Herturlusunu denedim tablete laptop a hicbir turlu olmadi en sonunda neden bilmiyorum ama telefonumu bataryasini ve sarj aletini 1 saat derin donrucududa beklettim (aslinda 15 dk diye dusunmustum ama unutunca 1 saat oldu) sarj aletim tikir tikir calismaya basladi :)evde bilgisayar var ise telefonun bilgisayara bağlan kablosundan da şarj alabilir. aklınızda bulunsun
Kuzuuu ben kilo almaya değil takıma uğramamaya kızdım dikkatini çekerim ki zaten ikisi birbirine çok endeksli, uğramayınca kilo alınıyor...hedefim listeler için tesekkür ederim.unuttum kusura bakma.ben de kaydettim.elime arkadastan bi kitap gecti.elif ezgi uzmansel be taylan kümelini lezzetin inanılmaz hafifliği.bi yerden baslamalıyım/baslamalıyız.artık buraya sadece gezmeye geimek istiyorum:)
ambummmmm nerdesin canım.sen akrep e bakma.o kilo aldığı haftalar biz veriyorduk, o alıyordu. biz ona bişey dedik mi demedik.
:)))akrepim bana da kızma şimdi ,öyleydi ama.
ambum hadi birlikte yapalım su elif ezgi diyetini..
Canımı pide çektirdin bu saatte yahuupide dün akşamdan kaldı. kockoca adam 1 kavurmalı pideyi yiyememiş yarısı duruyordu. 3 çocuk da 1 lahmacun ve yarım kıymalı pide ile doymuşlareee kalanlar nolacak? elimden gelen tek şey onları akşam yememkti. sabah olunca yiyiverdim gitti valla çok lezzetliydi.
Çok yeme bumu? Gerçi akşam yemelerine alışkın değildik haklısın, hayırdır aklına takılan bişilermi var güzellik?Bugün siteye hiç giremedim siz nasıl girdiniz ki?? Çok yedim bugün...daha doğrusu saçma sapan yedim...
Sabah : 7 zeytin
biraz peynir
domates
1,5 simit
14:00 : 1 armut
türk kahvesi
2 lokum
18:00 : 3 kase terbiyeli tavuk çorbası
2 dlm ekmek
soğan salatası
20:00 : 3 incir 5 taze fistik
Herturlusunu denedim tablete laptop a hicbir turlu olmadi en sonunda neden bilmiyorum ama telefonumu bataryasini ve sarj aletini 1 saat derin donrucududa beklettim (aslinda 15 dk diye dusunmustum ama unutunca 1 saat oldu) sarj aletim tikir tikir calismaya basladi :)
Yaaa bu internetten alintilanmis birsey mi yoksa bizzat kendi ruhun mu? Eger oyleyse bu kadar cikmazda olman beni gercekten uzdu.Zira cikmazlarin nasil bogucu oldugunu iyi bilirimİçinden çıkamadığım,boğulduğum dertlerime,
Hasbinallah ve nimel vekil.
Çaresizliğime,yılgınlığıma,biçare oluşuma,
Yaptıklarıma,yapamadıklarıma,
Zavallılığıma,
Utançlarıma,
Rezilliğime,
Zelilliğime,
Terbiyesizliklerime,
Haddi aşmışlıklarıma,
Kusurlarıma,
Günahlarıma,
Geceler boyu ağlamalarıma,
Yüreğimin üşümelerine,
Ruhumun girdaplarına,
Kendimi ifade edemiyeşime,
Söyleyipte,kimselere duyuramadığım,
Acıyan,
kanayan,
Ağlayan herşeyime,
HASBİNALLAH VE Nİ'MEL VEKİL,VE Nİ'MEL MEVLA, VE Ni'MEL NASİR
Kuzuuu ben kilo almaya değil takıma uğramamaya kızdım dikkatini çekerim ki zaten ikisi birbirine çok endeksli, uğramayınca kilo alınıyor...
Hem ne demek akrebe bakma!
Olur akrebe bakma, hedef'e bakma, takıma laylaylom gel, olurmu öyle şey güzelim..
O kilo aldığı hafta veriyorduk derken, duyan da ciddi mesafeler katetmişsiniz sanacak, hani nerde?
Hadi geçin beni ulaşın hedef kilonuza bana ve herkese sizi övmek size gıpta etmek düşsün...
O "bişey" demeden önce suyu bulandırırmı bulandırmazmı düşünelim önce çünkü kaptan kızarda, severde...
Ha kendi kilomla alakalı git gellerimden memnun değilim, o yüzden hala burdayım,size destek olurken ben de destek alıyorum sizlerden...
Bencede agir olmus yazdiklarin.biseyler yazmak istiyorum ama mutlaka daha baska kalp kirici seylwr yazacaksindir.uslubun cok.sert.Kuzuuu ben kilo almaya değil takıma uğramamaya kızdım dikkatini çekerim ki zaten ikisi birbirine çok endeksli, uğramayınca kilo alınıyor...
Hem ne demek akrebe bakma!
Olur akrebe bakma, hedef'e bakma, takıma laylaylom gel, olurmu öyle şey güzelim..
O kilo aldığı hafta veriyorduk derken, duyan da ciddi mesafeler katetmişsiniz sanacak, hani nerde?
Hadi geçin beni ulaşın hedef kilonuza bana ve herkese sizi övmek size gıpta etmek düşsün...
O "bişey" demeden önce suyu bulandırırmı bulandırmazmı düşünelim önce çünkü kaptan kızarda, severde...
Ha kendi kilomla alakalı git gellerimden memnun değilim, o yüzden hala burdayım,size destek olurken ben de destek alıyorum sizlerden...
Spor; 1 saat tempolu yuruyusSabah;
1 sucuklu yumurta,3 kup sekerli cay,2 dilim kepekli ekmek,domates salata
Ara: 5 uzum tanesi
Ara; 1 cb sut
Aksam; izgara balik, boll salata
1 cb sut yerine 1 fincan kahve ictimSabah;
1 sucuklu yumurta,3 kup sekerli cay,2 dilim kepekli ekmek,domates salata
Ara: 5 uzum tanesi
Ara; 1 cb sut
Aksam; izgara balik, boll salata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?