Amin canım ne güzel yazmışsın içimi aydinlattin Allah razi olsun.
Dün akşam kötüydü. Ben canım yaninca sessiz kalarak tepki verdim. Yani evde yokmusum gibi benimki de alışkın olmayınca bu duruma giciklik yaptı. Gece işe gitti zaten.
Sabah gelmeden aradı marketten ne alim ne ihtiyaç var diye ben resmiydim. Marketten benim içinde almış bişiler çıkardı tektek gösterdi. Tabi tüm yakınlaşma çabalarına karşı ben kollarına atilmadim gayet resmi ve sessiz kahvaltı yaptım. Icim de fırtınalar kopuyor tabi. Eh sonuç fırtına beni vurdu. Sessizligimde onu sanırsam.[/QUOTE
Biraz icin ferahlamana vesile olduysam ne mutlu bana tek kilo konusunda degil her konuda destek olmaliyiz birbirimize din kardesiyiz ve kadin dayanismasi :) burda sanirim hepimiz evliyiz cocukluyuz ya da basimizdan bir evlilik gecmis zannetmiyorum ki benim evliligimde hiiicccc kavga tartisma olmadi diyen cikabilsin evlilik inisli cikisli asansor gibi birsey zaten :) onemli olan asansoru dengede tutabilmek. erkekler bizler gibi hassas degil daha bi odunlar. ama sen de anlamissindir ki esinin market posetinden cikarip sana gosterdigi her bir urun "aslinda karicigim ozur dilerim seni cok seviyorum beni affet" demenin materyallesmis hali :) ama iste erkeklige halel gelecek zannediyorlar ozur dileyince ne yapacaksin iste odunlar anacim yontamiyoruz ki
Biraz icin ferahlamana vesile olduysam ne mutlu bana tek kilo konusunda degil her konuda destek olmaliyiz birbirimize din kardesiyiz ve kadin dayanismasi burda sanirim hepimiz evliyiz cocukluyuz ya da basimizdan bir evlilik gecmis zannetmiyorum ki benim evliligimde hiiicccc kavga tartisma olmadi diyen cikabilsin evlilik inisli cikisli asansor gibi birsey zaten onemli olan asansoru dengede tutabilmek. erkekler bizler gibi hassas degil daha bi odunlar. ama sen de anlamissindir ki esinin market posetinden cikarip sana gosterdigi her bir urun "aslinda karicigim ozur dilerim seni cok seviyorum beni affet" demenin materyallesmis hali ama iste erkeklige halel gelecek zannediyorlar ozur dileyince ne yapacaksin iste odunlar anacim yontamiyoruz kiAmin canım ne güzel yazmışsın içimi aydinlattin Allah razi olsun.
Dün akşam kötüydü. Ben canım yaninca sessiz kalarak tepki verdim. Yani evde yokmusum gibi benimki de alışkın olmayınca bu duruma giciklik yaptı. Gece işe gitti zaten.
Sabah gelmeden aradı marketten ne alim ne ihtiyaç var diye ben resmiydim. Marketten benim içinde almış bişiler çıkardı tektek gösterdi. Tabi tüm yakınlaşma çabalarına karşı ben kollarına atilmadim gayet resmi ve sessiz kahvaltı yaptım. Icim de fırtınalar kopuyor tabi. Eh sonuç fırtına beni vurdu. Sessizligimde onu sanırsam.
Sağol canım. Dimi ama bende gereksiz yere sikayetlendim sanırım birazda halsizlik le çıktı ağzımdan işte kusura bakmayın kızlar sizide üzmek istemezdim.Kaptanim Allah yardimcin olsun.seldoma katiliyorum klasik erkek hareketleri bencede
Iste bende o sözleri direk söylemesi ni istiyorum. Aslında iyikide söylemedi akşam çocuk ve babası var diye soyleyemediklerimi kötü bi şekilde söylerdim ha yine söylerim tabi kırıcı olmadan. Ben kizarsam kötü oluyor malesef doğruları can yakarak söylüyorum. Tutuyor işte akrep ligim.Biraz icin ferahlamana vesile olduysam ne mutlu bana tek kilo konusunda degil her konuda destek olmaliyiz birbirimize din kardesiyiz ve kadin dayanismasi burda sanirim hepimiz evliyiz cocukluyuz ya da basimizdan bir evlilik gecmis zannetmiyorum ki benim evliligimde hiiicccc kavga tartisma olmadi diyen cikabilsin evlilik inisli cikisli asansor gibi birsey zaten onemli olan asansoru dengede tutabilmek. erkekler bizler gibi hassas degil daha bi odunlar. ama sen de anlamissindir ki esinin market posetinden cikarip sana gosterdigi her bir urun "aslinda karicigim ozur dilerim seni cok seviyorum beni affet" demenin materyallesmis hali ama iste erkeklige halel gelecek zannediyorlar ozur dileyince ne yapacaksin iste odunlar anacim yontamiyoruz ki
Kuzu sen hangi etapta ve hangi nedenle çıkmıştın ve 2. takımdamıydın cevaplarsamn sevinirim...
bende hatırlamıyorum neden çıktığımı2. takımdaydım
Neden olmayasın canım yeterki kurallara uy yeterki istikrarlı ol
hmmm anlaşıldı efemmm...teşekkür ederim güzelim .kurallara uyarım inşallah
bir arkadaş kilomu sormuştu cuma sabahı tartılıcam .küstüm tartılara
ama 80 kiloyu geçmişimdirr
alıntı yapmaya çalıştımama beceremedim
akrepçim facemde eklisin sana bir mesaj atyım hatırlarsın belki
Haklısın canım.. Burda paylaşım yorumları okudukça daha iyiyim hamdolsun.. Aslında bana hiç bişey ağır gelmez ne zaman kırılır gücenirsem tükeniyor gücüm..Akrepcim benim psikoloğum hep der ki, insan bir travma yasamissa (otobüsü kaçırmak bile bir travma) önce dibe vurur sersemler ama o hızla da şu yüzüne çıkar çözümler üretir yoksa dayanılmaz olur her şey... Bak kendi çözümünü ne kadar güzel ürettin... Sorun hiçbir zaman tek taraflı olmuyor ama can acısıyla göremiyoruz ilk etapta... Ben sormuştum, sizde şahit oluyorsunuz pek aksiyonludur hayatım :) , çok çabuk b planı üretiyorum bu normalmi diye... Bu senin başetme yolun demişti... Kimisi uyur, bazısı yer, bazısı yok sayar senin yolunda bu demişti... O yüzden bazen bizim gibi karşılamıyor diye inciniyoruz yakinlarimiza... Biraz zaman çözüyor aslında herşeyi... Zamanın çözemediği tek şey var malesef... Allah muhafaza etsin inşallah
Daha ne olsun kuzu almadın verdin sonuçta..kilomu da yazayım hemen
geçen hafta : 72.6
bu hafta : 72.4
fark : 200 gr
yavaş ve derindeeeeeen :) napalım buna da şükür
günaydııııın :)
yorgun bitkin ve mutsuzum ama sırıtarak geziyorum belki bedenim ruhuma hükmeder diye :) ya bu yorgunluk bir müddet sonra tahammülsüz kılıyor beni :/ ama bu hafta sonu kıpraşmadan yatmayı planlıyorum :) ya da kendimi kandırıyorum bilemicem :) amaaaaan canımız sağ ya çok şükür... sabah gereksiz yere sırf saçlarını hızlı taramıyor diye kükredim kızıma, o da pek alışkın değil benim bu halime tabi gözlerini sile sile gitti okula... içime dert oldu tabi aslında mutsuzluğumun sebebi de bu... az önce 20 dk arada gittim okula sınıftan çıkardım...sabah için özür diledim öpüştük sarıldık geldim... nispeten rahatladım ama kendime öfkem henüz geçmediizninizle eşeğim ben yaaaa
seni görmedim ama görmesem de sana hayranım
senin alışık olduğun menülerine benzemiyor çok güzel menü tebrikler yola devam
o zaman bende kocaman EŞŞEĞİMMMM
bütün gün oğlumu özleyerek geçiyor daha sonra eve gidiyorum ona sarılıyorum öpüyorum oyun oynuyoruz herşey buraya kadar güzel sonra beyfendinin uykusu geliyor dün tam bir buçuk saatte uyudu ne uyumak istiyor ne uyanık kalmak istiyor.inanmazsınız göğsümü en az 20 kez aç kapa aç kapa artık en sonu çıldırdım yatakta emzirirken yanıma attım.ne halin varsa gör dedim.sonra o ağladı ben ağladım
şimdi de çok üzülüyorum onu ağlattığım için....
Siyahbeyazcim gitme lutfen beni rakipsiz birakma.sen beni gecmeden burdan ayrilamazsin lutfen gitme.
Seldomcum benide aglattin.senin hassasiyetin kimsede yok gercekten.insan kuzusuna bazen sinirlenebiliyo hepimizde olan dogal bir tepki bu ama onemli olan sik tekrarlamamak.benim cocugumdan ozur diledigimi goren bir akrabam anneler ozur dilemez dedi.bende anneler ornektir yanlis yaptiklarinda hatalarini duzeltip ornek olurlar dedigimde bana sacmalama der gibibaktigini hic unutmuyorum.bence cocuga deger verdigin kadar deger gorursun.sende kuzunun gonlunu almissin :)
hosgeldin canim :) hedef kilonu yazmamissin ama Allah muvaffak etsin istesigin kiloya kavus insallahkızlar size kendimi tanıtayım
ismim nuray
yaşım 40 ı geçiyo kilom 80 i geçiyooo
Allah bağışlarsa 2 tane çocuğum var
kızım 17 yaşında oğlum 9 yaşında .çalışmıyorum
geçmişe bir göz attım .iyi anlaşıcağız inşallah .sevdim siziii
öpüyorum hepinizi iyi gecelerrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?