Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

B
fazla kalamaıştım takımda

yeriniz var mı yani

ben 2. takımlı oldummu şimdi

Bence olmuşsun :) e hadi hayırlı olsun...zadegan çok az yiyorsun, bu verdiğin kilolar çok çabuk geri dönecek biliyorsun...ömür boyu böyle beslenemeyecegine göre normal bir beslenme düzeni uygulasan daha iyi olmaz mi??

Uyarin icin tesekkur ederim :) ama normal beslenme seklim bu tabii surekli boyle degil haftada 2-3 gun 1 ogun icin odul veriyorum kendime ama bazi gunler kisiyorum ki denge otursun.15 aydir bu sekilde besleniyorum 20 kilo civari verdim ve kan tahlillerimde tum degerlerim guzel cikiyor. :)

Hoşgeldin canım.. Günlük girip yazabilirsin tabiki hiçbir sakıncası yok canım..

Ufff geçmiş olsun şeker, ayakkabı vurması çok kötü cuma ben de perişan oldum üstelik spor ayakkabı ileydim ama yeniydi yürüyüşü de biraz fazla kaçırdım galiba olan oldu su toplamış ayağım çok fena..

Şimdi sorularıma geçeyim:
1- Tarihli kurabiye nedir?
2- Sütlü mercimek nedir?

fazla kalamaıştım takımda

yeriniz var mı yani

ben 2. takımlı oldummu şimdi
Kuzu sen hangi etapta ve hangi nedenle çıkmıştın ve 2. takımdamıydın cevaplarsamn sevinirim...
Neden olmayasın canım yeterki kurallara uy yeterki istikrarlı ol

Ben geçen hafta 18:00 sonrası yememe kararı aldım, uyguladım. Gün içinde normal kısmette ne varsa onu yedim sonuç 500 gr gitti..
Bu hafta spor da eklemek istedim..
Dün sabah 1 saat tepmpolu yürüdüm ve komple ev temizledim.
Cuma 1,5 saat tempolu yürüdüm.

Hehe o tahinli kurabiye olacaktı

sütlü mercimek klasik sebzeli mercimek corbasini sütlü yapıyorsun oluyor daha kalorili mercimek :)

yaaa kizlar caniniz cok tatli cektiginde ne yiyorsunuz acaba ???

Herkese gunaydin.oncelikle zagedan benim canim cok isterse oda genelde hastalanmadan once olur bir paket albeni yafa eti kombo yerim :) .ama duzgun diyet yapiyosam bir kase sutlu nesfit yerim.
Dun aksam yemegim uc dilim pizza bir bardak zero oldu.bizim ev komple diyete girdi.oyuzden aksam son pizzamizi yedik bakalim Insaallah beraber zayifliycaz.bu arada en kucugun kemikleri sayiliyo birine ye birine yeme demek cok uzucu oluyo.
Gelelim bugune sabah buyuk bardak ilik su
bir kase sutlu nesfit.biraz erken yedim oyuzden iki saat sonra acikinca iki dilim ekmek peynir veee cay(havalar soguyunca ben cay icmeye basliyorum)

Hehe o tahinli kurabiye olacaktı

sütlü mercimek klasik sebzeli mercimek corbasini sütlü yapıyorsun oluyor daha kalorili mercimek :)

ben doğrudan onu tahinli diye okudum

yaaa kizlar caniniz cok tatli cektiginde ne yiyorsunuz acaba ???
1-diyetteysem eğer a)evde varsa süt ile mısır gevreği veya yulaf ezmesi+süt+meyve+fındık
diyetteysem eğer b)evde a şıkkındaki seçenekler yoksa meyve , kuru meyve vs. , tatlandırıcılı çay

2-diyette değilsem eğer a)ülker çokomel, cevizli sucuk, 25 kuruşluk çukulata
diyette değilsem ve markete gidememişsem ve evde irmik+tereyağ+şeker var ise 2 kaşık irmikten 5 dk içinde irmik helvası pişirebiliyorumtabi hiiiç tavsiye etmem. 2. madeyi uygularsan zaten benim gibi kilo alırsın

hah işte soruya benim gibi iki yönlü yakşan biri daha

günaydın kızlar nasılsınız ya ben sizi hafta sonları özlüyorum ya
en kısa zamanda akıllı bir telefon almak gerek
perşembeden beri diyet yapmıyorum perşembe evlilik yıldönümümüzdü dışardaydık tabi
cuma cumartesi fazla yemedim fakat pazar kayınvalidemgili akşam yemeğe davet ettim tabi çorba,lahmacun,salatalar,tatlı biraz kaçırdım
veeee bugün yine diyetteyim ah şu pazartesilerde olmasa ne yapardık acaba

günaydın canlar...

sanırım yıllardır ilkkez sabah geç kaldım...evden nasıl çıktım bilmiyorum...çocuğun saçını ble taramadım amaaaaa kahvaltımı hazırlayıp aldım yoksa poğaça yemek zorunda kalcaktım :/

menü :

sabah : 1 baharatlı tost
domates salatalık

öğle : tavuk çorbası
salata
2 dlm ekmek

ara : 3 erik

akşam : 1 tabak sulu köfte-patates
salata
2 dlm ekmek

yatmadan : 1 bardak süt

AHHHHH AHHHHHH
senin bu azimini imrenerek izlerken kendimi pis boğazımdan nefret ediyorum

kızlar birbirimiz için dua edelim... nedir bu halimiz ya...
menüm
sabah kahvaltı yo9k. ilk defa atladım.
öğleye kadar limonlu su
öğlen: hiç söylemeyim daha iyi

Menüm sabah
sucuk az ekmek Çay peynir 2 zeytin 2 catal çikolata
ara çay ve yeşil çay
öğle tavuklu pilav 3 süs biberi
ara nescafe
okuldan gelince costum 1 küçük kase kaymak ve ekmek 2 lokma simit 2 zeytin (oglumun beslenmesinden artan bazıları)
Akşam bilmiyorum umarım az olur

Cidden hedef seldom haric hepimiz tam gaz yiyoruz.ben oglen disardaydim gelirken cocuklara simit ve muz aldim.saat 4 oldugundan cok acikmistim 1,5 simit bir muz yedim.halende ac gibiyim.bidaha yanima biseyler alicam cok ac kalinca doymak bilmiyorum
Aksama balik salata var cok sukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…