Hiç sorma canım ben de yeni gelişme olarak candy crash oyununa başladım ve üstelik telefonumda da var ama henüz işlerimi aksatacak kadar çılgın değilim sadece sinir harbi durumlarında işe yarıyor iyi geliyor, yemeye sarmaktansa tabii can kalmayınca yine yemeye sarıyosun o ayrı
Kalori sayımı bana saçma geliyor ya bir ara yaptım sonra alakasız buldum bendeki ölçüler programdaki ölçüler, sonra dedim soframdan uzak dursun ayarlar hesaplar bıraktım ama yapan arkadaşlar varkizlar siz.kalori sayimini hangi programdn yapiyorsunuz?
Bu haftada benim yüzüme sonuncu olursunuz diyosun yaniitamam anlaşıldıı.cuma günü hazır sonuncu olmuşken benide ekleseydin fena olmazdı
en iyi motive şekli bencede
tarhana çorbasının kalorisini bende çok merak ettim şimdi
en çok içeceğim çorbadır kendisi
10 klo kuru 7 kilo yaş tarhanam var inşallah azdır kalorisi
günaydın 2. takımın çıtırları
beslenme tarzın hiç yabancı gelmedi, işte tam da bu tarz kilo aldırıyor. valla bu şekilde bir menüde nefsine hakim olup 1 tabak makarnayla yetinebilirsen helel olsun sana.
Kaloriye takılı kalmayın arkadaşlar, siz şekerden ve hazır gıdalardan uzak durun..
Kışın miss gibi tarhan içilir tabii...
Bu haftada benim yüzüme sonuncu olursunuz diyosun yanii
Kaloriye takılı kalmayın arkadaşlar, siz şekerden ve hazır gıdalardan uzak durun..
Kışın miss gibi tarhan içilir tabii...
Canım akşamları en geç 7 sonrası yeme...doğru diyorsun . önceden yazdıklarımın 4-5 katını yiyordum
birdn değiştirmek istemiyorum .önceden çok yaptım acayip azalttım .b iraz kilo verinceeski sisteme dönüp daha çok aldım
şimdilik porsiyonları azaltayım diyorum sişzce nasıl olur
2 günde 1 kilo vermişim bu gün tartılmadım cuamya kadar bakmıycam kiloma
akşam 1.5 tabak makarna yedim
Kuzum porsiyonu abartmadan yanında slatası yoğurdu turşusuyla yersin mis gibi.. İstersen sende takıl bana akşamları 6 sonrası yemeyelim bişii ama kesinn söz ver yememek için kendine büyük söz yaniii..oo sevindim bu habereee
utanarak yazıyorum ama öyle olacak gibi gözüküyoo
tarhana içebiliriz yani
ev makarnası için ne diyosun akrepçiim
Hiç sorma canım ben de yeni gelişme olarak candy crash oyununa başladım ve üstelik telefonumda da var ama henüz işlerimi aksatacak kadar çılgın değilim sadece sinir harbi durumlarında işe yarıyor iyi geliyor, yemeye sarmaktansa tabii can kalmayınca yine yemeye sarıyosun o ayrı
kizlar siz.kalori sayimini hangi programdn yapiyorsunuz?
diyetkolik, fittingo bu programlardan.bugun okul var yine gunum felc kizim da sabah evi bi dagitmis cekmeceler falan heryerde onlari toplayim e supurme gunu bugun 3 gundur supurmuyorum kizi hazirlayip halasina biralacagim daha arada bi derede bulursam kahvalti yapacagim kosmaya firsat bulurum umarim.Bi de gorumcem kizi erken getir de banyo yaptirayim dedi Allahtan banyo yaptirmaktan yirttim
hiç bana dün(!) çok iyi gittin falan demiyosunBu haftada benim yüzüme sonuncu olursunuz diyosun yaniicanım mesele sıra değil bir de seni püsküüte sorucam durumunu tabi önce ikna olmam lazımdı son bir kaç gündür iyi gidiyosun
ben de cumaya kadar tartılmicam bakem. hadi hayırlısıdoğru diyorsun . önceden yazdıklarımın 4-5 katını yiyordum
birdn değiştirmek istemiyorum .önceden çok yaptım acayip azalttım .b iraz kilo verinceeski sisteme dönüp daha çok aldım
şimdilik porsiyonları azaltayım diyorum sişzce nasıl olur
2 günde 1 kilo vermişim bu gün tartılmadım cuamya kadar bakmıycam kiloma
akşam 1.5 tabak makarna yedim
Kuzum porsiyonu abartmadan yanında slatası yoğurdu turşusuyla yersin mis gibi.. İstersen sende takıl bana akşamları 6 sonrası yemeyelim bişii ama kesinn söz ver yememek için kendine büyük söz yaniii..
Canımmm 8 çok geç bence... Zaten saatlerde alındı geriye iyice geç olur.. Bence sende katıl bize (ayy sanki kraker katıldı) akşam 6 sonrası yeme bak gör nasıl gidiyor kilolar.. Hem gündüz ne o öyle kalori hesabı felan da yapmazsın ohh misss diyet listesiz kendi normal has menülerinle kilo gider ne güzel kuzu..telefonun saatini ileri alıyorsun yeni bir canın oluyor :)))) tabi saati normale döndürdüğünde eskisinin acısını çıkartıp süreyi uzatıyor öyle bişey oluyordu...psikopat olur insan valla. Çocuklar cep telefonumu rahat bıraksınlar oyun yok telefonumda.
diyetkolik, fittingo bu programlardan.
maşallah ne iyi gelin görümcesiniz. biz hep çekirdek aile olduk aile yanı yakını pek bilmiyoruz benim 4 numaralı kardeşime öyle birşey oldu ki remen kader bunu küçük bir ilçede kayınvalidesinin üst katına oturttu. tamam onların beklentileri de fazla olabilir ama kayınvalide çok da verici. kardeşime misafir geleceğinde pasta mı yapsak börek mi telaşına giriyorlar, ne bileyim kadın süt alıp kendine yoğurt mayalarken kardeşimin yoğurdunu da yapıyor ama benim kardeş vayyyyyyyy ne karışıyo ben kendi yoğurdumu kendim yaparım kendi misafirimi kendim ağırlarım diye kızıyor. yoğurt yapmak kıymete bindi valla. şimdi sen halası erken getir banyo yaptırayım dedi diyince geldi aklıma çoğu gelin özellikle kayınvalidesine banyo konusunda güvenmez bi de karışıyor diye rahatsız olur.maşallah görümcene de sana da.
hiç bana dün(!) çok iyi gittin falan demiyosun
ben de cumaya kadar tartılmicam bakem. hadi hayırlısı
ya 6 çok erken bana. 7 bile erken. şimdilik 8 desem iyi benim için.
az önce ayça kaya diyordu 2 grup insana aynı kaloriyi vermişler . ilk gruba kalorinin yarısını sabah yedirmişler diğer gruba da akşam yedirmişler. ilk grup %50 daha fazla kilo vermiş
Canım maşallah yaa.. Ne güzel böyle aile içi olumlu haberler bizleri de sevindiriyor hamdolsun ne mutlu sana..hedefcim evet bi cok gelinden duyuyorum bunlari.benim gorumcem de yogurt mayalayip yollar yemek yapip yollar.hatta kizimin kiyafetlerinin 5 te 1 i falan gorumcemdedir.sampuaninin yarisi ordadir ama aksine bunlar hosuma gidiyor.isim ciksa kizimi nereye biraksam diye dusunmeme gerek bile kalmiyor.Allah gorumcemden razi olsun cok iyi bir kadindir.bana yemek yapmayi o ogretti zaten.iliskimiz cok iyi cok sukur ama bunda gorumcemin payi buyuk.bana hic gorumcelik yapmadi.ablalik yapti 3 gorumcem var bie araya geldiklerinde beni hic ayirmadilar ictem davrandiklari icin ben de yardimlari isime karismak olarak anlamiyorum.bu isler karsilikli belki kiskardesinin kayinvalidesinin laf sokmalari falan vardir ondan yanlis anliyordur hedefcim :)
Koşuyorsan kas dokun artar tabii canım ama merak etme o direnç de kırılır..yaaa 6 sonrasi yememek bu kadar etkili miben de yemeyecegim 6 sonrasi bakalim ne olacak insallah faydasi olur bi de 1.5 haftadir haldue huldur kosuyorum yuruyorum hala ayni kilodayim vucudum dirence mi gevcti yoksa kas dokum arttigi icin mi tartida azalmiyorum yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?