Anammm diye baslamak istiyorum.cunku disum cok agriyo.kanal yaptirdigim disin ve yanindaki agriyo iki gundur cok agriyo yarin tekrar gidicem ama devlette yaptirinca sirada sIkinti oluyo Insaallah cabuk hallolur.
Sahur bir muz bir bardak sut
iftar corba makarna salatasi
yarin malesef oruc yok
hımmm bende yürüyüş yapmak istiyorum da canım tabi yapamıyorum bebekle ondan sordumdisarda kosmuyorum ki canim yaa bebegimi odasinda uyutuyorum sonra geciyorum odama kosu bandinda kosuyorum.yoksa ne mumkun disrda yurumek kosmak bebekli anneye ahhh ahhhh
kocaelinin neresindesin canım benim kız kardeşimde körfezdeaileden uzakta olmak cokk zor yaa ben kocaeli deyim annemler bursa da esimin ailesi gaziantep de yanimda bi gorumcem var allahtan o da olmasa cok daha zor olurdu ama insan ailesi yaninda olsun istiyor ne yapalim yaa zamanla alisiyoruz hayat sartlari iste
hayırlı uğurlu olsun benimki haftaya alınıcak inş.(doğumgünüm vardaKızlar yeni telefon aldım şarjı bitince 18 saat saRJ da durması lazımmış o yüzden beni biraz idare edin kilo bildirimi de yarın ikindi akşam civari yapacağım
geçmiş olsun canım allahım şifa versinAnammm diye baslamak istiyorum.cunku disum cok agriyo.kanal yaptirdigim disin ve yanindaki agriyo iki gundur cok agriyo yarin tekrar gidicem ama devlette yaptirinca sirada sIkinti oluyo Insaallah cabuk hallolur.
yarin malesef oruc yok
mantara bayıllıyorsam sana müjdeler olsun ki kalorisini yanlış biliyorsun. kalori saydığım dönemden düşük kalorili diye hatırlıyordum senin mesajından sonra tekrar kalorisine baktım ve 100 gramı 15 kalori (kültür mantarı). marketlerde köpük paketlerde satılıyor ya genelde o paketler 300-350 gram ve tamamı 53 kalori yapıyor. zaten yerken cart curt ediyo çoğu su:) diyetlerde ben görmüştüm genelde vejeteryan diyetlerde protein içeriği sebebiyle et yerine kullanılıyordu yani tammm da sana göreTakımda yemek tarifi yasaklansın :) ben de bayılırım mantara... Biara yapmalı... Mantarın kalorisi de az değil...diyetlerde verilmez genelde...
Menü :
Sabah : sınırsız kahvaltı
ekmek makinesinde ekmek yapmıştım sınırsız yedim :/
17.00 : 2 koca tabak fellah köftesi
ayran
Anammm diye baslamak istiyorum.cunku disum cok agriyo.kanal yaptirdigim disin ve yanindaki agriyo iki gundur cok agriyo yarin tekrar gidicem ama devlette yaptirinca sirada sIkinti oluyo Insaallah cabuk hallolur.
yarin malesef oruc yok
Aksam 6 dan sonra yememek eminim faydalıdır uygulamaya çalışıyorum ben de ama sporun özelliği tartışma 1 kilo vermiş gözüken bile sanki 3 kilo vermiş gibi toparlar sıkılastiriyor.yemeklerini öğlen yapsan koşu bandına çıkmaya akşam vaktin olmaz mı canım ? Ama bence spor şart. En azından haftada 3-4 günsabahki menüm: 1 yumurta tavada, 1kase acılı sos, 2,5 dlim ekmek, 1 muz
akşam 6 dan sonra yemeği kesmeye ben de iştirak etmek istiyorum. ama bazen gerçekten daha o saate yemeğim hazır olmuyor. napsam ki? hani spor yapmadan bile 6dan sonra yemeği kesince kilo veriliyor diyorsanuız öğlen giderim evime yemeği otomatik tencereye koyar gelirim. öğlen yürüyüşlerim iptal olmuş olur.belki koşu bandında acızık yürüyebilirm...desteklerinize ihtiyacım var
yemeğimi öğlen yapıp akşam koşu bandında yürüyüş yapmayı deneyeceğim. akşama yemeğim hazır olursa yürümek için de vaktim olur. genelde çocuklar akşam beni rahat bırakmıyor o yüzden koşu bandını açmamaya çalışıyorum. Etrafımda vızır vızır dolaştıkları için bir zarar gelecek diye korkuyorum.Aksam 6 dan sonra yememek eminim faydalıdır uygulamaya çalışıyorum ben de ama sporun özelliği tartışma 1 kilo vermiş gözüken bile sanki 3 kilo vermiş gibi toparlar sıkılastiriyor.yemeklerini öğlen yapsan koşu bandına çıkmaya akşam vaktin olmaz mı canım ? Ama bence spor şart. En azından haftada 3-4 gün
tuba ilgin için teşekkür ederim. çalışan ve 3 çocuklu bir anne olarak henüz spor salonlarına gidemiyorum. özgürce kullanabileceğim tek zaman öğle arası onu yemek süresinden kısarak yürüyüş ve alışverişe ayırabiliyorum.Merhaba,
Öncelikle sabah kahvaltını düzgün yapman lazım canım yumurtan peynirin zeytinin domatesin salatalığın ilk önce bunu bi oturtmalısın. 6 dan sonra yemek yememen cok güzel öle yapmak gerekiyo zaten öğlen güzel giyiyip akşamda fazla abartma ama mutlaka cardio ağırlıklı bi spor merkezine kayıt olabilirsin BFİT olabilir meselahem eğlenceli bir ortamı var hemde sıkılmadan spor yapıyosun ve sadece yarım saat sürüyor :) Ben gidiyorum çok memnunum 1 ayda 5 kilo verdim ve 55 cm inceldim
ühüüüüüü sen tam bizliksin takım 65-72 kiloda çakılmış hatunlardan oluşuyor.70 den 65 e düstüm
Canım calcium kullan, geçmiş olsun güzellik..Anammm diye baslamak istiyorum.cunku disum cok agriyo.kanal yaptirdigim disin ve yanindaki agriyo iki gundur cok agriyo yarin tekrar gidicem ama devlette yaptirinca sirada sIkinti oluyo Insaallah cabuk hallolur.
yarin malesef oruc yok
yarin malesef oruc yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?