Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Biraz icin ferahlamana vesile olduysam ne mutlu bana tek kilo konusunda degil her konuda destek olmaliyiz birbirimize din kardesiyiz ve kadin dayanismasi burda sanirim hepimiz evliyiz cocukluyuz ya da basimizdan bir evlilik gecmis zannetmiyorum ki benim evliligimde hiiicccc kavga tartisma olmadi diyen cikabilsin evlilik inisli cikisli asansor gibi birsey zaten onemli olan asansoru dengede tutabilmek. erkekler bizler gibi hassas degil daha bi odunlar. ama sen de anlamissindir ki esinin market posetinden cikarip sana gosterdigi her bir urun "aslinda karicigim ozur dilerim seni cok seviyorum beni affet" demenin materyallesmis hali ama iste erkeklige halel gelecek zannediyorlar ozur dileyince ne yapacaksin iste odunlar anacim yontamiyoruz ki

Kaptanim Allah yardimcin olsun.seldoma katiliyorum klasik erkek hareketleri bencede
Sağol canım. Dimi ama bende gereksiz yere sikayetlendim sanırım birazda halsizlik le çıktı ağzımdan işte kusura bakmayın kızlar sizide üzmek istemezdim.

Iste bende o sözleri direk söylemesi ni istiyorum. Aslında iyikide söylemedi akşam çocuk ve babası var diye soyleyemediklerimi kötü bi şekilde söylerdim ha yine söylerim tabi kırıcı olmadan. Ben kizarsam kötü oluyor malesef doğruları can yakarak söylüyorum. Tutuyor işte akrep ligim.

Bugün 1,5 saat tempolu yürüdüm.
Dün 2 saat yurumustu.
Bugün sabah menüm yalan oldu
öğleden sonra 1 yeşil Elma az pide
kızım gelince yani 16:00 gibi Sabah öğlen akşam bir arada oldu.
Yeşil mercimek ve erişte yogurtladim sarımsaklı ve az da ekmek. 1 adet magnezyum tablet.

bugun dogru durust birsey yiyemedim ama aksam kendimi buyuk bi kase kakaolu pudingle odullendirdim.yarin bakalim ne olacagiz :) kilo almadigimdan eminim ama verebildim mi cok merak ediyorum :)

bugun dogru durust birsey yiyemedim ama aksam kendimi buyuk bi kase kakaolu pudingle odullendirdim.yarin bakalim ne olacagiz :) kilo almadigimdan eminim ama verebildim mi cok merak ediyorum :)

akrepcim merak ettim profilindeki sen misin ??

Akrepcim benim psikoloğum hep der ki, insan bir travma yasamissa (otobüsü kaçırmak bile bir travma) önce dibe vurur sersemler ama o hızla da şu yüzüne çıkar çözümler üretir yoksa dayanılmaz olur her şey... Bak kendi çözümünü ne kadar güzel ürettin... Sorun hiçbir zaman tek taraflı olmuyor ama can acısıyla göremiyoruz ilk etapta... Ben sormuştum, sizde şahit oluyorsunuz pek aksiyonludur hayatım :) , çok çabuk b planı üretiyorum bu normalmi diye... Bu senin başetme yolun demişti... Kimisi uyur, bazısı yer, bazısı yok sayar senin yolunda bu demişti... O yüzden bazen bizim gibi karşılamıyor diye inciniyoruz yakinlarimiza... Biraz zaman çözüyor aslında herşeyi... Zamanın çözemediği tek şey var malesef... Allah muhafaza etsin inşallah

teşekkür ederim güzelim .kurallara uyarım inşallah
bir arkadaş kilomu sormuştu cuma sabahı tartılıcam .küstüm tartılara

ama 80 kiloyu geçmişimdirr

alıntı yapmaya çalıştımama beceremedim

akrepçim facemde eklisin sana bir mesaj atyım hatırlarsın belki

kızlar size kendimi tanıtayım

ismim nuray

yaşım 40 ı geçiyo kilom 80 i geçiyooo

Allah bağışlarsa 2 tane çocuğum var

kızım 17 yaşında oğlum 9 yaşında .çalışmıyorum

geçmişe bir göz attım .iyi anlaşıcağız inşallah .sevdim siziii

öpüyorum hepinizi iyi gecelerrrrr

hmmm anlaşıldı efemmm...
Yalnız önce paylaşımların azdı gördüğüm kadarıyla bu alışkanlık devm etmekte, böyle devam edersen almam takım listesine güzelim, önce paylşımlarını çoğalt...

Haklısın canım.. Burda paylaşım yorumları okudukça daha iyiyim hamdolsun.. Aslında bana hiç bişey ağır gelmez ne zaman kırılır gücenirsem tükeniyor gücüm..

Nesee buna da şükür diyelim, sağol canım öp prensesi yerime..

nuray hoşgeldin... size de günaydın canlar

menümüzü yazalım yoldan çıkmayalım :

sabah : 1 yumurta
bol maydanoz
50 gr ekmek

ara : 1 erik

öğle : 1/2 dürüm çiğ köfte
ayran
1 kase çikolatalı puding (zadegan hep senin suçun :) gerçi diyabetik ama olsun yani )

akşam : 6 yk türlü
4 yk pilav
cacık

kilomu da yazayım hemen

geçen hafta : 72.6
bu hafta : 72.4

fark : 200 gr

yavaş ve derindeeeeeen :) napalım buna da şükür
Daha ne olsun kuzu almadın verdin sonuçta..

Ben aynıyım bu hafta yaa neden böyle oldu hiç anlamadım..
Yürüyüşede başlamıştım oysa gerçi bugün gitmedim rahatsızlanınca, bir de bağırsaklar bu hafta tembellik gösterdi nedense bu hafta lahana suyuna döneyim diyorum güzel çalıştırıyordu bağırsakları..

Hedefe ne olduki hiç gelmedi dünden bu yana, olmadı ararım bugün onu..

belki de bu kadar hassas olduğumuz için mi bu forumdayız? hani hepimiz eşeğiz...hata yapıyoruz , diyetteyken 1 tabak kısır yapmak ne kiiii daha büyük hatalar da yapıyoruz ye gitsin...bazeb ben de böyle düşünüyorum.
Dün foruma geldim bir iki bişeyler okudum önceki akşam hakkında dert yanmak istedim ama kendime kalsın diyerek yazmadım. çünkü her zamanki gibi mızlayacaktım mızlayacaktım. evet salı akşamı benim huysuz oğlan saat 10da yatağa gitmemize rağmen uyumadı. okulda mı çok uyuyor ne! uyu oğlul ninni oğlum sırtını kaşıyım oğlum yok fayda etmedi. 2-3 defa tuvalete kalktı. o akşam inadından (dediği olmayınca tepki olarak) altına kaçırdığı için ben de muşambalı kilot giydirdim artık sen bebek oldun madem kaçırıyorsun bundan sonra sana bebek bezi alıcam, sen abi olamamışsın falan dedim. gecenin ilerleyen saaytlerinde yatakta baktım donunu çıkarıyo , işedi zannettim uykusuzluğun zirvesindeyken bağırdım çağırdım gene mi işedin bıktım diye , çocuğu yatağa falan fırlattım sıktırdım, hırpaladım...meğer altına kaçırmamış muşambalı kilotu istemiyormuş...çok üzüldüm...sonra nerde yatttı nasıl oldu da uyudu tam hatırlamıyorum. ne çabulta unuttum! ya ağlaya ağlaya yanımda uyumuştur ya da eşimin yanında...tabi bi ara eşim de cinnet geçirdi karnım acıktı diyor şunu yaptırdı yemedşi bunu yaptırdı gene ağlıyor diye...sabah uykusuz , kahvaltı yapamamış , büyük oğlanın servisini kaçırdığı için yolu uzamış ve sonrasında işe geç kalmış biri olarak işyerime geldim. nokta. işte dün o depresif halimle bişey yazamadım. kendime ben de kızdım durdum çocuğa uyguladığım şiddet için. hani yurtlarda bakıcılar bırakın çocuğu yatağa fırlatmayı bağırınca bile el işte diyoruz ya kendimi öyle kötü hissettim.
dün akşam eşimin misafirleri gelecekti, ev de darmadağındı , ikram edecek bişeyler hazırlamam gerekiyordu belki bu yüzden de stresliydim. şükür ki temizlikçi işini ayarladım. öğlen biraz alışveriş yaptım. eve gider gitmez hem yemeğimizi hem de bir kaç basit ikramlığı hazırladım. misafirimiz geldi. güzel geçti. Msafir varken çocuklar önceki hafta çok geç uyumuştu dün akşam uyutmayı başarabildim. bir ara gene cinnet noktasına geldim. Temizliğe gelen kadın söylemişti kızı bir ara psikolog pskolog dolaşıyordu, şükür atlattık ama çok okudum diye. Gece yatınca boool boool Nas suresi önermişti hatta sayısı da vardı. 7 gece 100 defa mı yoksa 70 defa mı neydi...ben de baktım darlanıyorum nas suresi okdum. dün akşam artık biraz daha rahat uyudu.
Bu sabah uykumu alarak kalktım, servisi kaçırmadık, işe geç kalmadım. aksilik olarak büyük oğlanın suluğunu evde unuttuk akşamdan doldurup lavaboya hazırladığım halde. ikinci aksilik de ikizler okula değil senin iş yerine giedeces diye huysuzlandılar, çok ağladılar. ama herhalde uykumu aldığım için mutluyum:)
Kızlar bu depresfi haller uykusuzluktan da kaynaklanıyor. stres, şiddet, kendini kötü hissetme hepsi ard arda geliyor.
bence bu akşam için çocuklarla oynayacak bir oyun düşünelim ve onu oynayalım. Vicdanı rahatlatmak için iyi olur bence...

hosgeldin canim :) hedef kilonu yazmamissin ama Allah muvaffak etsin istesigin kiloya kavus insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…