tamam say işte ama 600den başlaBen bi revanimi bitireyim kalori saycam söz :) bayramin ilk ve son tatlısı...bişey olmaz di mi bi kereden
uhs cim sen kilo almazsan ben seni nasıl yakalarım, kilo almasın bencegünaydın kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun nasılsınız
perşembeden beri giremiyorum kusura bakmayın oğlum çok hastaydı üşütmüş yavrum sürekli kucağımdaydı tabi bende gergin ve üzgün hiç birşey yapasım gelmedi.bayramda sadece kayınvalideme annemgile gittik dün sadece pikniğe gittik biraz kendime geldim bende
gelelim kiloya çok kilo aldım bayramın 4 dünü kebap yedik bıktım artık kebap görmek istemiyorum ve acil kilo vermem lazım
haftaya evlilik yıldönümüm var belki birşeyler yaparız o yüzden göbeğim olmasın
hedefcim yarın grubu gömicem galiba aldığım kiloyla ama haftaya 1. olucazuhs cim sen kilo almazsan ben seni nasıl yakalarım, kilo almasın bence
Bu bayram bir plan değişikliği oldu ve kurban etini sadece 1 defa yiyebildik. Önümüzdeki yıllarda evimiz müsait olursa en azından kurbanın bir tanesini kendimiz keselim diyoruz böyle bi gariban oluyor insan.
diyete gelince arife gününden önce oruçlydum, arife günü ve bayramın 1,-2, günü benim diyet iyi gitti hem de misafirim olmasına rağmen. ilk gün protein diyeti yaptım zaten. son 2 gündür 1800 civarı kalori yüzünden kilo vermiyoryum hatta şişiyorum. dikkat edince gidiyor kilocuklar. bugün ben de tekrar toparlanma modundayım.
umutlar başka bir bahara kaldı yine...hedefcim yarın grubu gömicem galiba aldığım kiloyla ama haftaya 1. olucaz
çok yedim diye morali bozup tatlılara gömülmezsem demek ki kilo alınmayacakeweeeet ancak fırsat bulup geldim...önce menümü yazayım hemen
sabah : 1 baharatlı tost
öğle : 8 yk zeytinyağlı fasülye
50 gr ekmek
1 kase yoğurt
akşam : 1 tabak patlıcan yemeği
4 yk pilav
bol salata
yürüyüş falan yok dersler başladı ne yürüşüymüş :/
uhs geçmiş olsun canım Paşacığa...hedef yine de iyi 1800 kc ile kilo almazsın ki vermesen de..benim diyet 1700 kc idi zaten...neyse düzene girdik sayılır artıkın
günaydın derkengunaydin hepinize ben de bayramin 1. ve 2. gunu iyi gitti ama sonra biraz bozuldu diytim ama olsun bugun toparlandim
Sabah
Kizimdan artan ceyrek yumurta peynirli ve 1 dilim ekmek
Oglen
Bir kase tarhana corbasi
2 yk kavurma 1 dilim ekmek ve 3 tane bayram sekeri
Aksama da sadece dolu bir tabak kapuska ve bollll salata yiyecegim
perşembe sabahları, yani yarın sabah kilo bildirimimiz olacakKizlar birde sey soracagim kilo bildirimi persembeleri mi yoksa cumalari mi yapiliyor? .dsn.
Yok yok o soyle oldu ben bu mesajin ilk kismini sabah 10 da yazdim yazarken de kizim uyandi onla ilgilendin sonra gorumcem cagirdi biraz ona gittim donerken azcik komsuda oyalandim eve geldim yemek yaptim kizimi uyuttum derken mesaji anca tamamladim gunaydib kismini da silmeyi unutmusum :)günaydın derkenyurt dışında mısın acaba merak ettim
Tamam tesekkur ederim :)perşembe sabahları, yani yarın sabah kilo bildirimimiz olacak
Yok yok o soyle oldu ben bu mesajin ilk kismini sabah 10 da yazdim yazarken de kizim uyandi onla ilgilendin sonra gorumcem cagirdi biraz ona gittim donerken azcik komsuda oyalandim eve geldim yemek yaptim kizimi uyuttum derken mesaji anca tamamladim gunaydib kismini da silmeyi unutmusum :)
forumun bu yeni özelliği .... bazen eski alıntılar yerinde duruyor silinmiyor bu kötü bazen de sayfa kapanıyor bişey oluyor bi de bakıyorsun yazdıkların kaybolmamış bu da iyi oluyorbak buna çok güldüm işte :) arada kırk kapı çaldın ve mesaj durmuş yerinde :) sana da günaydın o zaman :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?