Allah korusun o akrep ölsün bu akrep gülsün :)Bi an üstüme alındım tam açıklama yapıcam;
Bu cevabı gördüm
Ooooo aramızda bir hafız var, nasılda isabetli bir davet yapmışımmm, tebrik ediyorum kendimiMemnun oldum uhs cim ben de 19 yasinda evliyim aynen benim de 14 aylik yaramaz mi yaramaz ama bi gulusuyle kendini affettiren bi kizim :) suan calismiyorum cunku acikogretim imam hatip 3. sinif ogrencisiyim bu sebeple haftada 2 bazen de 3 gun okula gidiyorum.İmmmmmm sanirim bu kadr.haa son olarak da hafizim :) :)
Aslında bana söyledin seldom üstüne alındı dimiiiaslında doğru anlamışsın, edebiyatta vardır ya bir şey söylersin iki anlama gelir onu yapmaya çalıştım
Ben hep burdaydım zaten canım, kötü olduğumda tamam yazmıyorum ama hep takipteyim sizleriakrep döndün herhalde, bak ben de 68,9 idim bu sabah arayı açmış falan değilim yarışımız tekrar başlasın.
Uhs ile biz bu hafta yarıştaydıııık ühüüüü(smileyler oğlumdan)
Devamlı okuma alışkanlığı edinirsen ilerletirsin canımne kadar güzel allahım herkese nasip etsin
bende çok yavaş okuyabiliyorum sadece kuran-ı kerimi inş bende ilerletebilirim.
Aaa evet ikmize laf etmişti hemde pis lafffyarıştayız değil mi benim bunu aklımdan hiç çıkarmamam lazım.yarıştayım yarıştayım hedeften daha çok kilo vericem bu hafta
Hep birlikte gülelim inş.Allah korusun o akrep ölsün bu akrep gülsün :)
Hamur işleri iyice mayıştırır seni canım, canlndırıcı besin tüket, geçmiş olsun..Çok yorgunum çok hastayım az yiyorum ama hep hamur işi oluyor....
Rica ederim tesekkur ederim :)Ooooo aramızda bir hafız var, nasılda isabetli bir davet yapmışımmm, tebrik ediyorum kendimi
Zamanla olur İnsaAllah da coluk cocukla insan con vakit bulamiyor en kiymetli bekar ve kucuk oldugumuz vakitlerrdine kadar güzel allahım herkese nasip etsin
bende çok yavaş okuyabiliyorum sadece kuran-ı kerimi inş bende ilerletebilirim.
çok geçmiş olsun allah şifa versinBi seyler yazmistim ama silinmi$.ben ve cocuklar haftasonu ishal ve kusma.evin heryeri kusmuk,camasirlar da kaka.bi hastalik bitse digeri basliyor.sikayet etmeyim buna da sukur tabi.
Seldom gecmis olsun.hedef bebekken.asi yapiliyor yine de.kabakulak oluniyor muymus.digerlerine de gecer simdi.gecmisler olsun.
Zagedan hosgeldin canim.
Merak ettim ne okuluna gidiyorsun :)günaydın kızlar dün yediklerim
çok az peynir
10 yeşil zeytin ye ye doymadım
2 dilim ekmek
1/2 domates,1/2 salatalık
artık kahvaltıları okulda arkadaşla yapıyorum en azından sabah kendime vakit ayırıyorum.
öğlen
1 dilim rosto
4 kaşık pilav
1 tane ayran
arada 1 elma
akşam
küçük tabak kuru fasulye
küçük tabak pilav
bir avuçta üzüm yedim (dayanamıyorum çok seviyorum )
ahhhhhq ahhhhhhhk dilime acı biber süreydiniz de büyük konuşmasaydım....çoook fena şiştim bu hafta çoooookAaa evet ikmize laf etmişti hemde pis lafff
Hamur işleri iyice mayıştırır seni canım, canlndırıcı besin tüket, geçmiş olsun..
Su besleyici pilavin tarifini alabilir miyim ??ahhhhhq ahhhhhhhk dilime acı biber süreydiniz de büyük konuşmasaydım....çoook fena şiştim bu hafta çoooook
ya inanamıyırum geçen pazartesi 65,6idim dün yani pazartesi 68,7dün toparlarım demiştim ama akşamki sınırsız menüden sonra bu sabah tartılmadım çünkü boş yere moralimi bozacaktım.
heh işte dün akşam aynen bana da öykle öyle oldu. çocuklara doma içinden besleyici bir pilav yaptım sade pilav yerine bunu yapmayı tercih ed,yorum. taduna bakiiim tuzuna bakiim derken bi sürü pilav yedim. aslında dukan karatay gibi bişey yapacaktıom et biraz geç haşlandı ama pişince onu da yedim. ipin ucu kaçmıştı ekmekle yedim. bir de o arada canım tatlı çekince köme pestil evde bulduğum bütün bombaları güplettim.sonra uyku bastırdı 8,30 gibi yattım. bu hafta uhs yi geçemem belki kilo alarak akrebi geçerimama bu yol uzun yarışa bir yerden gene dahil olurum inşallah
benim gibi sarma dolma yapmaya vakit bulamayanlar için doma içini hazırlıyorsun tencerenin altına ve üstüne birer ikişer lahana yaprağı koyuyorsun dolma içini de ortaya döküyorsun, sarılmamış sarmaSu besleyici pilavin tarifini alabilir miyim ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?