Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

uvvvvvvvv zehirli degildir insallah.tek bir odayi kendin de ilaclayabilirsin aslinda ama ilaclamak icin akrepli odaya nasil gireceksin orasi var iste. Esin evde yok mu ki ondan yardim alsan??

geçmiş olsun.
dün geceden beri bir çaresine bakmışsınızdfır herhalde...Ben olsaydım (orayı bırayı tıkamak aklıma gelmezdi) marketlerde satılan sprey böcek ilaçları ile odayı ilaçlardım...bütün evi ilaçlamak zor ama idareten bir oda yapılabilir sonra nasıl olsa bütün ev yapılır. şimdiki ilaçlar sıkıldıktan 20 dk sonra kuruyor, evde yatabilirsiniz. tabi akrebin ölüsünü veya dirisini görmeden herhalde rahat uyuyamazsınız...yapman gerekeni yap, gerisini Allaha bırak, bir de sadaka ver

sabah kayfaltım: 1 yumurta, 4 minikl poğaça toplam 80g, 1yk reçel,
mısır gevreği süt
490 kalori
.........
stresliyim gerginim

Ah canlarım akşam bişey yapamadik aldık kuzuyla ceyizimizi taşındık arkadaşa...ilaçlama şirket bulduk sabah gelip ilacladilar...gittim rapor aldım...4 saat kapalı kalacak ev...sonra havalandiracagiz...24 saat sonra da temizlik...yardımcı ablamiz bayrama memleketine gitti kaldı mı başıma her iş... Annem taşın o evdeeeen nidalarinda ben bunalimda kızım yakalayınca kavanoza koyalım derdinde... Hiç bitmiyor yahu!! Bugüne şükür isyan olmasın ama bazen neden bu kadar üst üste diye düşünüyorum...akrep istanbulun ortasında ve yazın tüm site ilaclanmasina rağmen neden ve nerden bizim evde

canım benim çok geçmiş olsun şehrin ortasında ne arıyormuş akrep inanamadım

bugünkü menümüz
sabah
1/4 ekmek ile tost,çay

arada 2 adet ikram bisküvi

öğlen
bir porsiyon yoğurtlu köfte çorbası
5 kaşık makarna
salata

ara da 2 erik

akşam sadece yoğurt yemeği planlıyorum (şuan tokum ondan mı acaba)
bu kadar

evren sana bu evden taşın mesajını vermeden önce ben sana taşınman gerektiğini söylemiştim. hatırlarsan evini su basmıştı uğraşıyordun ben de seni kirada zannedip uğraşma çık falan demiştim.
Açıkcası pire için yorgan yakmak neyse akrep var diye evden çıkmak da öyle birşey, ilaçlarsın biter,su basar tamir ettiriirsin olur gider de uğraşıp durursun tek başına. Evi satmak, taşınmak da kolay değil. okula yakınlık muhit vs. iyiyse alışmışsan...Ama mesajları almak lazım

Bugun bir haftalik lahana corbasi diyetine girdim.Sabahtan beri sadece 4 kase lahana corbasi bol su ve meyve yedim.İlerleyen gunlerde diyet daha da kolaylasiyor ve iddiasi 1 haftada 4,5-8 kilo verdirmekmis.
Umarim oyle olur ve lahana corbasi gercekten cok doyurucu ac kalmiyorum.Bakalim 1 hafta sonra nolcak??

Hedef bende istiyorum artık değişiklik ama zaten 10 ay sonra şehir değiştireceğiz...taşınmaya degmez...birde açıkçası tek başına çok zor bu işler...ya da bana ağır geliyor sitemiz eski 20 yıllık falan...zaten kentsel dönüşme olacak...o nedenle satmak da istemiyorum...

Adımın geçtiği bu kadar çok mesaj hayırdır inş dedim seldom geçmiş olsun canım, hayatta çocuk olmak lazım, sen bu kadar feryat ederken bak prensesin ne güzel bakıyor pozitif ve pespembe penceresinden
örnek almak lazım

Herkese iyi hafta sonları kimsecikler ugramamis buraya.kizlar ben bayramdan beri saldim kendimi ama yinede kilo veriyorum anlamadım gitti yoksa tartım mı bozuldu anlamadım o kafar yedigim halde perşembe den bu yana 600 gr gitmiş görünüyo korkmaya başladım eşim artık zayıflama diyo ama ben 54 e kadar inmek istiyorum

Seldom gecmis olsun canim.kimseye bisey olmadan cozulmus cok sukur.ama fare desen anliycamda akrep nerden cikti bende hic anlamadim.
Buarada bugun itibariyle +400 ciktim hastanamadim heryerim agriyo (tabii yedigim cikolata ve albenilerinde katkisi vardir) seldom buhafta kesin bana el sallarsin

Bugun dibe vurdum aldigim kalori ise tavana...cocuklata banyo yaptiricam diye evden cikmadik ama daha banyo bile yaptirmadim.biriken camadirlari katladim nevresimleri gecirdim.2saatlik isti ama sadece bunlari yaptim.

Bugun dibe vurdum aldigim kalori ise tavana...cocuklata banyo yaptiricam diye evden cikmadik ama daha banyo bile yaptirmadim.biriken camadirlari katladim nevresimleri gecirdim.2saatlik isti ama sadece bunlari yaptim.
Hedefcim merak ettim kac cocugun var?

Menu yazmiyim daha iyi...
lahana suyu yaptim ama henuz degisrn bişey yok.
Bir de ufakliklardan biri kabakulak oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…