disarda kosmuyorum ki canim yaa bebegimi odasinda uyutuyorum sonra geciyorum odama kosu bandinda kosuyorum.yoksa ne mumkun disrda yurumek kosmak bebekli anneye ahhh ahhhhbebeği kime bırakıyorsun canım
aileden uzakta olmak cokk zor yaa ben kocaeli deyim annemler bursa da esimin ailesi gaziantep de yanimda bi gorumcem var allahtan o da olmasa cok daha zor olurdu ama insan ailesi yaninda olsun istiyor ne yapalim yaa zamanla alisiyoruz hayat sartlari isteokumakta olduğum kitapta sevgi dilinden bahsediyordu. 5 sevgi dilini yıllar önce okumuştum şimdi tekrar hatırladım. eskiden neydi bilmiyorum ama çocuklar doğalı beri benim sevgi dilim 'hizmet davranışları' çocuklara sevgimi onların ihtiyaçlarını gidererek gösteriyorum etrafımdakilerden de hizmet bekliyorum. ahhhh birilerini çocuğuma 1 saatliğine baksa ahhhhk çocukları şöyle yarım günlüğüne birine bırakabilsem, kapım çalsa pasta börek değil 1 tabak kurufaslye veya ıspanak yemeği ile bir komşum gelse valla taze aşka yelken açmış gibi mutlu olurum (pasta börek de olur o da kabul).
bunları insan anca ailesi ile yaşayabiliyor...ailem yanımda olsa fazladan bşiyler hazırlar onlara giderdim onlarda bana gelirdi ne iyi olurdu. ...
Enteresan bir durumm ya... Belki dönüşte hastalandı oğlunun evinde kalıyor belki, bekle bakalım bi kaç gün daha.Kaç kere girdim kaaaaaaac kere yazdım ve son dakikada hepsi gittia..bu yeni formata benmi alışamadım nedir???
Güne sevimsiz başladık... Kızımın servisi gelmedi mecburen çocuğu yanımda götürdüm okula gidemedi benle derse girdi.. Dedemiz de yok artık kaldık yine ortada... Çok kötü ruh halim hava da tuz biber... Allah kimseyi kimseye muhtaç ve kimsesiz etmesin çok zor gerçekten... Ölüp kalsak 24 saat sonra farkedilir yoklugumuz...
Bu arada tek başına yaşayan 73 yaşında karşı komsumuz var...bayramda turla ozbekistana gitti on günlüğüne... Hâlâ yok ortada çok merak ediyorum...ozbekistanda iken bir kez telde görüştük şimdi ulasilmiyor cebine 10 gündür... Bi oğlu arada ugrardi ama no falan yok... Ne yapabilirim?? Yönetimdeki numarada kendi cebi... Başka kimsesi de yok kardeş falan bulgaristan göçmeni... Bi akıl verseniz??
Malesef bende oynuyorum Candy crash saga. 425. Level dayim.canim sıkıldıkça oynuyorum bağımlılık yaptıHiç sorma canım ben de yeni gelişme olarak candy crash oyununa başladım ve üstelik telefonumda da var ama henüz işlerimi aksatacak kadar çılgın değilim sadece sinir harbi durumlarında işe yarıyor iyi geliyor, yemeye sarmaktansa tabii can kalmayınca yine yemeye sarıyosun o ayrı
Canım bende uzagim ailemden.insan çok arıyor degil mi yanında birilerini. Bazen sıkıldığında çocukları bırakıp gezmeyi.okumakta olduğum kitapta sevgi dilinden bahsediyordu. 5 sevgi dilini yıllar önce okumuştum şimdi tekrar hatırladım. eskiden neydi bilmiyorum ama çocuklar doğalı beri benim sevgi dilim 'hizmet davranışları' çocuklara sevgimi onların ihtiyaçlarını gidererek gösteriyorum etrafımdakilerden de hizmet bekliyorum. ahhhh birilerini çocuğuma 1 saatliğine baksa ahhhhk çocukları şöyle yarım günlüğüne birine bırakabilsem, kapım çalsa pasta börek değil 1 tabak kurufaslye veya ıspanak yemeği ile bir komşum gelse valla taze aşka yelken açmış gibi mutlu olurum (pasta börek de olur o da kabul).
bunları insan anca ailesi ile yaşayabiliyor...ailem yanımda olsa fazladan bşiyler hazırlar onlara giderdim onlarda bana gelirdi ne iyi olurdu. ...
İnşallah bi şey olmamistir ya.Kaç kere girdim kaaaaaaac kere yazdım ve son dakikada hepsi gitti...bu yeni formata benmi alışamadım nedir???
Güne sevimsiz başladık... Kızımın servisi gelmedi mecburen çocuğu yanımda götürdüm okula gidemedi benle derse girdi.. Dedemiz de yok artık kaldık yine ortada... Çok kötü ruh halim hava da tuz biber... Allah kimseyi kimseye muhtaç ve kimsesiz etmesin çok zor gerçekten... Ölüp kalsak 24 saat sonra farkedilir yoklugumuz...
Bu arada tek başına yaşayan 73 yaşında karşı komsumuz var...bayramda turla ozbekistana gitti on günlüğüne... Hâlâ yok ortada çok merak ediyorum...ozbekistanda iken bir kez telde görüştük şimdi ulasilmiyor cebine 10 gündür... Bi oğlu arada ugrardi ama no falan yok... Ne yapabilirim?? Yönetimdeki numarada kendi cebi... Başka kimsesi de yok kardeş falan bulgaristan göçmeni... Bi akıl verseniz??
benim ilk dikkatimi ceken yasli ve yanliz bi teyze neden turla ozellikle ozbekistan a gitsin ??? acaba ozbekistanda akrabasi mi var ?? yoksa biri mi onu ozellikle ozbekistana gitmesi icin ikna etti?? sahsen sirf gezmek icin ozbekistana gitmek benim aklima gelmez ilgimi cekmezdi. bi de teyzenin mal varligi var miydi acaba?? oglunun da teyzenin yoklugunda gelmemesi ilginc.. ayyyy cok muge anli seyrettim bu aralar galibaKaç kere girdim kaaaaaaac kere yazdım ve son dakikada hepsi gitti...bu yeni formata benmi alışamadım nedir???
dikatimi çeken menünde sebze yemeği yoğurt gibi şeyler yok ve sırf hamur işi ile doymaya çalışıyorsun. ha olmaz mı olur ama zor olur.taş gibi bir irade lazım bu menüye
Kızlar yeni telefon aldım şarjı bitince 18 saat saRJ da durması lazımmış o yüzden beni biraz idare edin kilo bildirimi de yarın ikindi akşam civari yapacağım
ben kilomu cuma sabahı yazsam olurmu saat 8.30 da yazarım
cuma sabahına kadar tartılmak istemiyorum
dünkü menüm
sabah 2 ilim ekmekli kalsik kahvaltı
öğle 1 tabak kurufasulye 1 tabak pilav turşu 2 dilim ekmek ay çok oldu
akşam
mangalda sucuk ve mangalda mantar 1 dilim ekmek.salata 1 bardak fanta buda çok olmuş yaaa
mangal sonradan çıktı yoksa öğlen o kadar yemezdimm
komşuya memleketten kanlıca mantarı gelmiş .beraber yiyelim dedi
bu gecede mangal var
tavuk ve mantar
kaç tane kanat yiyim kızlarrr
mantar istediğimkadar yiyebilirim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?