Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Herkese iyi hafta sonları. En rahat haftasonu girebiliyorum ben.bir sürü alıntı yapmıştım hepsi gitti malesef
zadegan sana çok yakinim ve yetişmek istiyorum. Ama kahvaltim fazlaydi
menü tereyağı. Bal.3 çatal cokokrem. Ekmek. 2 zeytin. Ihlamur. Ekmek birax fazla oldu ama kahvaltıda bi şey olmaz degil mi

Kizlar uyku saatlerinizi okudum benimkini yazsam inanamazsiniz.en erken 12 en gec 2 gecede 3 kere kalkmak garanti.sabah kalkis 7 ve gun boyu sersemlik benimle.cocuklar buyuyo ama genede uykuda duzene giremedik kucuk yatmak bilmiyo.neysem uyku diyince cok dertleniyorum.
Dun yazicaktim ama niyeyse yazamadim.bugun 10 gunluk muharrem orucu basladi.ozellikle son 3 gun cok onemli oruc tutucak olanlara cok sevap var.
Gene gelir menumu yazarim hepibizi optum

Hicri yilbasimiz hayirlar getirsin canlar...

Biz bu hafta sonunu anne-kiz tatili olarak planladık...dün dedemiz ankaraya gitti kaldık bi başımıza... Güya akşam film izleyip 11de yattik ama sabah yine uyandım..hamurlari yoğurup küçük cadinin uyanmasini bekledim...sonra pogacalar kurabiyeler falan yaptık...tiyatroya oradan sahile gittik...kizkulesi manzaralı şipşak piknik yaptık... Bolca yürüdük ve eve geldik.. Şimdi bıldırcınım namazını kılıyor sonra dışarda yemek için cikicaz öyle buyurdu... İstanbulda sanki yaz havası bugün bize torpil yapıldı sanırım :) nasıl iyi geldi bugün :) hatta sahilde biz eğlenirken (aslında acaip sesler çıkarıp kıkırdıyorduk :) ) bi adam resimlerimizi çekmiş kızım söyleyince gördüm tabi şoktan sonra gittim sordum...fotoğraf sanatcisiymis sergi davetiyesini falan verdi..bizi de cok etkileyici bulmuş... Tabi fotoğrafları sildirdim... Özür diledi ama yinede çok acaip oldum.. Hem hoşuma gitti güzel enerji yaymisiz demek ki hem de bu kadar dikkat çekmiş olmak çok rahatsız etti...tabi izinsiz çekilen resimlere söylenecek çok şey var... Garipti... Ama yine de guzeeeel bir gün

Evet gerçekten güzel bir gün olmuş adınıza çok sevindim canım..
Bugün bize de gün erken başladı.. Sabah kızımın kursu benim toplantım, öğle evde güzel bir yemek ve film keyfi ailecek..
Şimdi biz çıkıyoruz dışarı, gezme zamanı..

ohhhh ne guzel herkez gezmis eglenmis imrendim valla aksine bizim burda da firtinalar kiyametler kopuyor.Seldomcum kizinla arandaki ilisiye bayildim.Allah daim etsin.hic bozmasin İnsaAllah.
Bi de sey sorcam yaa hepiniz calisiyor musunuz ? Bi ben miyim evde oturan :)

Büyüdükçe sen de o keyfi yaşayacaksın... Kız annesi olmak büyük keyif :) akrep ve ambucan dışında herkes perişan anne canım ya ben öğretmenim... Mesleğime hayranım ama bu performansla çalışarak bir de anne olmak çok zor...kızımın hakkına giriyormusum gibi geliyor.. Amaaaan mız mız mız işte :)

Menü yazayim :/

Sabah : tost makinesinde patates ne denir bilemedim :)
Domates biber
Yeşilçay
1 dlm ekmek

öğle : 2 ev pogacasi
1 büyük ayran
bienale avuç ballı fıstık

ara : yarım muz
1 bardak süt

akşam 1/2 kıymalı pide
1 light kola ( sanırım bir yıldır icmemistim hafifletici sebep :) )
3 elma dlm patates

bol yürüyüş ama su çok az hep dışarda olunca :/ wc korkusu yüzünden

duydugum kadariyla butun calisan annelerin vicdan azabi cocuklarina yeteri kadar vakit ayiramadiklarini dusunmeleri ama sizler cocuklariniz icin calisiyorsunuz ve emin ol seldomcum butun gun kizindan uzak olmanin vicdan azabiyla kizinla gecirdigin dolu dolu vakitleri evde oturan anne belki senin kadar dolduramiyorum.cumleyi toparlayamadim galiba ama ozetle calisan anne olmak cokk zor ben gunde kendime 5-6 saat ariyabilirim belki ama calisan anne icin bu cok uzak. ama onemli olan da zoru basarmak degil midir kolay olani herkez yapabilir
sinir ogretmeni misin yoksa brans mi :)

Menum;
Sabah; 1 tabak kapuska (evet sabah sabah kapuska :) ama sabahlari kahvalti yerine yemek turi seyler yemek daha hosuma gidiyor :) )

Oglen; 1 tabak yogurtlu makarna

Aksam; 1 porsiyon pirasali borek ve ayran

Toplam 1100 kaloriden biraz az

Ve bugun spor yapmadim yarin İnsaAllah

-zadegan ben menemwnu basit diye hic dusunmefim.tek dusyndygum lezzetli olması. O ne guzel sey oyle yaaaa...hafif de acili olunca missss.abi domates mevsimi degil bir de ekmeksiz yenmiyor
-seldom kizina bence guzel vakit ayiriyorsun...keske hepimiz senin gibi olabilsek
-ambu o nasil uyku vakti oyle.gece 10-02 arasinda kortizon hormonu salgilaniyor ve o saatletdeki uyku kiymetli.neden o kadar gec yatiyo seninkiler gunduz uykusu tv . Vb. Benimkilerde daha tam cozemefim.tv belki.gece gec uyuyunce kreste 2saat falan uyuyo diye dusunuyorum

Dun dsari cikarken giyebilecegim pardesu bulmakta zorlandim.hepsi dar oluyorlar.son aldigimn rengi de pembe oldugu icin her kiyafetle giyemiyorum.cok acil kilo vermem lazim.bir musibet bin nadihattan iyiymis.netseyse disari cikamayaktim.kislik mantomu bulup onu giydim.

Sabah kahvaltim ; 4 ince krep (odul verdim kendime cokkk lezzetliydi valla :)) 1 ince dilim kizarmis yumurtali ekmek ve domates
Toplam 475 kalori oldu

Sabah
Mantar kavurma 4-5yk
1.5yumurta
1kase tarhana corba

Ara.3ceviz.yesil kahve.caaaaay
Yesil kahveyi markette girunce aldim bi bu kaldı deniyim dedim. Bana tadi kotu gelmedi icilir yani(.neyin tadi kotu geliyo ki bana)
Istahimi kapatti mi...hayir.

Dun anladim ki istedigim kiyafetleri giyememek benu motive efiyor.son 2belki de 3haftafir ayni pantolonu giyiyorum.likrali ve belinde dugme haricinde 2tane kanca var.dugmenin patlama ihtimali yok, yuksek belli bir de.bundan sonra o pantolon disinda badka şeyler de giyicem.en axindan haftada 1gun guzel giyinme gunu yapicam kendime.gecen donem gorevlenfirmeletim arasinda bir kac tane sunum oluyordu. E onca insanin karşısına cikacaksin herkes sana bakacak isine ozenmissin ama kiyafetine ozenmesen olmuyor.demek ki gecen donem daha fazla kiyafet deneyip cikartiyirdum bu da beni motive ediyordu.
Bundan sonra haftada 1gun daha ozenli giyinecegim insallah.duyurulur

Zadegan I am an English teacher :)

Ambu cidden o kadar uykusuzluga nasıl dayaniyorsun??? Erkek çocuk çok daha zordur sanırım allah yardım etsin inşallah

hedef sabah sabah mantar çorba :) kahvaltıda bunlar varsa akşam ne yiyeceksin... Ben de giyime çok düşkündüm, eşimden sonra bi koyvermislik kaldı bende de... Ama kızım çok mutlu oluyor şık olunca :) farkındayım herşeyi onun için yapıyorum :) ben kilo hedefi koyup giysi alıyorum iyi oluyor... Dün 40 beden pantolon aldım :) ama üst hâlâ 44-46 ben de etek giymeye giymeye unuttum hanım hanımcık olmayı... Hatirlasam iyi olacak

İnternetsizlikden dolayi yazamadim maalesef . kilomu giremedim diye uzulmustum ama zaten daha listeye girememisim :) :)

Ben maalesef persembe ve cuma tartilamiyorum cunku evde olamiyorum :)

Ben carsamba tartilip yazayim benim ki carsambadan carsambaya olsun :)
Gecen carsamba kilom : 65.2

Vermeye devam ...
Herkese başarılar

evet ben d giyime bayaaa duskunum beni de kilo verirken en cok motive eden kiyafetlerimin icine girememek olmustu ve dogumdan sonra eski kiloma yaklasana kadar 1 sene boyunca hic alisveris yapmadim simdi cok sukur kiyafetlerimin icine girebiliyorum ama 5-6 kilo fazlam oldugu icin yakismiyor elbiseler
seldom ben de senin tam tersi bi fizike sahibim ustum 38 kalcalar 40 hatta 42 bile sayilir.o da seyden sanirim sezaryen dogumdan sonra insanin karsi pismaniyeye donuyor olan varsa bilir karnimi toplamak icin 1 sene boyunca karin gobek egzersizleri yaptim alt tarafi onemsemedim.annaaaaammm bi baktim ust tamam ince sayilir ama alt allah selametlik olmus simdi de kosu yuruyus falan yapiyorum ki altla ust dengelensin

Bugun spor olarak 5.6 km kostum yurudum

Oglen.1kepçe ispanak yemegi.
3kepçe lshana yemeği.
1kepce corba
5yk yoğurt
3ceviz
....
Ekmeksiz anca doydum

Seldom haklisin ama kotu bisi degildi yediklerimaksama da et kavurma yapicam.lahana veya salata da yerim herhalde.karatay moduna gectim

ekmegi tamamen cikarmak cok zorr ozellikle ekmeksiz bir pazar kahvaltisi dusunemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…