Cuma Zayıflama Yarışması 2. Takım

Ohhh ne güzel valla erken kalkan yol alır değil mi :) ben daha kızı azcık büyütecegim de okulu bitirecegim de calismaya baslayacagim da 58 yaşına kadar çalışacağım da emekli olacağım

Öhüüüüümmm kimse başlamamış ama çarşı pazar isim var bugün ben yazayım beni listeye ekleyin kızlar

Zadegan=(56.5/56.0/0.5/0.88%)

Çoklu mutluyum çünki malum dönemdeyim dün akşam ekmek reçel falan yemiştim ama yinede kilo vermiş im

***2.TAKIM 385. ETAP***
Akrep33 ( 67,6 / / / %)
Ambuyanbu ( 72.8/ / / / %)
uhs (66 / / / %)
nurceng ( 57,7 / 57,6 / 0,1/ 0,17 %)
hedef52 (67,7 / 67,1 / 0,6 / 0,89 %)
Zadegan ( 56,5 / 56,0 / 0,5 / 0,89 %)

2.takım ortalaması =

Kanlicaya bayılırım
Senin komsu kesin bizim otaraflardandir.karabukluyum ben kanlicaya da bayilirim.kebap gibi olur kanlica mantari.az yagda teflon tavada butun butun cevirpisince ustune domates dilimle domatesler suyunu miss gibi olur[/QUOTE]hedefff bende karabukluyum arkadasim hemsehri çıktık

Kanlicaya bayılırım

Senin komsu kesin bizim otaraflardandir.karabukluyum ben kanlicaya da bayilirim.kebap gibi olur kanlica mantari.az yagda teflon tavada butun butun cevirpisince ustune domates dilimle domatesler suyunu miss gibi olur
hedefff bende karabukluyum arkadasim hemsehri çıktık[/QUOTE]
amanın ya Rabbim:)kesin tanış çıkarız yaşlarımız da yakındı yanlış hatırlamıyorsam. asssslan hemşerim kilosunu da ne güzel verdihemmen kendime pay çıkarttım

kraker listeyi gördüğünde şok geçirme diye senin geçmişteki mesajlarını taradım acaba 85le mi başlamıştın diye ı ıh 84le başlamışsın.malaesef bu hafta da listede yoksun. cuma sabahı bildirim yapamayacaklar perşembe akşamdan yazsın kilosunu derken yanlış anlaşıldığımı yeni anladım. Çubuğum krakerim hiç bir zaman kiloya tok karna bakılmaz. cuma sabah kilo bildirimi yapayacaklar perşembe sabahki kilosunu yazar o manada şettik...kusura bakma. bu arada verdiğin kilo boşa gitmez, 2 haftalık kilo bildirimi olur.

Aaa ciddimisin ama sen bu tempo alışkanlığı ile emeklilikte daha çok koşturursunkiii

Dün steye grdim ma ben daha yorumları okurken internet gitti.
Geçen hafta kilom 65.2
bu hafta : 64.6

Jafta icinde bi ara bırakmıştım aca topladım :)

Yei gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz :)
Oooo 600 gr gitmiş tebrikler canım..Net sıkıntın olmasa alırdık seni de listeye ama sen her hafta böyle kilo raporu vermeye devam et hem sana hem bize doping olsun

Yani özetle neymiş akşam 6 sonrası yemeyince giden kilo yağlardan oluyormuş, harikasın canım böyle devam..

Eveeet akşam 6 sonrası yememenin güzel bi sonucuuu harikasın kuzum

Günaydın epey yazmissiniz okuyamadim.herkes iyidir umarım. Teneffüste yim.kilom 57.6 yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
100 gr da olsa vermişsin bu hafta, süpersin, senin hedef kilon neydi canım?

***2.TAKIM 385. ETAP***

Akrep33 ( 67,6 / 67,6 / 0 / 0,0%)Sabit
Ambuyanbu ( 72.8/ / / / %)
uhs (66 / / / %)
nurceng ( 57,7 / 57,6 / 0,1/ 0,17 %)
hedef52 (67,7 / 67,1 / 0,6 / 0,89 %)
Zadegan ( 56,5 / 56,0 / 0,5 / 0,89 %)

2.takım ortalaması =

Ben bu hafta da sabitim.. 3. haftam ve 3 gün akşam geç saatlerde yiyerek kaçamak yapmış oldum vee 3 gün orucum oldu.. 1. sini dün tuttum kaldı 2 orucum..
Bu önümüzdeki hafta akşam 6 sonrası asla kaçamak yok çünkü oruç borcu zor ve en zoru tartı üzerndeki hayal kırıklığı

2 haftalık olmasın beyaaaa.. Takımmı zarara uğratmayalım demi ama
Kraker bu hafta güzel kilo vericek ve listede olucak inş..

hani nerde senin kilon?
Sen bugün acele tarfından kalkmışsın kesin
Sen bu hafta arayı açtığını düşünsende haftaya o ara benim lehime sonuçlanacaktır canikom..
Bak aklıma geldi sen iyisimi akşam 6 sonrası yemelere devam et bişi olmaz sana, hem sen dayanamazsın akşam açlığına yazık sana yani sırf seni düşündüğümden diyorum yanlış anlama

evet kaçamak yapmadan dene bakalım. ambu ve uhs kaldı. ambu da kesin kilo vermiştir. dişi ağrıyor +oruç turuyor büyük bir başarı bekliyoruz ondan

Eeee uhs nerdesinnnn...

Ben şimdi kalkıp yemek yapıcam.. Humus ve kuskus var bugünkü yemek menümde..
Sabah yeşil zeytin, zeytin yağı, az deri peyniri, ekmek ve şekersiz çay vardı kahvaltı listemde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…