Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

ben de tam tersi akrepcim yaa kalori ben de hastalik oldu bir seyin kalorisine bakmadan yiyemiyorum bogazimdan gecmiyor elimde degil saatlerce ac kalsam yine de kalorisini bilmedigim seyi yiyemiyorum. ve bu durumdan rahatsizim hedef kiloma varamadan delirmesem insaAllah

ben de sana katiliyorum kaptan.aksam 6 sonrasi yemege STOPPP!!!!

Benim oruç yalan oldu kızlar.. Elim kolum kenetlendi kaldı, birde titreme geldi bana buraya yazdıktan 20 dk sonra.. Benimki bayağı telaşlandı hemen koşturdu mutfağa kan şekerin düştü diye, bende dedim niyetliyim ama sesim zor çıkıyor, sinirlendi söylendi dudu sen hastalanıyosun böyle olurmu diye hemen zorla bişiler içirdi bişeyler hazırlamış masaya yedim artık.. Tabi hızla düzeldim, kalktım dolma ve lahana sarma yaptım pişiyor şimdi..
İşte ben bööle çok tutmak isterim ama tutamam oruç.. Kan şekerim düşüyor ve Ramazan ayında çok dua ederim tutarken, kaç kere hastanelik olmuşumdur ama o manevi hazzı yakalayınca tutmadan edemiyorum o ayda Rabbim kabul eder inş. cumlemizin ibadetini..

hihi çocuklar sınavda kötü öğretmen netlerde fink atıyor ay bir susadım bir susadım ölcem susuzluktan bu aralar hiç su içemiyorum, okulda tadilat var her yer usta kaynıyor..ve ben huysuz öyle uluorta tuvalete gidemyorum zaten dışarda wc sorunum acaip... sırf ihtiyaç olmasın diye su içmiyorum ki suyla çalışan bir makineyim ben

Anammm oku oku bitmedi.simdi az ve oz yaziyimki oyuna vakit kalsin :) saka yaptim kizmayin sakin.ama gercektede yazicak pek biseyim yok.
Sahur iki dilim ekmek peynir ve kisir
iftar corba ve kisir(hep kisir yiyosun demeyin canim cok istiyodu dun kendime fazlaca yaptimki uc gun yiyim diye)
Aksam 7 de balik
bugunluk bu kadar

Ayyy nolucak peki senin bu halin, ustalar ne zaman gideceklermişki..

Ambu olmuyor böyle amaaaaa......

Bilmem ama insulin direncine benziyor bu halin.....

Günaydın canlar... Madem yemeğimi yaptım menüyü yazabilirim :)

Sabah : 1 yumurta
2 ev pogacasi (ekmek kalmamis da size:) )

Öğle : 8 adet lahana sarma (çok çok çok minikler üçgen sardım)
Cacık bolca

ara : 10 siyah üzüm 1 mürdüm erigi

akşam : 1 kase çorba
8 adet lahana sarma
salata

geçmiş olsun.zadegan a katılıyorum daha önceden de söyledim insülin direnci bu. e şeker hastası değilsen neyin nesi bu ya? gidiyosun dahiliye veya endokrin bölümüne aç karna insülinine bakacaklar o kadar. kilo vermek için değil sağlığın için yap bunu ihmal etme. eskiden pat diye şeker hastalığı teşhisi koyuyorlardı artıkın daha gelişmiş testler var şeker metabolizman bozulduğunda bunu tespit edebiliyorlar. karataydan biliyorsun bunları. ama ihmal ediyorsun
bence öğrencilerin çok memnundur bu öğretmen tipinden
ben de dün oruçluyken fark ettim ne kadar fuzuli lavaboya gittiğimi sabahki abdest akşama kadar dayandı valla
Evinin dışında wc kullanamayanlardan mısın yoksaa

dün iftar:ceviz,çoookça lor peyniri, 1 tbk et kavurma, 1 tbk lahana yemeği, fıstık, yarım çb tarçınlı süt

bol kalorili bir menüydü.canım tatlı çekti 1 tane şekerli sakızla atlatmaya çalıştım.
dün yoğurt yapmak için aldığım süt kesince ondan da mecburen peynir yaptım oysa nassı süt içmek istiyordum.

bu sabah:ceviz, lor peyniri, 2 yumurtadan omlet, 1 kuru incir, omega 3 , üzüm çekirdeği unu

dünkü menüm
sabah 1dilimekmek .biraz peynir.3 siyah 2 yeşil zeytin

ara
şekersiz nescafe yanında nutellae
öğle
1 dilimekmek küçük kase çorba 1 küçükköfte
ara
1 mandalina
akşam
2 tabakmakarna bol salata
nutellayla 2. tabak makarna olmamışş

yavaş yavaş bırakıcam inşallah

geçmiş olsun şekerr

ihmal etme doktora gözük
benim pek vaktim yok takılmaya
sabahtan beri yeşillkleri ufalıyorum

kerviz.ısırgan.maydanoz .nane.dereotu.reyhan vb. kuruttum bugün ufaladım ancak bitti çok oyaladı öğlene çocuklar eve geliyor hiç yemeğim yok yemek hazırlamaya gidiyorum
bayyyyy

bebeği kime bırakıyorsun canım

dikatimi çeken menünde sebze yemeği yoğurt gibi şeyler yok ve sırf hamur işi ile doymaya çalışıyorsun. ha olmaz mı olur ama zor olur.taş gibi bir irade lazım bu menüye

başkalarına olan ihtiyacımı oğlum doğduğunda hissettim.ah şu kapı çalsa biri gelse bana yardım etse derdim. inanırmısınız kayınvalidemle altlı üstlü oturmayı bile düşündüm.sağolsun annem sık sık gelirdi kayınvalidemde fırsat buldukça
ve ben şükür ediyorum allaha iyiki ailemin olduğu şehirdeyim.hemn onların yanında oturuyorum canım sıkıldıkça ordayım hasta olsam oğluma onlar bakıyor
önemli olan hep iyi niyetli düşünmek karşındaki kötü de olsa zamanla yumuşuyor.

darısı da bize kaptanım

ya ben senin yediklerini yesem hafta da bir kilo gider bende

kızlar çok şükür ki diyet moduna geri döndüm mevsimlerdenromanın diyetine başladım sayılır daha alışverişini yapmadım ama az yemeğe başladım çok şükür
ben yarın tatili perşembeden itibaren menülerimi de yazmaya başlıcam
öpüyorum hepinizi iyi tatiller

okumakta olduğum kitapta sevgi dilinden bahsediyordu. 5 sevgi dilini yıllar önce okumuştum şimdi tekrar hatırladım. eskiden neydi bilmiyorum ama çocuklar doğalı beri benim sevgi dilim 'hizmet davranışları' çocuklara sevgimi onların ihtiyaçlarını gidererek gösteriyorum etrafımdakilerden de hizmet bekliyorum. ahhhh birilerini çocuğuma 1 saatliğine baksa ahhhhk çocukları şöyle yarım günlüğüne birine bırakabilsem, kapım çalsa pasta börek değil 1 tabak kurufaslye veya ıspanak yemeği ile bir komşum gelse valla taze aşka yelken açmış gibi mutlu olurum (pasta börek de olur o da kabul).
bunları insan anca ailesi ile yaşayabiliyor...ailem yanımda olsa fazladan bşiyler hazırlar onlara giderdim onlarda bana gelirdi ne iyi olurdu. ...

ben de diyet modundayım . cuma sabahı çok merak ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…