Tamam canım öyle olsun, işe yarayacak olan her şeye açığız hatta işe yarayacak gibi de olabilirAslında adaletli olan perşembeden perşembeye veya cumadan cumaya bildirim yapmak. Az çıkarsak sabah 10a kadar falan dersek şimdi çok muğlak olacak, çoğu kişi perşembe kilo bildirimi yapmaz, bildirim yapar 200gram daha verir cuma günü bir daha yazar, sonra nasıl olsa yazmıştık deriz gözden kaçırırız vs...bence öyle yapmak yerine bildirim günmüzü tekrar cumaya çekebiliriz. cuma saat 12:00a kadar bildirim yapılır. yapamayacak olan varsa perşembe günü tartılıp perşmebe bildirir.Eski sisteme dönelim bence kaptan. Ayyyy bak değişilik hissi iyi geldi bana:) sanki büyük bişey yapıyomuşusz gibi oldubu sefer kilo verecem kesin
dogru soyluyorsun o zaman kosu bandi yaniliyor :) cunku diyet programi kilomu yasimi boyumu herseyimi biliyor tesekkur ederim :)yakılan kalori tempoya ve vücut ağırlığına göre değişir. 55 ve 70 kiloluk iki insan yan yana yürüyüş yapsa aynı tempoda aynı yolu yürüseler şişman olan daha fazla kalori yakarneden? çünkü diğerine göre sırtında 15 kilo fazla yük taşımıştır.
eğer bir program kilonu sormadan yaktığın kalriyi söylüyorsa ortalama bir insan kilosunda yani 70-80 kiloda olduğunu varsayıyordur o da yükasek çıkar.
bugun aksam yemegimde degisiklik oldu corba ve bulgur pilavi yerine ayran ve kiymali pide yedim ama yine de 1100 kusur kalori oldu toplam :)menum
Sabah; 3 dilim ekmek,domates,50 gr suzme peynir
Oglen; 1 kase terbiyeli domates corbasi
Ara; 1 cay bardagi sut ve 1 kupa rezene cayi
Ara; 1 fincan turk kahvesi
Aksam; 1 kase terbiyeli domates corbasi, 3 yk bulgur pilavi
hosgeldin canim :) hedef kilonu yazmamissin ama Allah muvaffak etsin istesigin kiloya kavus insallah
hmmm anlaşıldı efemmm...
Yalnız önce paylaşımların azdı gördüğüm kadarıyla bu alışkanlık devm etmekte, böyle devam edersen almam takım listesine güzelim, önce paylşımlarını çoğalt...
Bu şekilde paylaşımcı olursan olur tabi güzelim nden olmasınben sabah tartılıp klomu yazarım
bu gün yediklerim
sabah
küçük kase tarhana çorbası
2 çay yarım dilim ekmek 3 çatal peynir
öğle
1 köfte küçük tabak bulgur pilavı 2 bardak ayran 2 dilim ekmek
ekmeği çok seviyorum ben yaaa
akşam
akşamyemeği yememişimm bennn şimdi farkettim
başım ağrıyodu çay içtim ve 3 çatal künefe yedim
acıkırsam ayran içerim
oldumu akrepçimmm
hoşbuldum canımm
hedef kilom 60 çok uzun ve zor bir yol var önümde
Ben dee kalkmıştımmmm eh malum sabah namazı vakti, müslümanız kalkmamız lazımmmHerkese gunaydin.tabii bu saatte seldom ben ve kargalardan baska kimse uyanmamistir ama olsun.dun gece erken yatip evi topliyamadigimdan kalkip evi toplamaya basladim.sabah 8 de hastanede olucam .dislerimde arka arkaya sikintilar oldu bugun biri cekilir kesin.ama genede korkmuyorum ne hikmettir anlamadim gitti.erken cikicagimdan kayinvalidem cocuklarin yanina gelicek ve bizim ev kalkmis gidiyo oyuzden hemen ise koyulmam lazim.
ya bazı yazılara cevap yazıcaktım ama çıkış saatim geldi hemen kilomu yazayım 66,00 kiloyum malesef
buraya zarar veriyorum biliyorum ama burdan ayrılmak istemiyorum.allahın izniyle düzelicem.eğer kimse yapmazsa ben yarın listeye kendimi eklerim hepinizi öpüyorum
ayy Kıyamam size
Canım ya benim oglumda dün gece öyleydi. Çok uykusuzum hiç durmadi bi de sabah oklua gitmek zor oldu.
Canım benim kafana takma. Hepimizin hayatında öyle inisler ve çıkışlar oluyo.ama onemli olan uzatmamak yoksa cocuklara yansıyor davranislarimiz.
ben gecen hafta unuttum ama bugün tartıldım. Kilom 57.7 sadece 200 gr verdim.
kilomu da yazayım hemen
geçen hafta : 72.6
bu hafta : 72.4
fark : 200 gr
yavaş ve derindeeeeeen napalım buna da şükür
Ooooo ambucaann işte bu sensinnn,senn busunnn sen yeterki isteee amaaa haftaya 1,5 kilo almak yok ona göreAkrep33 ( 67,6 / 67,6/0/ %)
Ambuyanbu ( 73.5 / 72.8/ 0,7/ 0,95%)
uhs ( 65,6 / / / %)
nurceng ( 57.9/ / / %)
aygun01 ( 76 / / / %)bildirimde bulunmadı
hedef52 (67,5/ / / %)
Siyahbeyaz0066 (73,1/ / / %)
Zadegan ( 56,5 /56,5 /0 / 0%)
2.takım
Belki gec kalirim simdiden yaziyim dedim
İkisini de izne ayıralım canım... Bazein dinlenmek iyi gelir..Akrep33 ( 67,6 / 67,6/0/ %)
Ambuyanbu ( 73.5 / 72.8/ 0,7/ 0,95%)
uhs ( 65,6 /66 /-0,4 / %)
nurceng ( 57.9/57,7 /0,2 / %)
aygun01 ( 76 / / / %)bildirimde bulunmadı
hedef52 (67,5/67,7 /-0,2/ %)
Siyahbeyaz0066 (73,1/ / / %)
Zadegan ( 56,5 /56,5 /0 / 0%)
2.takım
aygun geçen hafta da kilo bildiriminde bulunmamıştı. siyah beyaz ise küstüKeşke kalp kırmalar hiç yaşanmasa...
bak simdi ne guzel ifade etmissin kendini ama :) :)malesef azdı paylaşımlarım canım yaa
ben özürlüyüm bu konuda mesajları okuyorum ama uzun uzun cvaplar yazamıyorum
gerçekten bu kadar uzun mesaj nasıl yazıyorsunuz püfü falan varmı bu işin çok özeniyorum kendinizi mesajlarınızla çok güzel ifade ediyorsunuz ben yapamıyorumişte
akrepçim güzelim hergün uğramaya çalışırım bildirim günlerini hiç kaçırmadım ama sizi habersiz bırakmam
yediklerimi her gün uğrar yazarım sizin mesajlarınızı zevkle okurum
mesajlarımı çoğaltmaya çalışıcam ama sözz
kilo vermek istiyorum artık bu takımın fayalı olacağına inanıyorum
bak simdi ne guzel ifade etmissin kendini ama :) :)
kraker hoşgeldin aramıza. bu şekilde paylaşımlara devam edersen aramızda kalırsın tabiii ki de. Ama bu sefer yazamadım edemedim diye pes etme.
Bu şekilde paylaşımcı olursan olur tabi güzelim nden olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?