Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ayyy ne guldum :) cocuklar cok komik oluyirlar bazen :)

Hedefcim listeler klasik ve kolay ama yapicak kararlilik kimde varki?
Yarinki kilomu gorunce bende olmadigini hepiniz anliycaksiniz zaten
bu diyet listelerine uymak bana da zor geliyor ama illa duymussunuzdur fatsecret isimli bir android uygulamasi var ben o programla yaklasik 10 kilo falan vermistim bi bakin isterseniz

bugun kendime 'dur' deme gunundeyim 1 kilo siskinligim var persembeye kadar atmam lazim
Menum;

Sabah;
2 yk pilav ve 2 yk kasigi yogurt
Ara;
Yarim salatalik aslinda bir yiyecektim ama kizim hangi salataligi alirsam alayim elimden aldi o yuzden yarim yiyebildim
Oglen;
1 porsiyon nohut ve 1 dilim ekmek

Aksam ne yiyecegime daha karar vermedim

Bugun spor olarak da yarim saat ev isi yaptim ve daha 1 saatlik isim var ama firsat bulursam aksama dogru bi yarim saat egzersiz yapacagim yine

annesinin yediği şeyi yiyen çocuğu büyütmek çok rahat oluyor. ben ufaklıklara genelde ayrı bişey pişirdim. kendi diyet yemeklerimin tadını sevmezler diye sebze yapsam da yanına pilav ya da makarna yaptım. e bi de çorba yapacak kadar vaktim yoktu. şimdi yemek seçiyorlar. en kötüsü de büyüğü. kahvaltıda yedirecek şey bulmakta zorlanıyorum.
kızkardeşimin ikizleri annneleri ne yerse hemen istiyorlar. anasının ağzı oynasa ne yiyosun biz de istiyoruz diyorlarÇok özeniyorum. senin ufaklık da böyle giderse pek yemek seçmez diye düşünüyorum

bu sabah. elma sirkesi, çörek otu yağı
tereyağında lor peynirli yumurta
ara: yeşil çay, kahve, 4 yk yoğurt, 5 ceviz, 10 fıstık, 4 kuru kayısı (itiraf edeyim ara öğün değiğldi öğle öğünü yerineydi sonra üstüne yemek yedim)
öğlen: 6 parça kuşbaşı et, 1 tavuk but, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 kaymaklı bisküvi, 2 minik poğaça, 1 şekerli çay
araöğün. vicdan azabı, 5 dk trambolin ort. 500 zıplama, 40 mekik, yeşil çay

dogru soyluyorsun yemek secmeyen cocuk kolay oluyor.Benim kizim anne sutu cok almadi 3,5'lik oldugund anne sutunu tamamen birakti ben de kizim 4 aylik olduktan sonra mamaya ilaveten hemsiremizin onerilerince brokoli bruksel lahanasi ispanak vs cogu cocugun yemedigi tum sebzeleri haslayip pure yapip falan verdim anne sutu almadigi icin bu sekilde beslemeye calistim hep pekmezli yogurtlarla cesitli cprba ve purelerle mama da verdim ama acikcasi mamalara pek guvenmiyorum e calismiyorum da bol bol vaktim oldu kizimla ilgilenmeye bi de tek cocugum var hele 1 yasindan sonra tamamen kestim mamayi 3 aydir sadece evde ne pisiyorsa onu yiyor.Belki de bebekliginden beri sebze verdigim icic yemek semek secmiyor ama dedigin gibi arkadasimin kizi asiri yemek sectigi icin hergun 4-5 cesit yemek yapmak zorunda kaliyor.
Senin isin de zor 3 cocuk hele de ikiz bakmak asiri zor olsa gerek tek cocugumla basa cikamayip oturup kizimla agladigim zamanlari biliyorum Allah yardimcin olsun Hedefcim

Sabah;
2 yk pilav ve 2 yk kasigi yogurt
Ara;
Yarim salatalik aslinda bir yiyecektim ama kizim hangi salataligi alirsam alayim elimden aldi o yuzden yarim yiyebildim
Oglen;
1 porsiyon nohut ve 1 dilim ekmek
Ara: 1 bardak yagsiz sut
Aksam: 2 kase tarhana corbasi
Toplam 1100 kalori

Ellerine sağlık canım benimmmm

KARNE NOTU

Açıklama:

• Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır.
    • DÖNEM BAŞI sütunu; 375.etap başlangıç kilosudur.
    • DÖNEM SONU sütunu; 382. etap bitiş kilosudur.
    • Belirtilen etaplardan birinde olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve detaylar NOTLAR bölümünde verilmiştir.
    • İlgili dönemde yarışmadan ayrılan (hamile izni de dahil) ve diskalifiye edilmiş olan üyeler listede yer almamaktadır.
    • Altı aydan daha uzun bir süre sonra yarışmaya dönen üyelerin, izne çıkış değil izinden dönüş kiloları baz alınmıştır. Haricindeki üyelerin her zaman izne çıkış kiloları dikkate alınmıştır.
    • Etap notu ve karne notu 100 üzerinden hesaplanmıştır.

Notlar:

• nurceng: 375. etap başlangıç ve 382. etap bitiş kilosu alındı.
    • aygun01: 375. etap başlangıç ve 382. etap bitiş kilosu alındı.
    • rh_ayaz: 375. etap başlangıç ve 379. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
    • Akrep33: 375. etap başlangıç ve 382. etap bitiş kilosu alındı.
    • Ambuyanbu: 375. etap başlangıç ve 382. etap bitiş kilosu alındı.
    • uhs: 375. etap başlangıç ve 382. etap bitiş kilosu alındı.
    • Siyahbeyaz0066: 375. etap başlangıç ve 382. etap bitiş kilosu alındı.
    • hedef52: 375. etap başlangıç ve 382. etap bitiş kilosu alındı.

Nurceng birinci olmuş tebrikler nurceng

Hedef de sondan birinci olmuş

***2. TAKIM 382.ETAP*** ETAP ONUNCUSU

Akrep33 ( 66.9 / 68.1 / -1.2 / -0.6 / -0.90%)
Ambuyanbu ( 72/ 72 / 0 /0 %) sabit
uhs ( 65,2/ 66,2 / -1,0 / -0,5/-0,77 %)
nurceng ( 58,0/ 58,2 /- 0,2 / -0,1/ -0,17 %)
aygun01 ( 76,5 / 76.00/ 0,5/ 0,25/0,33 %)
hedef52 (66,8 / 67,1/ -0,3 /-0,15 /-0,23 %)
Siyahbeyaz0066 (72,1/73,1/ -1,0/-0,5 / - 0,69 %)
2.Takım ortalaması : - 0,35%

Geçen haftaki halimiz

***2. TAKIM 383.ETAP***

Akrep33 ( 68,1 / / / / %)
Ambuyanbu ( 72/ / / %)
uhs ( 66,2/ / / / %)
nurceng ( 58,2/ / / / %)
aygun01 ( 76 / / / / %)
hedef52 (67,1 / / / / %)
Siyahbeyaz0066 (73,1// / / %)
Zadegan ( / / / %) Yeni üye

2.TAKIM ORTALAMASI : %

2. TAKIM 383.ETAP***

Akrep33 ( 68,1 / / / / %)
Ambuyanbu ( 72/ / / %)
uhs ( 66,2/65,6 /0,6 / 0,91 %)
nurceng ( 58,2/ / / / %)
aygun01 ( 76 / / / / %)
hedef52 (67,1 / / / / %)
Siyahbeyaz0066 (73,1// / / %)
Zadegan ( / / / %) Yeni üye

[/QUOTE]
ilk kilolar benden devamı da gelecek inş

2. TAKIM 383.ETAP***

Akrep33 ( 68,1 / / / %)
Ambuyanbu ( 72/ / / %)
uhs ( 66,2/65,6 /0,6 / 0,91 %)
nurceng ( 58,2/ / / %)
aygun01 ( 76 / / / %)
hedef52 (67,1 / 67,5/-0,4 / -0,60 %)
Siyahbeyaz0066 (73,1/ / / %)
Zadegan ( / / / %) Yeni üye , hedef kilo:

uhs seni yakalayacam diye çok korktun di miiiiiiiikilo alsam da benim hala umudum var

artıkın bugün dayanamayarktan oğlumu kreşe bıraktım. dün bir defa ağrı kesici verdim, artık iyileşti gibi ,hastalığı bulaştırırsa da çocuklara bulaştırsın, tehlikeli olan kabakulağı büyükken geçirmekmiş, hepisi 3 yaşında atlatsın bitirsin büyük oğlum kabakulak geçirmişti diye hatırlıyorum, diğer kardeşine cumartesiden beri hastalık geçmedi veya herkes aynı şiddette geçirmiyor ya o yüzden biz fark edemedik.

pazrtesi günü 68,9 kiloyu görmüş biri olarak bu sabahki kiloma sevindim. ya şu adet dönemleri çoook moral bozucu oluyor. bi 10-15 gün hem ödemle hem de iştahla uğraşıyorum.İnşallah bugünden itibaren tekrar toparlanıyorum

dün sabah. elma sirkesi, çörek otu yağı
tereyağında lor peynirli yumurta
ara: yeşil çay, kahve, 4 yk yoğurt, 5 ceviz, 10 fıstık, 4 kuru kayısı (itiraf edeyim ara öğün değiğldi öğle öğünü yerineydi sonra üstüne yemek yedim)
öğlen: 6 parça kuşbaşı et, 1 tavuk but, 1 dilim çavdar ekmeği, 1 kaymaklı bisküvi, 2 minik poğaça, 1 şekerli çay
araöğün. vicdan azabı, 5 dk trambolin ort. 500 zıplama, 40 mekik, yeşil çay
akşam: 12-15 kaşık kadar pilav, 2-3 köftre kadar haş. tavuk, 3yk yoğurt
ara: 1 çb süt, 2-3 yk mısır gevreği, 2 kuru kayısı, 1 ceviz

bu saah: 2 bardak su, 1 dilim eski kaşar, domates, 5 form bisküvi
ara: kahve, yeşil çay, 1 kayısı, 1 ceviz

geçen hafta : 72.9
bu hafta : 72.6
fark : 300 gr :)

olsun zaten hedef ve akreple birgün orta bir noktada buluşcaz biz!! ambu ve siyahbeyazcım geçerken size el sallayarak sevgilerimi gönderiyorum uhs ve nurceng yolunuz açık olsun canlar size daha çok var ama yine de siz beni küçümsemeyin :)

bugünkü menüm :

sabah : beyaz peynir ve domatesle 75 gr ekmek sandwich

öğle : 1 lahmacun
ayran
bol salata

ara : 2 tahinli kurabiye
kuşburnu çayı

akşam : pazı kavurması 8 yk
2 dlm ekmek

yatarken : ıhlamur
2 kuru kayısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…