Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hedef çok geçmiş olsun...nedense o kadar sağlık sorunlarima rağmen kabakulak ve apandist en korktuğum...allah yardımcınız olsun..diğerine de geçer muhtemelen...büyük de bire başlamış o baslibasina bir travma zaten :) mevla işlerini kolaylasin gücünü artırsın..

Bizim ev hâlâ ayakta...sanki yeni taşınmışız gibi her şey kolilerde posetlerde...bir hafta böyle olacakmış...

Umarim ölmüştür adamlar bendeki paniği görünce, abla sen bi ilaçtan sonra gör nelerle yaşadığını dediler...ana bi geldim eve ortalık tanimlayamadigim irili ufaklı ceset kaynıyor...tek tesellim tertemiz olduk :)

Tabi bu arada mutfak işleme kapalı arkadaşlardan besleniyoruz :) yiyorum yiyorum yiyorum :/

Yok bir hafta ıslak temizlik yapmamak gerekiyormuş...ama her yere dokundukca el yikamaktan fenalik geldi...mutfağı sildim artık olacak gibi değildi..
Allah kolaylık versin canım, cidden zor işin ama yine de vardır bunda da bir hayr..

Akrep öldü mu?
Bi an üstüme alındım tam açıklama yapıcam;

Bu cevabı gördüm

Arkadaslar oncelikle iyi geceler hanimlar.İki gundur pek fazla mesaj yazamadim cunku yazmaya yuzum yoktu bugun yemegi biraz fazla kacirdim.yani kacirdim derken iki ogune arti olarak az once birseyler atirtirdim ve ana ogunlerim nornal gunlrre gore biraz fazlacaydi.ama olsun zayiflama surecine giriyorum okullar basladii ya kosturmaca da basladi

günaydın kızlar seldomcum tekrar geçmiş olsun allah kolaylık versin benim evide su bastı da 3 günde zor temizledim.
bu hafta da kışlık temizliğe başlıyorum yavaş yavaş halıları sermeliyim artık oğluşum yürüyor hasta olmasın
hedefcim sana da geçmiş olsun canım allah şifa versin oğluna
hafta sonu çok fazla kaçırmadım bakalım bugün diyete düzgün bir şekilde defter tutarak ve kalori hesabı yaparak başlıyorum hayırlı olur inş

zadegan günaydın canım ben da uhs seninel tanışamadık bayram döneminde katıldın galiba
ben 29 yaşındayım evliyim 1 oğlum var 1 yaşında haylaz yaramaz ama bir o kadar tatlıııııııı
çalışıyorum benden bu kadar sen de bana kendini tanıtır mısın rica etsem

Memnun oldum uhs cim ben de 19 yasinda evliyim aynen benim de 14 aylik yaramaz mi yaramaz ama bi gulusuyle kendini affettiren bi kizim :) suan calismiyorum cunku acikogretim imam hatip 3. sinif ogrencisiyim bu sebeple haftada 2 bazen de 3 gun okula gidiyorum.İmmmmmm sanirim bu kadr.haa son olarak da hafizim :) :)

akrep döndün herhalde, bak ben de 68,9 idim bu sabah arayı açmış falan değilim yarışımız tekrar başlasın.
Uhs ile biz bu hafta yarıştaydıııık ühüüüü(smileyler oğlumdan)

Geldim okudum amaaaa bisey yazamiycam.suan bir simit yedim arkasindan kadayif tatlisiyla devam ediyorum.adet oldum cok kotuyum bugun kendime sacmalama izni veriyorum.
Hedefcim gecmis olsun canim.Insaallah agir gecmez.
Ayyyyy seldom o evi dusunemiyorum Allah yardimcin olsun.
zagedan hafiz olmana cok sevindim canim bizden gecti ama cocuklarim icin hep dua ediyorum Insaallah onlar hafiz olurlar

ne kadar güzel allahım herkese nasip etsin
bende çok yavaş okuyabiliyorum sadece kuran-ı kerimi inş bende ilerletebilirim.

akrep döndün herhalde, bak ben de 68,9 idim bu sabah arayı açmış falan değilim yarışımız tekrar başlasın.
Uhs ile biz bu hafta yarıştaydıııık ühüüüü(smileyler oğlumdan)
yarıştayız değil mi benim bunu aklımdan hiç çıkarmamam lazım.yarıştayım yarıştayım hedeften daha çok kilo vericem bu hafta

Bi seyler yazmistim ama silinmi$.ben ve cocuklar haftasonu ishal ve kusma.evin heryeri kusmuk,camasirlar da kaka.bi hastalik bitse digeri basliyor.sikayet etmeyim buna da sukur tabi.
Seldom gecmis olsun.hedef bebekken.asi yapiliyor yine de.kabakulak oluniyor muymus.digerlerine de gecer simdi.gecmisler olsun.

Zagedan hosgeldin canim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…