Sen istersen başarırsın kuzum, senin harika b planların her zaman vardır.. Katıl bize..sabahki menüm: 1 yumurta tavada, 1kase acılı sos, 2,5 dlim ekmek, 1 muz
akşam 6 dan sonra yemeği kesmeye ben de iştirak etmek istiyorum. ama bazen gerçekten daha o saate yemeğim hazır olmuyor. napsam ki? hani spor yapmadan bile 6dan sonra yemeği kesince kilo veriliyor diyorsanuız öğlen giderim evime yemeği otomatik tencereye koyar gelirim. öğlen yürüyüşlerim iptal olmuş olur.belki koşu bandında acızık yürüyebilirm...desteklerinize ihtiyacım var
Canım düzenli spor yapamayanlar, fırsatı olamayanlar bile akşam 6 sonrası kilo veriyor, yoksa spor tabiki çok önemli..Aksam 6 dan sonra yememek eminim faydalıdır uygulamaya çalışıyorum ben de ama sporun özelliği tartışma 1 kilo vermiş gözüken bile sanki 3 kilo vermiş gibi toparlar sıkılastiriyor.yemeklerini öğlen yapsan koşu bandına çıkmaya akşam vaktin olmaz mı canım ? Ama bence spor şart. En azından haftada 3-4 gün
Kuzu yarın sabah aç karnına tartılırmısın canım, ha yarın sabahmı erken çıkacaksınız...şuan ki kilom 84.5
Hedefcim, ben olmazsam diye açıklama yapayım..şuan ki kilom 84.5
Hoşgeldin canım..Merhaba kızlar. Haziran'da bir ara yanlışlıkla dalmıştım ta hani atlamıştım. 4. takımdayım ve 10 kilo verdim. Selam vermek istedim.
şuan ki kilom 84.5
Hedefcim, ben olmazsam diye açıklama yapayım..
Arkadaş yeni üye gibi işlem görecek.. Yanınma ayrılan üye geri döndü ibaresi yazılacak..
Eee krakercim eski kilonu baz almayacağımıza göre bize ikinci bir kilo lazım o da ancak haftaya olacak..Geçen hafta tartılmışmıydın hatırlıyosan onu yaz yoksa haftayı beklicez..
Sağol canım teşekkürler. Öncelikle diyetisyene gittim. Verdiği listelere harfiyen uydum ve 6 haftada 6 kilo verdim. Sonra beslenmeme dikkat ettim ve listeyi yaşam tarzı haline getirdim. Sonraları kilo vermem azaldı. Tabi ağırlığım azaldıkça ihtiyacım olan kalori de azaldı. Bu defa spora ağırlık verdim hatta 1 ay spor salonuna giderek iyice forma girdim. Okullar açılınca bırakmak zorunda kaldım. Grubumun sayesinde paylaşacağımız listelerin güzel olması için de yediklerimi sınırlandırdım. Cıssslarım için kendimi daha fazla sporla cezalandırdım. Şu an Karatay diyetini devam ettiriyorum. Aslında ömür boyu beslenme tarzım haline getirebilmeyi umuyorum. Yılbaşına kadar da şu göbişimden kurtulursam sorunum kalmayacak. Yani 4 kilom var verecek. Başarılar diliyorum hepinize.Hoşgeldin canım..
Hadi gelmişken anlat bakalım bu 10 kiloyu nasıl ve ne kadar sürede verdin
Ben 85 diye hatırlıyorum ama emin olamadım, krakerden cevap gelnezse haftaya kalır canım..geçen hafta kilom 84 diye bildirim yapmış arkadaş. şimdi tok karna tartıldı ve 84,5. Aslında kilo vermiş arkadaş ama bu şekilde listeye alırsak olmaz. boşuna ne onu kilo almış gösterelim ne de takımın ortalaması düşsün.
kraker 85 kiloyla mı başlamıştın sen yoksa?
Öğle ile sabah yer değiştirmiş gibiMenüm
Sabah: 1 tabak karnabahar, 2 yk kaşığı yoğurt
Oglen: 1 dilim ekmek 30 gr peynir
Aksam: 1 kase tarhana çorbası, bolca brokoli salatasi
Harikasın canım.. Kaçtın kaç kilo oldun şekerim..Sağol canım teşekkürler. Öncelikle diyetisyene gittim. Verdiği listelere harfiyen uydum ve 6 haftada 6 kilo verdim. Sonra beslenmeme dikkat ettim ve listeyi yaşam tarzı haline getirdim. Sonraları kilo vermem azaldı. Tabi ağırlığım azaldıkça ihtiyacım olan kalori de azaldı. Bu defa spora ağırlık verdim hatta 1 ay spor salonuna giderek iyice forma girdim. Okullar açılınca bırakmak zorunda kaldım. Grubumun sayesinde paylaşacağımız listelerin güzel olması için de yediklerimi sınırlandırdım. Cıssslarım için kendimi daha fazla sporla cezalandırdım. Şu an Karatay diyetini devam ettiriyorum. Aslında ömür boyu beslenme tarzım haline getirebilmeyi umuyorum. Yılbaşına kadar da şu göbişimden kurtulursam sorunum kalmayacak. Yani 4 kilom var verecek. Başarılar diliyorum hepinize.
İyide kuzu şu anki kilon 84,5 öncesi 84 sün... Herhalde tarihte ilk olur yeni gelen üyenin artı kilo ile listeye girmesi.. Üstelik sen de biliyorsun, sırf listeye girmek için takımı neden zor durumda bırakasın dimi ama.. Sabahki kilonu da yaz bakalım canım..yarın sabah kilomu yazmaya çalışırım bu hafta ne olur beni listeye alın
geçen hafta 84 kiloydum
sabah uğrayıp yazarım inşallah
malum dönem zamanı şiştim biraz
74'ten 63,6'ya düştüm.Harikasın canım.. Kaçtın kaç kilo oldun şekerim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?