Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Anammm diye baslamak istiyorum.cunku disum cok agriyo.kanal yaptirdigim disin ve yanindaki agriyo iki gundur cok agriyo yarin tekrar gidicem ama devlette yaptirinca sirada sIkinti oluyo Insaallah cabuk hallolur.
Sahur bir muz bir bardak sut
iftar corba makarna salatasi
yarin malesef oruc yok

Allah yardımcın olsun şifa versin inşallah... Diş çok zor :/ oruclari bitirdin maşallah darısı başımıza...

Menü :

Sabah : 1 yumurta + maydanoz
2 dlm ekmek

öğle : 2 zeytinyağlı biber dolması
bol salata
4 yk zeytinyağlı barbunya

ara : 2 hurma

akşam : 1 kase yayla çorbası
1 tabak fellah köftesi

disarda kosmuyorum ki canim yaa bebegimi odasinda uyutuyorum sonra geciyorum odama kosu bandinda kosuyorum.yoksa ne mumkun disrda yurumek kosmak bebekli anneye ahhh ahhhh
hımmm bende yürüyüş yapmak istiyorum da canım tabi yapamıyorum bebekle ondan sordum

kocaelinin neresindesin canım benim kız kardeşimde körfezde

Kızlar yeni telefon aldım şarjı bitince 18 saat saRJ da durması lazımmış o yüzden beni biraz idare edin kilo bildirimi de yarın ikindi akşam civari yapacağım
hayırlı uğurlu olsun benimki haftaya alınıcak inş.(doğumgünüm varda)

geçmiş olsun canım allahım şifa versin

dün tatil dolayısıyla piknikteydik ama ben çok halsizdim yine de eğlendim bebeğimle top oynadık çimenlerde
eskisi gibi yemiyorum ama az kalorili de yemedim dün
piknikte
bir dilim acılı ekmek
2 poğaça,çay
akşamda
2 şiş kebap,salata
1 elma

günaydın kızlaaar
acılı ezmemmi yaptıjm dün akşam ve sabah da o ezmeden yedim sarmısaklı sarmısaklıtabi ekmeksiz yenmiyo
mantara bayıllıyorsam sana müjdeler olsun ki kalorisini yanlış biliyorsun. kalori saydığım dönemden düşük kalorili diye hatırlıyordum senin mesajından sonra tekrar kalorisine baktım ve 100 gramı 15 kalori (kültür mantarı). marketlerde köpük paketlerde satılıyor ya genelde o paketler 300-350 gram ve tamamı 53 kalori yapıyor. zaten yerken cart curt ediyo çoğu su:) diyetlerde ben görmüştüm genelde vejeteryan diyetlerde protein içeriği sebebiyle et yerine kullanılıyordu yani tammm da sana göre

geçmiş olsun

Dua eden herkesten Allah razi olsun sagolun kizlar.suan agzim uyusuk sirami bekliyorum cok acimadan hallolur Insaallah.
Seldomcum benin oruc kolay bitmez.iki cocuktan 60 gunum vardi.45 filan oldu daha daha hastayken tutamadiklarim var Allah tutmayi nadip eder Insaallah

Ambuyanbu Cum geçmiş olsun dış ağrısı beter cidden benim de eşim yaşıyor bu aralar geceleri unutmuyor.
Uhs çim ben kocaeli Karamürsel de oturuyorum ve iyi dileklerin için teşekkür ederim :)

sabahki menüm: 1 yumurta tavada, 1kase acılı sos, 2,5 dlim ekmek, 1 muz

akşam 6 dan sonra yemeği kesmeye ben de iştirak etmek istiyorum. ama bazen gerçekten daha o saate yemeğim hazır olmuyor. napsam ki? hani spor yapmadan bile 6dan sonra yemeği kesince kilo veriliyor diyorsanuız öğlen giderim evime yemeği otomatik tencereye koyar gelirim. öğlen yürüyüşlerim iptal olmuş olur.belki koşu bandında acızık yürüyebilirm...desteklerinize ihtiyacım var

Aksam 6 dan sonra yememek eminim faydalıdır uygulamaya çalışıyorum ben de ama sporun özelliği tartışma 1 kilo vermiş gözüken bile sanki 3 kilo vermiş gibi toparlar sıkılastiriyor.yemeklerini öğlen yapsan koşu bandına çıkmaya akşam vaktin olmaz mı canım ? Ama bence spor şart. En azından haftada 3-4 gün

Merhaba,
Öncelikle sabah kahvaltını düzgün yapman lazım canım yumurtan peynirin zeytinin domatesin salatalığın ilk önce bunu bi oturtmalısın. 6 dan sonra yemek yememen cok güzel öle yapmak gerekiyo zaten öğlen güzel giyiyip akşamda fazla abartma ama mutlaka cardio ağırlıklı bi spor merkezine kayıt olabilirsin BFİT olabilir mesela hem eğlenceli bir ortamı var hemde sıkılmadan spor yapıyosun ve sadece yarım saat sürüyor :) Ben gidiyorum çok memnunum 1 ayda 5 kilo verdim ve 55 cm inceldim

yemeğimi öğlen yapıp akşam koşu bandında yürüyüş yapmayı deneyeceğim. akşama yemeğim hazır olursa yürümek için de vaktim olur. genelde çocuklar akşam beni rahat bırakmıyor o yüzden koşu bandını açmamaya çalışıyorum. Etrafımda vızır vızır dolaştıkları için bir zarar gelecek diye korkuyorum.
zadegan sen de dikkat et bir arkadaşımın çocuğu ilk yürüme dönemlerinde parmağını koşu bandına kaptırdı serçe parmağı zarar gördü ve mikro cerrahi bölümü olan bir hastanede ameliyat ettiğrebildiler.

tuba ilgin için teşekkür ederim. çalışan ve 3 çocuklu bir anne olarak henüz spor salonlarına gidemiyorum. özgürce kullanabileceğim tek zaman öğle arası onu yemek süresinden kısarak yürüyüş ve alışverişe ayırabiliyorum.
maşallah çok güzel kilo vermişsin. 55 cm incelme de harika kaç kilodan kaça düştün öğrenebilir miyim?

Hedef uyarım için teşekkür ederim :) zaten kızım uyanıkken mümkün değil rahat vermez o da çıkmaya çalışır ben onu uyutup çıkıyorum koşu bandına henüz koşu bandının çalışabilen birsey olduğunu bilmiyor

öğlen eve gittim akşama temizli,k yapılacağı için evde bir dizi operasyon yapmam gerekiyordu. çamaşırlarımı falan katlayıp kaldırdım. hızlıca yemeğimi pişireyim derken pırasnın dibini tutturdum mecburen ocağı kapatıp işe geldim.

öğlen yemeğim:acılı sos, 1 dilim ekmek, diyet pudingi (1 muz+1 tk bal+2 yk kakao, 150 ml süt) 4 tane de badem yedim

Canım calcium kullan, geçmiş olsun güzellik..

ben kilomu sabah yazıcaktım ama kızımın doktorda randevusu var erken çıkıcaz
şimdi tartılıp yazsam fazla çıkıcak
akşam iyi yedik

100 gr taze mantarda 20-40 kalori varmış diyetteyken gönül rahatlıyla yenir
biz akşam kaşarlı mantar yedik kaşar kalorisini artırdı komşumun kızıda ilk defa pasta yapmışbize yedirtti mecbur yedim ilk pastası kızın kırmamak lazım gece 22 birde saat gazozda içtimmmm çok pişmanımmm bu gün çok az yiyorum ama şiştiğimi hissediyorum

ben kiloma bakıp geliyorum

akrepçim yarın listede bende varmıyım

geçmişolsunn Allah şifa versinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…