Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

evde bilgisayar var ise telefonun bilgisayara bağlan kablosundan da şarj alabilir. aklınızda bulunsun
Herturlusunu denedim tablete laptop a hicbir turlu olmadi en sonunda neden bilmiyorum ama telefonumu bataryasini ve sarj aletini 1 saat derin donrucududa beklettim (aslinda 15 dk diye dusunmustum ama unutunca 1 saat oldu) sarj aletim tikir tikir calismaya basladi :)

Menum;

Sabah; 1 dolu tabak kapuska ve yari. kase yogurt

Ara;1 tatli kasigi incir receli

Oglen; 1 kase terbiyeli domates corbasi

toplam kac kalori oldu saymadim ama biraz rahatsizim sindirim problemi yasiyorum aksam i da yeyince kalori saycam

Bugün siteye hiç giremedim siz nasıl girdiniz ki?? Çok yedim bugün...daha doğrusu saçma sapan yedim...

Sabah : 7 zeytin
biraz peynir
domates
1,5 simit

14:00 : 1 armut
türk kahvesi
2 lokum

18:00 : 3 kase terbiyeli tavuk çorbası
2 dlm ekmek
soğan salatası

20:00 : 3 incir 5 taze fistik

Kuzuuu ben kilo almaya değil takıma uğramamaya kızdım dikkatini çekerim ki zaten ikisi birbirine çok endeksli, uğramayınca kilo alınıyor...
Hem ne demek akrebe bakma!
Olur akrebe bakma, hedef'e bakma, takıma laylaylom gel, olurmu öyle şey güzelim..
O kilo aldığı hafta veriyorduk derken, duyan da ciddi mesafeler katetmişsiniz sanacak, hani nerde?
Hadi geçin beni ulaşın hedef kilonuza bana ve herkese sizi övmek size gıpta etmek düşsün...
O "bişey" demeden önce suyu bulandırırmı bulandırmazmı düşünelim önce çünkü kaptan kızarda, severde...

Ha kendi kilomla alakalı git gellerimden memnun değilim, o yüzden hala burdayım,size destek olurken ben de destek alıyorum sizlerden...

Canımı pide çektirdin bu saatte yahuu

Çok yeme bumu? Gerçi akşam yemelerine alışkın değildik haklısın, hayırdır aklına takılan bişilermi var güzellik?

Nasıl yaa

İçinden çıkamadığım,boğulduğum dertlerime,
Hasbinallah ve nimel vekil.
Çaresizliğime,yılgınlığıma,biçare oluşuma,
Yaptıklarıma,yapamadıklarıma,
Zavallılığıma,
Utançlarıma,
Rezilliğime,
Zelilliğime,
Terbiyesizliklerime,
Haddi aşmışlıklarıma,
Kusurlarıma,
Günahlarıma,
Geceler boyu ağlamalarıma,
Yüreğimin üşümelerine,
Ruhumun girdaplarına,
Kendimi ifade edemiyeşime,
Söyleyipte,kimselere duyuramadığım,
Acıyan,
kanayan,
Ağlayan herşeyime,
HASBİNALLAH VE Nİ'MEL VEKİL,VE Nİ'MEL MEVLA, VE Ni'MEL NASİR

Yaaa bu internetten alintilanmis birsey mi yoksa bizzat kendi ruhun mu? Eger oyleyse bu kadar cikmazda olman beni gercekten uzdu.Zira cikmazlarin nasil bogucu oldugunu iyi bilirim

yaaaaa bu sabah tartildim ve 58 gordum.Bu kadar dikkat etmeme ragmen o +1.5 kiloyu kesinlikle haketmiyordun.Aglamakliyim yaaa.Gunde 1100 kaloriyi aslaa gecmedim.Ekmegi sifira yakin azalttim.Hayir hayir bu 1.5 kilo yag olamazzzzzz

Herkese iyi haftasonlari.cok tuhaftir bugun tartildim bir kilom gitmis.ben aldigimida verdigimide qnlamadim bu bir kiloda.
Kaptanim siyahbeyaz ben uzulmiyim diye bana destek amacli yazmis ama seninki birazcik sert bir cevap olmus azicik uzuldum onuda soylemeden gecemiycem.
Bende farkindayim az paylasim yaptigimi ama duzgun yemedigim icin liste yazmiyorum.ama daha dikkat edicem Insaallah
siyahbeyazcim ben o listeyi hayatta yapamam tek corba icde icerim ama bu listelere uyamiyorum.bide misir patlagini hiccc sevemedim.ben gene klasik kafama gore takilicam sende buhafta listene uy bakalim sonuc ne olucak bide bugun 72.2 ciktim haberin olsun :*

Selamın aleyküm :))
Ben geldiiiiiiim :) :) :) :)
Biraz baktım herkes bıraktığım gibi
Ama ben 65 kilo olmuşum maalesef :)
Yeni kurallar mı var tam anlayamadım ama eğer izin verirseniz ben sizinle devam etmek istiyorum yoksa o deneme sürecine tekrar mı girmem gerek ????
taşınma olayını hallettik ama ne internetimiz var ne de doğal gazımız yeni eve taşınmanın sıkıntıları işte :)
Aynı zaman da okul başladı . Çok yoğun bir tempo içindeyim haftada 2 akşamım ve hafta sonum dolu . Dolayısıyla çok spor yapamıyorum anca az yiyerek verebileceğim galiba kiloyu

Günde 1 kes anca girebiliyotum internete onda da sürem kısıtlı . Dolayısıyla çok sık giremeyebilirim. Ama her gün girmeye çalışacağım :) listeye tekrar alınmasamda buraya yazmaya devam etmek istiyorum tabi siz de uygun görürseniz. Çünkü birinden destek almayınca kilo vermek zor oluyor birilerinin beni iteklemesi lazım kilo vermem için :)

Bu arada 2 günlüğüne Kaplıcaya geldik Günde 2 3 saat civarı yüzüyorum ama otel açık büfe dolayısıyla kilo almış olabilirim hatta bence kesin aldım
Neyse inşaallah o kiloyu hemen veririm yerleşmeden !!!

Herkese kolay gelsin
sağlıcakla kalın :) :)

Bencede agir olmus yazdiklarin.biseyler yazmak istiyorum ama mutlaka daha baska kalp kirici seylwr yazacaksindir.uslubun cok.sert.

Son soz ve bitiriyorum,amacim.ortaliogi bulandirmak degildi.ambu amacimi aciklamis zaten.oyle anlasilmasina cok uzuldum.

Sabah;
1 sucuklu yumurta,3 kup sekerli cay,2 dilim kepekli ekmek,domates salata
Ara: 5 uzum tanesi
Ara; 1 cb sut
Aksam; izgara balik, boll salata

Siyahbeyazcimmmm buralardasin gordum seni.Insaallah guzel bir gun geciriyosundur.
Bugunkahvalti biraz ekmekli oldu.cocuklarin kalan tost kenarlarini yedim simdide iki minik cikolata yedim.oyun oynarken tatli olarak yedik bebelerle.
Kahvalti kepekli tost biraz sucuklu yumurta ve kalan tost kenarlari.karar verdim persembeye kadar tartilmiycam.bugun baktim +200 gr.ciktim moralim bozuldu

Merhaba kızlar...bilgisayarım bozuk, mobilden de yazıyorum yazıyorum hoop gidiveriyor çok kızıyorum

Menü :

Sabah : 1 yumurta
1 dlm ekmek
3 beypazarı kurusu
domates salatalık
çay

ara : 1 tarihli kurabiye
kahve

öğle. : 1 kupa sütlü mercimek
1 kase tavuklu bulgur pilavı
salata

ara : siyah üzüm 1 avuç

akşam : 2 kupa sütlü mercimek
köz biber yoğurtlu

sabah sunumum vardı...ayakkabi ayağımı vurdu perişan oldum...neyimeyse giy babet git...sanırım dışarı falan çıkamam bugün...aslında yürüyüş yaparız demiştim ama çok kötü yaralarim :/ azcik uyuyayim ben

Sabah;
1 sucuklu yumurta,3 kup sekerli cay,2 dilim kepekli ekmek,domates salata
Ara: 5 uzum tanesi
Ara; 1 cb sut
Aksam; izgara balik, boll salata
1 cb sut yerine 1 fincan kahve ictim
Oglen de 2 yk bulgur pilavi ve 3 yk kasigi yogurt yedim
1 saat yuruyuse arti olarak da 1 saat ev isi yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…