baklavanın 3 dilimi 600 kalori ediyor değil mi ne kadar acı,ama yemicesss mi yiyecesssben mutfaktafi tartıyı da çıkarttım meydana, ceptelefonundan diyetkoliği açıp kalorilerini baktım yok canııııım o kadar da olmaz dediğim şeyleri tarttım, açıkcası kadayıfın 200 kalorilik kısmı bile göz doyurucuydu ...
bence senin kalori saymana gerek yok. zaten şunu yiyeceğim dediğinde dışına çıkmıyorsun kaloris sayma daha çok benim gibi süprizlere açık insanlar için

uhs cim sen kilo almazsan ben seni nasıl yakalarım, kilo almasın bence
Bu bayram bir plan değişikliği oldu ve kurban etini sadece 1 defa yiyebildik. Önümüzdeki yıllarda evimiz müsait olursa en azından kurbanın bir tanesini kendimiz keselim diyoruz böyle bi gariban oluyor insan.
diyete gelince arife gününden önce oruçlydum, arife günü ve bayramın 1,-2, günü benim diyet iyi gitti hem de misafirim olmasına rağmen. ilk gün protein diyeti yaptım zaten. son 2 gündür 1800 civarı kalori yüzünden kilo vermiyoryum hatta şişiyorum. dikkat edince gidiyor kilocuklar. bugün ben de tekrar toparlanma modundayım.

menüm
Sabah: karabuğday suyu, 3 yk karabuğday, 120 g. elma ve armut karışık, 1 çb süt= 250 kalori
ara: yeşil çay

hedefcim yarın grubu gömicem galiba aldığım kiloyla ama haftaya 1. olucaz

menüm
Sabah: karabuğday suyu, 3 yk karabuğday, 120 g. elma ve armut karışık, 1 çb süt= 250 kalori
ara: yeşil çay

öğlen: 1 kase paça çorba 210 kc, 3 dilim ekmek 210, şekersiz kremalı nescafe 50=470 kalori

Toplam: 720 kal
yürüyüş:4200 adım, 160 kalori

hooofff streslendim ve yedim...oğlumu servise vermek için tur şirketini arıyorum telefon açılıyor cızırtıdan bişey duyulmuyor. çocuk da ikindin çıkışta servise bineceğini zannediyor.

bugünkü menü
sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
6 zeytin çay
bir domates

ara da yeşil çay,bol su

menüye tekrar dönelim

öğlen 2 içli köfte
1 kase mercimek çorbası
1 ayran

arada elma bol su

akşam küçük tabak ciğer kavurma yoğurt

eweeeet ancak fırsat bulup geldim...önce menümü yazayım hemen

sabah : 1 baharatlı tost

öğle : 8 yk zeytinyağlı fasülye
50 gr ekmek
1 kase yoğurt

akşam : 1 tabak patlıcan yemeği
4 yk pilav
bol salata

yürüyüş falan yok dersler başladı ne yürüşüymüş :/

uhs geçmiş olsun canım Paşacığa...hedef yine de iyi 1800 kc ile kilo almazsın ki vermesen de..benim diyet 1700 kc idi zaten...neyse düzene girdik sayılır artıkın

gunaydin hepinize ben de bayramin 1. ve 2. gunu iyi gitti ama sonra biraz bozuldu diytim ama olsun bugun toparlandim

Sabah
Kizimdan artan ceyrek yumurta peynirli ve 1 dilim ekmek

Oglen
Bir kase tarhana corbasi
2 yk kavurma 1 dilim ekmek ve 3 tane bayram sekeri

Aksama da sadece dolu bir tabak kapuska ve bollll salata yiyecegim

çok yedim diye morali bozup tatlılara gömülmezsem demek ki kilo alınmayacak

Kizlar birde sey soracagim kilo bildirimi persembeleri mi yoksa cumalari mi yapiliyor? .dsn.

günaydın derken yurt dışında mısın acaba merak ettim

günaydın derken yurt dışında mısın acaba merak ettim
Yok yok o soyle oldu ben bu mesajin ilk kismini sabah 10 da yazdim yazarken de kizim uyandi onla ilgilendin sonra gorumcem cagirdi biraz ona gittim donerken azcik komsuda oyalandim eve geldim yemek yaptim kizimi uyuttum derken mesaji anca tamamladim gunaydib kismini da silmeyi unutmusum :)

bak buna çok güldüm işte :) arada kırk kapı çaldın ve mesaj durmuş yerinde :) sana da günaydın o zaman :)

bak buna çok güldüm işte :) arada kırk kapı çaldın ve mesaj durmuş yerinde :) sana da günaydın o zaman :)
forumun bu yeni özelliği .... bazen eski alıntılar yerinde duruyor silinmiyor bu kötü bazen de sayfa kapanıyor bişey oluyor bi de bakıyorsun yazdıkların kaybolmamış bu da iyi oluyor

Uhscim gecmis olsun.en kotusu boyle ozel gunlerde hasts olup biyere gidememek.cocuk goruyo herkes disarda cikmak istiyo ama cikamiyo cok uzucu oluyo.benimkiler buyuk laftan anladiklarindan 15 gun onceden soguk yemeyin corap giyin hasta olursaniz evde kaliriz demeye basliyorum.
Bugunku menum
sabah iki dilim ekmek zeytin peynir recel
ara nscafe
oglen yemegi 4 gibi oldu.bir tabak etli nohut
saat 6 da arkadas geldi nescafe ictim
suan acim ama yemiycem belki yarina 100 gr. fark eder
yarin bayramda kim ne yapmis meydana cikicak cooooook heyecanli

Herkese merhabalar bayram yorucu geçti yoğundu. Memleket e gittim misafir gezme derken giremedim artidayim ama aşırı degil sanırım ama çok yedim. Emzirmeye devam ediyorum oğlum emekliyo sürekli yoruyo okul ev yemek çocuk derken az kisarsam heralde son 4 kilomuda veririm.
Uhs geçmiş olsun
zagedan hosgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…