Kızlar suan bir kabusun içindeyim...kizimin odasında akrep gördüm ve kaçtı...heryeri altüst ettim yok...aklımı kaybedicem...odayı kapatıp altını bile tıkadım...napsam? İlaclatsam bütün ev tekrar elden geçecek nerde kalicaz...yoksa napicam ayyyyh olcen
geçmiş olsun.Kızlar suan bir kabusun içindeyim...kizimin odasında akrep gördüm ve kaçtı...heryeri altüst ettim yok...aklımı kaybedicem...odayı kapatıp altını bile tıkadım...napsam? İlaclatsam bütün ev tekrar elden geçecek nerde kalicaz...yoksa napicam ayyyyh olcen
canım benim çok geçmiş olsun şehrin ortasında ne arıyormuş akrep inanamadımAh canlarım akşam bişey yapamadik aldık kuzuyla ceyizimizi taşındık arkadaşa...ilaçlama şirket bulduk sabah gelip ilacladilar...gittim rapor aldım...4 saat kapalı kalacak ev...sonra havalandiracagiz...24 saat sonra da temizlik...yardımcı ablamiz bayrama memleketine gitti kaldı mı başıma her iş... Annem taşın o evdeeeen nidalarinda ben bunalimda kızım yakalayınca kavanoza koyalım derdinde... Hiç bitmiyor yahu!! Bugüne şükür isyan olmasın ama bazen neden bu kadar üst üste diye düşünüyorum...akrep istanbulun ortasında ve yazın tüm site ilaclanmasina rağmen neden ve nerden bizim evde
evren sana bu evden taşın mesajını vermeden önce ben sana taşınman gerektiğini söylemiştimAh canlarım akşam bişey yapamadik aldık kuzuyla ceyizimizi taşındık arkadaşa...ilaçlama şirket bulduk sabah gelip ilacladilar...gittim rapor aldım...4 saat kapalı kalacak ev...sonra havalandiracagiz...24 saat sonra da temizlik...yardımcı ablamiz bayrama memleketine gitti kaldı mı başıma her iş... Annem taşın o evdeeeen nidalarinda ben bunalimda kızım yakalayınca kavanoza koyalım derdinde... Hiç bitmiyor yahu!! Bugüne şükür isyan olmasın ama bazen neden bu kadar üst üste diye düşünüyorum...akrep istanbulun ortasında ve yazın tüm site ilaclanmasina rağmen neden ve nerden bizim evde
Evet canım artık vücut alıştı galiba yesemde veriyorum. Emzirdigim icin galiba adlinda bayramdan beri yiyorum amaNurcengcim bencede kilon iyi madem esinde verme diyo artik kontrollu yiyip koruma donemine gir bence canim
Hedefcim merak ettim kac cocugun var?Bugun dibe vurdum aldigim kalori ise tavana...cocuklata banyo yaptiricam diye evden cikmadik ama daha banyo bile yaptirmadim.biriken camadirlari katladim nevresimleri gecirdim.2saatlik isti ama sadece bunlari yaptim.
Al benden de o kadarGünün özeti çok yedim çok yoruldum
3yaşında ikiz ve 6yas toplam 3oglum var.buyuk ilk okul bire gidiyorHedefcim merak ettim kac cocugun var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?