Depo yapmak.. Bu güzeldiZadegan bencede her yasin ayri guzelligi var.ben cok operek cocuklari biktiriyorum biliyorumki buyuyunce opturmiycekler simdiden depo yapiyoru
Bir daha foruma yazmama karari almistim.ama bunu okudum ve dayanamadim.beni de aglattin seldom.sen bi tanesin.daha once kilo verme konusunda idolumsin demistim.simdi de anne olma konusunda idolumsun.bi tanesindir herhalde..sevgilerimlegünaydııııın :)
yorgun bitkin ve mutsuzum ama sırıtarak geziyorum belki bedenim ruhuma hükmeder diye :) ya bu yorgunluk bir müddet sonra tahammülsüz kılıyor beni :/ ama bu hafta sonu kıpraşmadan yatmayı planlıyorum :) ya da kendimi kandırıyorum bilemicem :) amaaaaan canımız sağ ya çok şükür... sabah gereksiz yere sırf saçlarını hızlı taramıyor diye kükredim kızıma, o da pek alışkın değil benim bu halime tabi gözlerini sile sile gitti okula... içime dert oldu tabi aslında mutsuzluğumun sebebi de bu... az önce 20 dk arada gittim okula sınıftan çıkardım...sabah için özür diledim öpüştük sarıldık geldim... nispeten rahatladım ama kendime öfkem henüz geçmediizninizle eşeğim ben yaaaa
seni görmedim ama görmesem de sana hayranımzadegancim ben kizimin koruyucu ailesiyim ve eşimi 2,5 yıl önce kaybettim... Kiloyla beraber sağlık sorunlarım çıktı...ve benim en büyük korkum bana birşey olursa kızım yuvaya geri döner.. Velayet işini halledene kadar bu risk hep var...evet her an her şey olabilir...bir kazada da ölebilirim ama ben yapmam gerekeni yapıyor ve tevekkul ediyorum... Vesselam kızım için sağlıklı olmam, sağlık için zayiflamam şart... Daha büyük motivasyon olur mu :)
senin alışık olduğun menülerine benzemiyor çok güzel menü tebrikler yola devamHerkese iyi aksamlar
sabah kahvaltim arkadasla karisik herseyden
oglen iki elma biraz biskuvi
ara nescafe
aksam tarhana corbasi ispanak
ara kayisili form cay biraz ceviz
yarin oglumu kilo problemi icin metebolizma ve beslenme uzmanina goturucez esimde diyetisyene gidicek.bakalim sabah ikisinide cok merak ediyorum.
Seldommmmmm Allah yardimcin olsun canim seni cok takdir ediyorum ve seviyorum
o zaman bende kocaman EŞŞEĞİMMMMgünaydııııın :)
yorgun bitkin ve mutsuzum ama sırıtarak geziyorum belki bedenim ruhuma hükmeder diye :) ya bu yorgunluk bir müddet sonra tahammülsüz kılıyor beni :/ ama bu hafta sonu kıpraşmadan yatmayı planlıyorum :) ya da kendimi kandırıyorum bilemicem :) amaaaaan canımız sağ ya çok şükür... sabah gereksiz yere sırf saçlarını hızlı taramıyor diye kükredim kızıma, o da pek alışkın değil benim bu halime tabi gözlerini sile sile gitti okula... içime dert oldu tabi aslında mutsuzluğumun sebebi de bu... az önce 20 dk arada gittim okula sınıftan çıkardım...sabah için özür diledim öpüştük sarıldık geldim... nispeten rahatladım ama kendime öfkem henüz geçmediizninizle eşeğim ben yaaaa
uzme kendini canim yaaa hepimizin basina geliyor ben de ne zaman kizima kizsam hep ben haksiz cikiyorum bis yere bagirmis oldugumu farkediyorumgünaydııııın :)
Bugün sabah kahvaltı ssonrası bir mide bulantısı yaşadım sormayın tabi tüm yediklerim çıktı. Esim geldi noldu dedi ve gitti pc başında yerini aldı. Kızımın yatağına titreyerek uzandim öyle uyuya kalmışım taki ogleden sonra 2:00 ye kadar. Kalktım namaz kıldım elma ve az pide yedim. Kızımı almaya giderken yolda dü serum diye korktum zorla yedim.
Hayır o halsizlik le eşimin tepkisi daha doğrusu tepkisizligi tuhafti. Dün akşam baba oğul birde başka şehirde gorumcemle alakali konuda eşim çok üzdü çok dokundu yapılanlar.
Ondanmidir bilmiyorum çünkü son zamanlarda moralim bozuk olduğunda sagligim bozuluyor. Dünden bu yana dusunuyorum kızlar ne mecburiyetim vvar huzurumu bozan insanlarla bir arada olmaya ya. Artık eski sabrimi tahammülü mu kaybediyorum ani tepkiler veriyorum özellikle kızıma verdiğim tepkiler sonrası yaşadığı m vicdan azabida eklenince ...
Yaşamak o kadar cazip gelmiyor, sanki ev yaşama gucumu emiyor.
Cidden zoruma gidiyor düşündükçe sabah ne haldeydim hiç ilgilenmedi ve hala uyuyor içerde . Ben olsam öyle davranmazdim o durumda olan birine kaldıki eş yani.
akrepcim esinle genel durumunu bilmedigim icin nacizane fikrimi soylemek istiyorum.oncelikle oyle kotu halde olmana ragmen esinin ilgisizligi munasebetsiz olmus kaldi ki yolda kirk kat yabamcimiz fenalastiginda tepkisiz kalamiyoruz yanlis anlama bunu yangina korukle gitmek ya da durumu daha da dramatiklestirmek icin soylemiyorum.ama tek bir hareketi basli basina degerlendirmek yanlis olabilir.mesela sen fenalasmadan once esinle aranizda bir munakasa falan var miydi falan bunlar onemli (tabi ki kanli bicakli bile olsaniz ilgilenmeliydi fenalastin sonucta bu hareket savunulamaz) ama anladigim kadariyla guclu bir kadinsin.mucadeleci ruhlusun basa cikabilirsin herseyle.hani demissin ya huzurumu bozan insanlarla birlikte yasamak zorunda miyim diye belki yasca senden kucugum ama tavsiye vermek istiyorum hayatinda seni kirabilecek yani yanlis bir hareketi sonucunda ruhunu uzuntuye sevkedebilecek kadar deger verdigin insanlar bir elin parmaklari fazlasi olmasin daha mutlu olursun.diger insanlar ne yaparsa yapsin kendino savun ama uzulme uzme kendini !!! esin de her zaman boyle degildir umarim eger hep boyle ise hayatimiz bizleri uzen insanlarla harcamak icin cok kisa.Allah yardimcin olsun Rabbim seni feraha cikarsin İnsaAllah...Bugün sabah kahvaltı ssonrası bir mide bulantısı yaşadım sormayın tabi tüm yediklerim çıktı. Esim geldi noldu dedi ve gitti pc başında yerini aldı. Kızımın yatağına titreyerek uzandim öyle uyuya kalmışım taki ogleden sonra 2:00 ye kadar. Kalktım namaz kıldım elma ve az pide yedim. Kızımı almaya giderken yolda dü serum diye korktum zorla yedim.
Hayır o halsizlik le eşimin tepkisi daha doğrusu tepkisizligi tuhafti. Dün akşam baba oğul birde başka şehirde gorumcemle alakali konuda eşim çok üzdü çok dokundu yapılanlar.
Ondanmidir bilmiyorum çünkü son zamanlarda moralim bozuk olduğunda sagligim bozuluyor. Dünden bu yana dusunuyorum kızlar ne mecburiyetim vvar huzurumu bozan insanlarla bir arada olmaya ya. Artık eski sabrimi tahammülü mu kaybediyorum ani tepkiler veriyorum özellikle kızıma verdiğim tepkiler sonrası yaşadığı m vicdan azabida eklenince ...
Yaşamak o kadar cazip gelmiyor, sanki ev yaşama gucumu emiyor.
Cidden zoruma gidiyor düşündükçe sabah ne haldeydim hiç ilgilenmedi ve hala uyuyor içerde . Ben olsam öyle davranmazdim o durumda olan birine kaldıki eş yani.
Inşallah canım ya. Kimseye anlatamamak da çok can sıkıcı. Olabilir o da etkilenmistir onunda benden beklentisi vardır kimbilir. Tabi ben tek taraflı düşününce göremiyorum.Canım akrebim erkek işte klasik... Bizim gibi hassas değiller ki... Belki o da yaşananlardan etkilenmiştir kimbilir... İnşallah geçici bir can sıkıntısıdır..
Amin canım ne güzel yazmışsın içimi aydinlattin Allah razi olsun.akrepcim esinle genel durumunu bilmedigim icin nacizane fikrimi soylemek istiyorum.oncelikle oyle kotu halde olmana ragmen esinin ilgisizligi munasebetsiz olmus kaldi ki yolda kirk kat yabamcimiz fenalastiginda tepkisiz kalamiyoruz yanlis anlama bunu yangina korukle gitmek ya da durumu daha da dramatiklestirmek icin soylemiyorum.ama tek bir hareketi basli basina degerlendirmek yanlis olabilir.mesela sen fenalasmadan once esinle aranizda bir munakasa falan var miydi falan bunlar onemli (tabi ki kanli bicakli bile olsaniz ilgilenmeliydi fenalastin sonucta bu hareket savunulamaz) ama anladigim kadariyla guclu bir kadinsin.mucadeleci ruhlusun basa cikabilirsin herseyle.hani demissin ya huzurumu bozan insanlarla birlikte yasamak zorunda miyim diye belki yasca senden kucugum ama tavsiye vermek istiyorum hayatinda seni kirabilecek yani yanlis bir hareketi sonucunda ruhunu uzuntuye sevkedebilecek kadar deger verdigin insanlar bir elin parmaklari fazlasi olmasin daha mutlu olursun.diger insanlar ne yaparsa yapsin kendino savun ama uzulme uzme kendini !!! esin de her zaman boyle degildir umarim eger hep boyle ise hayatimiz bizleri uzen insanlarla harcamak icin cok kisa.Allah yardimcin olsun Rabbim seni feraha cikarsin İnsaAllah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?