Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sabah;
1 haslanmis yumurta, domates, salatalik
150 gr yogurt ,1 dilim ekmek

Ara; 1 fincan turk kahvesi

Oglen; Yarim kase yogurtlu tarhana corbasi ekmeksiz

Ara; 1 elma
Aksam; 1 kase terbiyeli domates corbasi, 4 yk kapuska, 2 yk makarna

Toplam=1000 kalori

Menüm sabah
1 simit çay okulda.
öğle yarım kase çorba 3-4 çatal patates kizartmasi .oglumum beslenmesi icindi kalanı yedim. Az ekmek
akşam arkadasa gittim malesef onları yazamıyorum
şimdi çay ve kek.iki kurabiye

Oyyyyyy kaptancim çek bunları hizaya!!! İyice tostikler takımı olduk (tuzu kuru kişisi)

Ya ben açım çok açım ama yiyecekmiyim hayiiiiiir!!!
Evet ben de 7 gibi acıktım yemek kokuları cazip geldi ama hamdolsun direndim

iyi akşamalr kızlar

akrepçim beni hatırladın mııı nasılsın iyimisin

takımda yeriniz varmııı

çok k ilo aldım
İnan bana üyelerimi hep hatırlamısımdır ama seni hatırlayamadım yahu İsim aşina gelyor ama...

Yerimiz var canım hoşgeldin öncelikle

arkadaşlar merhaba, çook uzun zaman oldu girmeyeleli foruma. hamilelik nedeniyle çıkmıştım gruptan. Kanama problemlerim olduğu için pek uğrayamadım buralara. ama atlattık çok şükür. bu hafta 30 haftamız bitti ve bebeğimiz sağlıklı çok şükür. ben de sadece 5 kilo aldım. kendime inanamıyorum. hedeflediğimin de altındayım ve bebeğimin gelişimi, kilosu normal seyrediyor. :)) sizler nasılsınız? gruba yeni gelenler ve gidenler olmuş listeden anladığım kadarıyla.

Maaşallah annemizee hoşgeldin canım ne güzel fazla kilo almamışsın, hayırlı olsun, hayırlısı olsun canım

Akrep33 ( 68,1 / 67,6 / 0,5 / 0,73%)
Ambuyanbu ( 72/ 73.5 /-1,5 / -2,08%)
uhs ( 66,2/65,6 /0,6 / 0,91 %)
nurceng ( 58,2/ / / %)
aygun01 ( 76 / / / %)
hedef52 (67,1 / 67,5/-0,4 / -0,60 %)
Siyahbeyaz0066 (73,1/ 73,1/ 0/ %)
Zadegan ( 57,0/56,5 /0,5 / 0,87 %) Yeni üye , hedef kilo: 48
2.takım ortalaması: %

Ayniyim cok sukur.gun icerisinde giremedim bi sorun vardi ben siteden diye dusunmustum ama sizler girdiginize gore degilmis.[/QUOTE]

Gunaydiiiiiiiin
dün verdiğim bu menüyü itina ile uyguladım , akşam eve geç girmeme ve dışardan çocuklara yemek söylememe rağmen kendime kabak haşladım çocukların pidesinin tadına da 1 lokma ile baktım. ve gece yapmayı düşündüğüm araöğün için vaktim olmadı son 220 kalorilik kısmı yiyemeden yattım.
Asıl bomba bu sabah patladı. dün gözümün kaldığı 1 servis tabağı büyüklüğündeki kavurmalı kaşarlı pidenin çeyreğini ve kıymalı pidenin 1/3ünü 100 ml ayran ile birlikte sabah yedim. üstüne canım tatlı çekti 2 şekerli çay içtim. ha bi de o pideler sanki az yağlıymış gibi içine tereyağ koydum.şimdi gene menümü erkenden yazayim gene ne diyoruz inşallah maşallah

Sabah: 2 bardak su, kekik-nane-papatya-bibireiye çayı
Kahvaltı: 1/4 kavurmalı kaşarlı pide, 1/3 kıymalı pide, 1yk tereyağ, 100 ml ayran, 2 küp şeker=800 kalori
ara:1çb sütlü kahve

öğlenaça çorba(210 kc) veya 50g. et döner+yeşillik (130kc)
ara:1 kuru incir+3 badem (100kc)
ara:1 çb bardağı süt+1 incir (110)
akşam:4 yk kurufasulye+1 kereviz+1çk tereyağ+6 yk yoğurt (270 kc)

[/QUOTE]

hedefim listeler için tesekkür ederim.unuttum kusura bakma.ben de kaydettim.elime arkadastan bi kitap gecti.elif ezgi uzmansel be taylan kümelini lezzetin inanılmaz hafifliği.bi yerden baslamalıyım/baslamalıyız.artık buraya sadece gezmeye geimek istiyorum:)

ambummmmm nerdesin canım.sen akrep e bakma.o kilo aldığı haftalar biz veriyorduk, o alıyordu. biz ona bişey dedik mi demedik.
:)))akrepim bana da kızma şimdi ,öyleydi ama.
ambum hadi birlikte yapalım su elif ezgi diyetini..

heee yapın ben de size 1 gün katılabilirim. maksimum zaten 2,5 gün dayanabiliyorum, 3. gün akşam bir kayık tabak dolusu ot salatası hazırlayıp üstüne kepekli pirinç haşlarken bari accık tereyağ eritseydim de kendimi kebap yiyorum ddiye kandırsaydım düşünceleri ile diyet gidiyo

2.Takım . Etap

Akrep33 ( 68,1 / 67,6 / 0,5 / 0,73%)
Ambuyanbu ( 72/ 73.5 /-1,5 / -2,08%)
uhs ( 66,2/65,6 /0,6 / 0,91 %)
nurceng ( 58,2/ 57.9/0.3 / 0,52 %)
aygun01 ( 76 / / / %)bildirimde bulunmadı
hedef52 (67,1 / 67,5/-0,4 / -0,60 %)
Siyahbeyaz0066 (73,1/ 73,1/ 0/ %)sabit
Zadegan ( 57,0/56,5 /0,5 / 0,88 %) Yeni üye , hedef kilo: 48

2.takım ortalaması: %0,05

kizlar bugun sarj aletim bozuldu evim de sehir merkezine uzak cocukla ha deyince cikamiyorum aksam esim isten cikinca gidip alcak sarjim da geceden takmamistim sabah takarim diye suan 2-3% civari falan sarjim.herhan telefonum kapanabilir.bugun beni idare edin lutfen

MENÜMÜ DEĞİŞTİRİYORUM
Sabah: 2 bardak su, kekik-nane-papatya-bibireiye çayı
Kahvaltı: 1/4 kavurmalı kaşarlı pide, 1/3 kıymalı pide, 1yk tereyağ, 100 ml ayran, 2 küp şeker=800 kalori
ara:1/2 çb sütlü kahve (30)

öğlenaça çorba(210 kc) veya 50g. et döner+yeşillik (130kc)
ara:1 kuru incir+3 badem (100kc)
ara:1 çb bardağı süt+1 incir (110)
akşam:4 yk kurufasulye+1 kereviz+1çk tereyağ+6 yk yoğurt (270 kc)
gece: 1 çb süt,1yk yulaf ezmesi, 1 kayısı, 1 ceviz (130 kc)
gece öğünü gene olmayabliir olmazsa 1440 olursa 1570 kalori

evde bilgisayar var ise telefonun bilgisayara bağlan kablosundan da şarj alabilir. aklınızda bulunsun

sabah sabah pideyi nerden buluyorsun :))
bulsan da nasıl canın cekiyor yiyorsun masaallah masalllah.ya da masallah demeyedim iyidi

sabah sabah pideyi nerden buluyorsun :))
bulsan da nasıl canın cekiyor yiyorsun masaallah masalllah.ya da masallah demeyedim iyidi
pide dün akşamdan kaldı. kockoca adam 1 kavurmalı pideyi yiyememiş yarısı duruyordu. 3 çocuk da 1 lahmacun ve yarım kıymalı pide ile doymuşlareee kalanlar nolacak? elimden gelen tek şey onları akşam yememkti. sabah olunca yiyiverdim gittivalla çok lezzetliydi.

öğlen 50g. dönerimi ve yeşilliğimi yedim.
6000 adım yani 250 kalorilik yürüyüşümü yaptım.
şimdi de araöğün 1 incir ve 3 bademimi yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…