Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Sen istersen başarırsın kuzum, senin harika b planların her zaman vardır.. Katıl bize..
Sen de benim gibisin, yasaklı diyet listeleri çabuk sıkıyor bizi.. Akşam 6 sonrası yemezsen gün içinde normal istediğin menü seni bekliyor olacak..Üstelik akşam o saatlerde yememek mideyi küçültüyor daha çabuk doyuyorsun..

Canım düzenli spor yapamayanlar, fırsatı olamayanlar bile akşam 6 sonrası kilo veriyor, yoksa spor tabiki çok önemli..

şuan ki kilom 84.5
Hedefcim, ben olmazsam diye açıklama yapayım..

Arkadaş yeni üye gibi işlem görecek.. Yanınma ayrılan üye geri döndü ibaresi yazılacak..
Eee krakercim eski kilonu baz almayacağımıza göre bize ikinci bir kilo lazım o da ancak haftaya olacak..Geçen hafta tartılmışmıydın hatırlıyosan onu yaz yoksa haftayı beklicez..

Merhaba kızlar. Haziran'da bir ara yanlışlıkla dalmıştım ta hani atlamıştım. 4. takımdayım ve 10 kilo verdim. Selam vermek istedim.

Ben bugün niyetliyim kızlar...
Gece bişii yemedim 1 bardak su sadece, şimdye kadar iyi gidiyorum hamdolsun..

Merhaba kızlar. Haziran'da bir ara yanlışlıkla dalmıştım ta hani atlamıştım. 4. takımdayım ve 10 kilo verdim. Selam vermek istedim.
Hoşgeldin canım..
Hadi gelmişken anlat bakalım bu 10 kiloyu nasıl ve ne kadar sürede verdin

Siyahbeyazcım hoşgeldin canım seni görmek ne güzel, dinlenme bittiyse bekleriz tekrar aramıza

şuan ki kilom 84.5

geçen hafta kilom 84 diye bildirim yapmış arkadaş. şimdi tok karna tartıldı ve 84,5. Aslında kilo vermiş arkadaş ama bu şekilde listeye alırsak olmaz. boşuna ne onu kilo almış gösterelim ne de takımın ortalaması düşsün.

kraker 85 kiloyla mı başlamıştın sen yoksa?

Menüm
Sabah: 1 tabak karnabahar, 2 yk kaşığı yoğurt

Oglen: 1 dilim ekmek 30 gr peynir

Aksam: 1 kase tarhana çorbası, bolca brokoli salatasi

Hoşgeldin canım..
Hadi gelmişken anlat bakalım bu 10 kiloyu nasıl ve ne kadar sürede verdin
Sağol canım teşekkürler. Öncelikle diyetisyene gittim. Verdiği listelere harfiyen uydum ve 6 haftada 6 kilo verdim. Sonra beslenmeme dikkat ettim ve listeyi yaşam tarzı haline getirdim. Sonraları kilo vermem azaldı. Tabi ağırlığım azaldıkça ihtiyacım olan kalori de azaldı. Bu defa spora ağırlık verdim hatta 1 ay spor salonuna giderek iyice forma girdim. Okullar açılınca bırakmak zorunda kaldım. Grubumun sayesinde paylaşacağımız listelerin güzel olması için de yediklerimi sınırlandırdım. Cıssslarım için kendimi daha fazla sporla cezalandırdım. Şu an Karatay diyetini devam ettiriyorum. Aslında ömür boyu beslenme tarzım haline getirebilmeyi umuyorum. Yılbaşına kadar da şu göbişimden kurtulursam sorunum kalmayacak. Yani 4 kilom var verecek. Başarılar diliyorum hepinize.

Ben 85 diye hatırlıyorum ama emin olamadım, krakerden cevap gelnezse haftaya kalır canım..

Harikasın canım.. Kaçtın kaç kilo oldun şekerim..

yarın sabah kilomu yazmaya çalışırım bu hafta ne olur beni listeye alın

geçen hafta 84 kiloydum
sabah uğrayıp yazarım inşallah
malum dönem zamanı şiştim biraz

yarın sabah kilomu yazmaya çalışırım bu hafta ne olur beni listeye alın

geçen hafta 84 kiloydum
sabah uğrayıp yazarım inşallah
malum dönem zamanı şiştim biraz
İyide kuzu şu anki kilon 84,5 öncesi 84 sün... Herhalde tarihte ilk olur yeni gelen üyenin artı kilo ile listeye girmesi.. Üstelik sen de biliyorsun, sırf listeye girmek için takımı neden zor durumda bırakasın dimi ama.. Sabahki kilonu da yaz bakalım canım..

Merhaba kızlar

ahanda oturdum :) sabah 7.30dan beri yemekler dışında hep ayaktaydim... Aslında her günüm hemen hemen bu formatta geçiyor ama bugün iyice zordu...sanki baldirlarim patlayacak o kadar canım yanıyor ki şükür tabi herşeye ama bazen çok yoruluyorum be yaaa... Neyse on ay sonra emekliyim hihi

Dün steye grdim ma ben daha yorumları okurken internet gitti.
Geçen hafta kilom 65.2
bu hafta : 64.6

Jafta icinde bi ara bırakmıştım aca topladım :)

Yei gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz :)

dünkü menüm devam
akşam saat 4 gibi: yarım dürüm döner, 150 ml ayran
gittiğim yerde puding ikram edildi ama ben yemedim

eve saat 8e doğru geldim.su ve çay içerek geçirdim vaktimi .sabaha kilomun ve yağ oranımın düşmesini hayal ettim durdum. öyle de oldu( 66,0 kilo düştüğümde veya %35,0 yağ oranını gördüğümde kendime minik bir hediye alıcam. yanlış okumadınız %35, ne günlere kaldık değil mi. napiim epeydir 67-68lerde geziorum)

bu sabah: 8-10 fıstık, 5 çatal puding

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…