Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

haaaa evet evet zahide yetis in programinda boyle birsey gormustum sanirim :)

Zadegan37302933 .!.:
haaaa evet evet zahide yetis in programinda boyle birsey gormustum sanirim :)
Bakicim kenfilerine lahana sararken icine acı katiyormus.cocuklarin yiyecegini de ayri sariyordu.tabi bizimkiler disini yemedigi icin yaklasik 1sb büyüklüğünde falan yapiyordu sarmayi pratik olsun diye.ben de iyice kolaya kacip sarmafim bile.cocuklar cok seviyor.dun akşam buyuk oglana yanlışlıkla ıçine kattiklarimi soylemisim sogan ve maydanozu duyunca ilk etapta kaşığı birakti.sonra ikna ettim tadi belli olmuyo asil lezzeti onlar veriyor diye

Bugun tartida yasadigim soku yarinda yasarsam vay halime.rekor kirmis olurum heralde.
Menu
sabah biraz ekmek peynir
oglen biraz ekmek peynir 3 mandalina biraz ceviz
Simdi sutlu kahve.canim devamli biseyler yemek istiyo ama sicak yemek degil biskuvi gibi seyler.buhafta cok abarttim midem hemen alisti heralde

etmiyorum valla canım.yiyorum.. malesef
daha iyi oldukk cok sükür

hemen diyet listesi bulmalıyım kendime.ben kendi kendime az ya da saglıklı yiyemiyorum.hedef senin geniş bilgi dagarcığında bişeyler vardır kesin canım.hadi bir öneri

ambu ne oluyor bize. ben bugün biraz daha iyiym dün çok kötüydüm bu sabah da kiloma bakmadım boşa canımı sıkmayayım diye.

sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, 50g. salam, 1 dilim kaşar peyniri
ara: 2si bir arada kahve, 2 tatlı kurabiye
öğlen: yeşil çay, 1 yk yulaf kepekli lahana çorba, bool salata
ara: 10 üzüm, çeyrek elma, yeşil çay

hemen diyet listesi bulmalıyım kendime.ben kendi kendime az ya da saglıklı yiyemiyorum.hedef senin geniş bilgi dagarcığında bişeyler vardır kesin canım.hadi bir öneri
kelin ilacı mevzusu...elifezgiuzmansel diyetlerinden sıkıldın herhalde. insan değişiklik arıyor değil mi. bir ara forumda vardı hatta akrep de yorum yapmış. çok eski diyetlerden biri 25 günlük falan diyordu.liste istiyorsan öyle bişey olabilir. belki şeyda çoşkundan bile esinlensek olur. mesela bir müddet az yemeeyi becerebilmek. ben henüz liste diyeti kıvamında değilim. ne zaman oldum ki... sana bulmaya çalışayım

kopyalayıp saklamışım listeleri... yapan kişinin yorumları da vardı. e zaten bu şekilde beslensek eriyeces biteces valla
.............................
25günlük 5 diyet

1. Liste ( 25 GÜN UYGULANACAK )

7:30 1 bardak yarım yağlı süt

09:00 2 dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, maydanoz, şekersiz açık çay veya yeşil çay

10:30 2 kuru kayısı, 1 ceviz

12:30 1 porsiyon köfte veya döner, az yağlı salata, 1 dilim tam buğday ekmeği

15:00 1/2 paket form bisküvi

17:00 2 kuru kayısı, ılık su

19:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği, 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı salata

21:00 1 meyve

2. Liste ( 25 GÜN UYGULANACAK )

07:30 3 kuru kayısı, ılık su

09:00 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim az yağlı beyaz peynir, 2 zeytin, çeri domates, maydanoz, haftada 1 gün yumurta, şekersiz açık çay veya ıhlamur

12:00 1 porsiyon ızgara veya etli sulu yemek, 1 dilim tam buğday ekmeği, az yağlı salata

14:00 2 kuru incir

16:00 1 kutu kayısılı probiyotik yoğurt ( markayı anladınız
)

17:30 1 meyve

19:00 6 kaşık etsiz sebze yemeği, az yağlı salata

21:00 3 kuru kayısı, ılık su

3. Liste ( 25 GÜN UYGULANACAK )

07:30 Bir yemek kaşığı pekmez

09:00 İki dilim tam buğday ekmeği arası beyaz peynir, maydanoz, şekersiz açık çay veya ıhlamur veya yeşil çay

12:30 Bir kase çorba, az yağlı salata

15:00 Bir ETİ stik çikolata

17:00 Meyveli yoğurt

19:00 Altı kaşık et veya tavuk veya ciğer sote, az yağlı salata

21:00 Bir meyve

4.Liste ( 25 GÜN UYGULANACAK )

7:30 Bir su bardağı ılık su

9:00 1/2 simit, bir dilim beyaz peynir, domates, maydanoz, şekersiz açık çay veya ıhlamur veya rezene, haftada 1 gün yumurta

12:00 Bir dilim tam buğday ekmeği, bir porsiyon etsiz sebze yemeği, az yağlı salata

15:00 1/2 paket eti form

17:00 Bir meyve

19:00 200 gr balık veya 2 baget veya bir kalçalı but, az yağlı salata

21:00 kaymaksız yoğurt

5. Liste ( 25 GÜN UYGULANACAK )

7:30 Bir çay kaşığı bal

9:00 Bir dilim tam buğday ekmeği, bir dilim beyaz peynir, üç zeytin, pişmiş domatesli biber, şekersiz açık çay veya yeşil çay

12:30 İki kepçe çorba, az yağlı salata, bir dilim tam buğday ekmeği

15:00 1/2 paket form bisküvi, 200 ml sür

17:00 Bir meyve

19:00 Altı kaşık etsiz sebze yemeği,az yağlı salata, bir dilim tam buğday ekmeği

21:00 Bir meyve

ALTERNATİFLER :1. listede öğlen arada bir köfte yerine bakliyat yedim. (Nohut,yeşil mercimek v.b) Döneri ısıtıp yenen dönerlerden kullandım. Köfteyi bazen kendim yaptım bazen de kasaptan hazır köfte aldım
Form bisküviyi illaki o tahta gibi olanlardan yemek zorunda değilsiniz. Mavi-Yeşil ( bu markayı gerçekten vermek zorundayım çünkü diğer markaların içerisinde şeker var bunda yok
) bisküvilerinden yiyebilirsiniz. Elmalı, limonlu, peynirli... Probiyotik yoğurt kayısılı dışında yediklerim de oldu. Orman meyveli, ananaslı falan da yedim. Kayısı yerine gün kurusu da yedim. Gün kurusunu daha sağlıklı buluyorum. Peyniri çoğu zaman tam yağlı ezine yedim. 1. listede sabah kendinize 2 dilim tam buğday ekmeği arası peyniri soğuk yemek yerine tost makinesinde tost yapabilirsiniz. Çaylarınızı tatlandırıcı ile tatlandırabilirisiniz.

hem liste verip hem de eleştiriyorum. sorumluluk başka bişi canııım. listelerde ne kadar az süt yoğurt verilmiş. bence süt ve yoğurt arttırılmalı

Ayy buna çok güldüm ama ya uhs yi geçeme ama akrebi kilo olarak geç

Ben böyle liste usulü diyet hiç yapamıyorum, kuraldışıyım ben bu şekilde kısıtlanmış hissediyorum ve bi yerde içimdeki canavar patlıypr hoop başa dönüyorum o yüzden bildiğim yoldan dönmem geri

hem liste verip hem de eleştiriyorum. sorumluluk başka bişi canııım. listelerde ne kadar az süt yoğurt verilmiş. bence süt ve yoğurt arttırılmalı
Biz aslında çok iyi biliyoruz ama uygulama yapamıyoruz tek sorun bu şekerim

Tatida soklardayim.ühuuuuuuuuuu..en azindan yag oranim düştü diyordum bu sabah eeen basa döndüm tekrardan.oysa dun ne güzel dikkat ettiydim kurabiyelet haric

günaydın canlar

hala sesim ve boğazım çok kötü habire ballı bişeyler içiyorum...ballı ise bilin ki çooooooook kötüyüm :) bugün artık düzene sokayım dedim kendimi ve menümü sabahtan hazırladım

menü :

sabah : 75 gr ekmek ile domates ve peynirli sandwich

ara : kuşburnu çayı
1 küçük çikolata

öğle : 1 büyük tabak yeşil mercimek yemeği
salata

ara : 2 dlm ekmekle domates peynirli sandwich

akşam : 2 kupa kabak çorbası
4 yk fırında patates

yatmadan ıhlamur + 2 kuru kayısı

sabah: 2 dilim çavdar ekmeği, 50g. salam, 1 dilim kaşar peyniri
ara: 2si bir arada kahve, 2 tatlı kurabiye
öğlen: yeşil çay, 1 yk yulaf kepekli lahana çorba, bool salata
ara: 10 üzüm, çeyrek elma, yeşil çay
akşam: lahana çorba, bool salata, 160g. lık ton balığı
ara: 2 yk lor peyniri, yarım elma
..........
dün akşam zahide yetişin programında maranki elma sirkesi yapıyordu.elma kabuğundan içini yersiniz dışına sirke yaparsınız diyordu ben de yaptım.

Malzemeler
-1 kiloluk cam kavanoz
-3 doğal elmanın kabuğu
-yarım çb bulgur
-yarım çb nohut
-yarım çb esmer şeker
-kavanoz dolana kadar alkali su (illa alkali dedi ama ben hakiki musluk suyu kullandım)
ağzını bir tülbentle sarıp karanlık bir ortamda 21 gün bekletince olacakmışdün yaptım, 6 kasıma hazı rolacak inşallah. zaten elma sirkem az kalmıştı, yarım litresine 15 lira verene kadar bunu beklerim

2. Takımcım tünaydın,

Son sekiz etabı kapsayan takım analizinizi hazırladım.
Karne notunuz ne yazık ki kötü, sınıfta kaldınız. Bunda takım olarak son sekiz haftada hiçbir etapta ilk üçe girememiş olmanızın etkisi büyük..
Bir sonraki analiz döneminde sınıfı geçmenizi, sağlıklı ve keyifli kilo vermenizi dilerim.

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-28#post-37321824

Merak ettim ne okuluna gidiyorsun :)
merhaba canım ben bir yüksekokulda memurum adanalıyım sen nerelisin
dünkü menüm
sabah
2 dilim ekmek tam buğday
5 zeytin
1 üçgen peynir
domates salatalık

arada bir havuç bol su ve çay

öğlen
1/2 porsiyon nohut
1/2 bulgur pilavı
yoğurt

ara yok direksiyon dersine gittim hafta sonu sınav var bana dua edin kızlar hoca iyisin dedi ama kesin ben sınav da heyecanlanırım.

18.00 de bir kurabiye
19.00 bir kase mercimek çorbası
ve yine üzümmmmm ahh şu akşamlar olmasaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…