Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Hemen dünkü menümü yazayım
Kahvaltı
1 zeytinli poğaça
1 fincan kahve

Öğlen
1 kase çorba
1 tabak türlü yemeği
1 dilim börek

Ara
1 kase yoğurt
4 5 tane çubuk kraker
2 tane bisküvi

Akşam
Yarım kase kadar çorba

Öğlen çok abartmışım maalesef
Spor: 250 kez ip atlama

Bugun sabah 7:30 nesfit yedim suan cok aciktim.esim ve oglumdan kan aldilar isleri bitsin kahvaltiya gidicez Insaallah
oglen ve aksam belirsiz ama diyet yemegi olucak kesin ve bu beni coooook mutlu ediyo

günaydııııın :)

yorgun bitkin ve mutsuzum ama sırıtarak geziyorum belki bedenim ruhuma hükmeder diye :) ya bu yorgunluk bir müddet sonra tahammülsüz kılıyor beni :/ ama bu hafta sonu kıpraşmadan yatmayı planlıyorum :) ya da kendimi kandırıyorum bilemicem :) amaaaaan canımız sağ ya çok şükür... sabah gereksiz yere sırf saçlarını hızlı taramıyor diye kükredim kızıma, o da pek alışkın değil benim bu halime tabi gözlerini sile sile gitti okula... içime dert oldu tabi aslında mutsuzluğumun sebebi de bu... az önce 20 dk arada gittim okula sınıftan çıkardım...sabah için özür diledim öpüştük sarıldık geldim... nispeten rahatladım ama kendime öfkem henüz geçmedi izninizle eşeğim ben yaaaa

Bir daha foruma yazmama karari almistim.ama bunu okudum ve dayanamadim.beni de aglattin seldom.sen bi tanesin.daha once kilo verme konusunda idolumsin demistim.simdi de anne olma konusunda idolumsun.bi tanesindir herhalde..sevgilerimle

seni görmedim ama görmesem de sana hayranım

senin alışık olduğun menülerine benzemiyor çok güzel menü tebrikler yola devam

o zaman bende kocaman EŞŞEĞİMMMM
bütün gün oğlumu özleyerek geçiyor daha sonra eve gidiyorum ona sarılıyorum öpüyorum oyun oynuyoruz herşey buraya kadar güzel sonra beyfendinin uykusu geliyor dün tam bir buçuk saatte uyudu ne uyumak istiyor ne uyanık kalmak istiyor.inanmazsınız göğsümü en az 20 kez aç kapa aç kapa artık en sonu çıldırdım yatakta emzirirken yanıma attım.ne halin varsa gör dedim.sonra o ağladı ben ağladım
şimdi de çok üzülüyorum onu ağlattığım için....

şu sıralar mevsimlerde roma bloğunu okuyorum bu kadının diyetini uygulayacam allah inş yaparım.yediklerimi düzene koyunca menü yazmaya başlıcam

uzme kendini canim yaaa hepimizin basina geliyor ben de ne zaman kizima kizsam hep ben haksiz cikiyorum bis yere bagirmis oldugumu farkediyorum

Siyahbeyazcim gitme lutfen beni rakipsiz birakma.sen beni gecmeden burdan ayrilamazsin lutfen gitme.
Seldomcum benide aglattin.senin hassasiyetin kimsede yok gercekten.insan kuzusuna bazen sinirlenebiliyo hepimizde olan dogal bir tepki bu ama onemli olan sik tekrarlamamak.benim cocugumdan ozur diledigimi goren bir akrabam anneler ozur dilemez dedi.bende anneler ornektir yanlis yaptiklarinda hatalarini duzeltip ornek olurlar dedigimde bana sacmalama der gibibaktigini hic unutmuyorum.bence cocuga deger verdigin kadar deger gorursun.sende kuzunun gonlunu almissin :)

Uhscim artik esimde rejime girdi bundan sonra gorun benim menuleri.
Bugun termal sortumu giyip hastaneden buraya bir saatte yurudum.kendime aferin demeden gecemiycem

Menum;
Sabah; 1 yumurta, 1 dilim ekmk domates, 1 kibrit kutusu peynir
Oglen; 2 dilim ekmkle yagsiz tost
Ara; 1 kase yogurtlu makarna
Aksam; 2 yk kavurma 1 kase bulgur pilavi

ayol niye ağladınız ki ben de üzüldüm ama ağlamadım ki :) neyse geçti gitti bi daha yapmam umarım :/ hedef nerelerdeki hemen belli eksikliği... siyahbeyazcım hep yaz sen de ya bu ne hazan mevsimi bizi mi vurdu dökülüyorsunuz ayol... ben gün içerisinde okuyorum ama yazamıyorum malum ders trafiğim çooook yoğun...akşamları da kimse olmuyor öyle kendi kendime takılıyorum falan ama olsun sizi burda görmek bile iyi geliyor gerçekten...

menü :
sabah : 1 yumurta
2 dlm ekmek
biberiyeli yeşilçay

öğle : 1 tabak makarna
yoğurt

ara : 2 salatalık

akşam : 2 kupa brokoli çorbası
2 dlm ekmek

Bugün sabah kahvaltı ssonrası bir mide bulantısı yaşadım sormayın tabi tüm yediklerim çıktı. Esim geldi noldu dedi ve gitti pc başında yerini aldı. Kızımın yatağına titreyerek uzandim öyle uyuya kalmışım taki ogleden sonra 2:00 ye kadar. Kalktım namaz kıldım elma ve az pide yedim. Kızımı almaya giderken yolda dü serum diye korktum zorla yedim.
Hayır o halsizlik le eşimin tepkisi daha doğrusu tepkisizligi tuhafti. Dün akşam baba oğul birde başka şehirde gorumcemle alakali konuda eşim çok üzdü çok dokundu yapılanlar.
Ondanmidir bilmiyorum çünkü son zamanlarda moralim bozuk olduğunda sagligim bozuluyor. Dünden bu yana dusunuyorum kızlar ne mecburiyetim vvar huzurumu bozan insanlarla bir arada olmaya ya. Artık eski sabrimi tahammülü mu kaybediyorum ani tepkiler veriyorum özellikle kızıma verdiğim tepkiler sonrası yaşadığı m vicdan azabida eklenince ...
Yaşamak o kadar cazip gelmiyor, sanki ev yaşama gucumu emiyor.
Cidden zoruma gidiyor düşündükçe sabah ne haldeydim hiç ilgilenmedi ve hala uyuyor içerde . Ben olsam öyle davranmazdim o durumda olan birine kaldıki eş yani.

Canım akrebim erkek işte klasik... Bizim gibi hassas değiller ki... Belki o da yaşananlardan etkilenmiştir kimbilir... İnşallah geçici bir can sıkıntısıdır..

akrepcim esinle genel durumunu bilmedigim icin nacizane fikrimi soylemek istiyorum.oncelikle oyle kotu halde olmana ragmen esinin ilgisizligi munasebetsiz olmus kaldi ki yolda kirk kat yabamcimiz fenalastiginda tepkisiz kalamiyoruz yanlis anlama bunu yangina korukle gitmek ya da durumu daha da dramatiklestirmek icin soylemiyorum.ama tek bir hareketi basli basina degerlendirmek yanlis olabilir.mesela sen fenalasmadan once esinle aranizda bir munakasa falan var miydi falan bunlar onemli (tabi ki kanli bicakli bile olsaniz ilgilenmeliydi fenalastin sonucta bu hareket savunulamaz) ama anladigim kadariyla guclu bir kadinsin.mucadeleci ruhlusun basa cikabilirsin herseyle.hani demissin ya huzurumu bozan insanlarla birlikte yasamak zorunda miyim diye belki yasca senden kucugum ama tavsiye vermek istiyorum hayatinda seni kirabilecek yani yanlis bir hareketi sonucunda ruhunu uzuntuye sevkedebilecek kadar deger verdigin insanlar bir elin parmaklari fazlasi olmasin daha mutlu olursun.diger insanlar ne yaparsa yapsin kendino savun ama uzulme uzme kendini !!! esin de her zaman boyle degildir umarim eger hep boyle ise hayatimiz bizleri uzen insanlarla harcamak icin cok kisa.Allah yardimcin olsun Rabbim seni feraha cikarsin İnsaAllah...

Canım akrebim erkek işte klasik... Bizim gibi hassas değiller ki... Belki o da yaşananlardan etkilenmiştir kimbilir... İnşallah geçici bir can sıkıntısıdır..
Inşallah canım ya. Kimseye anlatamamak da çok can sıkıcı. Olabilir o da etkilenmistir onunda benden beklentisi vardır kimbilir. Tabi ben tek taraflı düşününce göremiyorum.

Amin canım ne güzel yazmışsın içimi aydinlattin Allah razi olsun.
Dün akşam kötüydü. Ben canım yaninca sessiz kalarak tepki verdim. Yani evde yokmusum gibi benimki de alışkın olmayınca bu duruma giciklik yaptı. Gece işe gitti zaten.
Sabah gelmeden aradı marketten ne alim ne ihtiyaç var diye ben resmiydim. Marketten benim içinde almış bişiler çıkardı tektek gösterdi. Tabi tüm yakınlaşma çabalarına karşı ben kollarına atilmadim gayet resmi ve sessiz kahvaltı yaptım. Icim de fırtınalar kopuyor tabi. Eh sonuç fırtına beni vurdu. Sessizligimde onu sanırsam.

Sabah nesfit
ikinci kahvalti bir kasarli tost
ara nescafe
Oglen ispanak bir kase yogurt
ara nescafe
Aksam yemegim biraz lahana dolmasi biraz taze fasulye iki catal salata iki tane supriz cikolata
Menume guvendigimden hepsini yazdim.bugun yaptigim uzunca yuruyusten sonra dikkatli yedim afferin bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…