oo siz çıtırmışsınız güzellerAkrep33 ( 67,6 / 67,6/0/ %)
Ambuyanbu ( 73.5 / 72.8/ 0,7/ 0,95%)
uhs ( 65,6 / / / %)
nurceng ( 57.9/ / / %)
aygun01 ( 76 / / / %)bildirimde bulunmadı
hedef52 (67,5/ / / %)
Siyahbeyaz0066 (73,1/ / / %)
Zadegan ( 56,5 /56,5 /0 / 0%)
2.takım
Belki gec kalirim simdiden yaziyim dedim
etmissin kiz etmissim bi de bu degisik smileyleri nerden ogreniyorsuniz yaa ?etmişmiyim sevindim vallahi
ben de doguma giderken 80 kusur kiloydum yani en sonnn tartildigimda 77 ydim bi daha moralim bozulmasin diye tartilmamistim 80 i bulmustur o doguma gidene kadaroo siz çıtırmışsınız güzeller
en kilolunuz 76 ben 76 olsammmm
ilk hedefim 76 olsun ben 2. doğumdan sonra 76 dıydım çok geliyodu . 9 sene sonra geldiğim hale bak 76yı mumla arıyorum
etmissin kiz etmissim bi de bu degisik smileyleri nerden ogreniyorsuniz yaa ?
evet öğle arası geliyor aç olmama rağmen ne yesem diye düşünüyorum...lezzetli olan neyi yesem ya da daha lezzetli olan ne var ki...aç olsam açlığı bastırmak için dolapta dün aldığım eve götürmeyi unuttuğum muz var, mideyi de öyle güzel bastırırır ki yok o da olmaz!!!hedef 52 doğru söze ne denir
ben yemek bağımlısıyım kesin .çoğu zaman kendimi zorluyorum yemek için .bahane üretiyorum yemek yiyebilmek için
neyse sorunumu daha iyi anladımşimdi teşekkür paylaşım için
yaaaa bende de uyku bagimliligi var sabahlari erken kalkmak istiyorum ama ennn erken 9 da kalkiyorum genelde 10 u buluyor aslinda bi kitap okumustum "sadece aptallar 8 saat uyur" du ismi ama dedigin gibi bagimliliktan kurtulmak icin azami emerji sarfetmek gerekiyor. saat 10 da uyaninca da hicbirseye vakit yetmiyor hele okulun oldugu gunler ip kaciyor.kızlar dün bir psikologun daha doğrusu öyle olduğunu zannettiğim bir ilahiyatçı-eğitimcinin seminerine katıldım. Esmaül hüsna ile bağlantı kurarak iyi öğretmen nasıl olunur anne babalar çocuk eğitimi üzerine güzel bir konuydu.
şimdi onun kitabını okuıyorum. anlatacak çok şey olabilir. yerei geldikçe bunlardan da bahsederim. ama aklımda kalan burada bulunma amacımız ile de ilgili olan bir şeyi paylaşacağım.
dünkü seminerde bağımlılıkardan bahsedildi ve internet bağımlılığının en ciddi bağımlılık olduğunu öğrendim . Yaşilayın sayfasında 2. sırada AMATEM in sayfasında 1. sırada geliyormuş internet bağımlılığı aman dikkat edelim bunlara sadece çocuklar değil biz de bağımlı olabilirz dendi. ve öyleymiiş de zaten almıoş başını gidiyor internet bağımlılığı.
Bir soru sordu: bir roket fırlaturken atmosferden kaç dakikada çıkar diye. cevabı 8 dk. mış. ve fırlatılan roket uzayda aylarca kalıyor. Peki dedi roket atmosferden çıkarken deposunda yakıtın % kaçını kullanır bu 8 dk. içinde? Cevap: %90 mış. bu çopk ilginç bir şey. yani yer ile bağını kesebilmek için azamai enerji sarf etmesi gerekiyor, bağından kurtulduğu zaman gerisi kolay. bizm için de böyle. hani diyoruz ya diyet yapamıyorum vs. aslında yeme bağımlılığı denebilir benimkine...mutsuz olunca yeme bağımlılığı. ve bu aşamada azami gayret etmem gerekiyo/etmemiz gerekiyor
ben de erken yatarım yani uyku akşam bastırır beni. 9,30-6,30 arasında uyuyorum, tam bri tavuğum. az değil yani uyku süre. dün oğan 11,30da uyudu. dün gece toplam uyku sürem 7 saat olmuş gayet normal ama ben gece 11e kadar beklersem perişan hissediyorum kendimi. geceleri yani...sabha bişeyim akmamıştı. belki de 2 gece üste 11,30de uyursam daha kötü oluyorumdur. benim ufaklık için de uyku getiren ilaçları falan da düşünmeye başladım. pasiflorayı eşim ben de düşündüm dedi ama içinde alkol olduğunu düşünce geri vites yaptım. bakalım sarı kantaron çayı falan hazırlayı şurup şişesine koyacam doktor sana ilaç verdi diye. bu ara benim ufaklıklar ilaç içmeye bayılıyorlar. dün akşam uyumamak için yalandan öksürüp ben hastayım bana ilaç verin diyordu. madem ilaç istiyo sarı kantaronunu hazırlayayım.yaaaa bende de uyku bagimliligi var sabahlari erken kalkmak istiyorum ama ennn erken 9 da kalkiyorum genelde 10 u buluyor aslinda bi kitap okumustum "sadece aptallar 8 saat uyur" du ismi ama dedigin gibi bagimliliktan kurtulmak icin azami emerji sarfetmek gerekiyor. saat 10 da uyaninca da hicbirseye vakit yetmiyor hele okulun oldugu gunler ip kaciyor.
aslinda gayet saglikli uyku saatlarin ne guzel rem uykusunu kacirmiyorsun.uyku yapan ilaclara ben de yanasmadim hic kizimda ama rezene papatya melisa gibi caylari hazirlayip veriyordum pek bi faydasi olmasa da kizim 6 aylik olana kadar da cokk basim sıkıstiginda uykusuzluk iyice sinirlerimi bozdugunda agri kesici fitil veriyordum agri varsa kesiyor bir de yan etkilerinde uyku yapabilir yaziyordu benim kuzu sabaha kafar deliksiz uyuyordu fitil verdigim geceler :) haa kafamdan yapmadim bunu bi gun uykusuzluktan cidden aglayarak doktora gitmistm lutfen kizima uyku ilaci verin diye delirmek uzereyim dedim doktor da uyku ilaci bebegine zarar verebilir agri kesico fitil dene cokk bunaldiginda demisti ama senin ufakliklae buyumis artik fitil etki yapar mi bilmemben de erken yatarım yani uyku akşam bastırır beni. 9,30-6,30 arasında uyuyorum, tam bri tavuğum. az değil yani uyku süre. dün oğan 11,30da uyudu. dün gece toplam uyku sürem 7 saat olmuş gayet normal ama ben gece 11e kadar beklersem perişan hissediyorum kendimi. geceleri yani...sabha bişeyim akmamıştı. belki de 2 gece üste 11,30de uyursam daha kötü oluyorumdur. benim ufaklık için de uyku getiren ilaçları falan da düşünmeye başladım. pasiflorayı eşim ben de düşündüm dedi ama içinde alkol olduğunu düşünce geri vites yaptım. bakalım sarı kantaron çayı falan hazırlayı şurup şişesine koyacam doktor sana ilaç verdi diye. bu ara benim ufaklıklar ilaç içmeye bayılıyorlar. dün akşam uyumamak için yalandan öksürüp ben hastayım bana ilaç verin diyordu. madem ilaç istiyo sarı kantaronunu hazırlayayım.
Sabah da ufak bişeyi dert edip ağlıyordu. eeeee 11,30 da uyu sabah 7de kalk uykusuzluktan ne yapacağını şaşırdı çocuk.bakalım önceliğim ufaklığın uykuya dalma problemini çözmek olacak
bugun benim kizda anlayamadigim sebepsiz bir huzursuzluk vardi o yuzden ogle yemegi yiyemedim kizima meyveli yogurt yaparken 3-5 tatli kasigo yogurt bi de yarim kase makarna yiyebildim ancakSabah kalvaltim; 1 kase corba 65 gr suzme peynir ve bir bucuk dilim ekmek toplam: 270 kalori
benim canım kıymalı tarhana çorba+menemen çekiyor ama muhtemelen her zamanki gibi makarnanın yanına bunlardan birini yapabilirim.bugun benim kizda anlayamadigim sebepsiz bir huzursuzluk vardi o yuzden ogle yemegi yiyemedim kizima meyveli yogurt yaparken 3-5 tatli kasigo yogurt bi de yarim kase makarna yiyebildim ancak
kizi uyutunca da 5,5 km kostum yurudum karisik yani.
Aksama ne yesem ?????
yaaa canim yaa sen calisiyorsun bi de eve gidip yemek yapiyorsun degil mi ne kadar zorbenim canım kıymalı tarhana çorba+menemen çekiyor ama muhtemelen her zamanki gibi makarnanın yanına bunlardan birini yapabilirim.
Yaz domates inden konserve yaptım ben. Kışın güzel oluyor.menemen iyi fikir ama domatesler hatur hutur simdi hic lezzetli degil bi de esim tembellik ettigimi dusunur :)
ben onu yapmaya cokk useniyorum bir de kapaklari hic duzgun kapatamiyorumYaz domates inden konserve yaptım ben. Kışın güzel oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?