Bizim ev hâlâ ayakta...sanki yeni taşınmışız gibi her şey kolilerde posetlerde...bir hafta böyle olacakmış...
Neden 1hafta ev bir daha mi ilavlanacak
Geçmiş olsun canım...Menu yazmiyim daha iyi...
lahana suyu yaptim ama henuz degisrn bişey yok.
Bir de ufakliklardan biri kabakulak oldu
Allah kolaylık versin canım, cidden zor işin ama yine de vardır bunda da bir hayr..Yok bir hafta ıslak temizlik yapmamak gerekiyormuş...ama her yere dokundukca el yikamaktan fenalik geldi...mutfağı sildim artık olacak gibi değildi..
Bi an üstüme alındım tam açıklama yapıcam;Akrep öldü mu?
Umarim ölmüştüradamlar bendeki paniği görünce, abla sen bi ilaçtan sonra gör nelerle yaşadığını dediler...ana bi geldim eve ortalık tanimlayamadigim irili ufaklı ceset kaynıyor...tek tesellim tertemiz olduk :)
Tabi bu arada mutfak işleme kapalı arkadaşlardan besleniyoruz :) yiyorum yiyorum yiyorum :/
Allah bagislasin MasaAllah ve ozellikle Allah yardimcin olsun.Al benden de o kadar
3yaşında ikiz ve 6yas toplam 3oglum var.buyuk ilk okul bire gidiyor
zadegan günaydın canım ben da uhs seninel tanışamadık bayram döneminde katıldın galibaArkadaslar oncelikle iyi geceler hanimlar.İki gundur pek fazla mesaj yazamadim cunku yazmaya yuzum yoktu bugun yemegi biraz fazla kacirdim.yani kacirdim derken iki ogune arti olarak az once birseyler atirtirdim ve ana ogunlerim nornal gunlrre gore biraz fazlacaydi.ama olsun zayiflama surecine giriyorum okullar basladii ya kosturmaca da basladi
Memnun oldum uhs cim ben de 19 yasinda evliyim aynen benim de 14 aylik yaramaz mi yaramaz ama bi gulusuyle kendini affettiren bi kizim :) suan calismiyorum cunku acikogretim imam hatip 3. sinif ogrencisiyim bu sebeple haftada 2 bazen de 3 gun okula gidiyorum.İmmmmmm sanirim bu kadr.haa son olarak da hafizim :) :)zadegan günaydın canım ben da uhs seninel tanışamadık bayram döneminde katıldın galiba
ben 29 yaşındayım evliyim 1 oğlum var 1 yaşında haylaz yaramaz ama bir o kadar tatlıııııııı
çalışıyorum benden bu kadar sen de bana kendini tanıtır mısın rica etsem
aslında doğru anlamışsın, edebiyatta vardır ya bir şey söylersin iki anlama gelir onu yapmaya çalıştımBi an üstüme alındım tam açıklama yapıcam;
Bu cevabı gördüm
ne kadar güzel allahım herkese nasip etsinMemnun oldum uhs cim ben de 19 yasinda evliyim aynen benim de 14 aylik yaramaz mi yaramaz ama bi gulusuyle kendini affettiren bi kizim :) suan calismiyorum cunku acikogretim imam hatip 3. sinif ogrencisiyim bu sebeple haftada 2 bazen de 3 gun okula gidiyorum.İmmmmmm sanirim bu kadr.haa son olarak da hafizim :) :)
yarıştayız değil mi benim bunu aklımdan hiç çıkarmamam lazım.yarıştayım yarıştayım hedeften daha çok kilo vericem bu haftaakrep döndün herhalde, bak ben de 68,9 idim bu sabah arayı açmış falan değilim yarışımız tekrar başlasın.
Uhs ile biz bu hafta yarıştaydıııık ühüüüü(smileyler oğlumdan)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?