ben de tam tersi akrepcim yaa kalori ben de hastalik oldu bir seyin kalorisine bakmadan yiyemiyorum bogazimdan gecmiyor elimde degil saatlerce ac kalsam yine de kalorisini bilmedigim seyi yiyemiyorum.Canımmm 8 çok geç bence... Zaten saatlerde alındı geriye iyice geç olur.. Bence sende katıl bize (ayy sanki kraker katıldı) akşam 6 sonrası yeme bak gör nasıl gidiyor kilolar.. Hem gündüz ne o öyle kalori hesabı felan da yapmazsın ohh misss diyet listesiz kendi normal has menülerinle kilo gider ne güzel kuzu..
Senin için yorum yapmadım çünkü seni esefle izliyorum kendime benzeterek, bize istikrar lazım kuzu ama yeni çözümler bularak ve umudunu kaybetmeyerek takımımn bel kemiğisin bu kesin..
Sen ne yaparsan yap bi kere kesin takip ediliyorsun güzelim arkanda iz bırakıyorsun daha ne olsun
ben de sana katiliyorum kaptan.aksam 6 sonrasi yemege STOPPP!!!!Koşuyorsan kas dokun artar tabii canım ama merak etme o direnç de kırılır..
Tatlım evet etkili olduğunu gözlerimle şahit oldum öyle 3-5 kilo değil verdiği..7o e dayanmıştı kilom diyor arkadaş, şimdi görseniz 50 küsürlü kilo ile ne kadar güzel görünüyor ve hiç sarkma kırışma olmadan..
Ayyy nolucak peki senin bu halin, ustalar ne zaman gideceklermişki..hihi çocuklar sınavda kötü öğretmen netlerde fink atıyoray bir susadım bir susadım ölcem susuzluktan bu aralar hiç su içemiyorum, okulda tadilat var her yer usta kaynıyor..ve ben huysuz öyle uluorta tuvalete gidemyorum zaten dışarda wc sorunum acaip... sırf ihtiyaç olmasın diye su içmiyorum ki suyla çalışan bir makineyim ben
Ambu olmuyor böyle amaaaaa......Anammm oku oku bitmedi.simdi az ve oz yaziyimki oyuna vakit kalsin :) saka yaptim kizmayin sakin.ama gercektede yazicak pek biseyim yok.
Sahur iki dilim ekmek peynir ve kisir
iftar corba ve kisir(hep kisir yiyosun demeyin canim cok istiyodu dun kendime fazlaca yaptimki uc gun yiyim diye)
Aksam 7 de balik
bugunluk bu kadar
Bilmem ama insulin direncine benziyor bu halin.....Benim oruç yalan oldu kızlar.. Elim kolum kenetlendi kaldı, birde titreme geldi bana buraya yazdıktan 20 dk sonra.. Benimki bayağı telaşlandı hemen koşturdu mutfağa kan şekerin düştü diye, bende dedim niyetliyim ama sesim zor çıkıyor, sinirlendi söylendi dudu sen hastalanıyosun böyle olurmu diye hemen zorla bişiler içirdi bişeyler hazırlamış masaya yedim artık.. Tabi hızla düzeldim, kalktım dolma ve lahana sarma yaptım pişiyor şimdi..
İşte ben bööle çok tutmak isterim ama tutamam oruç.. Kan şekerim düşüyor ve Ramazan ayında çok dua ederim tutarken, kaç kere hastanelik olmuşumdur ama o manevi hazzı yakalayınca tutmadan edemiyorum o ayda Rabbim kabul eder inş. cumlemizin ibadetini..
geçmiş olsun.zadegan a katılıyorum daha önceden de söyledim insülin direnci bu. e şeker hastası değilsen neyin nesi bu ya? gidiyosun dahiliye veya endokrin bölümüne aç karna insülinine bakacaklar o kadar. kilo vermek için değil sağlığın için yap bunu ihmal etme. eskiden pat diye şeker hastalığı teşhisi koyuyorlardı artıkın daha gelişmiş testler var şeker metabolizman bozulduğunda bunu tespit edebiliyorlar. karataydan biliyorsun bunları. ama ihmal ediyorsunBenim oruç yalan oldu kızlar.. Elim kolum kenetlendi kaldı, birde titreme geldi bana buraya yazdıktan 20 dk sonra.. Benimki bayağı telaşlandı hemen koşturdu mutfağa kan şekerin düştü diye, bende dedim niyetliyim ama sesim zor çıkıyor, sinirlendi söylendi dudu sen hastalanıyosun böyle olurmu diye hemen zorla bişiler içirdi bişeyler hazırlamış masaya yedim artık.. Tabi hızla düzeldim, kalktım dolma ve lahana sarma yaptım pişiyor şimdi..
İşte ben bööle çok tutmak isterim ama tutamam oruç.. Kan şekerim düşüyor ve Ramazan ayında çok dua ederim tutarken, kaç kere hastanelik olmuşumdur ama o manevi hazzı yakalayınca tutmadan edemiyorum o ayda Rabbim kabul eder inş. cumlemizin ibadetini..
bence öğrencilerin çok memnundur bu öğretmen tipindenhihi çocuklar sınavda kötü öğretmen netlerde fink atıyoray bir susadım bir susadım ölcem susuzluktan bu aralar hiç su içemiyorum, okulda tadilat var her yer usta kaynıyor..ve ben huysuz öyle uluorta tuvalete gidemyorum zaten dışarda wc sorunum acaip... sırf ihtiyaç olmasın diye su içmiyorum ki suyla çalışan bir makineyim ben
Benim oruç yalan oldu kızlar.. Elim kolum kenetlendi kaldı, birde titreme geldi bana buraya yazdıktan 20 dk sonra.. Benimki bayağı telaşlandı hemen koşturdu mutfağa kan şekerin düştü diye, bende dedim niyetliyim ama sesim zor çıkıyor, sinirlendi söylendi dudu sen hastalanıyosun böyle olurmu diye hemen zorla bişiler içirdi bişeyler hazırlamış masaya yedim artık.. Tabi hızla düzeldim, kalktım dolma ve lahana sarma yaptım pişiyor şimdi..
bebeği kime bırakıyorsun canımevet ben d giyime bayaaa duskunum beni de kilo verirken en cok motive eden kiyafetlerimin icine girememek olmustu ve dogumdan sonra eski kiloma yaklasana kadar 1 sene boyunca hic alisveris yapmadim simdi cok sukur kiyafetlerimin icine girebiliyorum ama 5-6 kilo fazlam oldugu icin yakismiyor elbiseler
seldom ben de senin tam tersi bi fizike sahibim ustum 38 kalcalar 40 hatta 42 bile sayilir.o da seyden sanirim sezaryen dogumdan sonra insanin karsi pismaniyeye donuyor olan varsa bilir karnimi toplamak icin 1 sene boyunca karin gobek egzersizleri yaptim alt tarafi onemsemedim.annaaaaammm bi baktim ust tamam ince sayilir ama alt allah selametlik olmus simdi de kosu yuruyus falan yapiyorum ki altla ust dengelensin
Bugun spor olarak 5.6 km kostum yurudum
bende varım canımKuzum porsiyonu abartmadan yanında slatası yoğurdu turşusuyla yersin mis gibi.. İstersen sende takıl bana akşamları 6 sonrası yemeyelim bişii ama kesinn söz ver yememek için kendine büyük söz yaniii..
dikatimi çeken menünde sebze yemeği yoğurt gibi şeyler yok ve sırf hamur işi ile doymaya çalışıyorsun. ha olmaz mı olur ama zor olur.taş gibi bir irade lazım bu menüyedünkü menüm
sabah 1dilimekmek .biraz peynir.3 siyah 2 yeşil zeytin
ara
şekersiz nescafe yanında nutellae
öğle
1 dilimekmek küçük kase çorba 1 küçükköfte
ara
1 mandalina
akşam
2 tabakmakarna bol salata
nutellayla 2. tabak makarna olmamışş
yavaş yavaş bırakıcam inşallah
başkalarına olan ihtiyacımı oğlum doğduğunda hissettim.ah şu kapı çalsa biri gelse bana yardım etse derdim. inanırmısınız kayınvalidemle altlı üstlü oturmayı bile düşündüm.sağolsun annem sık sık gelirdi kayınvalidemde fırsat buldukçahedefcim evet bi cok gelinden duyuyorum bunlari.benim gorumcem de yogurt mayalayip yollar yemek yapip yollar.hatta kizimin kiyafetlerinin 5 te 1 i falan gorumcemdedir.sampuaninin yarisi ordadir ama aksine bunlar hosuma gidiyor.isim ciksa kizimi nereye biraksam diye dusunmeme gerek bile kalmiyor.Allah gorumcemden razi olsun cok iyi bir kadindir.bana yemek yapmayi o ogretti zaten.iliskimiz cok iyi cok sukur ama bunda gorumcemin payi buyuk.bana hic gorumcelik yapmadi.ablalik yapti 3 gorumcem var bie araya geldiklerinde beni hic ayirmadilar ictem davrandiklari icin ben de yardimlari isime karismak olarak anlamiyorum.bu isler karsilikli belki kiskardesinin kayinvalidesinin laf sokmalari falan vardir ondan yanlis anliyordur hedefcim :)
darısı da bize kaptanımKoşuyorsan kas dokun artar tabii canım ama merak etme o direnç de kırılır..
Tatlım evet etkili olduğunu gözlerimle şahit oldum öyle 3-5 kilo değil verdiği..7o e dayanmıştı kilom diyor arkadaş, şimdi görseniz 50 küsürlü kilo ile ne kadar güzel görünüyor ve hiç sarkma kırışma olmadan..
ya ben senin yediklerini yesem hafta da bir kilo gider bendeGünaydın canlar... Madem yemeğimi yaptım menüyü yazabilirim :)
Sabah : 1 yumurta
2 ev pogacasi (ekmek kalmamis da size:) )
Öğle : 8 adet lahana sarma (çok çok çok minikler üçgen sardım)
Cacık bolca
ara : 10 siyah üzüm 1 mürdüm erigi
akşam : 1 kase çorba
8 adet lahana sarma
salata
başkalarına olan ihtiyacımı oğlum doğduğunda hissettim.ah şu kapı çalsa biri gelse bana yardım etse derdim. inanırmısınız kayınvalidemle altlı üstlü oturmayı bile düşündüm.sağolsun annem sık sık gelirdi kayınvalidemde fırsat buldukça
ve ben şükür ediyorum allaha iyiki ailemin olduğu şehirdeyim.hemn onların yanında oturuyorum canım sıkıldıkça ordayım hasta olsam oğluma onlar bakıyor
önemli olan hep iyi niyetli düşünmek karşındaki kötü de olsa zamanla yumuşuyor.
darısı da bize kaptanım
ya ben senin yediklerini yesem hafta da bir kilo gider bende
ben de diyet modundayım . cuma sabahı çok merak ediyorum.kızlar çok şükür ki diyet moduna geri döndüm mevsimlerdenromanın diyetine başladım sayılır daha alışverişini yapmadım ama az yemeğe başladım çok şükür
ben yarın tatili perşembeden itibaren menülerimi de yazmaya başlıcam
öpüyorum hepinizi iyi tatiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?