İyi de kuzu sana dedim ya, paylaşımlarını çoğalttığnı göreyim önce sonra listedesin diye.. O yüzden bu hafta senin deneme haftan güzellik, görelim bakalım paylaşımların ne kadar olucakya kızlarr
benim adımı listeye eklememişsiniz amaaaaaaa
şimdiden 1 kilo vrmişim acayip sevindim ama
birden enerjim düşüverdiii
Allah kabul etsin canım..Anca gelebildim.simdi ben bisey itiraf edicem onceden bos vaktim olup nete girdigimde siteye. gelip msj yaziyodum.simdi oglumun tabletinde bir ciftlik oyunu var.oturunca elime alip en az 15 dak. hayvanlara bakip bahceyi ekiyorum oyuzden biraz az gelir oldum.ama cok acayip bisey devamli bakasim geliyo.
Gelelim menuye
sahur kepekli kasarli tost,bir dilim ekmek ustu peynir, yarim nar
Iftar bir tabak mercinek corbasi,iki buyuk kase kisir
birazdan nescafe
hareket ev isi baska biseye vakit yok malesef
Bugün Allah kısmet ederse oruca niyetlendim... Sahurda bişi yemedim bir bardak su içip yattım..
Kızımı okula bırakıp geldim..
Gelirken yol üstü uzun bir yürüyüş yolu ile park var tam cadde kenarına yakın değişik birini gördüm oturuyordu elinde içki şişesi olduğunuda bana bakaraktan tepesine diktiğinde anladım tabi o hareket tüm şrtellerimin atmasına yol açtı, dedim şuna bi tekme atiim, hep okullu çocukların yolu düşünün yanii sonra dedim ne uğraşıcam hemen polisi aradım ihbar ettim..
Aynı kişiyi cumartesi kurs dönüşüde görmüştümm o zaman farklı giyinmişti sanki evsizler gibi bugün resmen kılık değiştirmiş bööle entel takılmış saç kısalmış jöleli gözde minik gözlükler ama ben tanıdım.. Tam da resmi dairenin karşısına konuçlanmış.. Bu mübarek günlerde Rabbim islah eylesin..
ekmegi tamamen cikarmak cok zorr ozellikle ekmeksiz bir pazar kahvaltisi dusunemiyorum
nereye kadar ekmeksiz dururup diyip menüme koyduğum 1 dilim ekmek bana yetmiyor, daha fazlasını yiyesim geliyor hep. ben de 1 dilim ekmek yerine 1 kase çorba içiyorum. biraz çorba yapmaya erinen biriyim de daha doğrusu pek vaktim de olmuyor. genelde diyetteyken kendime sebze yapıyorum çocuklar istiyo diye hamur işi de yapıyorum 2 kap, sebze yemeğim evde varken et-tavuk gibi şeyler pişriyorum aslında günde 2 çeşit yemek pişiriyorum bundan sonra çorba pişirmek için de gayret ederim artık.Bence de ekmeksiz asla :)
beslenme tarzın hiç yabancı gelmedi, işte tam da bu tarz kilo aldırıyor. valla bu şekilde bir menüde nefsine hakim olup 1 tabak makarnayla yetinebilirsen helel olsun sana.dün çok yoğungün geçirdik kızımla beraber akşam üzeride oğlumla eşim katıldı yorulduk geldik
menüm cumartesi
sabah tarhana çorbası.2 dilim ekmek.çay
öğle tost.çay
akşam 1 tabak mantı önceden olsa 3 tabak olurdu
pazar menü
güzel bi kahvaltı yaptık ailecek ama fazla kaçırmadım
3 sucuk.1 avuç içi kadar omlet.2 dilim ekmek.3 siyah 3 yeşil zeytin az peynir.1 domates
öğle yine tost yemişim.çay
akşam makarna ve salata yerim heralde
bu gün evdeyim makarna yapıyoruz ailecek .şimdi hamurumuz dinleniyor ilk defa yapıyorum bakalım becerebilecekmiyim
ev yapımı makrnayı çok seviyorum .köy yumurtası ve köy sütü zeytinyağıyla yaptık
sabahta 4 kilo kornişon turşusu kurdum
ammaaaaan ambu bilgisayar oyununa sarmış. ben de bir ara faceten oynuyrdum hastalık oluyor. önce çilek patlıcandan başladık sonra daha süslü püslü bitkilere daha pahalı hayvanlara metrak salıyosun. vayyy ayşenin 10 tane keçisi var neden benim yok. vay o peysaj düzenlemesi yapmış neden ben de yapmiiim. tabi para lazım. sonra daha pahalı bir çiftlik evi ve daha büyük bir çiftlik alıyorsun. en iş asfalt yol yapımına geldi baktım çiftlik çiftlikliklten çıktı orda da kentleşme başladı buraktı oyunu. ama oynasam tekrar hastası olurum. Candy crash saga ya hiç dalmayın sakın o da beter bişey. bi de twiter açmıştım ona bile bağımlı olmuştum daha fazla beğeni daha fazla takipçi toplamak için uğraşıp duruyorsun. şimdi hiç biriyle uğraşmıyorum oooooh kafam rahat. bence bir an önce kurtul bvundan veya ölçülü kullan.Anca gelebildim.simdi ben bisey itiraf edicem onceden bos vaktim olup nete girdigimde siteye. gelip msj yaziyodum.simdi oglumun tabletinde bir ciftlik oyunu var.oturunca elime alip en az 15 dak. hayvanlara bakip bahceyi ekiyorum oyuzden biraz az gelir oldum.ama cok acayip bisey devamli bakasim geliyo.
Gelelim menuye
sahur kepekli kasarli tost,bir dilim ekmek ustu peynir, yarim nar
Iftar bir tabak mercinek corbasi,iki buyuk kase kisir
birazdan nescafe
hareket ev isi baska biseye vakit yok malesef
ben de dün tarhana yedim. 197 kalori biraz çok geldi. nasıl bir kase acaba 250 ml belki de. paça çorba 210 kalori yazıyordu hadi o yağlı ve etli ama tarhanada o kalori biraz mantıksız geldi bana da.aslinda 1 paket de tutku yiyecektim ama 1 pakette 600 kusur kalori varmis vazgectim :)
bi de kizlar yaa bi kase tarhana corbasinda 197 kalori olabilir mi ??
Hiç sorma canım ben de yeni gelişme olarak candy crash oyununa başladım ve üstelik telefonumda da var ama henüz işlerimi aksatacak kadar çılgın değilim sadece sinir harbi durumlarında işe yarıyor iyi geliyor, yemeye sarmaktansa tabii can kalmayınca yine yemeye sarıyosun o ayrıgünaydın 2. takımın çıtırları
nereye kadar ekmeksiz dururup diyip menüme koyduğum 1 dilim ekmek bana yetmiyor, daha fazlasını yiyesim geliyor hep. ben de 1 dilim ekmek yerine 1 kase çorba içiyorum. biraz çorba yapmaya erinen biriyim de daha doğrusu pek vaktim de olmuyor. genelde diyetteyken kendime sebze yapıyorum çocuklar istiyo diye hamur işi de yapıyorum 2 kap, sebze yemeğim evde varken et-tavuk gibi şeyler pişriyorum aslında günde 2 çeşit yemek pişiriyorum bundan sonra çorba pişirmek için de gayret ederim artık.
beslenme tarzın hiç yabancı gelmedi, işte tam da bu tarz kilo aldırıyor. valla bu şekilde bir menüde nefsine hakim olup 1 tabak makarnayla yetinebilirsen helel olsun sana.
[
ammaaaaan ambu bilgisayar oyununa sarmış. ben de bir ara faceten oynuyrdum hastalık oluyor. önce çilek patlıcandan başladık sonra daha süslü püslü bitkilere daha pahalı hayvanlara metrak salıyosun. vayyy ayşenin 10 tane keçisi var neden benim yok. vay o peysaj düzenlemesi yapmış neden ben de yapmiiim. tabi para lazım. sonra daha pahalı bir çiftlik evi ve daha büyük bir çiftlik alıyorsun. en iş asfalt yol yapımına geldi baktım çiftlik çiftlikliklten çıktı orda da kentleşme başladı buraktı oyunu. ama oynasam tekrar hastası olurum. Candy crash saga ya hiç dalmayın sakın o da beter bişey. bi de twiter açmıştım ona bile bağımlı olmuştum daha fazla beğeni daha fazla takipçi toplamak için uğraşıp duruyorsun. şimdi hiç biriyle uğraşmıyorum oooooh kafam rahat. bence bir an önce kurtul bvundan veya ölçülü kullan.
ben de dün tarhana yedim. 197 kalori biraz çok geldi. nasıl bir kase acaba 250 ml belki de. paça çorba 210 kalori yazıyordu hadi o yağlı ve etli ama tarhanada o kalori biraz mantıksız geldi bana da.
Allah kabul etsin canım..
İyi de kuzu sana dedim ya, paylaşımlarını çoğalttığnı göreyim önce sonra listedesin diye.. O yüzden bu hafta senin deneme haftan güzellik, görelim bakalım paylaşımların ne kadar olucak
Kızlar beni de kıyafetler motive eder, özellikle kilo verince kıyafet seçenekleri çoğalınca daha bi güzel olur.. Kşlıklarımı çıkarırken acaip gaza gelicem sanırım
aslinda 1 paket de tutku yiyecektim ama 1 pakette 600 kusur kalori varmis vazgectim :)
bi de kizlar yaa bi kase tarhana corbasinda 197 kalori olabilir mi ??
Dün akşam 6 sonrası yemedim.. Perşembe ve cumartesi bozmuştum niyeti ve yemiştim tabi sözde bozulmuş oldu ve 2 günlük orucu boyladım ( bozarsam oruç tutucam demiştim) benim yememem için güzel ve bağlayıcı bir neden..dün akşam: tarhana çorba, et kavurma, 2 kepçe lahana yemeği, 2 kaşık yoğurt, 3 ceviz
sahur: 1 kase tarhana çorba, 2 haş. yumurta, yarım dilim eski kaşar, 1 tk omega 3, 1 tk üzüm çkeirdeği tozu
Bugün Allah kısmet ederse oruca niyetlendim... Sahurda bişi yemedim bir bardak su içip yattım..
Kızımı okula bırakıp geldim..
Gelirken yol üstü uzun bir yürüyüş yolu ile park var tam cadde kenarına yakın değişik birini gördüm oturuyordu elinde içki şişesi olduğunuda bana bakaraktan tepesine diktiğinde anladım tabi o hareket tüm şrtellerimin atmasına yol açtı, dedim şuna bi tekme atiim, hep okullu çocukların yolu düşünün yanii sonra dedim ne uğraşıcam hemen polisi aradım ihbar ettim..
Aynı kişiyi cumartesi kurs dönüşüde görmüştümm o zaman farklı giyinmişti sanki evsizler gibi bugün resmen kılık değiştirmiş bööle entel takılmış saç kısalmış jöleli gözde minik gözlükler ama ben tanıdım.. Tam da resmi dairenin karşısına konuçlanmış.. Bu mübarek günlerde Rabbim islah eylesin..
ya geçen gün ben de okulun dışında ama hemen demir kapının yanında bir çocuk bankta ayılıp bayılıyor kendinde değil, öğrenciler servise çıkarken gördüm, güvenliğe söyledim 'o bişey çekmiş kendinde değil' dedi, e polisi arayın gelip alsınlar bu kadar çocuğun içinde durmasın dedim, ne dese beğenirsin, 'şimdi ararsam yarın birgün kapıya dayanırsa ne olacak ben rızkımın peşindeyim ne uğraşcam onunla bununla, istiyorsanız siz arayın!!' ay bir tepem attı hemen aradım 155i geldiler ambulansla alıp gittiler...tabi idareye de söylesem mi söylemesem mi tereddütteyim, güvenlik zorda kalsın istemem tabi ama bu kadar vurdumduymazlık da beni deli ediyor...ve amiyane tabirle böyleleri erkeğim diye de dolanıyor ortalıkta!! Allah ıslah etsin herkesi inşallah
ben oruç tutamıyorum bu ara ilaçlarım nedeniyle ama az kaldı sonra yine uzuuuuuun bir oruç süreci planlıyorum... çok güzel olmuştu geçen yıl...ruhen de terbiye ediyor insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?