Evet gerçekten güzel bir gün olmuş adınıza çok sevindim canım..Hicri yilbasimiz hayirlar getirsin canlar...
Biz bu hafta sonunu anne-kiz tatili olarak planladık...dün dedemiz ankaraya gitti kaldık bi başımıza... Güya akşam film izleyip 11de yattik ama sabah yine uyandım..hamurlari yoğurup küçük cadinin uyanmasini bekledim...sonra pogacalar kurabiyeler falan yaptık...tiyatroya oradan sahile gittik...kizkulesi manzaralı şipşak piknik yaptık... Bolca yürüdük ve eve geldik.. Şimdi bıldırcınım namazını kılıyor sonra dışarda yemek için cikicaz öyle buyurdu... İstanbulda sanki yaz havası bugün bize torpil yapıldı sanırım :) nasıl iyi geldi bugün :) hatta sahilde biz eğlenirken (aslında acaip sesler çıkarıp kıkırdıyorduk :) ) bi adam resimlerimizi çekmiş kızım söyleyince gördüm tabi şoktan sonra gittim sordum...fotoğraf sanatcisiymis sergi davetiyesini falan verdi..bizi de cok etkileyici bulmuş... Tabi fotoğrafları sildirdim... Özür diledi ama yinede çok acaip oldum.. Hem hoşuma gitti güzel enerji yaymisiz demek ki hem de bu kadar dikkat çekmiş olmak çok rahatsız etti...tabi izinsiz çekilen resimlere söylenecek çok şey var... Garipti... Ama yine de guzeeeel bir gün
ohhhh ne guzel herkez gezmis eglenmis imrendim valla aksine bizim burda da firtinalar kiyametler kopuyor.Seldomcum kizinla arandaki ilisiye bayildim.Allah daim etsin.hic bozmasin İnsaAllah.
Bi de sey sorcam yaa hepiniz calisiyor musunuz ? Bi ben miyim evde oturan :)
duydugum kadariyla butun calisan annelerin vicdan azabi cocuklarina yeteri kadar vakit ayiramadiklarini dusunmeleri ama sizler cocuklariniz icin calisiyorsunuz ve emin ol seldomcum butun gun kizindan uzak olmanin vicdan azabiyla kizinla gecirdigin dolu dolu vakitleri evde oturan anne belki senin kadar dolduramiyorum.cumleyi toparlayamadim galiba ama ozetle calisan anne olmak cokk zor ben gunde kendime 5-6 saat ariyabilirim belki ama calisan anne icin bu cok uzak. ama onemli olan da zoru basarmak degil midir kolay olani herkez yapabilirBüyüdükçe sen de o keyfi yaşayacaksın... Kız annesi olmak büyük keyif :) akrep ve ambucan dışında herkes perişan anne canım yaben öğretmenim... Mesleğime hayranım ama bu performansla çalışarak bir de anne olmak çok zor...kızımın hakkına giriyormusum gibi geliyor.. Amaaaan mız mız mız işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?