du bi hesaplayalım haftada 300g. hızla giden 72,6 kilodaki bir araba 68.0 kiloda duran akrebin arabasını ne zaman sollar?geçen hafta : 72.9
bu hafta : 72.6
fark : 300 gr :)
olsun zaten hedef ve akreple birgün orta bir noktada buluşcaz biz!! ambu ve siyahbeyazcım geçerken size el sallayarak sevgilerimi gönderiyorumuhs ve nurceng yolunuz açık olsun canlar size daha çok var ama yine de siz beni küçümsemeyin :)
220 kal.bu saah: 2 bardak su, 1 dilim eski kaşar, domates, 5 form bisküvi
ara: kahve, yeşil çay, 1 kayısı, 1 ceviz
Ben de bi dikkat çekeyim; senle aramızda ne kaaa fark vardu bi hesaplayalım haftada 300g. hızla giden 72,6 kilodaki bir araba 68.0 kiloda duran akrebin arabasını ne zaman sollar?
fark: 4,6 kg
4,6/0,3=15,3 hafta yani 3,5 ay
abbowwww 3,5 ay dediğin nedir kiii, sonra sıra bana da gelir. ama dikkatibi çekerim önce akrep sonra ben
**2. TAKIM 383.ETAP**
Akrep33 ( 68,1 / 67,6 / 0,5 / 0,73%)
Ambuyanbu ( 72/ / / %)
uhs ( 66,2/65,6 /0,6 / 0,91 %)
nurceng ( 58,2/ / / %)
aygun01 ( 76 / / / %)
hedef52 (67,1 / 67,5/-0,4 / -0,60 %)
Siyahbeyaz0066 (73,1/ / / %)
Zadegan ( / / / %) Yeni üye , hedef kilo:
2.TAKIM ORTALAMASI : %
Ben de bi dikkat çekeyim; senle aramızda ne kaaa fark var
Evet bakalım haftaya neler olacak?şükür ki aramızda hala 100g. fark var. bu haftaki tek tesellim senin tarafından geçilmemek. tabi buna züürt tesellisi denebilir. haftaya n'olcek acaba
bu diyet listelerine uymak bana da zor geliyor ama illa duymussunuzdur fatsecret isimli bir android uygulamasi var ben o programla yaklasik 10 kilo falan vermistim bi bakin isterseniz
ambuyambu ile aynı anda yazdınız veya onunksini alıntılamadığın için onun kilosu listende yoktu ben düzelttim. Daha önce bildirim yapmış kişilerin senin listende de bildirimlernin gözükmesine dikkat edebilirsinbu yaziyi nasil koyu yapiyorsunuz yaa
ve umarim dogru yapabilmisimdir hatalarimi uyarin lutfen
anladim tesekkur ederim anlattigin ve duzelttigin icin :)ambuyambu ile aynı anda yazdınız veya onunksini alıntılamadığın için onun kilosu listende yoktu ben düzelttim. Daha önce bildirim yapmış kişilerin senin listende de bildirimlernin gözükmesine dikkat edebilirsin
koyu olması için tümünü seçip yazma alanının üstündeki B koduna tıklıyorsun.
Sen şimdiye kadar nerdeysen herkes orda canım ve ne yorum istiyorsun anlayamadım, hem salmışsın kendini ne takımı ne kendini umursuyorsun hem de gelmiş yorum bekliyorsun...Yaaaa bacilar herkes nerde?
Hedefcim kilomu gorup herzamanki ambu diyip yorum yapmiycanmi yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?