İnan bana üyelerimi hep hatırlamısımdır ama seni hatırlayamadım yahuİsim aşina gelyor ama...
Yerimiz var canım hoşgeldin öncelikle
fazla kalamaıştım takımda
yeriniz var mı yani
ben 2. takımlı oldummu şimdi
Uyarin icin tesekkur ederim :) ama normal beslenme seklim bu tabii surekli boyle degil haftada 2-3 gun 1 ogun icin odul veriyorum kendime ama bazi gunler kisiyorum ki denge otursun.15 aydir bu sekilde besleniyorum 20 kilo civari verdim ve kan tahlillerimde tum degerlerim guzel cikiyor. :)B
Bence olmuşsun :) e hadi hayırlı olsun...zadegan çok az yiyorsun, bu verdiğin kilolar çok çabuk geri dönecek biliyorsun...ömür boyu böyle beslenemeyecegine göre normal bir beslenme düzeni uygulasan daha iyi olmaz mi??
Takima hosgeldin canim :) merak ettim kac kilosun :)fazla kalamaıştım takımda
yeriniz var mı yani
Hoşgeldin canım.. Günlük girip yazabilirsin tabiki hiçbir sakıncası yok canım..Selamın aleyküm :))
Ben geldiiiiiiim :) :) :) :)
Biraz baktım herkes bıraktığım gibi
Ama ben 65 kilo olmuşum maalesef :)
Yeni kurallar mı var tam anlayamadım ama eğer izin verirseniz ben sizinle devam etmek istiyorumyoksa o deneme sürecine tekrar mı girmem gerek ????
taşınma olayını hallettik ama ne internetimiz var ne de doğal gazımızyeni eve taşınmanın sıkıntıları işte :)
Aynı zaman da okul başladı . Çok yoğun bir tempo içindeyimhaftada 2 akşamım ve hafta sonum dolu . Dolayısıyla çok spor yapamıyorum anca az yiyerek verebileceğim galiba kiloyu
Günde 1 kes anca girebiliyotum internete onda da sürem kısıtlı . Dolayısıyla çok sık giremeyebilirim. Ama her gün girmeye çalışacağım :) listeye tekrar alınmasamda buraya yazmaya devam etmek istiyorum tabi siz de uygun görürseniz. Çünkü birinden destek almayınca kilo vermek zor oluyorbirilerinin beni iteklemesi lazım kilo vermem için :)
Bu arada 2 günlüğüne Kaplıcaya geldik Günde 2 3 saat civarı yüzüyorum ama otel açık büfe dolayısıyla kilo almış olabilirim hatta bence kesin aldım
Neyse inşaallah o kiloyu hemen veririm yerleşmeden !!!
Herkese kolay gelsin
sağlıcakla kalın :) :)
Ufff geçmiş olsun şeker, ayakkabı vurması çok kötü cuma ben de perişan oldum üstelik spor ayakkabı ileydim ama yeniydi yürüyüşü de biraz fazla kaçırdım galiba olan oldu su toplamış ayağım çok fena..Merhaba kızlar...bilgisayarım bozuk, mobilden de yazıyorum yazıyorum hoop gidiveriyor çok kızıyorum
Menü :
Sabah : 1 yumurta
1 dlm ekmek
3 beypazarı kurusu
domates salatalık
çay
ara : 1 tarihli kurabiye
kahve
öğle. : 1 kupa sütlü mercimek
1 kase tavuklu bulgur pilavı
salata
ara : siyah üzüm 1 avuç
akşam : 2 kupa sütlü mercimek
köz biber yoğurtlu
sabah sunumum vardı...ayakkabi ayağımı vurdu perişan oldum...neyimeyse giy babet git...sanırım dışarı falan çıkamam bugün...aslında yürüyüş yaparız demiştim ama çok kötü yaralarim :/ azcik uyuyayim ben
Kuzu sen hangi etapta ve hangi nedenle çıkmıştın ve 2. takımdamıydın cevaplarsamn sevinirim...fazla kalamaıştım takımda
yeriniz var mı yani
Ufff geçmiş olsun şeker, ayakkabı vurması çok kötü cuma ben de perişan oldum üstelik spor ayakkabı ileydim ama yeniydi yürüyüşü de biraz fazla kaçırdım galiba olan oldu su toplamış ayağım çok fena..
Şimdi sorularıma geçeyim:
1- Tarihli kurabiye nedir?
2- Sütlü mercimek nedir?
Ufff geçmiş olsun şeker, ayakkabı vurması çok kötü cuma ben de perişan oldum üstelik spor ayakkabı ileydim ama yeniydi yürüyüşü de biraz fazla kaçırdım galiba olan oldu su toplamış ayağım çok fena..
Şimdi sorularıma geçeyim:
1- Tarihli kurabiye nedir?
2- Sütlü mercimek nedir?
Hehe o tahinli kurabiye olacaktı
sütlü mercimek klasik sebzeli mercimek corbasini sütlü yapıyorsun oluyor daha kalorili mercimek :)
1-diyetteysem eğer a)evde varsa süt ile mısır gevreği veya yulaf ezmesi+süt+meyve+fındıkyaaa kizlar caniniz cok tatli cektiginde ne yiyorsunuz acaba ???
Herkese gunaydin.oncelikle zagedan benim canim cok isterse oda genelde hastalanmadan once olur bir paket albeni yafa eti kombo yerim :) .ama duzgun diyet yapiyosam bir kase sutlu nesfit yerim.
Dun aksam yemegim uc dilim pizza bir bardak zero oldu.bizim ev komple diyete girdi.oyuzden aksam son pizzamizi yedik bakalim Insaallah beraber zayifliycaz.bu arada en kucugun kemikleri sayiliyo birine ye birine yeme demek cok uzucu oluyo.
Gelelim bugune sabah buyuk bardak ilik su
bir kase sutlu nesfit.biraz erken yedim oyuzden iki saat sonra acikinca iki dilim ekmek peynir veee cay(havalar soguyunca ben cay icmeye basliyorum)
AHHHHH AHHHHHHgünaydın canlar...
sanırım yıllardır ilkkez sabah geç kaldım...evden nasıl çıktım bilmiyorum...çocuğun saçını ble taramadımamaaaaa kahvaltımı hazırlayıp aldım yoksa poğaça yemek zorunda kalcaktım :/
menü :
sabah : 1 baharatlı tost
domates salatalık
öğle : tavuk çorbası
salata
2 dlm ekmek
ara : 3 erik
akşam : 1 tabak sulu köfte-patates
salata
2 dlm ekmek
yatmadan : 1 bardak süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?