Hakkaten öyle olmuş haaaa :)Öğle ile sabah yer değiştirmiş gibi
Ohhh ne güzel valla erken kalkan yol alır değil mi :) ben daha kızı azcık büyütecegim de okulu bitirecegim de calismaya baslayacagim da 58 yaşına kadar çalışacağım da emekli olacağımMerhaba kızlar
ahanda oturdum :) sabah 7.30dan beri yemekler dışında hep ayaktaydim... Aslında her günüm hemen hemen bu formatta geçiyor ama bugün iyice zordu...sanki baldirlarim patlayacak o kadar canım yanıyor kişükür tabi herşeye ama bazen çok yoruluyorum be yaaa... Neyse on ay sonra emekliyim hihi
Kanlicaya bayılırımdünkü menüm
sabah 2 ilim ekmekli kalsik kahvaltı
öğle 1 tabak kurufasulye 1 tabak pilav turşu 2 dilim ekmek ay çok oldu
akşam
mangalda sucuk ve mangalda mantar 1 dilim ekmek.salata 1 bardak fanta buda çok olmuş yaaa
mangal sonradan çıktı yoksa öğlen o kadar yemezdimm
komşuya memleketten kanlıca mantarı gelmiş .beraber yiyelim dedi
bu gecede mangal var
tavuk ve mantar
kaç tane kanat yiyim kızlarrr
mantar istediğimkadar yiyebilirim heralde
Senin komsu kesin bizim otaraflardandir.karabukluyum ben kanlicaya da bayilirim.kebap gibi olur kanlica mantari.az yagda teflon tavada butun butun cevirpisince ustune domates dilimle domatesler suyunu miss gibi olur[/QUOTE]hedefff bende karabukluyum arkadasim hemsehri çıktık[QUOTEk
kker, post: 37527599, member: 281999"]dünkü menüm
sabah 2 ilim ekmekli kalsik kahvaltı
öğle 1 tabak kurufasulye 1 tabak pilav turşu 2 dilim ekmek ay çok oldu
akşam
mangalda sucuk ve mangalda mantar 1 dilim ekmek.salata 1 bardak fanta buda çok olmuş yaaa
mangal sonradan çıktı yoksa öğlen o kadar yemezdimm
komşuya memleketten kanlıca mantarı gelmiş .beraber yiyelim dedi
bu gecede mangal var
tavuk ve mantar
kaç tane kanat yiyim kızlarrr
mantar istediğimkadar yiyebilirim heralde
hedefff bende karabukluyum arkadasim hemsehri çıktık[/QUOTE]Kanlicaya bayılırım
Senin komsu kesin bizim otaraflardandir.karabukluyum ben kanlicaya da bayilirim.kebap gibi olur kanlica mantari.az yagda teflon tavada butun butun cevirpisince ustune domates dilimle domatesler suyunu miss gibi olur
Aaa ciddimisin ama sen bu tempo alışkanlığı ile emeklilikte daha çok koşturursunkiiiMerhaba kızlar
ahanda oturdum :) sabah 7.30dan beri yemekler dışında hep ayaktaydim... Aslında her günüm hemen hemen bu formatta geçiyor ama bugün iyice zordu...sanki baldirlarim patlayacak o kadar canım yanıyor kişükür tabi herşeye ama bazen çok yoruluyorum be yaaa... Neyse on ay sonra emekliyim hihi
Oooo 600 gr gitmiş tebrikler canım..Net sıkıntın olmasa alırdık seni de listeye ama sen her hafta böyle kilo raporu vermeye devam et hem sana hem bize doping olsunDün steye grdim ma ben daha yorumları okurken internet gitti.
Geçen hafta kilom 65.2
bu hafta : 64.6
Jafta icinde bi ara bırakmıştım aca topladım :)
Yei gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz:)
Yani özetle neymiş akşam 6 sonrası yemeyince giden kilo yağlardan oluyormuş, harikasın canım böyle devam..dünkü menüm devam
akşam saat 4 gibi: yarım dürüm döner, 150 ml ayran
gittiğim yerde puding ikram edildi ama ben yemedim
eve saat 8e doğru geldim.su ve çay içerek geçirdim vaktimi .sabaha kilomun ve yağ oranımın düşmesini hayal ettim durdum. öyle de oldu( 66,0 kilo düştüğümde veya %35,0 yağ oranını gördüğümde kendime minik bir hediye alıcam. yanlış okumadınız %35 , ne günlere kaldık değil mi . napiim epeydir 67-68lerde geziorum)
bu sabah: 8-10 fıstık, 5 çatal puding
Eveeet akşam 6 sonrası yememenin güzel bi sonucuuu harikasın kuzumÖhüüüüümmm kimse başlamamış ama çarşı pazar isim var bugün ben yazayım beni listeye ekleyin kızlar
Zadegan=(56.5/56.0/0.5/0.88%)
Çoklu mutluyum çünki malum dönemdeyim dün akşam ekmek reçel falan yemiştim ama yinede kilo vermiş im
100 gr da olsa vermişsin bu hafta, süpersin, senin hedef kilon neydi canım?Günaydın epey yazmissiniz okuyamadim.herkes iyidir umarım. Teneffüste yim.kilom 57.6 yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
2 haftalık olmasın beyaaaa.. Takımmı zarara uğratmayalım demi amakraker listeyi gördüğünde şok geçirme diye senin geçmişteki mesajlarını taradım acaba 85le mi başlamıştın diye ı ıh 84le başlamışsın.malaesef bu hafta da listede yoksun. cuma sabahı bildirim yapamayacaklar perşembe akşamdan yazsın kilosunu derken yanlış anlaşıldığımı yeni anladım. Çubuğum krakerim hiç bir zaman kiloya tok karna bakılmaz. cuma sabah kilo bildirimi yapayacaklar perşembe sabahki kilosunu yazar o manada şettik...kusura bakma. bu arada verdiğin kilo boşa gitmez, 2 haftalık kilo bildirimi olur.
Sen bugün acele tarfından kalkmışsın kesinhani nerde senin kilon?
***2.TAKIM 385. ETAP***
Akrep33 ( 67,6 / 67,6 / 0 / 0,0%)Sabit
Ambuyanbu ( 72.8/ / / / %)
uhs (66 / / / %)
nurceng ( 57,7 / 57,6 / 0,1/ 0,17 %)
hedef52 (67,7 / 67,1 / 0,6 / 0,89 %)
Zadegan ( 56,5 / 56,0 / 0,5 / 0,89 %)
2.takım ortalaması =
Ben bu hafta da sabitim.. 3. haftam ve 3 gün akşam geç saatlerde yiyerek kaçamak yapmış oldum vee 3 gün orucum oldu.. 1. sini dün tuttum kaldı 2 orucum..
Bu önümüzdeki hafta akşam 6 sonrası asla kaçamak yok çünkü oruç borcu zor ve en zoru tartı üzerndeki hayal kırıklığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?