Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

bebeği kime bırakıyorsun canım
disarda kosmuyorum ki canim yaa bebegimi odasinda uyutuyorum sonra geciyorum odama kosu bandinda kosuyorum.yoksa ne mumkun disrda yurumek kosmak bebekli anneye ahhh ahhhh

aileden uzakta olmak cokk zor yaa ben kocaeli deyim annemler bursa da esimin ailesi gaziantep de yanimda bi gorumcem var allahtan o da olmasa cok daha zor olurdu ama insan ailesi yaninda olsun istiyor ne yapalim yaa zamanla alisiyoruz hayat sartlari iste

bugun sabah 1 kase lahana corbasi 1 yk incir receli yarim dilim ekmek yedin ssdece bilerek az yedim cunku aksam yemegi tantuni yiyecegim de ona yer kalsin dimi

Kaç kere girdim kaaaaaaac kere yazdım ve son dakikada hepsi gitti...bu yeni formata benmi alışamadım nedir???

Güne sevimsiz başladık... Kızımın servisi gelmedi mecburen çocuğu yanımda götürdüm okula gidemedi benle derse girdi.. Dedemiz de yok artık kaldık yine ortada... Çok kötü ruh halim hava da tuz biber... Allah kimseyi kimseye muhtaç ve kimsesiz etmesin çok zor gerçekten... Ölüp kalsak 24 saat sonra farkedilir yoklugumuz...

Bu arada tek başına yaşayan 73 yaşında karşı komsumuz var...bayramda turla ozbekistana gitti on günlüğüne... Hâlâ yok ortada çok merak ediyorum...ozbekistanda iken bir kez telde görüştük şimdi ulasilmiyor cebine 10 gündür... Bi oğlu arada ugrardi ama no falan yok... Ne yapabilirim?? Yönetimdeki numarada kendi cebi... Başka kimsesi de yok kardeş falan bulgaristan göçmeni... Bi akıl verseniz??

[QUOTE="seldom, post: 37515222, member: 46514kere girdim kaaaaaaac kere yazdım ve son dakikada hepsi gitti...bu yeni formata benmi alışamadım nedir???

Güne sevimsiz başladık... Kızımın servisi gelmedi mecburen çocuğu yanımda götürdüm okula gidemedi benle derse girdi.. Dedemiz de yok artık kaldık yine ortada... Çok kötü ruh halim hava da tuz biber... Allah kimseyi kimseye muhtaç ve kimsesiz etmesin çok zor gerçekten... Ölüp kalsak 24 saat sonra farkedilir yoklugumuz...

Bu arada tek başına yaşayan 73 yaşında karşı komsumuz var...bayramda turla ozbekistana gitti on günlüğüne... Hâlâ yok ortada çok merak ediyorum...ozbekistanda iken bir kez telde görüştük şimdi ulasilmiyor cebine 10 gündür... Bi oğlu arada ugrardi ama no falan yok... Ne yapabilirim?? Yönetimdeki numarada kendi cebi... Başka kimsesi de yok kardeş falan bulgaristan göçmeni... Bi akıl verseniz??[/QUOTE]
Oglu endiselenmedi mi hani vakti gelince o gelir bakardi annesine.tur şirketini biliyorsan onlara danisabilirsin durumu.konsolosluk veya thyden soracak olsan akraba da olmadigin icin sonuc alamazsin herhalde.bence once tur sirketine ulasmaya calis diger taraftan da oglunu yakalamaya calis.surec uzarsa 10gun dendi 15gun olursa polise basvurursun.sag salim doner insallah.

Enteresan bir durumm ya... Belki dönüşte hastalandı oğlunun evinde kalıyor belki, bekle bakalım bi kaç gün daha.

Malesef bende oynuyorum Candy crash saga. 425. Level dayim.canim sıkıldıkça oynuyorum bağımlılık yaptı

Canım bende uzagim ailemden.insan çok arıyor degil mi yanında birilerini. Bazen sıkıldığında çocukları bırakıp gezmeyi.

İnşallah bi şey olmamistir ya.

benim ilk dikkatimi ceken yasli ve yanliz bi teyze neden turla ozellikle ozbekistan a gitsin ??? acaba ozbekistanda akrabasi mi var ?? yoksa biri mi onu ozellikle ozbekistana gitmesi icin ikna etti?? sahsen sirf gezmek icin ozbekistana gitmek benim aklima gelmez ilgimi cekmezdi. bi de teyzenin mal varligi var miydi acaba?? oglunun da teyzenin yoklugunda gelmemesi ilginc.. ayyyy cok muge anli seyrettim bu aralar galiba ya oglunun teyzeden haberi var tatilini uzatti ya da teyze tatil donusunde oglunda kalmak istedi ya da ozbekistanda basina bie hal geldi.ama hedefe katiliyorum bence de tur sirketini aramalisin

Kizlar sabah sabah bir sok yasadim.regl olmuşum. Daha 7gun oldu reglim biteli.sabahtan beri internette kullandigim bitkileri arastiriyorum.
Uzum cekirdegini arastirdim ve buldum.meget ostrajen etkisi de varmis.kk forumda dogal gogus buyutme basliginda tavsiye etmisler.te' Allahm ya rabbim ya...ben de omega 3un yaninda antioksidan kullanmak lazim diye onu almistim.viftamin ilaci alacagima yuksen antioksidanli bir bitki.
Ostrajen içerdiği de tecrubeyle anladilmistir.adet olamayanlara duyurulur.

Günaydın canlar

teyzeyle ilgili muhtarla görüştük akşam...yarın bir yerlerle görüşecek inşallah... Oğlu çok ilgili bi bey değil 3 ayda bir ugrardi ancak... Allah evladının da hayirlisini versin...

Uzuuun ve bol kalorili bir kahvaltı yaptım o nedenle akşam çorba ve salataya talim olcam :)

Menüm
Sabah; 1 kredi içine 3 yk kaşığı kavurmalı yumurta durum yapıp yedim
Oglen; yarım Kaşarlı poğaça
Aksam; 1 tabak karnabahar 1 porsiyon brokoli salatasi

Kızlar yeni telefon aldım şarjı bitince 18 saat saRJ da durması lazımmış o yüzden beni biraz idare edin kilo bildirimi de yarın ikindi akşam civari yapacağım

dünkü menüm

sabah 2 ilim ekmekli kalsik kahvaltı

öğle 1 tabak kurufasulye 1 tabak pilav turşu 2 dilim ekmek ay çok oldu
akşam

mangalda sucuk ve mangalda mantar 1 dilim ekmek.salata 1 bardak fanta buda çok olmuş yaaa

mangal sonradan çıktı yoksa öğlen o kadar yemezdimm

komşuya memleketten kanlıca mantarı gelmiş .beraber yiyelim dedi
bu gecede mangal var
tavuk ve mantar
kaç tane kanat yiyim kızlarrr
mantar istediğimkadar yiyebilirim heralde

dikatimi çeken menünde sebze yemeği yoğurt gibi şeyler yok ve sırf hamur işi ile doymaya çalışıyorsun. ha olmaz mı olur ama zor olur.taş gibi bir irade lazım bu menüye

değerlendirdiğin için eşekkür ederim canımm
sebze yemeği pek yok doğru diyosunn sebze yemeklerine ağırlık vereyim .
yoğurt aslında en çok sevdiğim yiyecektir
şu aralar karışık turşu acı biber turşularım oldu onlara dadandım
iştahımı turşuyla firenlemeye çlışıyorum ve işe yarıyo sanki

evdekiler isyan etti 5 günde . yemek istemiyolarmış
poğaça börek pasta istiyolarmış.ne yapıcam ben bunlarla bende başka herkez zayıf .oğluşumun kilo alması bile lazım

ben kilomu cuma sabahı yazsam olurmu saat 8.30 da yazarım
cuma sabahına kadar tartılmak istemiyorum

Kızlar yeni telefon aldım şarjı bitince 18 saat saRJ da durması lazımmış o yüzden beni biraz idare edin kilo bildirimi de yarın ikindi akşam civari yapacağım

ben kilomu cuma sabahı yazsam olurmu saat 8.30 da yazarım
cuma sabahına kadar tartılmak istemiyorum

Kizlar bildirim gunumuz artik.cuma sabahlari saat 12:00akadar.
Yalniz bu saatlerde bildirim yapamayacaksaniz persembe aksamdan bildirim yapmaniz gerekiyor.
Ben bu arada catladim cumayi bekleyemeden tartildim.

[QUOTEk

kker, post: 37527599, member: 281999"]dünkü menüm

sabah 2 ilim ekmekli kalsik kahvaltı

öğle 1 tabak kurufasulye 1 tabak pilav turşu 2 dilim ekmek ay çok oldu
akşam

mangalda sucuk ve mangalda mantar 1 dilim ekmek.salata 1 bardak fanta buda çok olmuş yaaa

mangal sonradan çıktı yoksa öğlen o kadar yemezdimm

komşuya memleketten kanlıca mantarı gelmiş .beraber yiyelim dedi
bu gecede mangal var
tavuk ve mantar
kaç tane kanat yiyim kızlarrr
mantar istediğimkadar yiyebilirim heralde[/QUOTE]
Senin komsu kesin bizim otaraflardandir.karabukluyum ben kanlicaya da bayilirim.kebap gibi olur kanlica mantari.az yagda teflon tavada butun butun cevirpisince ustune domates dilimle domatesler suyunu miss gibi olur

Kizlar icimden bir oktay usta fiskirabilir.bugun programda cesit cedit tursu acili sos ve elma alic uzum sirkesi yapiyorlardi.canim hem yemek hem de bunlari bol bol yapmak istedi.gerci son domatesler turfandalar cikmafan falan dediler ama belki burda dogallari kalmadi bile.birazdan acili sos icin malzeme bakmaya gidicem.turşu icin uzum sirkemin olmasini mi beklesem

Takımda yemek tarifi yasaklansın :) ben de bayılırım mantara... Biara yapmalı... Mantarın kalorisi de az değil...diyetlerde verilmez genelde...

Menü :

Sabah : sınırsız kahvaltı
ekmek makinesinde ekmek yapmıştım sınırsız yedim :/

17.00 : 2 koca tabak fellah köftesi
ayran

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…