Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Siyahbeyazcim hepinize coook gecmis olsun.istanbulda salgin var sular mikroplu ondan herkes hasta diyolar.15 gun once benim ufaklikta ayni oldu 4 igne ve antibiyotikle gecti cok sukur.
Bu hafta cok yiyorum kesin bir kilo almisimdir oyuzden sen hasta hasta kiloyu dert etme :)

Ooooo aramızda bir hafız var, nasılda isabetli bir davet yapmışımmm, tebrik ediyorum kendimi

akrep döndün herhalde, bak ben de 68,9 idim bu sabah arayı açmış falan değilim yarışımız tekrar başlasın.
Uhs ile biz bu hafta yarıştaydıııık ühüüüü(smileyler oğlumdan)
Ben hep burdaydım zaten canım, kötü olduğumda tamam yazmıyorum ama hep takipteyim sizleri

ne kadar güzel allahım herkese nasip etsin
bende çok yavaş okuyabiliyorum sadece kuran-ı kerimi inş bende ilerletebilirim.
Zamanla olur İnsaAllah da coluk cocukla insan con vakit bulamiyor en kiymetli bekar ve kucuk oldugumuz vakitlerrdi

çok geçmiş olsun allah şifa versin

günaydın kızlar dün yediklerim
çok az peynir
10 yeşil zeytin ye ye doymadım
2 dilim ekmek
1/2 domates,1/2 salatalık
artık kahvaltıları okulda arkadaşla yapıyorum en azından sabah kendime vakit ayırıyorum.

öğlen
1 dilim rosto
4 kaşık pilav
1 tane ayran

arada 1 elma

akşam
küçük tabak kuru fasulye
küçük tabak pilav
bir avuçta üzüm yedim (dayanamıyorum çok seviyorum )

Merak ettim ne okuluna gidiyorsun :)

Bu sabah kahvaltida
Kizimdan kalan ceyrek yumurta 4-5 minik dilim sucuk ve iki dilim ekmek

Arada 1-2 elma yiyecegim

Oglen yemeginde kucuk bir tabak pilav usti nohut yiyecegim

Aksam yemegi yiyemecegim cunku okulda olacagim

Spor olarak da yuruyus yapacagim

Aaa evet ikmize laf etmişti hemde pis lafff
ahhhhhq ahhhhhhhk dilime acı biber süreydiniz de büyük konuşmasaydım....çoook fena şiştim bu hafta çoooook
ya inanamıyırum geçen pazartesi 65,6idim dün yani pazartesi 68,7 dün toparlarım demiştim ama akşamki sınırsız menüden sonra bu sabah tartılmadım çünkü boş yere moralimi bozacaktım.
Hamur işleri iyice mayıştırır seni canım, canlndırıcı besin tüket, geçmiş olsun..

heh işte dün akşam aynen bana da öykle öyle oldu. çocuklara doma içinden besleyici bir pilav yaptım sade pilav yerine bunu yapmayı tercih ed,yorum. taduna bakiiim tuzuna bakiim derken bi sürü pilav yedim. aslında dukan karatay gibi bişey yapacaktıom et biraz geç haşlandı ama pişince onu da yedim. ipin ucu kaçmıştı ekmekle yedim. bir de o arada canım tatlı çekince köme pestil evde bulduğum bütün bombaları güplettim.sonra uyku bastırdı 8,30 gibi yattım. bu hafta uhs yi geçemem belki kilo alarak akrebi geçerim ama bu yol uzun yarışa bir yerden gene dahil olurum inşallah

Su besleyici pilavin tarifini alabilir miyim ??

Su besleyici pilavin tarifini alabilir miyim ??
benim gibi sarma dolma yapmaya vakit bulamayanlar için doma içini hazırlıyorsun tencerenin altına ve üstüne birer ikişer lahana yaprağı koyuyorsun dolma içini de ortaya döküyorsun, sarılmamış sarma
bilirsin ama gene de yazayım
-pirinç ve bulgur ben ikisini karıştırıyorum
-kıyma ( çocuklara et yedirmiş oluyorum)
-soğan
-maydanoz
-kuru nane
-domates
-salça hem biber hem domates salçası
-tuz
-z. yağı
-kara lahana (kara lahana çok sevilen bişey değil ama bizimkilere bakıcısı alıştırdı, otlarını yemeselerde suyuna vitamini geçiyordur)
su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…