ayyy ne guldum :) cocuklar cok komik oluyirlar bazen :)Bakicim kenfilerine lahana sararken icine acı katiyormus.cocuklarin yiyecegini de ayri sariyordu.tabi bizimkiler disini yemedigi icin yaklasik 1sb büyüklüğünde falan yapiyordu sarmayi pratik olsun diye.ben de iyice kolaya kacip sarmafim bile.cocuklar cok seviyor.dun akşam buyuk oglana yanlışlıkla ıçine kattiklarimi soylemisim sogan ve maydanozu duyunca ilk etapta kaşığı birakti.sonra ikna ettim tadi belli olmuyo asil lezzeti onlar veriyor diye
bu diyet listelerine uymak bana da zor geliyor ama illa duymussunuzdur fatsecret isimli bir android uygulamasi var ben o programla yaklasik 10 kilo falan vermistim bi bakin istersenizHedefcim listeler klasik ve kolay ama yapicak kararlilik kimde varki?
Yarinki kilomu gorunce bende olmadigini hepiniz anliycaksiniz zaten
bugun kendime 'dur' deme gunundeyim 1 kilo siskinligim var persembeye kadar atmam lazim
Menum;
Sabah;
2 yk pilav ve 2 yk kasigi yogurt
Ara;
Yarim salatalik aslinda bir yiyecektim ama kizim hangi salataligi alirsam alayim elimden aldi o yuzden yarim yiyebildim
Oglen;
1 porsiyon nohut ve 1 dilim ekmek
Aksam ne yiyecegime daha karar vermedim
Bugun spor olarak da yarim saat ev isi yaptim ve daha 1 saatlik isim var ama firsat bulursam aksama dogru bi yarim saat egzersiz yapacagim yine
dogru soyluyorsun yemek secmeyen cocuk kolay oluyor.Benim kizim anne sutu cok almadi 3,5'lik oldugund anne sutunu tamamen birakti ben de kizim 4 aylik olduktan sonra mamaya ilaveten hemsiremizin onerilerince brokoli bruksel lahanasi ispanak vs cogu cocugun yemedigi tum sebzeleri haslayip pure yapip falan verdim anne sutu almadigi icin bu sekilde beslemeye calistim hep pekmezli yogurtlarla cesitli cprba ve purelerle mama da verdim ama acikcasi mamalara pek guvenmiyorum e calismiyorum da bol bol vaktim oldu kizimla ilgilenmeye bi de tek cocugum var hele 1 yasindan sonra tamamen kestim mamayi 3 aydir sadece evde ne pisiyorsa onu yiyor.Belki de bebekliginden beri sebze verdigim icic yemek semek secmiyor ama dedigin gibi arkadasimin kizi asiri yemek sectigi icin hergun 4-5 cesit yemek yapmak zorunda kaliyor.annesinin yediği şeyi yiyen çocuğu büyütmek çok rahat oluyor. ben ufaklıklara genelde ayrı bişey pişirdim. kendi diyet yemeklerimin tadını sevmezler diye sebze yapsam da yanına pilav ya da makarna yaptım. e bi de çorba yapacak kadar vaktim yoktu. şimdi yemek seçiyorlar. en kötüsü de büyüğü. kahvaltıda yedirecek şey bulmakta zorlanıyorum.
kızkardeşimin ikizleri annneleri ne yerse hemen istiyorlar. anasının ağzı oynasa ne yiyosun biz de istiyoruz diyorlarÇok özeniyorum. senin ufaklık da böyle giderse pek yemek seçmez diye düşünüyorum
Ellerine sağlık canım benimmmm2. Takımcım tünaydın,
Son sekiz etabı kapsayan takım analizinizi hazırladım.
Karne notunuz ne yazık ki kötü, sınıfta kaldınız.Bunda takım olarak son sekiz haftada hiçbir etapta ilk üçe girememiş olmanızın etkisi büyük..
Bir sonraki analiz döneminde sınıfı geçmenizi, sağlıklı ve keyifli kilo vermenizi dilerim.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...analiz-raporlari.267230/page-28#post-37321824
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?